رسما ترکیده کلا هیچی شده:n04:
Printable View
رسما ترکیده کلا هیچی شده:n04:
مثکه مسئولین نه چندان محترم مخابرات برگشتند سر کارشون!
دوستان سرویس بهار تا بهار امسال هم فعال شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا در این سرویس ترافیک رایگان 1 تا 6 صبح هم اعمال شده
قیمت ها هم معقول تر هست نسبت به سال گذشته اما به نظر میرسه که سرویس ها 12 ماهه هستند.
دوستان این آدرسی که بود میرفتیم ریز مصرف نت رو نشون میداد چی بود ؟ ( adsl کرج - طرح تابستانه پارسال گرفتم )
من بوکمارک کرده بودم ، الان پاک کردم ، تو سایت هم هر چقدر گشتم پیدا نکردم !!
من که میرم جمع کنم 2 مگ محدودمو. یه 200 هزار تومن پول حجم اومد 2 ماه پیش اینسری با کلی مواظبت و دانلود نکردن 120 هزار تومن اومد.
نمیشه مودم وایرلس همه افراد خونه میرن تو اینستاگرام و تلگرام ویدئو میبینن اینجوری حجم مصرف میشه.
میرم همون 512 نامحدود ماهی 25 تومنی میگیرم .
حالا یه داستان جدید پینگلا کلا پایینه ولی به شدت کنده همه چی رو آی پی ایران که سرعت وحشتناکه میشه بازی کرد پینگ با سرورهای بازی برای من 120 هست اما پکت لاس شدید + کندی ...
هر روز یه بدبختیه اه اه حالم از این کثافت دونی بهم میخوره 80 میلیون مرده متحرک صداشون در نمیاد به اینام میگن آدم آخه .
خوب عید تموم شد و مثل سال پیش و سال پیش تر دوباره بعد از عید کاربران از موبایل برگشتن رو ADSL و سرعت نابود شد.
دقیقا فردای سیزدهم نابود شد اینترنت
این چه وضعشه آخه .
2 هفته اینترنت خوب بود چه راحت بودیم
من نمیدونم این پهنای باندی که زیرساخت میگه از دو سال پیش تقریبا 10 برابر شده چیزیش رو مخابرات خریده؟!!!
دردسر هست ، این مشکل dns مخابرات هست و شما فقط اگه مودم داشته باشی که mtu بالای 1492 ساپورت کنه برطرف میشه مثلا دی لینکه 2740u ام تی یو 2000 هم ساپورت میکنهنقل قول:
این روزا واقعا رو اعصابه مخابرات ها، جالبه دوستان میگفتن به خاطر تعطیلات نیست که وضعیت خوب شده مخابرات پهنای باند اضافه کرده!
اینکه کلا نت داغون میشه به خصوص شب ها واقعا کلی هست من الان از فیزیک نظری که بهترین پهنای باند رو داره ( مسیر آذربایجان ثابت ) و این سایت های فروش کاهش پینگ همه از اونجا میگیرن ( البته من از اون سایت ها نخریدم که برام گرون در بیاد ) اکانت دارم شب ها واقعا خرابه تو بازی هم کلی پکت لاس داره مثل اکانت های اینترانت به نت اینکه همه چه داغونه واقعا به خاطر ترافیک وحشتناکه این الاغا هم هی میگم پهنای باند اضافه کردیم البته اضافه می کنن ولی قطره ای چون رشد کاربر به شدت زیاده به اون طورت به چشم نمیاد الته اینو بگم همون موقع که وزیر اسکل اختلالات گفت پهنای باند اضافه کریدم واقعا پینگا بهتر شد از بهمن ماه ولی این شبکه شون طوریه که حتی با پینگ پاینن هم کندی هست مثلا من با همین 1 مگ صبح تا 9 یوتیوب رو می تونم با 720P استریم کنم اما از طهر با 360 هم مشکل پخش میکنه وقتی میره زیر load دیگه پینگ پایین هم کاری نمی تونه انجام بده .
نه ببین واقعا پینگ خیلی تغییر کرده صبح تا شب من پینگم 120 هست مشکل اینه که وقتی شبکه مخابرات شلوغ میشه کندی ایجاد میشه به خصوص رو آی پی ایران شما با آی پی استونی کار کن خیلی بهتره از لحاظ سرعت ولی برای بازی نه .نقل قول:
من الان با آی پی ایران دارم کار می کنم اولش با 2 شروع میشه پینگ خوبه و خوب میمونه تا آخر شب اما کندی درست میشه از ظهر به بعد .
