واقعا لطف کردینقل قول:
فقط چون علاقه خاصی به مارک فیلیپس دارم مدل 5000 دیدم بلوتوث داره
این برند چطوره؟
واقعا لطف کردینقل قول:
فقط چون علاقه خاصی به مارک فیلیپس دارم مدل 5000 دیدم بلوتوث داره
این برند چطوره؟
خواهش می کنم کاری نکردمنقل قول:
از برند فیلیپس اطلاعی ندارم.چون تا حالا ازش پخش ندیدم
اینو اقا حمید و دوستان میدونن. . . . .
آقا حمید این امپ وایب قیمت 395 هست امپی که بتونه دو تا باند 6965 v2 و ساب 1260 اینفینیتی رو هم 380 وات rms رو 4 اهم جواب بده (امپ وایب 93 db هست) و hi in هم داشته یاشه قیمت هر چی کمتر بهتر شما چی پیشنهاد می دیدنقل قول:
باتشکر
سلام دوستان گرامی
کسی از بچه ها در مورد ساب های راکفورد اطلاعات داره؟
هم مالی و هم از نظر فنی....
سلام امید جان. احوال شما؟نقل قول:
من وایب رو کار نکردم هیچ اطلاعاتی هم ندارم
منظورتون از دوتا همون یک جفت هست دیگه؟
یه 8604 پایونیر باید براش تهیه کنید.470 هست.
از این کمتر دیگه نمیتونه درایورهاتون رو راه بی اندازه.
اما با این حال 4604 هم هست که 60 وات خروجی میده بریجشم فکرک نم زیر 200 هست.275 هم حدودا قیمتش هست ولی من پیشنهاد نمیکنم.
من هم تو pm که داده بودن عرض کردم اصلا نمیشناسم.البته فیلیپس برند خوبیه ولی پخش ساز نیست.نقل قول:
چه مدلی؟چه اطلاعا؟سوالتون چیه؟نقل قول:
راکفرود ساباش بد نیست البته قدیم واقعا عالی و خوش صدا بودن مخصوصا تو باکس فابریکهاشون.من خودم یه p2دارم تو پورتد کارخونه ای واقعا عالیه.
حالا شما مدل و سوالاتتون رو بفرمائید تا جائی که اطلاعات دارم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
سلام اقا حمید من اون 6995 رد کنم به جاش یه 718ex بندازم بازم بهم صدای خوب نمیده یا باید همون 718 عادیا را بندازم !!!!!!
بوجممم هرچی کمتر باشه بهتره ولی یه جنس بیخودم نباشه 200-300 میتونم پیاده شم بازم ممنون از مشاورت!!!!!!!
:n16::n16::n16::n16::n16:
سلام آقا حمید من میخواستم پخش آلپاین 145 بگیرم که دیدم بخاطر کمیاب شدن قیمتش خیلی بالا رفته تو وب هم دیدم بجاش مدل 154 را معرفی کردن که بلوتوث هم داره بنظر شما این 154 جدید کیفیت 145 را داره و با آن قابل قیاس هست؟
سلام دوستان
من هیچ تجربه و اطلاعاتی در مورد سیستم ماشین ندارم
اگر میشه راهنماییم کنید
میخوام ضبط ماشین رو عوض کنم چون کیفیتش خیلی پایینه
ماشینم پراید ، بانداشم فابریکه خودشه
تا 200-300 تومن چه ضبطی بگیرم؟
باند فابریک پراید خیلی ضعیفه بنظرتون؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام آقا حمید
اگر خاطرتون باشه من زیاد بهتون زحمت دادم در مورد تهیه 8019
خلاصه کنم الان تجهیزاتی که رو ماشین بستم بجز پخشم کمی تا قسمتی ابری از سری رده پایین راکفورد هست اما چون فقط این صدا مورد پسندم بود همینارو بستم.واقعا صدای شفاف و با کیفیتی داره
مشخصات
ماشین 405
8019 کنوود
آمپ R400-4D راکفورد
کواک R169X3 راکفورد
کامپ R165-S راکفورد
همون موقع فروشنده گفت ساب و باکس فابریک اکتیو همراه با آمپ راکفورد دارم .من چون پول نداشتم نخریدم
حالا چون واقعا کمبود بیس دارم میخوام ساب هم به مجموعه اضافه بشه.
