تبریک بازی عالی بود
بابا اون توپ رو بوفن هم بود نمیتونست بگیره
تبریک بازی عالی بود
پــــــــــــــــــــــــ ــــــرسپولیـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــس
تبریک میگم ایم برد ارزشمند پرسپولیس در برابر الغرافه
تبریک میگم دوستان
دیگه تقریبا صعود قطعیه
خیلی خوشحالم الان
حقیقی نمی دونم چرا منو یاد جوونی های کاسیاس می ندازه ! بعضی عکس العمل هاش خیلی شبیه کاسیاسه ! واقعا دروازه بان بزرگی خواهد شد حقیقی
زمسن خیس بود...نقل قول:
بازیکنای حریف هم عصبی...
ریسک بود یه مقدار..
:31:نقل قول:
یه خورده قیافه شبیهه فقط...!
کاسیاس بدون دستاش میارزه به حقیقی....
خوبه حقیقی....
اگه پیشرفت کنه..!!
منم تبریک میگم ...
استقلال که تو آسیا کارش تمومه ... ولی امیدوارم بجاش پرسپولیس موفق بشه ... بین بقیه تیمای ایرانی خیلی دوست دارم پرسپولیس موفق بشه
سپاهانم که الان گل زد ...
تبریک میگم این برد شیرین رو
امسال دیگه قهرمانیه آسیا مال پرسپولیسه :40:
عالی بودن
امیدوارم مغرور نشن
دور برگشت 2تا از بازیا توی خونه ی حریف هستن که البته هر2شونو شکست دادیم
با 4امتیاز دیگه راحت صعود میکنیم ولی باید حتما تیم اول باشیم تا دور بعد تک بازی حذفی رو توی آزادی برگزار بکنیم
من هم تبریک می گم این برد غرور آفرین را.......
کی می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرسپولیس
منم تبریک میگم. برد خوبی بود.
سپاهان هم یک یکه بازیش و میتونه ببره.
امیدوارم تا آخر همین جوری بازی کنند.
دم علی کریمی گرم، کولاک کرد :40:
:33: علی کریمی :33:
پرسپوليسا پوكوندينا...مربي شما يه كم با كريمي مشكل داشت ولي وقتي ميفهمه تيم بهش نياز نيارتش تو!! ولي مربي ما استقلاليها به خاطر يه دست ندادن جباري كردش بيرون... اگه جباري از استقلال بره مياد پرسپوليس اونوقت شما هم كريمي رو داريد و هم جباري !! اونقت ما استقلاليها بايد بايد فاتحه ي ليگ برتر و جام حذفيو ... رو سال آينده بزنيم!! :d
ایول خیلی خوب بازی کردن .. :40: نه به بازیهای تو آسیا نه به بازیهای لیگشون...
dنقل قول:
پرسپوليسا پوكوندينا...مربي شما يه كم با كريمي مشكل داشت ولي وقتي ميفهمه تيم بهش نياز نيارتش تو!! ولي مربي ما استقلاليها به خاطر يه دست ندادن جباري كردش بيرون... اگه جباري از استقلال بره مياد پرسپوليس اونوقت شما هم كريمي رو داريد و هم جباري !! اونقت ما استقلاليها بايد بايد فاتحه ي ليگ برتر و جام حذفيو ... رو سال آينده بزنيم!! :
من آخرش نفهمیدم تو شریک دزدی یا رفیق قافله... جباری گفت حتی اگر بدون تیم هم بمونم به پیروزی نمیرم چون داره وضعیت نیکبخت رو میبینه و عقلشو که از دست نداده...
من از برد پرسپولیس خوشحال شدم چون نماینده ایرانه و همچنین از عربها متنفرم.
علی کریمی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران
از روی تعصب نیست بازیش یه سر و گردن بالاتر از همه بازیکناست . تازه الان تو اوج نیست .
ولی خاک بر کله پوکش ! اگه 20 درصد پشتکار دایی رو داشت الان فیکس بارسلون .رئال . منچستر . بایرن و ............بود .نبود ؟
جالبه شارجه یکی به الشباب زده !! اگه الشباب ببازه یا مساوی کنه واسه ما خیلی خوب میشه.