البته اولویت من گیمینک هست اما خیلی از شما دوستان براتون صفحه مهم هست که باید مودمتون رو ریست کنید آی پی رومانی یا استونی بگیرید یه مقدار بهتره میشه .
پهنای باند اضافه نکرده شاتل مثل اینکه نمیدونم 49 درصد یا 51 درصد سهام مخابراتو خریده الان این روزا مخابرات پهنای باندشو از همه جا میگیره غیر از زیرساخت ، شما اگه برین تو سایت speedtest اون پایین اسم همه رقم شرکتو مینویسه غیر از خود مخابرات که IR TCT بود قبلانقل قول:
آی پی رومانی و لتونی و استونی هم فقط وقتی حاصل میشه که شما dns گوگل ست کنین رو مودم تو استان ما که همه ی dns های خارجی از کار افتاد تهرانو نمیدونم
نه ربطی به dns نداره شما مودمتو ریست کن اون آی پی رو بگیر که اولش 89 داره بعد از هر بار ریست بزن تو گوگل ip همون جا میزنه نیاز نیست بری تو سایت خاصی اونایی که اولش با 2 شروع میشه مال داخل ایرانه .
مال من کندی شدید از چند دقیقه پیش شروع شده به شدت کند شد یهو .
من فکر میکردم اونایی که اولشون 5 و 10 داره ماله ایرانه ، من این کاری رو که شما میگی اصلا بلد نیستم .. مگه مودم شما چیه که وقتی ریست میکنی میتونی دستی آی پی انتخاب کنی ؟ من آخرین باری که آی پی رومانی داشتم ماله موقعی بود که dns گوگل استفاده میکردم از اون موقع هم دیگه هیچ dns غیر از مخابرات اینجا کار نمیکنه ..
الان من چجوری باید اینکاری که شما میگی رو انجام بدم ؟
من ندیدم آ ی پی با 10 شروع شه ولی 5 هم مال ایرانه !
دستی وارد نمی کنه خودش میگیره شما هی مودمتو خاموش روشن کن بعد هر بار بزن تو گوگول ip ببین چه آی پی میاد اگر 2 بود باز ریست کت تا بره رو 89 یعنی اولش با 89 شروع شه اونایی که اولش 2 داره کندی داره ولی پینگش تو بازی خوبه
ویژگی جدید اینترنت امسال، داغون شدن اینترنت داخلیه که اضافه شده به اینترنت آشغال خارجی.
نمی دونم چرا تبلیغ نمی کنن این مورد رو. مگه افتضاح بودن کیفیت بزرگترین امتیاز مخابرات بر سایر شرکت ها نبود!
داغان است آقا داغان:n28:
به طرز وحشتناکی همه چه خرابه کندی که مال یه دقیقست من از فیزیک نظری اینترانت به نت و ...اکانت دارم بدون استثنا همه شون تایم اوت و پکت لا س شدید دارن اصلا صفحه رو جون میده باز کنه خیلی عجیبه همه جا رو همه سرویسا پینگ پایین اما کندی شدید قبلا برعکس بود پینگم با مخابرات 110 از صبح تا الان با همه اکانت ها 90 تا 100 اما کندی شدید کندی هم دقیقا از ساعت 11 صبح شروع میشه تا 3 صبح ..
لعنت به این الاغ واعظی احمق شعورش نمیرسه با این همه کاربر شبکه داره منفجر میشه بعد تو کلوب میگه مشکلی خاصی همکاران به من گزارش نکردن پس همه چی خوبه .
سلام دوستان
این دانلود رایگان شبانه مخابرات به چه صورته میشه کمی توضیح بدید
ساعتش چند تا چنده و اینکه در ساعت رایگان چقدر میتونی دانلود کنی
سرعتت چقدره و ...
- - - Updated - - -
سلام دوستان
این دانلود رایگان شبانه مخابرات به چه صورته میشه کمی توضیح بدید
ساعتش چند تا چنده و اینکه در ساعت رایگان چقدر میتونی دانلود کنی
سرعتت چقدره و ...
کسی نبود پاسخ بده ؟نقل قول:
بیشترین سایز MTU برای کانکشن PPPoE - 1492 تا هست.نقل قول:
نقل قول:
As specified in RFC 2516, the maximum receive unit (MRU) option must not negotiate to a size larger than 1492. Ethernet has a maximum payload size of 1500 octets. The PPPoE header is 6 octets and the PPP protocol ID is 2 octets, so the PPP maximum transmission unit (MTU) must not be greater than 1492. This is achieved with the configuration of IP MTU 1492 for PPPoE virtual-template interfaces.
