آرت 1 دارم سرعتم بین 150-200 نوسان داره هم از سایت داخلی هم از سایت خاجینقل قول:
سرویس گیمم هم فعاله
یه چیز جالب بگم سرویس گیم برای آرت 1 بسیار خوبه فعال کنید چون ریت رو در حدود 350 تا میاره بالا الان ماله من 1335 هستش ریت دانلود
Printable View
آرت 1 دارم سرعتم بین 150-200 نوسان داره هم از سایت داخلی هم از سایت خاجینقل قول:
سرویس گیمم هم فعاله
یه چیز جالب بگم سرویس گیم برای آرت 1 بسیار خوبه فعال کنید چون ریت رو در حدود 350 تا میاره بالا الان ماله من 1335 هستش ریت دانلود
سپاسنقل قول:
من تو این همه مدت فقط سرویس های اکو رو داشتم و آرت نگرفتم تا حالا ؛ آخه چند ماه پیش بود که یکی از کاربرا اومد و گفت که با آرت از سرور داخلی 1200 اینا دانلود میکنه و از خارجی 100-150!!
دوستان شبانه شاتل اگه فقط از سرورهای شاتل بگیری بازم محدودت میکنه؟
تا چند گیگ بگیری محدود میشی؟
و بعد محدودیت سرعت دانلود چند میشه؟
و آیا تا پایان زمان دوره یک ماهه و تمدید کردن جدید این محدودیت ادامه داره؟
سلام سرویس art 1 گرفتم سرعت 150 -120 نوسان داره گیم انلاین هم قطعی نداشتم راضیم ازش:n05:
سلام.. میخوامم طرح بهاره شاتل بگیرم .میخواستم بدونمتو دانلود شبانه سرعت دانلود میانگین چقدره ؟ اگه زیاد استفاده کنم محدود میکنه؟ ممنون
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
تجربه میگه نهایت 4 تا 5 گیگ در هفته دان کنی محدود نمیشی.شما 4 بیشتر دان نکن تا خیالت راحت باشهنقل قول:
آره ز بزن بگو خطتو جم کنند بعد که جمع کردند ز بزن شاتل تا واست اوکی کنند
زمان خاصی نداره گاهه شده یه ماه درمیون این طرحو گذاشتند گاهیم سه ماه بینش فاصله بوده
آره محدود میکنه .گمونم هفته ای4 گیگ بگیری اوکیه. سرعت اول نصف میشه که یجور اخطاره.اگه بازم به دانت ادامه بدی یکاری میکنند که نتونی یه سایتو باز کنی. اگه یه هفته دان نکنی از محدودیت در میای ولی با تمیدید کردن سرویست از محدودیت در نمیای حتما باید هفت هشت روز دان نکنی تا از محدودیت در بیاینقل قول:
اگه اون طرحه 9900 تومن یک سالرو میگی که گمون نکنم شبانه رایگان داشته باشهنقل قول:
سرعت دانلودتم بستگی به شهرو منطقت داره خودت باید بگیری تست کنی ولی خوش شانس باشی رو یه مگه دانلودت.شک نکن اگه متوسطم دان کنی باز محدود میشی چه برسه به زیاد
من از آرت 2 محدود اومدم به آرت 1 پس محدودیت برداشته نمیشه؟نقل قول:
الان دوباره آرت 2 کنم درست نمیشه؟ چون ارتقا محسوب میشه دیگه
تست کن امکانش هست که محدودیت برداشته بشه . به هرحال چاره ای جز این کار نیست ... و در نهایت به یه حدی که رسید برگرد اکو و بعد از اون دوباره ارت ...نقل قول: