دسته xbox واسه ی pc هم هست.....من دیدم....usb داره
دسته xbox واسه ی pc هم هست.....من دیدم....usb داره
هیچ کس ما را ادم حساب نمی کنهنقل قول:
دوست عزیز 2 نفر از کاربران هم میثم هم سعید جان جواب شما رو دادندنقل قول:
نخوندید ؟
آخه من شنیدم پلاسما واسه گیمرها بهتره :9:نقل قول:
هر کسی یه سلیقه ای داره !نقل قول:
منو بکشن هم سراغ Plasma نمیرم
به درخواست دوست خوبمون آقای soha is the beSt :
محتویات Flash-Ram ها بعد از Configuration توسط Xbox 360
پوشه ی اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات پوشه :
سلام به دوستان گلم راستی یه سوال بسیار مهم دارم پلاسما بهتره یا ال سی دی در کل میگم واسه بازی-فیلم جنس -وضوح کیفیت(منظورم پلاسمای ال جی 2010 با سه پورت HDMI(
با اجازه سعید که عشق LED هست!:31:
دوست عزیز کیفیت تصویری که Plasma (البته یک سریشون و نه همشون) داره را به هیچ وجه LED و LCD نداره!نقل قول:
مثلا سری G10 پاناسونیک بهترین Plasma دنیاست!
مشکل تاخیر تصویر هم در Plasma بسیار کم هست!
نقل قول:
حالا اینو از کجا میشه گیر آورد؟؟؟؟ تو ایران پیدا میشه؟؟؟
بعد احتیاجی به درایور خاصی نیست؟؟؟؟؟
بله داشتیم . قیمتش دقیق یادم نیست ولی ۲۵ تومن بود.
نقل قول از اقا سعیدنقل قول:
هیچ کس ما را ادم حساب نمی کنه
نقل قول:
شما به آدرس زیر برو :
System Setting>>>Family Setting>>>Consol Control's>>>Game Ratings
این گزینه رو روی حالت Early Childhood قرار دهید
سپس برگشته و روی گزینه ی Family timer's کلیک کنید و گزینه ی OFF رو انتخاب کنید
دوباره برگشته و روی گزینه ی Set Pass Code رفته و Password مورد نظر خودتون رو با کلید های (Y,B,X,A,UP,DOWN,LEFT,RIGHT,RB,RT,LB,LT)
تنظیم کنید و بعد گزینه ی مربوط یه سوال قفل رو انتخاب و جوابش رو تایپ کنید
سپس تنظیمات رو Save کرده و خارج بشید.
من که ندیدم اگر شما دیدیدد صفحه را بنویسید.نقل قول:
دوست عزيز اينم جواب شما پست 17309نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=109699&page=1731
سلام دوستان
2 تا سوال دارم اگر کسی بتونه راهنمایی ام کنه ازش ممنون می شم.
1- می خواستم بدونم بازی هایی مثل forza 3 و احتمالا mafia2 رو که در 2 DVD عرضه شده اند رو می تونم بدون هارد اجرا کنم. منظورم اینه که آیا نیازی هست که نصبشون کنم یا نه؟
2- من بازی NFS : SHIFT رو دو بار خریدم هر دو بار توی یکی از منو های بازی (یک بار قبل از اومدن بازی یک بار از مرحله ی اول و ... ) هنگ می کنه ( البته هر دو باری که خریدم بازی رو یک شرکت خاص تکثیر کرده بود به نام شرکت نصر وصال.) می خواستم بدونم مشکل از بازی هست یا اینکه از x360 منه؟ آیا با کپی کردن بازی روی یک DVD-9 دیگه می تونم اون رو اجرا کنم؟
با تشکر فراوان.:40::11:
همین صفحه قبلی نقل قول کردم براتون :46:نقل قول:
من که ندیدم اگر شما دیدیدد صفحه را بنویسید.
نقل قول:
سلام دوستان
2 تا سوال دارم اگر کسی بتونه راهنمایی ام کنه ازش ممنون می شم.