من با اینکه پرسپولیسی هستم با حرف شما موافق نیستم ، اگه مربی استقلال بد بود تو لیگ انقدر خوب بالا نمی اومد ... در مورد قضیه جباری هم من چیز زیادی نمی دونم ، ولی اگه کار اشتباهی کرده باید یه جوری متوجه بشه که کارش اشتباه بوده و یه تنبیه کوچیکی هم که شده باید در نظر گرفته بشه ، احتمالا اون هم بر می گرده به تیمتون ، تازه بدون جباری هم که چلاق نیستین ، استقلال تو لیگ خیلی خوب بازی می کنه و پرسپولیس تو آسیا ... :14:نقل قول:
پرسپوليسا پوكوندينا...مربي شما يه كم با كريمي مشكل داشت ولي وقتي ميفهمه تيم بهش نياز نيارتش تو!! ولي مربي ما استقلاليها به خاطر يه دست ندادن جباري كردش بيرون... اگه جباري از استقلال بره مياد پرسپوليس اونوقت شما هم كريمي رو داريد و هم جباري !! اونقت ما استقلاليها بايد بايد فاتحه ي ليگ برتر و جام حذفيو ... رو سال آينده بزنيم!! :d
من هم چون از عربا متنفرم و پرسپولیسی هستم و نماینده ایرانه و از عربا خیلی متنفرم و و تو لیگ خوب نتیجه نگرفته و همچنین خیلی خیلی از عربا متنفرم خوشحال شدم خیلی زیااااد :31: البته یکی از دلایلش هم اینه که من از عربا به شدت تنفر دارم :27:نقل قول:
من از برد پرسپولیس خوشحال شدم چون نماینده ایرانه و همچنین از عربها متنفرم.
بازی الشارجه و الشباب 1-1 شد!
عالی میشه .... دیگه اولیمون محکم تر میشه .... البته مشکل اینه که هنوز بازی های توی خونه حریف مونده ...نقل قول:
جالبه شارجه یکی به الشباب زده !! اگه الشباب ببازه یا مساوی کنه واسه ما خیلی خوب میشه.
تمووووووم شد ؟؟ یا اینکه الان 1-1 شد ؟؟نقل قول:
بازی الشارجه و الشباب 1-1 شد!
نیمه اول . 2-1 الشباب !!
تاييد ميشه.نقل قول:
پرسپوليسيا مباركتون باشه:46:(هوي الان چون بحث مليه تعريف كرديم والا برا ما تو ايران همون لنگيد!):11:
ممنون از لطفتون :27:نقل قول:
هوي الان چون بحث مليه تعريف كرديم والا برا ما تو ايران همون لنگيد
ياد مردان پرسپوليس بخيرنقل قول:
البته ميتونست بهتر جاگيري کنه : ديوار دفاعي درست همون سمتي بود که حقيقي جي گيري داشتنقل قول:
استاد عليفر ! امروز عجيب از اس اس دور شده بود و به بهترين نحو ممکنه طرفداريمون رو ميکرد
به هر حال باز هم نشون داديم آسياي الان با اون موقع ها که ستاره کيلويي ميدادن فرق فوکوله
البته بهتره تيمايي که احساس ميکنن آسيا براشون بزرگه ! ليستشون رو نفرستن واسه afc
خلاصه پرسپوليس آسيايي بد جوري حال بعضيا رو گرفت
م م نون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تيم ما عملكرد بسيار خوبي داشتد و نسبت به بازيهاي گذشته منسجم تر بازي كرديم. رحمان رضايي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انسجام تيمي در تيم پرسپوليس باعث شد تا تيم حريف را به سادگي شكست دهيم، به عبارت ديگر ميتوان گفت كه دليل اصلي بازي روان ما مقابل الغرافه همين منسجم بودن بازيكنان بود. وي ادامه داد: با گلهايي كه در نيمه اول به ثمر رسانديم خود را از نظر روحي از حريف بالاتر برده و كنترل بازي را به سادگي در دست گرفتيم. رضايي تاكيد كرد: هدف ما اين است كه اين روند رو به صعود را در بازيهاي آينده نيز حفظ كرده و حتي تيم الغرافه را نيز در بازي برگشت شكست دهيم.
تيم فوتبال پرسپوليس در آخرين ديدار رفت خود در ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي تهران با سه گل تيم الغرافه قطر را شكست داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به بازي زيبايي كه از خود به نمايش گذاشتيم قطعا مستحق اين پيروزي بوديم.
