[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پویول: «تیتو بهترین خبر است»
کاپیتان بارسا رضایت بازیکنان را از انتصاب تیتو ویلانوا بیان کرد: «او تیم را می شناسد و با فلسفه باشگاه بهتر از هرکس دیگری آشناست و مدت زمان زیادی است که کنار گواردیولا مشغول به کار است». پویول ادامه داد: «او ایده ال ترین فرد برای ادامه دادن کار است». پویول باور دارد که گواردیولا «عرصه جدیدی در فوتبال پدید آورد و فوتبال قبل از او و بعد از او با یکدیگر متفاوت هستند».
کارلس پویول در کنفرانس خبری روز شنبه صحبت کرد جایی که خبر حاکم در آن این بود که جوزپ گواردیولا از هدایت تیم اول کناره گیری کرده است و با تیتو ویلانوا جایگزین شده است. او تایید کرد که بازیکنان «خواستار این بودند که پپ ادامه دهد»، اما با توجه به دانش او در تصمیم گیری و دلیلی که پشت آن بود، او توضیح داد: «حقیقت اینکه تیتو مربی خواهد شد بهترین خبری است که می توانستیم بشنویم. او می تواند به ادامه این پروژه بپردازد و از حمایت تمام بازیکنان برخوردار خواهد بود».
حرکت رو به جلو
پویول همچنین درباره رضایت خود از انتخاب تیتو ویلانوا اینچنین توضیح داد: «او تیم و فلسفه بازی ما را بهتر از هرکس دیگری می شناسد. او دانش بالایی درباره فوتبال دارد و شانه به شانه پپ در تمام این مدت کار کرده است. او کم و بیش اینگونه کار خواهد کرد. فلسفه و ایده ها مثل قبل خواهد بود. او ایده آل ترین فرد برای ادامه دادن مسیر است».
پویول درباره حالت بازیکنان بعد از دانستن اینکه پپ دیگر در کنار تیم نخواهد بود، با قدردانی فراوان گفت: «ما تا ابد قدردان او خواهیم بود. عرصه جدیدی در فوتبال پدید آورد و فوتبال قبل از او و بعد از او با یکدیگر متفاوت هستند و این بسیار مهم است. او چیزهای زیادی به ما داد، بیشتر از چیزی که ما بتوانیم تصور کنیم. چیزهایی مثل اینکه همیشه با تفکر پیروزی جلو برویم، احترام بسیاری برای حریف خود قائل باشیم... حالا زندگی ادامه دارد و ما تلاش خواهیم کرد و راهی را که به ما نشان داده است، دنبال خواهیم کرد و کار را به خوبی که او انجام داد، انجام می دهیم».
پویول همچنین درباره اینکه بازیکنان چگونه خبر را شنیدند توضیح داد: «اگر شما قبل از بازی چلسی از ما می پرسیدید، ما پاسخ می دادیم که او ادامه خواهد داد. بعد از 2 روز استراحت، دادن هر چیزی که بود، ما دیروز انتظار آن را داشتیم. ما از کار خسته بودیم و با قدردانی و تشکر از او خواستیم که ادامه دهد. ما همه تلاش خود را انجام دادیم. اما وقتی درباره فشاری که گواردیولا تحمل می کند بیندیشیم، متوجه می شویم که کار بسیار سختی است. مربی بودن بسیار دشوار است و مربی همچون گواردیولا بودن دشوارتر. او 24 ساعت روز را به فوتبال فکر می کرد».
«گواردیولا یک تیم افسانه ای به یادگار گذاشت»
پویول به سوال خبرنگاران درباره اینکه او از گواردیولا چه چیزی را بیشتر از همه به یاد می آورد، بدون درنگ گفت: «من هر چیزی که او به ما داده است و راه و روش او درباره فهمیدن فوتبال را به یاد خواهم آورد. او یک تیم افسانه ای به یادگار گذاشت که برای همیشه در یادها باقی خواهد ماند. من امیدوارم او به خاطر همه چیزهایی که به ما داده است، خداحافظی که لیاقت آن را دارد دریافت کند. بازیکنان متحد و مشتاق هستند که این پروژه را به جلو هدایت کنند».
«مسی از مربی بسیار سپاسگذار است»
در رابطه با غیبت لیونل مسی در کنفرانسی که گواردیولا کناره گیری خود را اعلام کرد، پویول توضیح داد: «می خواهم به تمام حرف و حدیث ها پایان دهم. وقتی دیروز تمرین تمام شد، ما دور هم جمع شدیم و گفتیم که چهار کاپیتان تیم خواهند رفت. لئو علاقه زیادی داشت که همراه ما بیاید اما زمانی که شنید تنها کاپیتانهای تیم در این کنفرانس شرکت خواهند کرد، پا عقب گذاشت. سپس بازیکنان بیشتری با درخواست خودشان آمدند ... لئو همانند سایر بازیکنان تیم قدردان زحمات مربی است؛ اگر مراسم خداحافظی در کار باشد، همگی آنجا خواهیم بود، زیرا همه ما 100% پشت او هستیم».
صحبتهای پپ گواردیولا بعد از بازی با رایووایکانو...
پپ گواردیولا:
بازیکنانم بازی را به نمایش گذاشتند, یک بازی فوتبال همیشه برای مسائل متعددی به کار می رود, من و بازیکنانم می دانیم که رئال قهرمان است و این بازی تنها نمایش سبک فوتبالی و نحوه بازی بارسلونا در طول این سالها بود, بازیکنان من یک بازی جدی را به نمایش گذاشتد و درتمام دقایق بازی ریتم خوبی داشتند.
در ادامه:
ما در حال اماده سازی خودمان برای فینال جام حذفی هستیم و این بازی های باقی ماند برای ان روز به دردمان خواهد خورد. نمی توانم بگویم این برد به هیچ درد ما نمی خورد به خاطر عملکرد بازیکنانم به ویژه پدرو که دو گل زد راضی و خوشحالم.
بازیکنان کمی هستند که تا اینقدر انگیزه داشته باشند,پدرو در این فصل مصدومیتهای فراوانی داشت و می توانست بهتر ظاهر شود اما در این بازی دو گل و دو پاس گل حاصل تلاش او بود و از این بایت خوشحالم.
نظر پپ درباره رقص دنی الوز و تیاگو:
ما از هواداران رایو وایه کانو عذرخواهی کردیم و این اتفاقی است که تکرار نخواهد شد. این کاری در خور و درحد بازیکنان بارسلونا نیست.
در پایان:
باشگاه بارسلونا همیشه خانه من است, در نهایت بلااخره یک دوره به پایان می رسد و نباید زیاد به این موضوع پرداخت, تیم خیلی جوانی داریم, تیتو ویلانووا بازیکنان را به خوبی می شناسد و مطمئنم که بارسلونا می تواند در آینده هم به رقابت کردن ادامه دهد.
همه از پپ تشکر می کنند , حتی دولتمردان , پپ تو با دنیا چه کردی؟؟
یادداشت نخست وزیر سابق اسپانیا برای پپ:برای پپ احترام خاصی قائلم
عشق و علاقه ای که من به رنگهای پیراهن بارسلونا دارم برای همه شناخته شده است. این احساسی است که از دورانی دور می آید ولی در سالهای اخیر و در دوران مربیگری پپ گواردیولا، رشد زیادی داشته؛ نه تنها به خاطر موفقیتهای ، جامهای کسب شده و یا درخشش بازیکنان بارسلونا، بلکه به خاطر استیل فوتبالی که این تیم آن را به نمایش گذاشت. این مراقبت در پاسکاری توپ، ایده ای که تیم با آن کار می کند، مالکیتی که درمیانه میدان دارد و دقتی که درپاسکاری ها به کار می گیرد، همه اینها در کنار هم ، مفهومی را به دنیای فوتبال داده، که شایسته قدردانی و ارزیابی است.
ما با تماشای فوتبال تیم پپ لذت بردیم و او به ما نشان داد که همیشه دیدگاه تازه ای وجود دارد ، عشق و علاقه برتری که نه تنها در دنیای فوتبال، بلکه در ورزش و حتی در زندگی، به طور کلی ایجاد شده است.
ولی گواردیولا نه تنها به همه ما نشان داده که مربی بزرگی است ،بلکه به ما نشان داده که می داند چطور باید یک الگوی بزرگ باشد.
این میراث اصلی اوست: گواردیولا همیشه به حریف احترام می گذارد ،شناخت خوبی از شاگردانش دارد ، در برد تیمش کاملا خوددار و ارام است و در باختهای تیمش به دنبال بهانه نمی گردد. همه اینها با جدایی او از بارسلونا بعد از 4 سال درخشان به اتمام می رسد و ماندن او، بزرگترین ارزوی تمام اعضای خانواده بارسلوناست. تصمیم او برای خداحافظی مرا سورپرایز نکرد. پپ علاوه بر آنکه یک ورزشکار بزرگ است، انسانی است که حد و مرز تمام چیزها را می شناسد و روحیه خلاقانه ای دارد. از همین روست که او به دنبال بازگشایی دوران جدیدی در زندگی اش است که شاید هنوز تعریف نشده باشد. ولی به شخصیت او می آید که در نگران پژمرده شدن خلاقیتها و انرژی و انگیزه اش باشد. ما به تصمیم او به همان ترتیبی که او همیشه به همه ما احترام می گذارد، احترام می گذاریم.
چند ماه پیش این فرصت را داشتم که در مونکلوئا با او،مذاکره طولانی مدتی داشته باشم. مونکلوئا یک قهوه خانه خصوصی بود که در آنجا درحالی که هیچ دوربینی و هیچ پروپاگاندایی نبود، با هم به صحبت پرداختیم. همان طور که طبیعی است، نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و بی وقفه از بارسلونا، بازیکنان و شرایط تیم سوال می پرسیدم. به خوبی صحبتهایش یادم می آید:« دانی آلوس از نظر شرایط فیزیکی تعجب آور است. مسی رقابتی ترین بازیکنی است که می شناسم. ژاوی قاطعانه بازی می کند. پویول لیدر و رهبر تیم است و اینیستا بازیکن خوش رفتار ماست. بوسکتس کاملابا شکوه باتوپ رفتار می کند و...»
مذاکره ما جالب بود. گواردیولا از من در مورد مرکل، سارکوزی ، راخوی و نحوه کنار آمدن با شرایط سخت اقتصادی کشور سوال می پرسید و من دوباره از کیه تا و آبیدال و... می پرسیدم. او می خواست در مورد اتحادیه اروپا و چین بداند... یک قهوه دلنشینی بود. در آن دو ساعت طولانی دیالوگ متوجه شدم که گواردیولا، انسانی مملو ازنگرانی و احساسات است. احساساتی که به او اجازه می دهد محدویتهای زندگی و اهداف ما را لمس کند
پپ از تمام احترام من برخوردار است و فقط می خواهم با درنظر داشتن تمام کارهایی که او انجام داده،به او بگویم که متشکرم.
باور نکردنی!!!
مسی امشب در لالیگا 43 گله شد و در کل بازی ها 65 گله.
فقط 2 گل دیگر تا شکستن رکورد افسانه ای و چهل ساله گرد مولر.
گلهای بازی بارسلونا و رایووایکانو (7-0)
دیدن گلهای زیبا یه کنار, دو پاس گل مسی به کیتا و پدرو هم یه کنار, بی نظیر بود این دو پاس.
تبريك ميگم به بارسايي هاي عزيز:40:
یک واکنش عالی از تیم بعد از اتفاقات تلخ هفته گذشته.به شخصه واقعا لذت بردم و این شخصیت والای تیمی من رو بیشتر از هر وقت دیگه ای شیفته خودش کرده.
همین که بارسا با غیرت و همت بازیکن ها و کادر فنی خودش تا آخرین بازی لالیگا رو پرقدرت ظاهر بشه و هرگز از روی بی انگیزگی و بی رغبتی بازی نکنه برای بارسایی ها کافیه.چون قرار نیست هر فصل حتما در این مقطع تیم برای قطعی کردن قهرمانی بازی کنه.
به امید خدا در سه بازی اینده لالیگا هم تیم با همین نتایج کوبنده و بازی عالی حقانیت خودش رو بیشتر اثبات میکنه و بار دیگه بر این حقیقت صحه میذاره که همیشه لزوما بهترین تیم قهرمان نمیشه...
و بعد از اون برای قهرمانی در جام حذفی دعا میکنیم.جامی که هر بار قهرمانی در اون برای بارسا افتخار بزرگی به حساب میاد.این جام از نقطه نظر تاریخی برای بارسا از اهمیت بالایی برخورداره و بی صبرانه منتظر بیست و ششمین قهرمانی در این جام هستیم.
منبع : سايت رسمي باشگاه
دوستان این خبرو بخونید فکر نمی کنید مقدمه ای برای اومدن فن پرسی به بارسا باشه؟
نقل قول:
خبر رسمی: آرسنال پودولسکی را به خدمت گرفت
در بیانیه رسمی ای که در سایت باشگاه آلمانی منتشر شد، کلاوس هورستمن، مدیر اجرایی باشگاه، تایید کرد که این باشگاه به دنبال تمدید قرارداد پودولسکی بود
نبرد شانه به شانه: رونالدو 43- مسی 43
نبرد برای کسب عنوان برترین پی چی چی تاریخ لالیگا به صورت شانه به شانه ادامه دارد
سایت گل- تنها 3 هفته دیگر تا پایان رقابتهای لالیگا باقی است و همین موضوع باعث شده تا نبرد برای کسب عنوان برترین پی چی چی تاریخ دنیای فوتبال بیش از هرزمان دیگری با هیجان دنبال شود. کریس رونالدو در دیدار یکشنبه تیمش مقابل سویا یک گل زد و مسی با دو گلی که در دیدار با رایو وایه کانو وارد دروازه این تیم نمود، توانست تعداد گلهایش در طول این فصل را با گلهای رونالدو برابر کند.هردوی آنها اکنون و درجریان بازیهای تیمشان در رقابتهای لالیگا، 43 گل به ثمر رسانده اند.
برنده این دوئل شانه به شانه، دو جایزه خواهد گرفت:کفش طلا و عنوان پی چی چی؛ کریس رونالدو روند گلزنی اش را ادامه می دهد و در 4 هفته متوالی رقابتهای لالیگا گلزنی کرده است. بهترین رکورد متوالی گلزنی او در لالیگا، گلزنی در 5 هفته متوالی بود که در بین هفته های 23 تا 28 رقم خورد
این ستاره پرتغالی در 52 بازی برگزار شده درطول این فصل برای رئال، 57 گل زده . از سوی دیگر لیونل مسی درمجموع، 8 گل بیشتر از رونالدو زده و با 65 گل از رونالدو جلوتر است
منبع:
رایو والکانو 0-7 بارسلونا: رکورد پیروزی در خارج از خانه
بارسا با گلزنی مسی(2)، الکسیس، کیتا، پدرو(2) و تیاگو در دیداری که کاملا بر بازی مسلط بود، رکوردی دیگر در بازی خارج ازخانه در ورزشگاه والکاس ثبت کرد. علاوه براین، بازگشت آفلای به میادین فوتبال پس از مدت زمان طولانی، خبر خوبی برای هواداران بود.
این بازی فرصت مناسبی بود تا بارسا پس از دو شکست ناامید کننده در برابر تیمهای چلسی و رئال مادرید، عکس العمل مثبتی از خود نشان دهد؛ آنها با ارائه یک بازی کاملا تهاجمی، تیم رایو را کنار زدند و با سه گل نیمه اول را به پایان رساندند. گلهای مسی(2)، الکسیس، کیتا، پدرو(2) و تیاگو موجب شد تا تیم گواردیولا برد راحتی کسب کند و رکورد قبلی این تیم در ورزشگاه والکاس (1-4 در فصل 89/90) در طی 9 سال گذشته شکسته شد.
کسب این نتیجه و بازگشت به دوران اوج، پس از پشت سر گذاشتن شکستهای دردناک، دلیل دیگری بر شخصیت تیم بود؛ اعلام خداحافظی گواردیولا با نمایش پر گل بارسلونا همراه شد و این برد باعث شد تا همچنان در فاصله 7 امتیازی صدر نشین باقی بمانند.
مسی شروع به گلزنی کرد
از همان ابتدای بازی مشخص بود که بازی پرگلی شاهد خواهیم بود، زیرا مسی حرکت خوب تیمی را به گل تبدیل کرد و در ادامه با توپ ربایی در میانه میدان، پاس خوبی برای الکسیس فراهم کرد و پایه گذار گل دوم بارسا شد. البته در صحنه به ثمر رسیدن گل دوم، مدافع رایو به تیر دروازه برخورد کرد و با برانکارد از بازی خارج شد.