در مورد ساب من کوبش نرم و دقیق میخوام نه اینکه ویبره بزنه یا چمیدونم ماشین بلرزه
در ضمن نمیخوام صدای ساب از صدایی که الان دارم بیشتر یا کمتر باشه.یعنی یچیزی که با تجهیزات بالا بخونه
ممنون میشم راهنمایی کنید
در مورد هزینه هم ابتدا شما گزینه هاتونو معرفی کنید تا ببینم چقدر باید پیاده بشم
:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16:
قربونت حمید جان بدنیستم اخر سالیو بی پولیو امیدوارم بیس حالت قوی و حجیم باشهنقل قول:
آره منظورم یه جفت باند بود و یه ساب
Kenwood KAC HQR8400 هم خوب تعریف می کنن تو کاتالوکش دیدم hi in هم داره نمی دونم سوکتش هم باشه یا نه قیمت داری ؟ یه آشنا وارد که با ساب 1260 موجود داشته باشه بگو برم پیشش بنصبم
نظرت در مورد 1260 چیه فکر کنم با 6965 v2 خوب شه
دنبال یک پخش ساده با پشتیبانی فلش میگردم که به این برخوردم
Sony CDX-G1151U
به نظر پخش خوبی میاد با قیمت مناسب
میخوام هم خوشگل باشه هم تو پخش از طریق یو اس بی و پشتیبانی فرمت ها اذیت نکنه که یبار پخش کنه و یبار نه
ولی متوجه نشدم این که میگن با قابلیت پشتیبانی از اندروید یعنی چی ؟؟؟ یعنی چیکار میشه باهاش کرد ؟
و باند در حدود 120 30 تومن چی پیشنهاد میدید که صداش تیز نباشه
به نظرم اینا میتونه گزینه هام باشه :
Pioneer TS-R6950S 105T
Pioneer TS-A6975S 139T
Pioneer TS-A6965S 121T
Kenwood KFC-PS6975 155T
سلامنقل قول:
به نظر من 718 معمولی بهتر از EX هست.
من 7158 جی و ی سی رو پیشنهاد میکنم با یه 5602 خوب میکوبه.210 اومن هم هست.
من 154 رو مشخصاتش رو نمیدونم متاسفانه.نقل قول:
یه کن وود x400 بگیرید 313 تومن.نقل قول:
اسپیکر هم 1044 پایونیر صداش بد نیست.
سلامنقل قول:
خواهش میکنم زحمت هست.
ماشین چی بود؟حتما راکفورد باشه؟
10 میخواهید یا 12؟
من دو تا 10 پیشنهاد میکنم تو سیلد.ولی خب با توجه به توان RMS مجموع شما به نظرم یدونه 10 قوی کافیه.
هم هلیکس p10W گزینه خوبیه هر کدوم 450 و یه مدل کلاریون 10 اینچ سریه قدیم هم سراغ دارم آکبند 500 وات RMS هستن فوق العاده بیس نرمی دار.اونم 450.
آمپ هم باید براش تهیه کنی.
ممنونمنقل قول:
8400 حدود 400 هست.1260 رو من کسی رو ندارم بگم بری بگیری.
6965v2 آره خوش صداس.
درود
دوستان یه جفت باند از برند پایونییر دیدم که چشام چهارتا شد از بس خوشگل بود
میخواستم بدونم چه مدلی هستش این سری؟
نمیدونم حالا جفتی هست یا یدونه ای ولی به این شکل هست که باند قسمتی که بیس میزنه بزرگ هستش مثل ساب ها و یه توییتر از وسطش بیرون اومده.