عليرضا واحدي نيكبخت بعد از پيروزي سه بر يك مقابل الغرافه قطر خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه در ليگ برتر ايران شانسي براي قهرماني نداريم، تمام تمركز خود را براي بازيهاي آسيايي به كار برده و اميدوارم با نتايج درخشان پاداش خوبي به هوادارن بدهيم. وي ادامه داد: جا دارد از هواداران تيم نيز به دليل حمايت بيوقفه در اين هواي باراني تشكر كنم. نيكبخت در پاسخ به سووالي مبني بر حضورش در تيم ملي تاكيد كرد: حضورم در تيم ملي به نظر كادر جديد فني بستگي داشته و چنانچه اين كادر تشخيص دهد كه ميتوانم براي تيم ملي مفيد باشم بدون شك در خدمت تيم ملي خواهم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر همين روند عالي را در ليگ قهرمانان آسيا ادامه دهيم، بدون شك يكي از مدعيان قهرماني خواهيم بود.
كريم باقري بعد از پيروزي سه بر يك مقابل الغرافه اظهار داشت: بازي بسيار خوبي بود و بازيكنان پرسپوليس بازي زيبايي از خود به نمايش گذاشتند، عملكرد مناسب تيم پرسپوليس نشان ميدهد كه ما مستحق اين پيروزي بوديم. وي افزود: اگر به همين روند ادامه دهيم علاوه بر صعود به گروه بعد مي توانيم يكي از مدعيان اصلي قهرماني در آسيا باشيم. كاپيتان پرسپوليس تاكيد كرد: ما تمام فرصت هايمان را در ليگ برتر براي قهرماني از دست دادهايم و به همين دليل با تمركز بالا در مسابقات آسيايي شركت كرده ايم، اميدوارم اين پيروزيها در بازيهاي آينده نيز تداوم داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : تيم فوتبال سپاهان اصفهان در ديدار مقابل بنيادكار ازبكستان به تساوي 2 بر2 رسيد. اين ديدار در شهر تاشكند ازبكستان و در حضور حدود 15 هزار تماشاگر برگزار شد. هادي عقيلي در دقيقه 2+45 و عماد رضا در دقيقه 62 براي سپاهان گلزني كردند و سالاموف در دقيقه 27 و آرشماتوف در دقيقه 75گل هاي بنياد كار را به ثمر رساندند. ريوالدو بازيكن سرشناس بنيادكار با شماره 10 و بازوبند كاپيتاني مقابل نماينده ايران بازي كرد. توجونگ مينورو داور ژاپني به ادينسون و مرزدينف از بنياد كار و الونگ و مهدي جعفر پور از سپاهان كارت زرد نشان داد. سپاهان با اين تساوي 4 امتيازي شد و همچنان در صدر جدول باقي ماند. ديدار ديگر اين گروه از ساعتي ديگر بين الاتفاق عربستان و الشباب امارات برگزار خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيمهاي عربي با استفاده از بازيكنان خارجي سرشناس به دنبال نتيجه هستند؛ اما نشان داديم با پتانسيل ايراني مدعي هستيم. افشين پيرواني پس از برتري سه بر يك پرسپوليس مقابل الغرافه اظهار داشت: بازي خوبي را در مقابل حريف قطري كه تيمي پولدار و قدرتمند است، انجام داديم و به حق خودمان رسيديم. وي افزود: عربها براي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا بازيكناني را ميآورند كه هزينههايشان سرسامآور است؛ اما امروز با پتانسيل ايراني نشان داديم مدعي اصلي صعود به مرحله بعد هستيم. پيرواني در پايان خاطرنشان كرد: هنوز كار براي ما تمام نشده است. در بازي هاي آينده نيز بايد مثل بازي با الغرافه عمل كنيم، چون هدفمان قهرماني در ليگ قهرمانان آسياست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مازيار زارع پس از پيروزي برابر الغرافه اظهار داشت: الغرافه نسبت به تيم الشارجه و الشباب بهتر بود. با شكست اين تيم شانس اول صعود از گروه هستيم.
وي افزود: پرسپوليس در اين بازي نسبت به گذشته بهتر بود و قطعا در آينده حرفهاي بيشتر براي گفتن داريم.
