سلام به همگی
من دیروز بعد دانلود تقریبی 2 گیگ با سرعت 180 تا 200 بود داشتم که بعد سرعت به 80--100 میرسید
ولی امروز هر 500 یا 600 مگ سرعت به 80--100 میرسید که بعد 1 ساعت خودش به 180 میرسید
چیکارش کنم ؟512 نامحدود دارم
Printable View
سلام به همگی
من دیروز بعد دانلود تقریبی 2 گیگ با سرعت 180 تا 200 بود داشتم که بعد سرعت به 80--100 میرسید
ولی امروز هر 500 یا 600 مگ سرعت به 80--100 میرسید که بعد 1 ساعت خودش به 180 میرسید
چیکارش کنم ؟512 نامحدود دارم
دعا کن به جووووووووووونشون "متوسط قیمت اینترنت در ایران یازده برابر ترکیه و 330 برابر ژاپن است" نون میدن بخوریم ( تیکه آجر )
بسه :n15: کسی از دوستان میدونه چطور میشه این نرم افزار های محدودکننده سرعت مخابرات رو دور زد هکی چیزی
دلت خوشا !نقل قول:
وقتی پراید هم قیمته یه ماشین لوکس تو کشورای خارجیه تو الان دنباله قیمت اینترنتی :n27:
تورنت که قدیمی شده !نقل قول:
تازشم با بیت تورنت دانلود می کنی مخابرات فکر می کنه داری از چیلترشکن استفاده می کنی و حجمتو دوبرابر کاهش میده !
امضامو نگاه کن ! با حداکثر سرعتت می تونی دانلود کنی !
تازشم می تونی تورنتو سرچ کنی فایلت قابلیت ادامه داره !
اگرم مثلا یه فایل 4 گیگ داشتی و نمی تونسی هر 4 گیگو باهم دانلود کنی توش یه تنظیمات داره به صورت آنلاین فایلو به فایلای کوچکتر تقسیم می کنه !
خیلی خوب گفتی:n08:نقل قول:
دوست عزیز مودمتو تو حالت بریج تنظیم کن و بعد تو ویندوز با کانکشن به اینترنت وصل شو هر بار سرعت اومد پایین یه بار اینترنت رو قطع و وصل کنی حله سرعت مثل قبل میشهنقل قول:
من که پیشنهاد نمی کنم نامحدود رو. برای این که 512 گرفتم و هر 200 مگ مشکل کاهش سرعت داره. واقعا مسخرست.
این 512 هم داستان شده ها یکی میگه 1800 مگ یکی میگه 500-600 مگ یکی میگه 200 مگنقل قول:
زمان به زمان داره. غروب 600 مگ بود ولی الان 200 مگ !!نقل قول:
من موندم مخابرات با این مدیریتی که داره چه طور هنوز داره اینترنت به ملت میده!!!:n08:
:n19:فکر نکنم توی جهانی کسی توی مدیریت اینترنت به مخابرات برسه!!!!:n19: