دوستان الان ADSL مخابرات نامحدود نمیده؟؟ دانلود شب داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان پارس دارم اما میخوام بیام مخابرات
Printable View
دوستان الان ADSL مخابرات نامحدود نمیده؟؟ دانلود شب داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان پارس دارم اما میخوام بیام مخابرات
نامحدود ندارد . شبانه سرویس های 5 و 10 مگ ندارندنقل قول:
خیلی ممنون برای پاسختوننقل قول:
ارزش داره از پارس بیام؟ چون پارس می خواد دانلود شب رو برداره....هر روز هم بدتراز دیروزه
برای ثبت نام کجا باید برم؟
میدونی پهنای باند مخابرات خوزستان چند گیگه؟نقل قول:
مثلا پهنای باند تبریز 70گیگ و پهنای باند قم 16گیگه ولی معلوم نیست مال خوزستان چنده:n13:
برو لقمان از ساعت 1تا 7رایگانه 250کیلوبایت هم سرعتشه سرعتش همون مخابراته فقط ساعات رایگانش بیشترهنقل قول:
این که تازه یه نمونش بود.نقل قول:
شما تعرفه رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای طرح اولی که مودم نداره 60گیگ ترافیک 168تومن در اومده.ولی برای طرح دومی که مودم داره با همین حجم قیمت 210تومن در اومده.
جالبیش اینه زده مودم رایگان!!!
یکی نیست بگه اگه مودمش رایگانه پس چرا هزینه شد 210تومن؟؟!:n04::n02:
-----------------------
+
تا چند وقت پیش سرعت شبانه ها هم فیکس رو 30 بود و بیشتر از این نمیشد!! نامحدودش هم خودت میدونی چقدر عالی بود:n09:
===========
حالا اینا به کنار.این همه دارن پول از جیب ملت میکشن بیرون ولی عرضه ندارن یه سایت تمیز برای خودشون بزنن:
گوشه کنار سایت رو ببینی با paint ویندوز درست کردن!:n02::n08:
بازم از مخابرات قــــــــــم براتون بگم؟!:n05::n02:
دست بالای دست بسیار هست.:n09:
سالاری افزود: یک درگاه پهنای باند از استان هرمزگان به استان بوشهر ارتباط دارد که به دلیل واقع شدن مجتمعهای پارس جنوبی در بعضی مواقع قطع میشوند و به منظور تقویت پهنای باند استان بوشهر اتصال یک درگاه از استان خوزستان به بوشهر نیز پیشبینی کردهایم.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینترنت بچه های بوشهر قطع شد از ما میگیرن میدن به اونا
آره بیان شبانه و نامحدودا رو از ما بگیرین که پهنای باندو بفرستن برا استان های دیگهنقل قول:
یعنی موندم با این اطلاعات و محاسبات مخابرات خوزستان . در مورد پهنای باند اینجا رو داشته باشید
زیر هر لینک یه چکیده از همون خبر مینویسم که نیاز نباشه همشو بخونید
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، ارتقاء سایت های BTS در سطح شهرها و جاده ها توسط شرکت مخابرات خوزستان را ضروری خواندوافزود: جهت بهبود کیفیت اینترنت، پهنای باند اینترنت استان به تعداد 2لینک STM1افزایش خواهد یافت.
۱۹ مرداد ۱۳۹۳
---------------------------------------------------------------------------------
وی با بیان اینکه ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور در انتهای سال 89 معادل 173 لینک stm1 معادل 27گیگابایت بوده ادامه داد: امسال و با توسعه صورت گرفته، ظرفیت پهنای باند اینترنت از 173 به 221 لینک stm1 معادل 35 گیگابایت رسیده که تقریبا 3/1 برابر شده است.
2011-12-26
------------------------------------------------------------------
خبرگزاری تابناک : هر STM1 چيزي حدود Mbps 155 مگابيت بر ثانيه ظرفيت دارد كه به صورت ماهانه اجاره ميشود. شركت زيرساخت هماكنون ظرفيتي بالغ بر 76 گيگابايت پهناي باند (يعني چند هزار STM1)از خارج خريداري كرده و اين ظرفيت را در خدمت دانلود و آپلود كاربران كشور قرار داده است.
24 تیر 93
تابناک
------------------------------------------------------
در خبر اول بیان شده که تازه درصدد افزایش ظرفیت استان به 2 لیتک STM1 هستند خبر مربوط به 2 ماه قبل است حال در خبر سال 89 میبینیم کل کشور حدود 173 لینک داشته که به 221 لینک معادل 35 گیگ رسیده در خبر بعدی که مربوط به تیر امسال است ظرفیت کل کشور 76 گیگابایت یعنی هزاران لینک است جالب اینجاست از این هزاران لینک قرار است دو لینک در خوزستان باشد که معادل 3.11 گیگ میشود .
اگه اینجوره که قم خیلی پهنای باندش بیشتره پس اگه فقط 3.11 مال خوزستانه پس این همه پهنای باند کجا رفته؟:n13:
همین 3.11هم تقسیم کنن بین بقیه استان ها دیگه چی بهش میمونه؟!