دقیقا مثل باندهای کواکسیال ولی بیضی نیستش، بصورت دایره ای هست.
اسم مدلش چی هست و قدرت چطوره؟
قیمتش هم میدونین چنده؟ کیفیت خوبی دارن؟
یه 206 دیدم که دوتا بسته بود به همراه یه جفت باند کواکسیال کنوود (مدلش یادم نیس)
راستی برند کیکر چطور هست؟ کدوما خوب هستن؟ ساب یا کامپوننت یا کواکسیالش؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
توی توضیحات این ضبط نوشته سازگار با سیستم عامل IOS .نقل قول:
این چه کاربردی داره؟ ( گوشی من اندرویده )
این اسپیکری که معرفی کردید حدودا چه قیمتی هستن؟ و اینکه باید 2 جفت بگیرم . هم برای پشت و هم جلو؟
و اینکه تفاوت قابل ملاحضه ایی از لحاظ کیفیت با اسپیکرهای فابریک پراید دارن؟
حالا که اسپیکرم اگر قرار باشه بگیرم ضبط کمی ارزونتر که هم به اندازه نیاز من باشه و هم کیفیت خوبی بهم بده هست؟
مثلا این مدل چقدر با ایکس 400 فرق داره؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوالام زیاد شد:n39:
دوستان عزیزم ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنهنقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز.
من یک هدیونیت میخواستم با قیمتی حدود 200 یا 250 هزار تومن.
فقط میخوام فلش و گوشی رو بهش وصل کنم، یعنی درگاه usb و درگاه aux نیاز دارم و اصلا از cd و dvd استفاده نمیکنم و ترجیحا نمیخوام cd خور باشه.
همینطور اگه بشه بتونم در آینده برای یک سیستم مناسب ازون استفاده کنم، یعنی تنظیمات و خروجی های مناسب رو تا حدی داشته باشه.
ممنون میشم مدل مناسبی معرفی کنید.
همینطور آدرس مرکز خرید ضبط و باند در تهران کجاست؟
سلام خدمت دوستان. میشه در مورد آپشن صدای 3way و سیستم نتورک توضیح بدید که توی پخش 7056 هست و موارد استفادش چیه ؟
راستی به نظرتون ساب باکس 121LT سونی چطوره؟ چه ساب باکسی تو این رنج پیشنهاد میدید؟
سلام اقا حمید شرمنده دوباره مزاحم شدم یعنی شما میگین به جای 718 باند JVC CS-HX7158 ببندم و اون امپ پایونرهم که گفتین دوکاناله میتونه 2 جفت باندا ج بده راستی اون باند jvc با 718 خودم مچ میشه راستی یادم رفت بگم پخشممjvc R-456 بازم ممنون از پاسخ دهیتون!!!!!!!!:n12::n12::n12:
نقل قول:
من حرفه ای نیستم و انتظاراتم مثل شما بود، تو برندهای پایونیر، سونی و کنوو من خیلی گشتم و آخر سر رادیو فلش 2015 پایونیرو گرفتم به نام
MVH-X175UI
که CD درایو نداره،، تنظیمات فوق العاده زیادی و صدای خیلی شفافی داره، از اتصال ساب بطور مستقیم پشتیبانی میکنه.
قیمتشم خیلی مناسبه و بین 160 تا 170 میتونی پیدا کنی.
لینکش:
اما اگه مشکل بودجه ندارید DEH-X2750UI
پایونیر گزینه معتبرتری هست،و کلا سری DEH پایونیر اسم و رسم جهانی داره علاوه بر اینکه این مدل CD هم داره، و قیمتش 240 تا 250 هست و ب بودجتون میخوره.
سونی هم یه گزینه رادیو فلش داره ک صدای خوبی رو بدون آمپ بهتون میده و 4*55 وات چیزیه ک تو تبلیغاتش نوشته، اما اگه میخواید بعدا خرج کنید و سیستم ببندید پایونیر گزینه بهتری هست.
سلام. من اطلاعات زیادی از سیستم خودرو ندارم لطفا راهنمایی کنید
ماشین من پارس هستش که صفره یعنی باندو پخش نداره، میخواستم یه سیستم خوب در حد 1500 تا 1700 جمع کنم. چه باند و پخش و آمپلی و سابی توصیه میکنید
ممنون از راهنماییت دوست عزیز:n18:نقل قول:
اون مدل اولی که خودتم گرفتی ریموت دار هست؟
ریموتش چطوریه!؟
چیزی پیدا نکردم در موردش!
------------------------------------------------------
دوستان مرکز خریدی برای لوازم صوتی و تصویری خوردو در تهرن هست؟
آدرسش کجاست؟!
حداقل جایی که بتونی مدل مورد نظرت رو اونجا گیر بیاری!
پشت شهرداری ی سری هستن ولی فکر نکنم مرکز فروش جنس خوب و معتبر باشن!
سلامنقل قول:
احتمالا 2503I بوده.تو نت سرچ کنید ببینسد اگر همینه قیمت 288 تومن هست.
سلامنقل قول:
یعنی بلوتوثش با محصولات اپل کار میکنه.
قیمت هر جفتش 65 تومن هست. من با فابریکهای تیبا تعویض کردم واقعا خیلی بهتر شد صدا.کلا فابریکیها اصلا جالب نیستن.اگر هر دوات رو با هم عوض کنید خب صداتون بهتر میشه.البته جلوی پراید قدیمیها خیلی فضای خوبی نداشت جدیدا رو نمیدونم.
2259 هم پخش خوبیه.2259 هم 220 تومن هست
X400 رو اگر بخواهید بعدا سیستم نصب کنید خروجی RCA ش کامله.
سلامنقل قول:
در مورد نت وورک خیلی بحث شده.اما چشم من به اختصار توضیح میدم
سیستم نت وورک زمانی استفاده میشود که ما در سیستم از کراس اوور اسپیکرهامون یا کامپوننتهامون استفاده نمیکنیم
سیستم اکتیو هست و تشکیل شده از تیوترها،میدرنجها،مید ووفر/ووفرها و ساب ووفر.البته این مورد که عرض کردم سیستم 4Way هست.
در 3Way ما ووفر دیگه نداریم.
برای راه اندازی هر کدوم هم باید آمپلیفایر جداگانه ای تهیه بشه. مثلا یه آمپ 4 کانال برای دو جفت تیوتیر
یه امپلیفایر 4 کانال برای دو جفت میدرنج
یه آمپ مونو هم برای ساب ووفر.
کار اصلی و مشکل تازه بعد نصب شروع میشه.
تنظیم کردن و انتخاب فرکانس مناسب مخصوصا برای تیوترها کار مشکل و خطرناکی هست چون اگر اشتباه انتخاب بشه و ما کراس اووری نداریم که محافظت بکنه ازش احتمال سوختن تیوترها افزایش می یابد.
رسیدن به صدای دلخواه ممکنه ماه ها به طول بی انجامد.
ضمنا سیستم اکتیو رو برای کامپوننتهائی که دارای کراس اوور خوب و حرفه ای نیستند بیشتر پیشنهاد میشه.که با کراس اوور اکتیور بتونیم این ضعف رو پوشش دهیم.
در کل من خودم به شخصه هیچ وقت سراغ اکتیو نرفته و نخواهم رفت.
سلام دشمنتون شرمنده ،مراحمیدنقل قول:
بله صدای بهتری داره.
نه 5602 فقط برالی یک جفت 7158 پیشنهاد دادم.718 رو مگه داری؟ردش کنید بره.
من پخشتون رو باهاش کار نکردم.اگر از کیفیت صداش راضی هستین نگه دارید اگر نه که اونم بفروشید.
