سلام
هدفون های بی سیم برق شون رو از کجا میگیرن؟باید باطری بهشون انداخت یا باطری شارژی (لیتیومی) دارن؟
مرسی
Printable View
سلام
هدفون های بی سیم برق شون رو از کجا میگیرن؟باید باطری بهشون انداخت یا باطری شارژی (لیتیومی) دارن؟
مرسی
سلام
من چند سالي از ep630 استفاده ميكردم كه تصميم گرفتم تا ١٠٠ تومان هزينه كنم و يه هدست بلوتوث in ear تو مايه هاي Nokia bh505 بگيرم
ميخواستم بدونم بلندي ، بيس و كيفيت صداي bh505 به اندازهep630 هست يا نه ؟
اگه bh505 رو پيشنهاد نميكنين ميشه مدل تو اين مايه ها يعني in ear معرفي كنين
من با ipad 2 و iphone 4 اهنگ گوش ميدم
سلام
از دوستانی که تجربه هدفن Philips SHL 9650 رو دارند میخواستم خواهش کنم منو راهنمایی کنند.
این هدفن رو عموما خونه میخوام به آیفون 4 و یا کامپیوتر و یا Ipod Touch وصل کنم و بیشتر موسیقی پاپ ایرانی گوش بدم.
قیمت این هدفن حدود 70 هزار هست که عزیزان منو راهنمایی کنند با این مبلغ میشه یه چیز بهتر گرفت؟
در ضمن هدفن بزرگ باز (ترجیحا بجای بسته) مد نظرم هست و گرنه هدفن های داخل گوشی و کوچک دارم.
ازتون متشکرم
سلام دوستان
دیروز منم رفتم بازار موبایل ایران هدفونهای سنهایزر رو دیدم...
از روی ظاهر که به نظر خیلی اصل میرسیدند! 2 مدل رو برای تست داد بهم یکی px100-II و یکی MM50 ..
Px100-II به نظرم خیلی خوب اومد. نمیدونم اصل بود یا فیک ولی صدای شفافی داشت بهرحال :دی فقط حیفه که خودم استفاده ام بیرون از خونس نمیشه هدفون اونجوری استفاده کنم.
ولی MM50 اش یک کمی نا امیدم کرد. البته شاید ایراد از منه ولی به نظرم مثل CX-300 فیکی که چند وقت پیش خریدم اومد صداش. هیس داشت و باسش از چیزی که من انتظار دارم یک هدفون خوب تولید کنه بیشتر بود... صدای شفافی نداشت و خوب نمیشد صدای سازها رو از هم تمیز داد موقع شنیدن. نمیدونم البته شاید مورد از من باشه :دی ولی اگر MM50 اصل صداش اینجوری باشه که من اصلا صداش رو دوست ندارم
چاکریم
من هم همون مغازه رفتم و تست کردم.نقل قول:
اول از همه بگم که اونجا نمایندگی اصلی هست و هر چی جنس می بینی اصلیه. پس خیالت راحت باشه که داریم راجع به جنس ارجینال صحبت میکنیم نه فیک. در ضمن همه هدفن ها ضمانت نامه رسمی یک ساله دارند.
بعدش من شخصا MM30 دارم که 85 خریدم که کیفیتش فوق العاده عالی هست و واقعا هدفن معرکه ای هست.
البته ظاهرا الان این سری بجای MM30I اومدند و MM50 سفارش دادند که طبق آخرین باری که اونجا بودم خودشونم متوجه تفاوت کیفیت شدند و قراره از سفارش اخیر MM30 I رو دوباره جایگزین کنند.
از تو این وب سایت میشه اطلاعات تکمیلی گرفت.کد:http://www.namdaran.co/products/
در ضمن من این مدل هدفن رو با آیفون 4 و آیپد تاچ 2 استفاده میکنم که عالیه.
یعنی کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
بلوتوث قیمت ندارم اما in-ear میتونی یه مدل با کیفیت بگیری که رو همه پلیرا جواب بده
کارای سونی و کرتیو تو بودجه شماست.اولویت با ex300 ,ex500 سونی که دور بر صد هستن aurvana از کرتیو
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
واسه بیس سونی xb40 حدود 80T
مرسی از راهنمایی شمانقل قول:
منم تعجب کرده بودم... البته شاید سلیقه من شاید یک طوری هست از اون خوشم نیومده. بیشتر دوست دارم فلت باشه صدای هدفون :8:
مرسی بهرحال:40:
عزیز شما ex300 و ex500 جایی سراغ داری؟ :18: والا من یک ساله دارم میگردم پیدا نکردمنقل قول:
دوستان تو رو خدا یکی کمک کنه!
من بین این 2 تا موندم :
کد:http://tehranmelody.com/headphone/akg-headphone.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=205&category_id=58
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=47528
این پایونیره فرکانسش بیشتره ولی دسیبلش کمتره..
AKG فرکانسش محدود تر ولی دسیبلش بیشتره...
چی کا رکنم؟
2 نفر از دوستان توی یه فروم دیگه این پایونیر رو گرفتن و میگن عالیه! اینو بگیر!
چه کنم؟
برای موزیک میخوام.
سلام عزیزنقل قول:
کاش میگفتید برای چه کاری میخواید یعنی چه نوع موسیقی و با چه وسیله ای گوش میدید.. اساتید بهتر میتونستن راهنماییتون کنن