فرشاد دلم برای 256 نامحدود 16 تومنی خیلی تنگ شده .نمیشه برشونگردوند ؟
بازم میرسیم به حرف من:n02:نقل قول:
هیچ روشی وجود نداره خیالت تخت یه روشی هست که عاقبت جبران ناپذیری در پی داره اگه بخوای بهت میگم ولی عواقبش با خودتنقل قول:
سلام
باور کنید این کشور رو دوست دارم
استان و شهرم, اهواز رو دوست دارم
نسل های خانوده ام تو همین استان ..تو همین شهر زندگی کردند
تا قبل از اینکه به کشورم حمله بشه, قبل از اینکه من به دنبا بیام, خانواده ام تو آبادان بودند.... و هم اکنون اهواز هستیم
شغلم با اینترنت هستش.... بیشترین کارم با اینترنت, با چندتا برنامه مخصوص و اسکایپ هستش, و در ماه به چیزی حدود 40 گیگ اینترنت نیاز دارم
باور کنید نه نیاز دارم فیلم دانلود کنم و نه آهنگ....فقط یه خط اینترنت با سرعت خیلی خیلی معمولی میخوام (در حال حاضر 512 مخابرات هستم)
موندم برم پارس آنلاین...لقمان.... یا ISP خون تو شیشه یا خورد کننده اعصاب
هر روز اعصابم خورد میشه از اینکه مثه افراد نیازمند محتاج اینترنت مخابرات باشم و هی مودم رو...روشن و خاموش کنم تا مبادا اینترنتم خورده بشه.... باید به زمین و زمان فحش بدم که چرا یه سایت معمولی که اتفاقن (اتفاقا) به صفحه پیوندها هم نمیره, باید 5 دقیقه طول بکشه تا باز بشه..... چرا پینگم اینقد بالا میره..... در هفته 2 روز اینترنتم قطعه و 2 روز سرعتش کند.... یکماه اینترنت قطع بود.... حتا نگفتن: عشقمون کشید قطعش کنیم...به تو چه.... حتا اینم نگفتن
دیگه خسته شدم از همه چی......... دیگه نمیتونم حرص بخورم و هی پول بدم..... همش دارم باج میدم..... بله....ما داریم باج میدیم به مخابرات تا یک قطره آب بریزه رو زمین و ما هم بریم ببینیم میتونیم به اون قطره آب برسیم یا نه.... این دقیقن توصیف وضعیتمونه
در آخر هم باید بگم
بقول یک فردی: خوزستان شتریه که بارش طلاس ولی خار میخوره
من که دیگه تخلیه میکنم
دوستان بیشتر از این بازیچه دست مخابرات نباشید....
ببخشید خیلی حرف زدم.... فقط میخواستم درددل کنم.... ببخشید
موفق باشید
والا من از 1مگ بگیر تا 10مگ بدون دانلود منیجر سرعتو کامل میده(انگار اینترنت ددیکیت گرفتم) یعنی مثل برق واسم صفحه باز میکنه قطعی هم اصلا ندارم پینگ هم با مخابرات خوب و با گسترش ارتباطات عالیه آی پی های مخابرات بیشتر بدرد دانلود میخورن و گسترش ارتباطات بدرد پینگنقل قول:
یا مشکل از مودمته یا مرکز مخابراتی وگرنه مخابرات کیفیت اینترنتش خیلی بالاست فامیلمون هم سرعتش پایین بود با مودم خودم تست کردیم سرعتش از این رو به اون رو شد خودمم تعجب کردم
خوب اون روش چیه؟؟؟؟من به جون میخرمش:n05:نقل قول:
بهترین راه اینه که دیگه تمدید نکنید و از جای دیگه نت بگیرید حساب کار دستشون میاد همین نه اعصابتون رو خراب کنید نه به فکر برگشت نامحدود باشید چون دیگه بر نمیگردن
هییییییی...
اینترنتم شده آرزو
چی میشه ماهم یکی از اینا داشته باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان قضیه اون 5 درصدی که سرعتشون از این بیشتره چیه؟؟)
خداوندا به همه ی یوزرای اینترنت صبر و اعصاب درست حسابی عطا بفرما
اینترنت کجایه؟نقل قول:
تست فیک با نرم افزارای مخصوص اسپید تست:n02:نقل قول:
توی گوگل سرچ بکنید زیاد هست
سلام دوستان من از شرکت 2020 اهواز اینترنت گرفتم تا دو هفته پیش پینگ 4.2.2.4 من 150 بود اما به یک باره شده 800 و کسی هم پاسخگو نیست
زنگ هم زدم گفتن اگه دوست داری تخلیه کن !