زارع درباره صحنه پنالتي گفت: دروازه بان حريف جلو آمده بود و اگر ضربه گل نمي شد، داور بايد پنالتي را تكرار مي كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مازيار زارع گفت: بايد قبول كنيد كه انگيزه بازيكنان در ليگ قهرمانان آسيا دو برابر ليگ ايران است. زننده يكي از گلهاي پرسپوليس در ديدار با الغرافه پيرامون پيروزي سه بر يك تيم پرسپوليس اظهار كرد: خوشحالم كه در يك بازي برتر توانستيم تيم الغرافه را در اين شرايط جوي شكست دهيم. تيم ما با كسب سه امتياز وضعيت بسيار خوبي در جدول گروه پيدا كرد كه اميدوارم در بازيهاي بعد هم بتوانيم چنين روندي داشته باشيم. وي افزود: در اين بازي موقعيتهاي بسياري داشتيم كه ميتوانستيم به گلهاي بيشتري هم برسيم اما در نهايت سهم پرسپوليس از كسب اين موقعيتها تنها سه گل بود. وي درباره تيم الغرافه نيز گفت: آنها تيم قدرتمندي بودند و كسب اين نتيجه دليلي بر ضعيف بودن اين تيم نيست.
وی افزود: بايد بگويم در سه بازي گذشته پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا الغرافه تيم قدرتمندري نسبت به الشباب و الشارجه بود و ما بايد با تلاش بيشتري بازي بعد برابر اين تيم را ببريم.
وي درباره بيشتر بودن انگيزه زياد بازيكنان پرسپوليس در اين بازي نسبت به رقابتهاي ليگ برتر خاطرنشان كرد: اين مساله كاملا طبيعي است و فكر ميكنم انگيزه بازيكنان ما در اين مسابقات نسبت به رقابتهاي ليگ برتر دو برابر است، البته ما نبايد مسابقات ليگ را هم فراموش كنيم و بايد براي كسب سهميه رقابتهاي آسيايي در فصل آينده تلاش جدي داشته باشيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اين تيم گام بلندي را براي صعود به مرحله دوم ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا برداشت. نلو وينگادا افزود: خوشحالم كه پرسپوليس در يك هواي باراني حريف قطري خود را شكست داد تا سه امتياز ارزشمند را بدست آورد. وي با بيان اينكه هنوز هر چهار تيم گروه دوم مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا شانس صعود به مرحله بعدي رقابتها را دارند، اظهار داشت: بازيكنان پرسپوليس برخلاف ديدار مقابل صباي قم، بازي هوشمندانهاي را برابر الغرافه به نمايش گذاشتند تا جايگاه خود را در اين گروه تثبيت كنند. سرمربي پرتغالي پرسپوليس در مورد استفاده چرخشي از مهاجمان اين تيم گفت: پرسپوليس چهار مهاجم در اختيار دارد كه وضعيت آنان در تمرينات و شرايط تيم حريف باعث ميشود تا كادر فني از وجود آنان در زمين استفاده كند.
وينگادا خاطر نشان كرد: ابراهيم توره در طول يك هفته اخير تمرينات خوبي را برگزار كرد و شانس حضور در ميدان را بدست آورد.
سرمربي پرسپوليس در مورد سيستم خط دفاعي اين تيم اظهار داشت: با توجه به شرايط حريف، سيستم پرسپوليس را انتخاب ميكنم اما، معتقدم كه پرسپوليس با دفاع سه نفره بهتر بازي ميكند.
وي با بيان اينكه از فردا به بازي مقابل پيكان در ليگ برتر باشگاههاي ايران فكر خواهد كرد، افزود: پرسپوليس بازيهاي سختي را در ليگ برتر پيش رو دارد كه اميدوارم بتوانيم نتايج لازم را در اين ديدارها بدست آوريم.
تيم پرسپوليس عصر چهارشنبه در مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا با نتيجه سه بر يك مقابل الغرافه قطر به پيروزي رسيد.
حال من که نه تنها گرفته نشد خوشحالم شدم چون سطح فکرم اینقدر مثل بعضی ها پایین نیست. وقتی تیمی از ایران یه تیم از یه کشور دیگه رو میبره حالا هر تیمی میخواد باشه من خوشحال میشم.نقل قول:
خلاصه پرسپوليس آسيايي بد جوري حال بعضيا رو گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا انگيزهي بسيار زيادي داريم.