زنگ زدم پشتیبانی میگم 50% پکت لاست دارم میگه به ما مربوط نمیشه!
میگم به کی مروط میشه؟
میگه نمیدونم!
میگم خب گیم تعطیله هیچ کاری نمیشه کرد! میگه جایی از قرارداد شما نوشته ما شرایط گیم برای شما رو باید فراهم کنیم یا مسئول پکت لاست هستیم؟
اگر ورزش 3 باز میشه پس مشکلی نداری!!!
من نمی دونم چجوری شده پینگا پایینه از صبح تا شب بعد یه صفحه رو به زور باز می کنه ! 110 همین الان!
واسه بازی خیلی خوبه ولی کلی پکت لاس داره الان اکانتام همین طوره پینگ پایین + پکت لاس نمی فهمم اصلا !
پینگا فقط به قیافه پایینه....!!!! خیلی پکت لاس داره اصلا بدرد هیچی نمیخورهنقل قول:
البته فیکس میشه گاهی اوقات ولی خرابم زیاد هست
پیشنهاد میدم اول در سایت 195 یه شکایت انجام بدی بعد قشنگ مشخص میشه پکت لاست به سرویس دهنده مربوط هست یا نه..نقل قول:
همین الان 3 تا شکایت در دست بررسی دارم تو سامانه 195!نقل قول:
195 مشکلش اینه که ارجاع میده به بازرسی مخابرات اونم زنگ میزنه همین چرت و پرت ها رو تحویل ما میده دوباره! سری قبلی گفتم مشکل سرعت با سرور خارجی دارم گفت مخابرات مسئول سرور خارجی نیست و اگر داخلی مشکل داشت اعلام خرابی ن و عین همین رو تو جواب من تو سایت نوشت!
قدیم یه ذره میترسیدن دو پهلو جواب میدادند که کی نتونه یقه اشون رو بگیره الان دیگه نمیترسند هم!
صبح ها که همه خوابن کیفیت واقعا عالیه اما دلخوش به این مقدار نباشید ساعت 10 که میشه تلافیشو در میاره و .... تو اعصاب از همین الان که ساعت 10 :35 تا ساعت 4 صبح همه چه خراب میشه فرقی نداره از کجا سرویس داری بهترین اکانت رو داری یا نه چون مشکل شبکه مزخرفه و ربطی به سرویس دهنده نداره !
صبح ساعت 6 همه چی عالی ( زبون بازی رفته رو لهستانی / توهر عکس اون اولی paclet loss in و دومی out ت.نی گه جلوش درصد داره ) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات یکی دو تا کمپ گذاشت شبانه رایگان بود دیگه شبانه رایگان نداره . اونا هم که داشتن کلی سرشون کلاه رفته بود شبانه رو حساب کرده بودن .نقل قول:
دوستان به جان کی بگم مغرم داره میترکه از درد باورتون نمیشه اگر بگم پشتیبان مخابرات چی گفت به خدا باورتون نمیشه وای اصلا نمی تونم حتی فک کنم بهش سردرد داره نابودم می کنه از بس چرت گفت ......زنگ زدم گفتم آقا من مشکل شدید کندی دارم سایت های خارجی رو اصلا باز نمی کنه گفتم آی پی هم مال ایرانه یعنی در مالکیت ایرانه اولشم با 2 شروع میشه گفت اونوقت پس چجوری به شبکه جهانی وصل میشی ؟ گفتم نگفتم اینترانته گفتم مال ایرانه یعنی مال رومانی و استونی نیست !!!!!!!! ( تازه سرم شروع کرده بود به گرم شدن اینجا ) گفت از کجا میدونی مال ایرانه گفتم من ادمین سرورم تو سرورم پرچم ایرانو میزنه تو ادمین پنل اگر رنج رو 2 باشه اگر 9 باشه میزنه استونی و بعد تا اسم game رو آوردم شروع کرد به اینکه مال ساپورت نمی کنیم و از این دری وریا بعد گفتم باو بی خیال از پینگ بیا بیرون من الان کندی دارم چیکار کنم ؟ گفت کندی مال دانلود و آپلودته گفتم من الان نتم در حالتidle هست یعنی دان و آپ نداره گفت نه میری تو بازی پینگ میره بالا سرعت میاد پایین !!!!! ( شروع سردرد ) گفتم تو بازی کلا مصرف 15 کیلیوبایته در ثانیه اصلا پینگ تغییر نمی کنه !!!!! گفت نه از اونه خلاصه همین جوری داشت میخورد برا خودش یهو آخرش برگشت گفت ( من موندم اگر بگم شماها باورتون میشه اصلا عایا ) : شما مودمتو در فواصل طولانی مثلا یه هفته خاموش کن سرعتت درست میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو که گفت دیگه هر چی از دهنم در اومد گفتم گوشیو قطع کرد !!!!!!!!!
خدایی عین همین بود من دیگه غلط بکنم با اینا هم صحبت شم !!!!!!!!!!
بله 195 اول مشکل رو ارجاع میده به خود شرکت خدمات دهنده حالا نه فقط مخابرات بطور کلی ساز و کار اینطوری هستنقل قول:
که شرکت خدمات دهنده یه جوابی به شما میده و در سامانه 195 هم ثبت میشه اون جوا و اس ام اس برای شما میاد که تا 3 روز مهلت درخواست تجدید نظر دارید که همه این مراحل طبق شواهدی که شما آپلود میکنی روی سایت 195 پیش میره تا فقط یه متن بنویسی و بگی من فلان مشکل دارم
منم خودم مشترک مخابرات بودم وقتی دید قیمت ها به صرفه نیست برای من خیلی راحت رفتم تخلیه زدم از جای دیگه گرفتم
اگر هم واقعا پروفایل گیم برای شما حیاتی هست بنده شاتل پیشنهاد میکنم برای شما که حداقل انقدر انرژی صرف کردین به یه جایی برسید.
منو واقعا درک نیم کنم با این همه مشکلاتی که دارید چرا تخلیه نمیزنید که نه پول بریزید به جیب این شرکت نه با اعصاب خودتون بازی بشه! شرکتهای خصوصی کیفیت سرویس دهی و SLA بهتری دارن برای مشترک.
من گیم باز نیستم فقط واسه سرگرمی کلش رویال بازی میکنم که همون رو هم نمیشه بازی کرد وسط فایت 30 ثانیه هست داری بازی میکنی یهو میفهمی هیچ کدوم از چیزهایی که داری میبینی اتفاق نیفتاده و ترکیدی!نقل قول:
من خطم رو به یک دلیل تخلیه نمیکنم.
میزان مصرف بالا.
تو خونه 5-6 تا دستگاه به روتر وصل هست توضیح اینکه فلان کلیپ حجمش بالاس نبینید هم واسه مادر پدرها سخته (تو خیلی خانواده ها دیدم این مشکل رو) + مصرف دانلود خودم هم بالاست و فقط وبگردی خودم در طول روز بالای 500 مگابایت مصرف داره. با این اوضاع من یه اینترنت با ماهی حداقل 50 گیگ ترافیک میخواهم که بدونم وسط ماه کم نمیارم که هزینش خیلی بیشتر از ماهی 22-23 تومنی هست که میدم.
مشکلی نداره شرکت های دیگه تعرفه های نامحدود هم دارن ! مثل آرتهای شاتل یا آسیاتک! اونها هم نامحدود ارائه میدن.نقل قول:
میشه یه سرویس با تقریبا همین مقدار هزینه معرفی کنید حداکثر تا 30 تومن در ماه که مصرف منصفانه هم نداشته باشه؟نقل قول:
من نامحدود شاتل هم داشتم ولی اسمش فقط نامحدوده! مصرفت در ماه به 15-16 گیگ برسه تقریبا دیگه نت نداری انقدر کند میشه!
همین الان تماس گرفتم شاتل گفت مصرف بالاتر از یه حدی سرعت میشه 128 ولی اون حدش رو میگه به ما اعلام نکردن (یعنی نمیخواهند بگن)
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با ام?ان تبادل حداقل 20 گیگ درماه381,000 ريال
#آسیاتک
اینم بگم به شما هر ارزونی بی علت نیست هر گرونی هم بی حکمت نیست..
این که هم بخوایید هزینه پایین کنید هم کیفیت بالایی دریافت کنید توی ایران سخته.
درسته مخابرات الکی ارزون نیست ولی هرکسی یه اولویتی داره و اولویت من حجم دانلود بالا هست با کمترین هزینه تو تایم روز هست نه پینگ پایین و سرعت باز کردن پیج فوق العاده. من حاضرم واسه یه کلیپ یک مگابایتی تو تلگرام 5 دقیقه واسم ولی نخواهم هی پروفایلم رو چک کنم چقدر از حجمم مونده.نقل قول:
ما هم داریم زور میزنیم بهترین گزینه واسه خودمون رو بهتر کنیم شاید واسه کسی که سرعت پیج باز کردن واسش تو اولویته این دست و پا زدن ما خنده دار باشه.