حالا میخواستم بدونم کسی این مشکل رو داره ؟
بعد اگر ممکنه بگید کدوم isp توی اهواز پینگ بهتری میده
سلام حدود 10 روزه اینجور شده؟ از ماناماد سرویس دارید؟ ایپی قفل شده رو 2.189؟ پیگ تهران هم شده 500 به بالا؟نقل قول:
اگر اینجوره که شما هم به مصیبت من دچار شدید
باید سر ماه تخلیه کنیم و دوباره رانژه تا ایپی ازاد بشه و درست بشه
این ایپی 2.189 هم به نظرم مشکل پهنای باند داره چون از ساعت 4 صبح پینگ 4.2.2.4 میشه 120 و فقط ساعت شلوغی شبکه خرابه پینگش
سلام بله حدود 10 روزه اینجور شده و دقیقا ساعت 4 صبح پینگم میشه 100 !نقل قول:
من دقیقا باید چه کاری انجام بدم شما هم همین مشکل رو داشتید ؟
بله من 13 روز پیش نتم 3 روز قطع شد و بعد که وصل شد این ریختی شده بود:n21:نقل قول:
از دست پشتیبانی کاری بر نمیاد چون مشکل از شبکس
شما یا میتونید صبر کنید تا شاید مشکل خود به خود حل بشه یا میتونید سر ماه تخلیه کنید خطو و دوباره رانژه کنید اینجوری به احتمال زیاد درست میشه
خب شما الان صبر کردید خودش درست شه یا اینکه تخلیه میکنید اگه میشه ایدی یاهوتون بدید من:n16:نقل قول:
مشكل اكانتينگه اگر عجله داريد تخليه و دوباره رانژه كنيد بريد اكسيننقل قول:
من تا قبل از این ماجرا پینگم نهایت 160 میشد از isp ضحی کیش استفاده میکنیم میترسم در صورت تخلیه کردن پینگم دیگه مثل قبل نشهنقل قول:
موندیم چه کار کنیم :(
بين ساعت 12-1شب با پشتيباني تماس بگير يه آقايي گوشي رو بلند ميكنه ببين شايد تونست درستش كنهنقل قول:
من هنوز 10 روزی از اشتراکم مونده اگر تخلیه کنم همش میسوزهنقل قول:
اما به احتمال زیاد سر ماه تخلیه کنم
شما فکر کنم اولین نفری باشی که از ضحی همچین مشکلی واستون پیش اومده :n13:
به احتمال زیا ماناماد یا اواسیس باشید
نترسید هیچ مشکلی واسه پینگتون پیش نمیادنقل قول:
چون شبکه همون شبکس و عوض نمیشه
الان هم که میبینید پینگ شده 700 بخاطر اینه که تعداد زیادی رو روی ایپی 2.189 قفل کردن و ساعات شلوغی پهنای باند کم میاد
فرشاد چرا اکسین میخوای بدبختمون کنی؟:n19:نقل قول:
بهترینشون همون ضحی و ماناماد هستن
با تخليه و رانژه مجدد سرويس نميسوزهنقل قول:
والا چی بگمنقل قول:
این مخابرات خر با بارش گم میشه اونجا , یهو دیدی سرویسمون هم دود شد رفت هوا :n09:
اكانتت همون اكانت ميمونه فقط قفلش ميكنن و وقتي دوباره درخواست رانژه دادي قفلشو باز ميكنننقل قول:
اين ماه سرويستو عوض كن به احتمال زياد وقتي تمديد كردي درست ميشه اگر باز درست نشد اونوقت تخليه و رانژه
یعنی مثلا 5 مگ بگیرم یا 2 مگ درست میشه؟نقل قول:
5و10مگ كه شبانه ندارن مجبوري 2مگ بگيري اگر شبانه واست مهم نيست 5مگ بگيرنقل قول:
فرشاد مطمئنی با تمدید کردن سرویس درست میشه؟نقل قول:
خودم فکر نمیکنم درست بشه چون مشکل از رنج ایپیه:n13:
سرويستو عوض كن اگر درست نشد درخواست تعويض پورت بدهنقل قول:
خوب اینا که پورتو عوض نمیکنننقل قول:
باید تخلیه و مجدد رانژه کنیم تا پورتو عوض کنن
واسه تغییر پورت و رانژه باید به 2020 زنگ بزنیم؟
من دیروز دوباره زنگ زدم واسه مشکل پینگ طرف گفت بخاطر عوض شدن کد تلفن ها و مشکل شبکه هست :||||
باید تخلیه کنید اولنقل قول:
اگر به پشتیبانی بگید پورتو عوض کنن الکی میگن یادداشت کردیم رسیدگی میشه ولی اصلا رسیدگی نمیکنن کلا هر وقت گفتن یادداشت کردیم شما بدونید که رسیدگی نمیشه:n09:
من دو سال پیش یک هفته نتم قطع بود بیش از 15 بار زنگ زدم پشتیبانی هر دفعه میگفتن یادداشت کردیم و رسیدگی میشه اخر سر خودم رفتم نمایندگیشون کیانپارس بود اون موقع با مسئولشون صحبت کردم گفت برای خط شما هیچ گزارش خرابی به دست ما نرسیده تا حالا:n10: بعدم بنده خدا دید خیلی اعصابم خرابه خودش شمارمو گرفت و دوبار رفت مرکز مخابراتی رجایی تا خطمو درست کرد