عليرضا واحدي نيكبخت در جمع خبرنگاران اظهار كرد: شرايط بازيكنان پرسپولس بسيار خوب است و ما در نهايت آمادگي قرار داريم. خدا را شكر ميكنم كه در بازي امروز پيروز شديم و معتقدم شايسته اين نتيجه بوديم. وي افزود: هواداراني كه به ورزشگاه آمدند نيز در اين پيروزي سهيم هستند. من اعتقاد دارم اگر پرسپوليس همينگونه پرقدرت در ليگ قهرمانان آسيا بازيهايش را ادامه ميدهد، ميتواند قهرمان شود . عليرضا واحدي نيكبخت درباره حضور مايلي كهن در تيم ملي ايران نيز گفت: درباره مايلي كهن نظر خاصي ندارم و ميدانم كه او مربي موفقي بوده و كارنامه درخشاني دارد. وي درباره احتمال حضورش در تيم ملي ايران نيز گفت: اگر از من به تيم ملي دعوت شود بسيار خوشحال خواهم شد تا در اختيار تيم ملي باشم چرا كه همواره خود را سرباز تيم ملي ايران ميدانم.
منظورم تيماي عربي بود نه اس اسيا : برام ناراحتي يا خوشحالي شما مهم نيستنقل قول:
حال من که نه تنها گرفته نشد خوشحالم شدم چون سطح فکرم اینقدر مثل بعضی ها پایین نیست. وقتی تیمی از ایران یه تیم از یه کشور دیگه رو میبره حالا هر تیمی میخواد باشه من خوشحال میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : تماشاگران پرسپولیس در این دیدار برای نخستین بار نلو وینگادا را در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا تشویق کردند.
* در یکی از صحنه های این دیدار رحمان رضایی و علیرضا حقیقی با یکدیگر به مشاجره پرداختند.
* هواداران پرسپولیس که خواهان حضور خلیلی در ترکیب تیم بودند زمانی که از حضور وی ناامید شدند اعتراض خود را با سردادن شعارهایی نشان دادند. خلیلی نیز از اینکه به میدان نرفته بود، ناراحت به نظر می رسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي پس از پايان بازي مقابل الغرافه درباره اين بازي و حضور هواداران اظهار داشت: با اين پيروزي شرايط تيم ايده آل شد؛ اما هنوز بازي ها تمام نشده و ما 3 بازي سخت ديگر در پيش داريم. از همه بازيكنان و هواداران تشكر ميكنم. كريمي در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر احتمال عدم دعوت به تيم ملي عنوان كرد: شايد نظر مايلي كهن مانند دايي باشد؛ اما همانطور كه گفتم مهم نتيجه گرفتن تيم ملي است و بازي نكردن من مهم نيست. تيم ملي بازيكنان جوان و خوبي دارد و دير يا زود آنها بايد در تيم ملي جا بيفتند. وي ادامه داد: اميدوارم افراد شايسته به تيم ملي دعوت شوند و اگر مربي تيم ملي احساس كرد كه من مي توانم به تيم ملي كمك كنم و به وجود من نياز بود با تمام وجود در خدمت تيم ملي هستم؛ اما اميدوارم در صورت دعوت برايم حرف و حديث به وجود نياورند.
كريمي در مورد اينكه امروز به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب شد، در اظهار نظري جالب گفت: اتفاقا من امروز بازي جالبي انجام ندادم و نمي دانم چه كسي اين انتخاب را كرد. نيمه اول ضربه اي به زانويم خورد و با درد به بازي ادامه داد.
اين هافبك ادامه داد: بازيكنان ديگر بازي بهتري انجام دادند، به خصوص كه خط دفاع كم اشتباه ظاهر شد. برگزاركنندگان مسابقه به من لطف داشتند. وي در اين باره كه يكي از خبرنگاران معتقد بود عدم حضور وي در بازي ايران مقابل عربستان باعث شكست ايران شد گفت: من با نظر شما مخالفم و شايد اگر من هم بودم اين اتفاق ميافتاد. کريمي در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملي با مايلي كهن نتيجه مي گيرد گفت: كار مشكلي است؛ اما غير ممكن نيست.
خسته نباشند اون هایی که توی این بارون رفتن استادیوم و توی اون بارون تیم رو تشویق کردند
تبریک ؛ بازی خوب و نتیجه خوبی بود