سه گل تا انتهای نیمه اول
رایو با شیوه پرسینگ، خط دفاعی خود را جلوتر آورده بود و بارسا با بهره بردن از این موقعیت و استفاده از فرارهای الکسیس و پدرو پشت مدافعین، به راحتی به محوطه جریمه کوبنو نزدیک می شد و با این وجود جای هیچ شگفتی نبود که کیتا بار دیگر با پاس زیبای مسی، گل سوم بارسا را به ثمر برساند و بارسا با 3 گل برتری، نیمه اول را به پایان برساند.
پدرو وارد شد
بازی در نیمه دوم تغییر چندانی نکرد و همانطور یکطرفه برگزار می شد، زیرا مسی سانتر زیبای الکسیس را در اوایل نیمه اول به تیرک دروازه کوبید و پدرو با یک ضربه آرام، توپ را به دروازه تیم حریف غلتاند و گل چهارم بارسا را رقم زد. پینتو قبل از حضور احتمالی در فینال جام حذفی در برابر بیلبائو، در ترکیب بود و چند بار دروازه را نجات داد؛ در همین حال آفلای پس از مدت زمان طولانی یعنی تقریبا بیشتر طول فصل، در دقیقه 73 به جای بوسکتس وارد بازی شد.
سه گل دیگر
بارسا در 15 دقیقه پایانی سه گل دیگر نیز به ثمر رساند. گل پنجم با سانتر آلوز و ضربه زیبای تیاگو به دست آمد و گل ششم با پاس مسی برای پدرو شکل گرفت و گل هفتم بارسا و گل دوم مسی در دقیقه 90 به تور دروازه چسبید. این بازی یکی از بازیهای فوق العاده بازیکن آرژانتینی تیم بود که مجموع گلهای زده خود در یک فصل را به عدد 65 رساند و با رکورد گرد مولر تنها دو گل فاصله دارد؛ سایر بازیکنان تیم نیز به همراه مسی، بهترین بازی خود را ارائه دادند.
عکس روز: «ارسال هدایا و کمک نقدی به آفریقا»
گواردیولا: «هر بازی تمرینی برای فینال است»
این مربی به خاطر رفتاری که بازیکنان پس از شکست دادن رایو وایکانو با نتیجه 7-0 در وایکاس از خود نشان دادند، بسیار خشنود است. این مربی می گوید که بازی های باقیمانده لالیگا، به تیم کمک می کند تا برای فینال جام پادشاهی در 25 می آماده شوند. گواردیولا عملکرد پینتو را ستود: «مانند همیشه او بسیار خوب بازی کرد».
جوزپ گواردیولا اظهار کرد که بازی این یکشنبه مقابل رایو وایکانو اثباتی بود بر این که بارسا در طول سال های اخیر چه تیمی بوده است. او گفت: «یک بازی فوتبال همیشه در خیلی موارد سودمند است. ما می دانیم که مادرید قهرمان است [در لالیگا]، و اینکه این بازی اثباتی بود بر این که بارسا چه تیمی بوده و هست. بازیکنان من بسیار جدی بازی کردند و در طول بازی شرایط خوبی داشتند».
او افزود: «تیم بسیار تلاش کرد و مقابل تیمی که در حال مبارزه برای ماندن در لیگ دسته یک است، جدی بازی کرد. بازیکنان می دانند که ما درحال آماده سازی برای فینال هستیم و می دانند که هرچیزی ارزش خودش را دارد. همه بازی ها مهم هستند». گواردیولا همچنین گفت که بازیکنانش به خاطر به ثمر رساندن 7 گل در بازی امروز بسیار خوش حال هستند. او گفت: «ما طی این سال ها گل های بسیاری به ثمر رساندیم که همه آن ها خوشایند است».
ستایش پدرو و پینتو
پدرو، با دو گل زده، یکی از مهلک ترین بازیکنان بازی امشب بود. مربی بارسا عملکرد این بازیکن اسپانیایی را یادآور شد: «من از او بسیار قدردانی می کنم. ما با هم در دسته سوم شروع کردیم و من او را به خوبی می شناسم. این حقیقت است که مصدومیت هایش باعث شد که او نتواند بیش از این در این فصل بازی کند. من بابت عملکرد او، دو گلی که به ثمر رساند، پاس هایی که داد و هم چنین به خاطر نحوه حرکت او در زمین بسیار خوش حالم».
او هم چنین درمورد علت قرار دادن خوزه مانوئل پینتو در ترکیب اصلی امروز صحبت کرد: «اگر شرایط او مناسب باشد، در فینال نیز شرکت خواهد کرد. به همین دلیل ترجیح می دهم که در زمین حضور یابد، زیرا این تمرین به طور تئوری امکان پذیر نیست. مانند همیشه او بسیار خوب بازی کرد».
«بارسا در اوج باقی خواهد ماند»
گواردیولا مبنی بر تصمیمش در ترک باشگاه در فصل بعد گفت که بارسا خانه اوست: «اینجا خانه من است و در آخر می دانستم که این پایان کار است. باشگاه سالم و تیم جوان است، تیتو آن ها را به خوبی می شناسد و من معتقدم که بارسا برای کسب تمام عناوین به رقابت خواهد پرداخت».
در آخر، مربی بارسا از هواداران رایو وایکانو به خاطر خوش حالی آلوز و تیاگو پس از گل پنجم معذرت خواهی کرد و گفت: «این اتفاق تکرار نخواهد شد».
تمرین امروز تیم بدون الکسیس و ویکتور والدس
پس از پیروزی پر گل برابر رایووایکانو, تیم امروز در زمین اسپورتیو سیوتات به تمرین پرداخت.
بازیکنانی که در بازی با رایو در تریکب ثابت بودند به ریکاور پرداختند.
الکسیس سانچس به دلیل کبودی در ران چپ خود نتوانست امروز به تمرین بپردازد.
ویکتور والدس هم به دلیل تب و سرماخوردگی غایب این تمرین بود.
پپ گواردیولا امروز ده بازیکن از تیم ب را در تمرین تیم اصلی حاضر کرد,
مونتویا , بارترا , تیو , رودری , کارمونا , روسل , اسپینوزا , سرگی گومز,ماسیپ و لوباتو بازیکنان تیم ب در تمرین امروز بودند.
افلای دیشب بعد از هفت ماه دوری از تیم به دلیل مصدومیت برای بارسا بازی کرد, نظر افلای در مورد بازی دیشب:
بسیار خوشحال هستم که دوباره به تیم بازگشته ام و بازی کرده ام,در تمرینات به سختی کار کرده ام و هیچ چیز برای دوباره اوج گرفتن کم نذاشته ام, واقعا لذت بخش است که بعد از مدتها دوری از تیم دوباره برای بارسا بازی کرده ام.
اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارم, من برای بازگشت لحظه شماری می کردم.
نظر افلای در مورد پپ:
پپ یکی از بزرگترین و ماندگار ترین مربیان جهان است, از او به خاطر تمام زحماتی که برای بارسا کشیده است تشکر می کنم, واقعا کار کردن با این مربی لذت بخش است, از اینکه تیتو در فصل بعد مربی تیم است خوشحالم, او و پپ سالها با هم کار کرده اند و معتقدم هیچ چیز در فصل تغییر نمی کند بلکه تیم روند پیشرفت چشم گیری خواهد گرفت.
سوال از افلای:
از اینکه اولین مصاحبه خود را به زبان اسپانیایی انجام دادید چه احساسی دارید؟ احساس راحتی می کنم, امیوارم سال اینده با زبان کاتالونیایی با شما صحبت کنم.
بکن باوئر: پپ برای یادگرفتن زبان آلمانی یک سالی فرصت دارد
بکن باوئر برای حضور گواردیولا در بایرن ابراز علاقه کرده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
سایت گل- پس از آنکه پپ گواردیولا از سرمربی گری بارسلونا کناره گیری کرد، باشگاه های بزرگ اروپایی برای جذب او اعلام آمادگی کردند. اما اعلام اینکه پپ تصمیم به استراحتی یک ساله دارد، بکن باوئر و کارشناسان فوتبال آلمان را نیز به این فکر فرو برده که بایرن می تواند برای جانشینی هاینکس روی گواردیولا تمرکز کند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت خبری تی زد؛ فرانتس بکن باوئر با تایید توانایی های گواردیولا و اینکه کمتر مربی در این چند فصل گذشته موفقیت هایی همچون وی را تجربه کرده است عملکرد پپ را ستود و گفت:" او فوق العاده است و عملکرد بی نظیری داشته است اما برای مربیگری در آلمان یک مشکل بزرگ دارد و آن اینکه گواردیولا نمی تواند آلمانی صحبت کند و این برای مربی ای که می خواهد در آلمان موفق باشد بسیار حیاتی است."
البته قیصر فوتبال آلمان در ادامه با زدن چشمک ادامه داد: " پپ یک سال برای یادگیری زبان آلمانی وقت خواهد داشت."
بکن باوئر انتقاداتی نیز از بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان مطرح می کند. او تیمی با شرایط بی المللی را بدون تمرکز کافی در خط دفاع قبول ندارد و پذیرفت دو گل آن هم از چلسی که تنها توانست دو شانس گل مقابل دروازه بارسلونا ایجاد کند را یکی از نقص های تیم گواردیولا دانست.
بلاتر:تصمیم گواردیولا برای ترک بارسا را درک می کنم
رئیس فیفا از فشار زیادی که برای هدایت بارسلونا بردوش مربی این تیم قرار می گیرد را درک می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Agencia Brasil
سایت گل- جوزپ بلاتر، رئیس فیفا این روزها در رباط پایتخت مراکش به سرمی برد و در صحبتهایی با اشاره به تصمیم گواردیولا برای ترک نیمکت مربی گری بارسلونا در پایان فصل جاری، اعلام کرد که او را درک می کند بلاتر در کنفرانسی خبری دراین باره گفت:« هدایت تیمی مثل بارسلونا، که 24 ساعته تحت فشار رسانه ها، سیاستمداران و اجتماع هستی، برای یک مربی کار اسانی نیست.» بلاتر ادامه داد:« گواردیولا پیش از این هم اعلام کرده بود که روزی برای استراحت کردن و انجام کاری با فشار کمتر، نیمکت مربیگری بارسا را ترک خواهد کرد.» پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا روز جمعه اعلام کرد که فصل آینده با این تیم نخواهد بود و در پایان این فصل از بارسلونا جدا خواهد شد ولی اعلام نکرده که مقصد بعدی اش کدام تیم است و یا چه برنامه هایی برای آینده اش دارد. بلاتر این روزها در سفر مراکش به سرمی برد .
تا دیرو که فرستادن اخبار کوتاه ترجمه تیتر اخبار اسپم نبوده امروز اسپم شده؟بیشتر پست هایی که میفرستم حذف میشه به خاطر اینجور چیزا؟چرا؟
ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 30 آوریل 2012
یک غرور زخم خورده
نمایشی بوسیله ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مسی ، که با تعداد گل های رونالدو در جدول پی چی چی برابری کرد
رایو 0 – 7 بارسا
تیتو پذیرش مسئولیت بیش از گواردیولا را آغاز کرد. تیتو و پپ نقش اصلی را در تصویر روز در نیمکت بازی می کنند
مادرید 3 – 0 سویا . Cibeles باید صبر کند
ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 30 آوریل 2012
ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای یک مدت زمانی خوب داریم
پیروزی تاریخی با تعداد گل های زیاد در Vallecas در " آغاز کار " تیتو
رایو 0 – 7 بارسا
مسی و پدرو ، هر کدام با دوگل ، همراه با الکسیس ، کیتا و تیاگو گلزنان بودند
لئو ، با 43 گل ، با کریستیانو برابری کرد و سعی خواهد کرد پی چی چی را ببرد
کاریکاتورهای روزانه ی الموندو در 30 آوریل 2012
مجسمه: " 0-7 ؟ آنها قصد دارند پایان این فصل را طولانی تر کنند! " ( مترجم : به مجسمه Cibeles اشاره دارد )
کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 30 آوریل 2012
رایو 0 – 7 آنهایی که به آب بستند جشن در Cibeles را ( مترجم : Cibeles سمبلی از مادرید ، الهه ی باستانی طبیعت یا دقیق تر از آن مادر کوهستان ، توضیحات بیشتر در پی نوشت)
قهرمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در لیگ قهرمانان فوتسال اروپا : " مسی و شرکا Cibeles را خالی نگه داشتند ... و ما جایزه لیگ قهرمانان دیگری را به بهترین باشگاه جهان اضافه کردیم. "
مجسمه: " اما آنچه که باعث عصبی شدن شمایی که اینجا هستید می شود! "
بارسا به دنبال خرید یورنته در تابستان
آبی و اناری ها به دنبال تقویت خط حمله شان برای رقابت های فصل آینده هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن فرناندو یورنته، مهاجم بیلبائو در تابستان آینده است.
به گزارش نشریه اسپورت، آبی و اناری ها به دنبال تقویت خط حمله شان برای رقابت های فصل آینده هستند و این ملی پوش اسپانیایی را به دلیل توانایی اش در بازی هوایی و قدرت بدنی بالایش به عنوان بهترین گزینه در نظر دارند.
این نشریه ادعا کرد که آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، تلاش ها برای به خدمت گرفتن این بازیکن را آغاز کرده؛ هرچند با توجه به مشتریانی که یورنته دارد، کاتالان ها کار دشواری برای خرید او دارند.
خط حمله بارسا در حال حاضر حول مسی شکل گرفته و تلاش قبلی آبی و اناری ها برای شکل دادن خط حمله شان با یک مهاجم هدف بلند قامت مانند زلاتان، با شکست روبرو شد.
با این وجود، نشریه اسپورت ادعا کرد که بعد از حذف بارسا از لیگ قهرمانان با شکست مقابل چلسی، مدیران این تیم به نتیجه رسیده اند که نیاز به تنوع بیشتری در خط حمله شان دارند تا بتوانند بهره بیشتری از مالکیت توپ شان ببرند.
یورنته در رقابت های این فصل نمایش های بسیار خوبی ارائه داده و یکی از عوامل اصلی رسیدن اتلتیک بیلبائو به فینال کوپا دل ری و لیگ اروپا بود.
پپ؟بایرن؟
وآقعا غیر از بارسا تنها تیمی که در حد و اندازه های پپ هست بایرنه
اگه بره بایرن خیلی خوشحال میشم
اگه هاینکس هم به ضد فوتبال چلسی ببازه،به احتمال زیاد بایرن به گواردیولا پیشنهاد میده
رایو وایکانو 0-7 بارسلونا
بارسلونا جشن قهرمانی مادرید را دسته کم چند روزی به عقب انداخت و با پیروزی پرگل در برابر رایو، مهر پایانی بر هفته ناامید کننده اش پس از حذف از لیگ قهرمانان و شکست در الکلاسیکو زد. تیم به نظر می رسد که با بدست آوردن امتیازات، در پی بهبود وضعیت خود است تا یکی از بهترین نمایش های فصل خود را به پایان ببرد.
در اینجا می توانید نمرات بازیکنان را مشاهده کنید.
خوزه مانوئل پینتو: 8
پینتو، تعجب آور ترین انتخاب پپ با وجود ویکتور، بعد از عملکرد ضعیف در اوایل بازی، نمایش بسیار خوبی داشت. او چند توپگیری عالی و دقیق داشت و اجازه گلزنی به رایو نداد.
آدریانو کوریا: 7
دفاع محکمی از خود به نمایش گذاشت، اگرچه کار خاصی در دفاع کردن نداشت. هنگامی که تیم حمله می کرد، زیاد خطرناک ظاهر نشد. او قوی و نیرومند بود و نمایش خوبی داشت.
کارلس پویول: 8
در دفاع با تکل ها و قطع توپهای زیاد، ماهر و عالی بود و مثل همیشه خط دفاعی را رهبری می کرد. او فضایی به دیگو کاستا ( و هیچ کدام از مهاجمین رایو) نداد و آنها را مهار کرده بود. او همچنین با متوقف کردن خوشحالی آلوز و تیاگو نشان داد که کاپیتان بزرگی هم هست.