نقل قول:
ریموت دار هستش،
اینم عکس ریموتش، اما من اصلا از ریموتش استفاده نمیکنم، کلا تو کنسوله ماشین افتاده و خیلی کم استفاده میشه، روی ریموتش تنظیم ولوم، جابجایی ترک و فولدر و چند تا گزینه دیگه داره ک چون ریموتش خیلی کوچیکه و خوش دست نیست رقبتی نمیکنم به استفاده ازش.
روی نوشته اینجا ی پایین کلیک کنید عکسی ک براتون میاد مدل 165 هست ک یه مدل پایینتره اما کنترلاشون مثل همه.
پخش های کنوود اکثرا فرمت Fat32 رو فقط میخونن ،، درسته ؟
آدرس نمایندگی فروش پایونیر در تهران کجاست؟
آدرس وب سایتش در ایران یا تهران چطور؟!
گارانتی محصولات پایونیر چیه؟
پیشاپیش ممنون:n02:
:n16:
سلام حمید جان.ماشین عرض کردم 405 هستش.نقل قول:
ترجیها راکفورد باشه بهتره.میخوام علاوه بر کیفیت تا جایی امکان داره سیستم یکپارچه باشه(سوء تفاهم نشه،قطعا از تجربه شما باید استفاده کرد)
اگر راکفورد نشد نظرم در مورد هلیکس خوب و مثبت هست.
در مورد 10 یا 12 بودنش با توجه به مشخصات تجهیزاتی که گفتم فک کنم خودتون تشخیص بدین بهتر باشه چون من نه صدای 10 شنیدم نه 12.
فقط در مورد آمپ و قیمتش هم توضیح بدی ممنون میشم آقا حمید
با تشکر
سلامنقل قول:
اکثر فروشگاه ها دیگه پایونیر رو دارن. گارانتی اصلی و شرکت وارد کننده پایونیران هست.
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
بسیار خوب.
با توجه به نوع ماشین من سری p2 مدل p2d4-12 با امپ P400-2 رو پیشنهاد میکنم.
برو قیمت بگیر به من بگو اگر بتونم از شرکت براتون کمتر میگیرم.
ممنون حمید جاننقل قول:
اگر همین ساب p2d4-12 بخوام نصب کنم ابعاد باکسش چند در چنده و به چه شکلی هست؟
آیا آمپ هم میتونیم داخل باکس بزاریم یا حتما باید بیرون باشه؟
در ضمن هزینه باکس هم اگر امکان داره اعلام کنید
ممنون
سلامنقل قول:
والا نمیدونم. باید ببینی چه لیتراژی رو توصیه کرده.حدودا بین 40 لیتر تا 60 لیتر باید باشه.شکلش هم بستگی به خودتون داره.مکعب باشه مکعب مستطیل باشه،ذوزنقه باشه.مهم حجم خالص داخلی باکس هست که باید رعایت بشه. اگر هم ورتد ساخته میشه پورت باید کاملا دقیق و بر اساس توصیه سازنده ساخته بشه چون پورت باکس تو باکسهای پورتد خیلی مهمه .
آمپ رو میشه روی بدنه باکس بست ولی داخلش نه.
هزینه باکس هم از 70 به بالا.
سلام دوستان:n40:
من این سیستم رو میخواستم برای ماشین سمند تهیه کنم
Kenwood kdc-x400 پخش
Kenwood KAC HQR8400 آمپ
Kenwood KFC-PS3015W ساب
Kenwood KFC-6995PS باند
نظرتون چیه-خوبه یانه و اگر پیشنهاد بهتری دارین لطفا بگین-تشکر
یه جفت باند 6965v2 خریدم هنوز نصبش نکردم، اما امروز یکی از بانداشو وصل کردم به خروجی آمپلی فایر سیستم صوتی خونمون(ازین 5 طبقه های کنوود)، واقعا باندش عالیه؛ اصلا فک نمیکردم همچین بیس و صدای تمیزی بهم بده...
اگه تو ماشین با پخش عادی و بدون آمپ 70% این حجم صدارو داشته باشه عالیه ینی...
سلام .
