1 ماه 4 گیگ حجم میدن. واسه 3 ماهه 12 گیگ میدن یا همون 4 گیگ ؟ چون توی کنترل پنل که میخواهیم تمدید کنیم مینویسه 4 گیگ !!
Printable View
1 ماه 4 گیگ حجم میدن. واسه 3 ماهه 12 گیگ میدن یا همون 4 گیگ ؟ چون توی کنترل پنل که میخواهیم تمدید کنیم مینویسه 4 گیگ !!
' 12 گیگ باید بده :n06:نقل قول:
اخه توی کنترل پنل نوشته 4 گیگ. میخواستم 6 ماهه تمدید کنم اما دیدم جلوی همه نوشته 4 گیگ. مجبور شدم 1 ماهه تمدید کنم. الانم که دیگه 10 اذره و وقتش گذشته
پارس چند ماهش دقیقا حجمش همون یه ماهه هست ضرب در تعدتد ماه ها ولی مثلا شات چند ماهشکمتر از یه ماهه ضرب در تعداد میشه
Sent from my HUAWEI G730-U10
اگه الان تمدید کنم رایگانه یا 1/3 ؟
والا دیگه خیلی ریسکیه چرا دیروز انجام ندادی ?نقل قول:
تنها راهش اینه زنگ بزن پارس انلاین بپرس
اگرم گفتن دیر شده تهدید کن خطو جمع میکنی احتمال زیاد برات باز میکنن
برای این که همه این داستان بهبود سرعت با حذف رایگان شبانه از اول هم یه فریبکاری بیشتر نبود. شما اگه قبل از امشب شبانه مشکل سرعت داشتید بازم هم براتون فرقی نمیکنه. همچنان مشکل سرعت خواهید داشت. و بالطبع اگر قبل از امشب شبانه مشکل سرعت نداشتید باز هم مثل سابق براتون فرقی نمیکنه.نقل قول:
حالا باید منتظر موند و دید شرکتهایی مثل پارسآنلاین که ادعا کردن هدف از اجرای سیاست شبانه بهبود سرعت مشترکین در این ساعتها برای تحقیقات علمی و وبگردی شبانه است دیگه چه عذر و بهونهای میتونن بتراشن برای دوستانی مثل شما که سرعت شبانهشون فرقی نکرده.
اصلاحیه: بیشتر که فکر کردم دیدم با توجه به این سیاست دقیقه 90ی سرویسهای فعال شده قبل از 10 آذر، اگه قرار باشه تغییر جدیی تو سرعتها مشاهده بشه حداقل 2 تا 3 ماه زمان لازمه تا سرویسهای یه تعدادی از دوستان، دورهاش تموم بشه و تو سرویسهای جدید دیگه شبانه رایگان نامحدود نداشته باشن. ولی هر کسی هم که تا پریروز تخلیه نکرده بود بعیده تخلیه کرده باشه. همه به طور متوسط یه 6 ماه دیگه مهمون شبانه رایگان پارسآنلاین هستن.
هنوز برام سواله اینا واقعا نمیفهمن یا پر رو هستن که انقدر راحت دروغ میگن و بهانه بچگانه برا پول بیشتر ملت گرفتن میتراشن
و چه سکوت سردی بر این جا سایه افکنده است .....................
دوستان. من الآن کنترل کردم. چیزی از من بابت دانلود شبانه کم نکرده بود. (فقط در حد 4.5 مگابایت.) سرعت هم مثل گذشته بود.
فقط به یه نتیجه رسیدم و اون هم این که در سیستم محاسبه ترافیک مصرفی (فرقی نمیکنه رایگان یا غیررایگان) در پارسآنلاین، ترافیک مصرفی به طور معمول بین 3 تا 5 درصد بیشتر از مقداری که Networx یا Netlimiter نشون میدن، ثبت میشه.
این حد از اختلاف البته چندان غیرمعمول نیست. چون بین اعداد خود اون دو تا نرمافزار Networx و Netlimiter هم یه اختلافاتی اغلب وجود داره و نمیشه بهش گفت حجمخوری اما جالبه که همیشه این اختلافها تو شرکتها به نفع شرکته نه به نفع کاربر.
فقط یه چیزی رو شک دارم و اونم اینه که آیا ممکنه این 3 تا 5 درصد مربوط به دیتایی باشه که مستقیم بین مودم و ISP رد و بدل میشه؟ یا مربوط به اورهد بستههای اطلاعاتی؟
دوستان اهل فن اگه لطف کنن یه نظری بدن من نادان از گمراهی در بیام این آخر عمری بسیار ثواب داره.:n18:
با وجود کاربرایی مثل شما که حتما یک شب هم دانلود ول نمیکنید :n06:بیچاره پارس انلاین حق داره این قانون جدید منظورکنه:n39::n06:نقل قول:
12گیگ:n13: چی دانلود میکنید؟ فیلم بلوری 25گیگ -50گیگ؟
حالا خداییش از این همه فایلی که دانلود کردین چندتاش رسیدین ازش استفاده کنید؟:)