خاویر ماسکرانو: 8
او نیز در کنار کارلس عالی بود. او به طور کلی تکل و قطع توپ کمی داشت ولی به زیبایی در پستش انجام وظیفه کرد. او همچنین چندین بار همانند پیکه با حفظ توپ رو به جلو حرکت می کرد تا مهاجمین را حمایت کند و در کل بد نبود.
مارتین مونتویا: 7
نمایش بی عیب و نقصی در پست خود داشت و در عین جوانی بسیار مفید بود. با وجود اینکه اکثر بازیکنان کلیدی رایو خارج از زمین بودند، می توانست در بسیاری مواقع در خط حمله کمک کند. او هنوز به زمان احتیاج دارد تا بتواند میان حرکتهای هجومی و دفاعی اش توازن ایجاد کند.
سرجیو بوسکتس: 8
او در دقایق ابتدایی متزلزل بود و خوش شانس بود که پنالتی به حریف نداد. او به سرعت به سطح خودش بازگشت و بازی همیشگی اش را به نمایش گذاشت. او تیم را در بازیابی و حفظ توپ بسیار کمک کرد.
تیاگو آلکانترا: 8
در نیمه اول چند پاس ساده را خراب کرد، اما صرف نظر از آن، عملکرد خوبی داشت و در نیمه دوم گل زیبایی با ضربه سر به ثمر رساند. تیم را به خوبی در میانه میدان رهبری می کرد؛ نشان داد که در طولانی مدت می تواند جانشین مناسبی برای ژاوی باشد.
سیدو کیتا: 9
یکی از بهترین نمایش های فصل را داشت. او انرژی چشمگیری در بازیابی توپ داشت و در حرکتهای هجومی درخشان ظاهر شد. او چند پاس عالی داد که شامل پاس گل دوم بود؛ او همچنین در گل سوم تیم، نقش گلزن را داشت و با خونسردی منحصر به فردی توپ را وارد دروازه کرد. یکی از بهترین و کامل ترین نمایشهایش با لباس بارسا بود.
الکسیس سانچز: 8.5
ممتاز بازی کرد. چندین موقعیت با فرار از پشت دفاع فراهم کرد. گل اول از پاس زیبا و شگفت آور او برای پدرو سرچشمه گرفت و گل دوم را هم به زیبایی وارد دروازه رایو کرد. تهدیدی جدی در زمان باقیمانده بازی برای رایو بود تا اینکه با تیو در دقایق پایانی تعویض شد.
پدرو رودریگز: 9
نمایش خارق العاده داشت و یاد آور روز های گذشته اش بود. کار او غالبا عالی بود و بسیار در کارهای تهاجمی شرکت داشت. او از مدافعین رایو انتقام گرفت و آنها را در طول بازی ویران کرده بود و دو موقعیت از چندین موقعیتش را به زیبایی به گل تبدیل کرد. او همچنین پایه گذار هر دو گل مسی بود و در پاس گل اول، ازخود گذشتگی بزرگی به خرج داد.
لیونل مسی: 9.5
پس از یک هفته نسبتا ناامیدکننده نمایش خیره کننده ای داشت. او دوگل زد و دو پاس گل باشکوه را به پدرو و کیتا داد. او مدافعین رایو را در طول بازی نابود کرده بود. او هم اکنون 65 گل و 28 پاس گل در طول فصل داده است و با توجه به چهار بازی باقیمانده، فقط دو گل با رکورد گرد مولر فاصله دارد.
بازیکنان جانشین
دنی آلوز: 7.5
به جای آدریانو به بازی آمد و بسیار خوب بود. حرکتهای ترکیبی خوبی با بازیکنان به خصوص مسی داشت و یک سانتر عالی برای تیاگو کرد که منجر به گل شد.
ابراهیم آفلای: 6
بالاخره برگشت و پا به توپ شد. همچنان که پیش بینی می شد، آهنگ لازم برای وارد کردن یک ضربه شدید به دفاع رایو را نداشت، اگرچه کنترل توپ خوبی از خود به نمایش گذاشت.
کریستین تیو: 6
چند حمله خطرناک در مدت زمان کمی که بازی کرد، انجام داد، اما دریبل هایش قابل پیش بینی بود و زیاد موفق نبود.
حضور الکسیس در هاله ای از ابهام
ضربه شدیدی بر پای چپ الکسیس سانچز وارد شده است و او تحت نظر خواهد بود تا در مورد حضور و یا عدم حضورش در بازی چهارشنبه شب در برابر مالاگا تصمیم گیری شود. ویکتور والدس نیز به دلیل بیماری و تب شدید تمرین نکرد.
تیم بارسلونا پس از برد در برابر رایو در تمرینات شرکت کرد. در این تمرین دو نفر غایب بودند؛ الکسیس سانچز که ضربه شدیدی به پایش وارد شده بود و ویکتور والدز که بیماری شدیدی داشت. حضور مهاجم شیلیایی در بازی چهارشنبه شب در هاله ای از ابهام قرار دارد، به همین دلیل پزشکان باشگاه قبل از هر گونه تصمیم گیری، او را تحت نظر قرار خواهند داد.
تمرین سبک برای قهرمانان شنبه شب
بازیکنانی که روز شنبه در بازی حضور داشتند، تمرین سبکی انجام دادند؛ در حالی که باقی بازیکنان به همراه 10 نفر از تیم بارسا ب یعنی مونتویا، بارترا، تیو (هر سه در بازی مقابل رایو در ترکیب بودند)، رودری، کارمونا، اوریل راسل، اسپینوزا، لوباتو، سرگی گومز و ماسیپ برای بازی چهارشنبه شب تمرینات آماده سازی را انجام دادند.
