دوستان خبری از این شبکه ورزش واسه شهرستانها ندارید؟
Printable View
دوستان خبری از این شبکه ورزش واسه شهرستانها ندارید؟
نه نداریم! :31:نقل قول:
شوخی کردم!!!
فکر کنم همزمان با افتتاح رسمیش توی اردیبهشت ماه راه اندازی بشه.
چون هر هشت شبکه توی یه فرکانس فرستاده میشن و هر فرکانس نیاز به یک فرستنده داره، بنابراین باید یک فرستنده ی جدید راه اندازی بشه. چون الان 16 شبکه داریم و ظرفیت پره.
فکر کنم علاوه بر اون، جام جم هم برگرده به سیستم دیجیتال و شاید شبکه های دیگه ای هم باهاش راه بیوفته.
دوستان شهرستانی احساس نکنن چیزی رو از دست دادن در مورد شبکه ی ورزش ! چون دیدنش جز اینکه به عقب موندگی تکنولوژی در صداسیما بیشتر پی ببرید ، فایده ای نداره ! من هاردم رو می بردم صداسیما ، برنامه های خیلی متنوع تری می تونستم ببرم رو آنتن این شبکه! :31: خلاصه اصلا آش دهن سوزی نبوده این پخش آزمایشیش ، پخش رسمیش هم تفاوت زیادی نمیتونه داشته باشه
در حال حاضر فقط داره مسابقات گوانجو رو نشون ميده
سلام دوستان
میگم چرا با totalmedia تلتکست قاطی پاتی نشون داده میشه؟ فارسی رو پشتیبانی نمیکنه؟!!
شاید فونتی چیزی میخواد؟
با نرم افزار dvbviwer باید ببینیم؟ راهی نداره با اون ببینیم؟!
سلام من یه گیرنده واسه کامپیوتر خریدم ولی این نرم افزار خودش که total media هستش اصلا خوب نیست تند تند هنگ میکنه اگه میشه یه نرم افزار خوب معرفی کنید یا یه لینک بدید دانلود کنم.خیلی ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6802890&postcount=89
سلام
چرا کرک dvbviewer برا ما خطای:
---------------------------
AppLocker
KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
OK
میده؟
یه نسخه هست با خود کرک یعنی کرک شده 4.9 اونم نصب میکنی وقتی داری کانالها رو تماشا میکنی یهو خطای:
DVBViewer Pro Error
User data error 1279: Please use KeyTool.exe to enter the
correct data
OK
میده!! و برنامه بسته میشه.
اصلا کدوم نسخه رو استفاده کنیم آخرش؟ عجیبه ها
تصمیم گرفتم از این نرم افزار استفاده کنم. چون وقتی کانال ضبط میکنی صدا رو با هر پلیری میپخشه و اگه به دی وی دی هم رایت کنی با صدا رایت میشه.
totalmedia چنین امکاناتی نداره.
خیلی باحال نیست. مال توتال رو باید با vlc ببینی! تلتکست هم که خرابه. مال dvbviewer رو میشه یه کاری کرد. نیاز به تبدیل نمیخواد.
شما همون نسخهای رو که آپلود کردم نصب کنید (پست 4337). ورژنهای جدیدتر همگی مشکل کرک دارن. اما نسخهای که گذاشتم (4.5) هیچ مشکلی نداره و کاملا استیبل هستش.نقل قول:
ارور دومی وقتی نمایش داده میشه که نسخه های جدیدتر رو نصب کرده باشید و کرکش از کار افتاده باشه و متاسفانه دیگه فایل KeyTool رو قفل میکنه.
برای منم همین چند روز پیش این مشکل پیش اومد و هرچه تلاش کردم نتونستم ورژن جدید رو کاملا پاک کنم و در آخر مجبور شدم ویندوز رو مجدداً نصب کنم.
من همینم نصب کردم لینک شما رو دیدم گفتم ببینم چطوریه.نقل قول:
اینم کرکش برام کار نکرد!!
همینو میده!
KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
هر نسخه ای که با کرک باشه تست کردم کلا کی تول باز نمیشه!! شما میتونی بری تو خود سایت پشتیبانی بگردی ببینی مشکلش چیه؟
اینم بدون کرک و گفتم اون خطای دومی میاد موقع نمایش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم این hd pack که هست رو هم نصب کردم اصلا برای ما که لازم نیست. مال چی هست کلا؟
اینو نصب کردم صفحه Dvbviewer خراب شد! یعنی صفحه پخش کانال رو خراب میکنه کانال میره گوشه!! کلا صفحه برنامه رو نمیگیره! :31:
بعدشم شما هم transporder list رو موقع جستجوی کانال روی Terrestrial (EUR) میزاری؟ چون رو بقیه بزاری گاهی وقتا کلا دستگاه رو نمیشناسه! :31:و لوگ آف یا ریستارت بکنی سیسیتم رو تا بشناسه نرم افزار دیگه هم اون موقع دستگاه رو نمیشناسه!
آخرش یه راه حلی بده. من از یک سال هم گذشت سیستم رو تغییر ندادم چون مشکلی نداره واسه این فسقلی نمیخوام وین چنج کنم! :31:
بعدشم میخواستم بدونم دستگاه 3100 با چه نرم افزاری کار میکنه؟
اصلا نمیدونم این نسخه که لینکشو دادم چش شد که record میزنی چیزی ضبط نمیکنه !! پاک کردم نسخه شما رو نصب کردم فک کنم بعد که دوباره اینو نصب کردم چنین شد!! ای باو چیکار کنم. از روز قبلی هم انداختی ما رو! : دی
قبلا داشت ضبط میکرد. حالا ببینم با نرم افزار ccleaner کامل پاک کنم شاید درست شد.
ویرایش:
آقا اون خطا حل شد!
مشکل کرک dvbviewer حل شد همین بود که تو نت پیدا کردم:
renaming KeyTool.exe to KeyTool2.exe
حالا میخوام بدونم اون نسخه ای که شما دادی چرا وقتی ضبط میکنی بدون صدا میاد تو پلیر ها؟
اون لنیکی که من گذاشتم اون صداش با هر پلیری پخش میشد!!
بعدشم این recording service واسه چیه؟
اصلا الان که دوباره نسخه خودمو ریختم اینم دکمه رکوردش کار نمیکنه! فک کنم یا شانسیه یا از تنظیماتشه!! :31: چیکار کنیم اینو؟
اون جدیدا نسخه 4.9.5 با کرک هم تست کردم وقتی ضبط میکردی صدای چیزایی که ضبط کردی رو همه پلیر ها نمیخوندن.
برای شما هم وقتی رکورد میکنی با هر پلیری با صدا پخش نمیشه نه؟ من تو این نسخه 4.9 نمیدونم چیکار کردم که وقتی ضبط میکردی با هر پلیری صدا رو پخش میکرد!!
فکر کنم ویزارش رو باید دستکاری کرد. اصلا این نسخه 4.9 یه بار ویزاردش میاد دیگه نمیاد! ویزارد نداره! :31:
ولی بعد از اینکه نسخه برنامه رو تغییر دادم و دوباره هم به قبلی برگشتم دیگه نمیدونم چطوری باید همون کارو کرد.
الان بیشتر تمرکزم تو دکمه رکوردشه که کار نمیکنه و این صداش که با هر پلیری پخش بشه.