1- می خواستم بدونم بازی هایی مثل forza 3 و احتمالا mafia2 رو که در 2 DVD عرضه شده اند رو می تونم بدون هارد اجرا کنم. منظورم اینه که آیا نیازی هست که نصبشون کنم یا نه؟
2- من بازی NFS : SHIFT رو دو بار خریدم هر دو بار توی یکی از منو های بازی (یک بار قبل از اومدن بازی یک بار از مرحله ی اول و ... ) هنگ می کنه ( البته هر دو باری که خریدم بازی رو یک شرکت خاص تکثیر کرده بود به نام شرکت نصر وصال.) می خواستم بدونم مشکل از بازی هست یا اینکه از x360 منه؟ آیا با کپی کردن بازی روی یک DVD-9 دیگه می تونم اون رو اجرا کنم؟
با تشکر فراوان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
۱.مافیا که هنوز نیومده که ببنیم سیستمش چه جوریه ولی فورزا دیسک دومش اصلا ربطی به بازی اصلی نداره. و فقط چند تا ماشین و جاده هست.
۲. احتمالا سورس شرکت مشکل داشته.
خواهش میکنم
بچه ها آپديت بازي هارو ميشه ريخت رو فلش ؟؟؟
سلام. بهتر هست جدا دانلود کنید چون دیده شده اپدیت داخل بازی ها مشکل داشته و به کنسول اسیب رسوندهنقل قول:
بچه ها آپديت بازي هارو ميشه ريخت رو فلش ؟؟؟
من بازيه BC2 رو آپديت كردم 460 مگ . يعني اگه بدمش به كسي خراب ميشه كنسولش؟
بعد اگه اون فلشو بزنم به كامپيوتر فايلرو نشون ميده ؟؟
سلام
من 3 ماه پیش 360 خریدم و تا حالا از شوک دسته تو بازی استفاده نکردم به جز یه بار همون روز اول برای اطمینان از سالم بودن دسته که اون موقع قشنگ کار میکرد .اما الان اصلا شوکش کار نمیکنه !باتری هاش رو هم عوض کردم درست نمیشه!مشکل از چیه؟دسته اش قلابی بوده:41:؟من از فتحی خریدم.
نقل قول:
ن بازيه BC2 رو آپديت كردم 460 مگ . يعني اگه بدمش به كسي خراب ميشه كنسولش؟
بعد اگه اون فلشو بزنم به كامپيوتر فايلرو نشون ميده ؟؟
خوب اپدیتی که خود ماکروسافت گذاشته ۸۰ مگ هست نمیدونم این چیه که ۴۶۰ مگ هست.
من نگفتم همه اپدیت ها. ولی دیدم کسایی که از رو این dvd های کپی که معلوم نیست پدر مادرشون کیه اپدیت کردن و الان وارد داشبورد که میشن کنسول هنگ میکنه.
سلام دوست عزیز باید هم تو بازی ویبره روشن باشه هم تو ستینگ خود کنسول. اگه جف طرف روشن هست و بازم کار نمیکنه باید بگم که دسته خرابه. ربطی هم به اصل و قلابی بودن نداره .نقل قول:
سلام
من 3 ماه پیش 360 خریدم و تا حالا از شوک دسته تو بازی استفاده نکردم به جز یه بار همون روز اول برای اطمینان از سالم بودن دسته که اون موقع قشنگ کار میکرد .اما الان اصلا شوکش کار نمیکنه !باتری هاش رو هم عوض کردم درست نمیشه!مشکل از چیه؟دسته اش قلابی بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟من از فتحی خریدم.
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اینجا جاش نیست. برای خرید تی وی تاپیک مخصوص هست و بچه ها اونجا هستن ولی یه کوچولو میگم که سریع بفهمی
شما اول باید بدونی دلیل اصلی خریدن TV چیه و چه انتظاراتی ازش داری؟ اگه فقط برای داشتن یه Screen بزرگ توی خونت می خوای که یه LCD معمولی با قیمت متوسط کافیه براتون.
اگه بیشتر برای کنسول می خوای، پلاسماها به دلیل نداشتن Input Lag ، واکنش پیکس خیلی سریع و کنتراست بالا، عمق تصویر و مشکی عمیق انتخاب های عالی ای هستن که من بهت پلاسماهای پاناسونیک رو پیشنهاد میدم. مثل G10 یا V10 که V10 جز بهترین TV های جهان هست
به حرف های مرگ پلاسما و ... هم توجه نکن. هنوز بعضی از پلاسماها مثل پلاسمای Pioneer Kuro هیچ رقیبی توی LCD ها و کلا توی دنیا از هیچ برندی ندارن
اگه برای دیدن فیلم HD میخوای باز هم چند مدل پلاسمای پانا و چند مدل LCD سونی و سامسونگ پیش روت هست
اگه برای دیدن فیلم های SD می خوای TV های سامسونگ به دلیل قدرت Upscale فوق العاده بالا پیشنهاد میشه البته نه هر مدلش. مدل های سری C6 و C7 سامسونگ که پلیر های قوی هم دارن پیشنهاد میشه
LED هم به جیبت بستگی داره. فقط بدون کخ همه LED ها از همه LCD ها بهتر نیستن. حتی خیلی از LCD ها از LED ها بهتر هم هستن. فقط چند مدل میلیونی شون ارزش خرید دارن که به جیبت بستگی داره. خصوصا اینکه کلا چیزی به اسم LED TV وجود نداره و همش تبلیغه
شما باید بدونی Player ی که روی تی وی استفاده می کنی چی هست. دی وی دی پلیر، بلوری پلیر، ر س ی و ر (HD یا SD) یا انتن (انالوگ یا دیجیتال). این همه توی اتخابت تاثیر دارن
چالش بزرگی پیش روت هست :31: موفق باشی
نه ميثم جان اون آپديت داشبورد نه . آپديت بازي كه وقتي لايو ميزني واسه Bc2 ميگه آپديت كن . من آپديت كردم بعد يه فلش زدم به Xbox اون آپديترو از Hard به فلش Move كردم . اما الان نميدونم كجاست :دي
فكر كنم بايد از اول آپديت كنم
اهان. خوب من چون از لایو بدم میاد باهاش ور نمیرم. نمیدونم میشه یا نه. شرمنده:41:نقل قول:
ه ميثم جان اون آپديت داشبورد نه . آپديت بازي كه وقتي لايو ميزني واسه Bc2 ميگه آپديت كن . من آپديت كردم بعد يه فلش زدم به Xbox اون آپديترو از Hard به فلش Move كردم . اما الان نميدونم كجاست :دي
فكر كنم بايد از اول آپديت كنم
سلام
دوستان یه سوالی برایم پیش اومده و اونم اینه که این دوست ما چند روز پیش بازی GTA IV رو برای PC خرید که 4 تا دی وی دی بود ولی برای Xbox360 فقط 1 دی وی دی هست !!!!!!!!!! چه فرقی دارن تو کیفیت و ..... بازی؟؟
میگن که GTA IV رو PC یه چیز دیگه هست . حقیقته؟؟
نقل قول:
سلام
دوستان یه سوالی برایم پیش اومده و اونم اینه که این دوست ما چند روز پیش بازی GTA IV رو برای PC خرید که 4 تا دی وی دی بود ولی برای Xbox360 فقط 1 دی وی دی هست !!!!!!!!!! چه فرقی دارن تو کیفیت و ..... بازی؟؟
میگن که GTA IV رو PC یه چیز دیگه هست . حقیقته؟؟
من واسه pc رو بازی نکردم ولی وقتی تو سایت گیم اسپات میچرخیدم دیدم به gta iv کنسولا ۱۰ داده ولی واسه pc رو ۹ داده. حالا به نظر شما کدوم بهتر هست؟
من دلم با GPU خوشهنقل قول:
اما ببین چه پستی زدم که شماها تا این حد آتیش گرفتید حال میکنم میبینم که به هم نون هم قرض میدید از جوابیه هایی که ضد من دادید تشکر هم میکنید اونم نه یه دونه 10 تا 20 تا خیلی بهتون فشار اومده فکر کنم
Game = PC
لینک بده ما هم بخونیم :31:نقل قول:
میلاد جان خلاصه هر کسی به یک توهمی باید خوش باشه تا اموراتش بگذرهنقل قول:
ایشون هم به این توهم خوشه دلشون که توهماتشون مارو به سوزش انداخته
بگذار خوش باشه تو زحمت ننداز برای لینک و اینا
بله یک چیز دیگریست روی PCنقل قول:
دوستانی که اهل فن هستن عمق معنی این پست من رو درک میکنن !
من هردو رو بازی کردم و تموم کردم.
آره واسه PC یک چیز دیگه هست .
واسه اجرای بازی و پیدا کردن کرک سالم ، حسابی بلا سرت میاد. شرمنده ها ولی ماتحتون پاره میشه
حتی یادم هست اولی که اومده بود انواع نسخه های ناقص توی بازار بود
باید یک ورژن خاص از بزنامه گرافیک میریختی و حتی جدیدهاش هم نمیشد و یک ورژنی بود واسه GTA
آخرش هم که ریختم فحش دادم به خودم که چرا 3 میلیون تومن که فقط واسه کیس خرج کردم نمیتونه بازی رو روون و درست استفاده کنه.(البته اون موقع 4 سال از خرید سیستم میگذشت)
الان فکر کنم نزدیک 2سال هست که 360 گرفتم . 400 تومن دادم و فقط یک 10 تومن دیگه خرج کردم
وقتی هم خواستم روی 360 همینو بازی کنم DVD رو گذاشتم و دکمه Y رو زدم و چند دقیقه بعد بازی رو هاردم نصب بود و رفتم بازی کردم(تازه نصب روی 360 اجباری نیست.
راستی من روی PC یازی رو 1.5 بار تموم کردم چون یکدفعه ویندوزم قاطی کرد و با اینکه n تا پوشه GTA و Rockstar رو از درایو ویندوز کپی کرده بودم ، چون تعدادشون n+1 بوذ مجبور شدم از اول برم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Game = PC
آره راست میگی.............
راستش میخوام بخونم ببینم چه طوری که شده باعث سوزش ملت شده ! به شخصه عقیده دارم با PC نباید بازی کرد چون برای کار های مهم تری ساخته شده .نقل قول:
برای همینه که روی هیچ کدام از 3 تا کامپیوتری که دارم بازی نصب نیست به جز WORMS World Party که اون هم داداشم بازی میکنه و نسخه کنسولی نداره :41:
حالا خیلی دوست دارم بدونم دلیل سوزش دوستان البته به قول این دوستمون چی بوده ! مثلا اینکه GPU خوب داره باعث شده بقیه بسوزند ؟! خوب اگر کسی بره تاپیک عکس های اتاق هامون از این مدل حرفها نمیزنه که کسی به خاطر یه GPU بسوزه ! حد اقل دوستانی که عکس هاشون رو گذاشتند .
whitewolf جان مرسی از راهنماییتنقل قول:
من اصلا نمیفهمم تو این جا چی کار دارینقل قول:
میخوای بگی بازی ها روPcبهتره از کنسول باشه(که غلته) ولی کدوم بازی ها شاخ ترین بازی شما کرایسیس بود که کنسولی شد فکر میکنیم اصلا روpcخیلی سر تره ولی کدوم بازی ها شما یه کرایسیس دارید ما رو کنسولgears of war2داریم forzaداریم red dead رو داریم army of twoرو داریم اگه کم بود بگو بازم بگم
پس راتو بکش برو
هر کی با من موافقه که بازی ها رو کنسول سر تره تشکر کنه
اقا gta ماله x360 خیلی خفنه .... من نسخه 2009 بازی کردم GTA IV G * A*Y خدایی حال کردم ..نقل قول:
. ولی برای زیر 18 توصیه نمی کنم ....چون ! ! ! ....
بازی با pc = درده سر
pc رو هم ول کن ...ماله بازی نیست که ..ماله کسی هست که گاهی بیکاره حال کرده بازی کنه .بازی فقط کنسول .
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم تا دو روز پیش مثل شما فکر میکردم تا اینکه گفتم امسال به جای ارتقاع دوباره کامپیوتر و هدر دادن خدا تومن پول یه xbox 360 از آقا میثم بگیرم.
وقتی دستگاهو تحویل گرفتم و برای اولین بار روشنش کردم بازی gear of war 2 رو گذاشتم:18: اونجا بود که گفتم حیف اون همه پول که برا ارتقاع کامپیوتر دادم حیف...
دوست من خودتو گول نزن کامپیوتر برا گیم به پا کنسول نمیرسه شاید با بالای 1 میلیون بتونی برا 1سال بازیها رو در حد کنسول بازی کنی ولی کنسول بازم یه چیز دیگه هست با کنسول هر چندتا بازی که بخوای میتونی تنها با داشتن دیسک اونا بازی کنی اما در کامپیوتر تا بازی نصب نباشه نمیتونی بازی کنی و ...
من شاید تعصب خاصی نسبت به کنسول پیدا کرده باشم ولی خوب حقیقی هست که باید قبول کنیم.
دو نفر میخواستن واسه بچه هاشون PC بحرن و همش به من میگفتن گرافیکش خوب باشه. بازی رو جواب میده؟؟؟
منم گفتم یه چیزی غیر پی سی بگیرم که بازی خوب اجرا کنه مشکلی نداره؟؟ غیر از بازی که کاری نمیکنه؟
کفت نه. واسه یکیشون الیت گرفتم واسه یکیشون آرکید. الان دارن عشق میکنن.