حمید جان بخوام باند T8693 MTX رو رو 206 بزارم به نظر شما خود طاقچه جواب میده یا طاقچه رو عوض کنم ؟؟
با عرض سلام به دوستان گلم
ممنون میشم یه باند 6*9 با کیفیت معقول که بدونه امپ داریو بشه به بنده معرفی بفرمایید.ایا کنوود E6965 میتونه انتخاب مناسبی باشه؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام.نقل قول:
اسپیکرتون رو با 6965v2 عوض کنید.
آمپتون در حالت بریج توان درایو کردن این ساب رو نداره. ساب انتخابی شما 400 وات RMS هست اما آمکپلی در بهترین شرایط 180 وات خروجی میده.
آیا توان افزایش هزینه دارید؟
ساب 15 اگر میخواید گزینه بهتری هم هست منتا همونطور که عرض کردم آمنپ و اکسسوری خوب و قوی نیاز دارید.
سلامنقل قول:
بله حتما MDF ش کن.اسپیکرش و داری؟ اگر نه چند قیمت داری؟
بهترین گزینه 6965V2 هست 190 تومن.نقل قول:
بله به پیشنهاد خودتون چند ماه پیش گرفتم الان ماشینو عوض کردم قبلا رو 405 بود . :n01:نقل قول:
سلام حمید عزیز و دیگر دوستان
راستش یه سری مشکلات سرراهم اومد که نذاشت سیستم رو ردیف کنم
و حالا هم در حد یه پکیج وآمپلی میخوام خرج کنم و به نصیحت حمید گوش کنم و ذره ذره سیستم رو ردیف کنم ولی تقریبا بهترینها با بودجه ای که دارم
راستش میخوام یه آمپلی بهم معرفی کنی که بعدا یا JBL696 یا co609 که خودتون میگید رو بخوام اضافه کنم مشکلی نداشته باشم و از هر نمونه که شد دو جفتش رو مدنظر دارم
و الانم که پخشم کنوود ایکس400 هست و ماشین پراید و باتری هم اتمی 74 امپر هست
و اینکه از سیستم بیس زیبا میخوام و نه کاملا خشک
و پروژه های بعدیم ایشالا یه ساب باکس با یه آمپ جداگانه
حالا با توجه به اینکه چنین باندهایی قراره در آینده ببندم آمپ رو معرفی کنید و تا جایی که میشه بالای 400 نره قیمت--یکمی بالا پایین خبری نیست
پکیج هم ممنون میشم امار بدین
مبارک باشه بعد نصب هم بیایید نظرتونو بگید دوستان از تجربتون بهره مند شن:n16:نقل قول:
حمید جان من همونیم که یه جفت خربزه ای کاپا 11 ایفینیتی و ساب 1260 ایفینیتی و آمپ 8400 کنوود رو تو پراید بسته بودم و از کم بودن صدای زیر و میانی سیستمم گله داشتم. اگه یادت باشه شما پیشنهاد یه کامپوننت 16 رو به من دادی و گفتی که بهتره تو کیک پنل نصب بشه و من هم درباره بستن یه جفت سوپر توییتر در کنار خربزه ای ها ازت راهنمایی خواسته بودم. الان من یه جفت سوپر توییتر درگ استر 202 کنار کاپا درست تو جای همون بلندگوهای فابریکی پشت پرایدم بستم و باید بهت بگم که کیفیت صدام شده اندازه کامپوننت. صدای سنج و سین خواننده خیلی شفاف شده و کلا هم صدای زیر و هم صدای میانی سیستمم بهبود و افزایش پیدا کرده. خواستم این رو باهات در میون بذارم تا به تجربه هات افزوده شه. پیشاپیش سال نوت هم خجسته.
:n16:
با سلام خدمت دوستان میخواستم یه ساب باکس خوب برام معرفی کنید (منظورم این ساب ها هست که خودش باکس هم داره). نظر خودم روی 121LT سونی هست میخواستم نظر شما هم بدونم. مرسی.