کنسول چیز دیگه ای هست. شاید واسه من که این همه مدت فقط سی پی رو میشناختم و اصلا هیچ تحقیقی در موردکنسول نداشتم.
شما بازی فار کرای رو توی کنسول ببینین. با یک LCD خوب.
الان کلا با پی سی فقط پاس اور بازی میکنم بعضی وقتا... کنسول راضیم میکنه دیگه!!!
مخصوصا فوتبالش:31: عایییییییییه!
من نمیدونستم دسته ویبره داره!! تو چه بازی هایی ممکنه فعال بشه؟ اصلا فعال شدنش خوبه؟ فکر کنم باطری خیلی خالی کنه!!
به نظر من اولا این دوستمون نظر خودشونو گفتن (که اصلا جاش اینجا نبود) و تو این بحثا نظر هر کس کاملا سلیقه ایه.
دوم اینکه من حدود 6 ماهه 360 دارم و به نظر من پی سی هیچ مزیتی نسبت به کنسول نداره به دلایل زیر (بازم میگم به نظر من) :
1- قیمت بسیار مناسبتر کنسولها مخصوصا 360
2- استفاده بسیار راحت از بازیها و نصب بی دردسر
3- داشتن بازیهای انحصاری بیشتر و ساخت بهتر بازی توسط کمپانیها (حتی اول شخص بسیار روون تر از پی سیه و با دسته چیز دیگه ایه چون شما به همه دگمه های دسته دسترسی آسون دارید و عکس العمل سریعتری دارید.)
4- بی نیازی به ارتقا سیستم و اجرای بی عیب بازیها
5- داشتن لوازم اضافی بسیار گسترده تر (در مجموع کنسولها) مثلا داشتن پک گیتار هیرو یا راک بند (البته شاید این مورد رو پی سی داشته باشه).
و موارد بسیار دیگری که کنسول رو نزد من محبوبتر از پی سی میکنه.
کلا با حرف شما مخالف هستم.همش چرنده :31:.من 2 سال پیش سیستم خریدم الان هم دارم همه بازی ها رو HIGH END بازی میکنم که کسای که کنسول دارن حتی خواب شو هم نمیتوانند ببینن شما کافیه یه نگاهی به مقایسه بین PC و XBOX و PS3 در سایت Game Spot مینداختی متوجه میشدی و انقدر از کنسول طرف داری نمیکردی جالبه به زودی Crysis منشر میشه و ما میبینیم چقدر تفاوت وجود داره.:27:نقل قول:
شاید همه مثل شما اینقدر پول نداشته باشند که بتونند هر دو سال یکبار 1 ملیون فقط کیس بخرند.........منم دوسال پیش فکر میکردم pc بهتره و میتونم خیلی کارها باش بکنم......رفتم 700 تومن کیس خریدم......ولی الان چی ؟ همه ی بازی های خفن رو باید روی low بزارم:19:..واسه ی همین تا 1 ماهه دیگه حتما یه xbox میگیرم :40::27:نقل قول:
نقل قول:
آقا سعید عزیز باتری من ni-mh هست.
هه اسپمرا زیاد شدننقل قول:
شماهم حتما کنسول نداشتی و نمیدونی اصلا کنسول چیه :13:
شما حرفت از چرند هم چرند تره :27:
برو یه ایکس باکس بخر ببین چه فرق فوکوله حاجی :21:
در ضمن کم کم داره خیلی از بازی ها از پی سی برداشته میشهو نسل پی سی بازا منقرظ میشه:27::27::2::2:
در ضمن برو واسه یکی که این چیزا رو نمیدونه پز پی سیتو بده:46:
ترجیح میدم به این بحس خاطمه بدم
نقل قول:
ملت چرا فاز ورداشتن!؟؟
این جنگولک بازیا چیه!؟ من که تا 1 ماه پیش pc بازی میکردم . حالا هم xbox. روی هیچ کدومشنم تعصب ندارم...
خاهشاً فروم رو به جاده خاکی هدایت نکنید....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سول هم داشتم:
کلا میشه برای xbox چیزی دانلود کرد؟ مثلا تم یا لباس و ... برای آواتار
اگه میشه لطف کنید سایت دانلود هم بگید.
ممنون