یک فصل رویایی برای مسی!!!
لیونل مسی ستاره بی رقیب تاریخ فوتبال تا اینجای فصل یک فصل رویایی را برای خود رقم زده است.
مسی تا اینجای فصل برای بارسلونا 56 بازی انجام داده است, 65 گل و 30 پاس گل برای مسی در کل رقابتها می باشد.
لئو همچنین با 43 گل زده به همراه رونالدو اقای گل لالیگا می باشند.
لئو همچنین با بازی در مقابل رایووایکانو 56 مین بازی خود را برای بارسا در این فصل انجام داد, رکورد بازی قبلی مسی 55 بازی در سال 2010/11 می باشد.
پپ
ما به او پپ میگوییم.
گاهی مواقع پپ گواردیولا است. یا به طور ساده تر، گواردیولا. ولی اغلب مواقع او فقط پپ است. این بین روزنامه نگاران زیاد معمول نیست. ولی روزنامه نویس های مطبوعات کاتالان، به ندرت نامی به جز پپ را به کار میبرند. به این دلیل که نوشته های آنها از قلبشان میاید، نه از چکی که بابت نوشته هایشان دریافت میکنند. ما به ندرت در نوشته های انگلیس نام الکس یا آرسن را میبینیم. نوشتن در مورد این دو مربی با نام کوچکشان بسیار عجیب به نظر میرسد. نوشتن نام خوزه در مقاله ها و اخبار هم بسیار نامعمول است.
ولی در مورد پپ این طور نیست. پپ اسطوره باشگاه است. طرفداران قدیمیتر بارسلونا بیش از 20 سال از او خاطره دارند. جزو اولین گروه محصولات لاماسیاست که به تیم اصلی راه یافته و جزئی از تیم رویایی اول بارسلونا و سرمربی بهترین تیم تاریخ باشگاه است. تیمی که بیش از 50% آن از محصولات آکادمی هستند. پپ نماد فلسفه باشگاه است. مربی که تیم رزرو بارسلونا را در دسته 3 اسپانیا قهرمان میکنه و با ایده های جدیدی که برا این تیم ارائه میده مقدمات پیشرفت بهتر جوانان باشگاه را فراهم میکنه. پس از اون به تیم اصلی اومد و در سال اول کاری کرد که هیچ باشگاهی در تاریخ موفق به انجامش نشده بود و 6 جام برای بارسلونا کسب کرد و بارسلونا را 4 سال، به بهترین تیم جهان تبدیل کرد و پس از 4 سال فقط برای موفقیت بیشتر باشگاه از مربیگری استعفا داد. اولین مربی بارسلونا که هواداران برای رفتنش اشک ریختند.
در سال 2008 با توجه به اصرار زیاد مورینیو با اون تاریخچه موفقش برای مربیگری در بارسلونا به نظر میرسید مربی بعدی مشخص شده است.
ولی ناگهان مربی به روی نیمکت نشست که در دوره بازیش برای تمام بارسایی ها محبوب بود. گرچه انتخابش به عنوان سرمربی تیم کمی عجیب بود ولی این حس را ایجاد کرد که عضوی از خانواده در راس تصمیم گیری های خانواده قرار گرفته. همین صمیمیت هواداران را با پپ افزایش داد.
پپ برای ما فقط پپ است و همیشه پپ میماند
بارسا به فن پرسی نزدیکتر می شود!!!
تنها تاکتیکی که در مقابل بارسا کار امد است, دفاع کردن چند لایه و مهار کردن مسی است, با این تاکتیک بارسا عملا فلج می شود.
تیم بارسا روی حملات هوایی قوی نیست, بازیکنان خط حمله هم از نظر جنگیدن با مدافعان تنومند دچار مشکل می شوند.
بازیکنانی که بارسا برای فصل زیر نظر دارد همه از نظر قدرت بدنی مناسب هستند. اگر بارسا در خرید گرت بیل و تیاگو سیلوا موفق نشد, به طور حتم یوردی البا مدافع والنسیا را به خدمت می گیرد.
اما تیتو سرمربی بارسا هم قصد دارد یک مهاجم بلند قد و جنگنده را هم به خدمت بگیرد, این طور که به نظر می رسد فن پرسی در اولویت اول قرار دارد و اگر موفق به خرید ان نشد یورنته مهاجم موفق بیلبائو را به خدمت میگیرد.
باشگاه ارسنال هنوز نتواسنته قرار داد بهترین مهاجم لیگ برتر را تمدید کند. فن پرسی به خواسته هایش در ارسنال نرسیده است و باشگاه ارسنال هم چاره ای به جز منتظر ماندن ندارد.
احتمال اینکه فن پرسی در پایان فصل لندن را ترک کند زیاد است, او وسسک فابرگاس دوستان صمیمی با هم هستند, با توجه به اینکه کارنامه سسک تا اینجای کار در بارسلونا بهتر از ارسنال بوده است, دلیل خوبی برای امدن فن پرسی به بارسا می باشد,تا هم برای بار دیگر در کنار بهترین دوست خود بازی کند و هم در نیوکمپ پیشرفت داشته باشد.
یورنته یکی از اهداف بارسلونا برای خرید در پست مهاجم
بعد از تاکید تیتو به نیاز به یک مهاجم تمام کننده برای فصل آینده مقامات بارسلونا مشغول مذاکره با گزینه های زیادی هستند که برای آمدن به بارسلونا مطرح شده اند
یکی از این گزینه ها یورنته، مهاجم نوک بیلبائو است که فصل خوبی را با این تیم سپری میکند
با توجه به اینکه مسی عمدتا بازی خود را از یک خط عقب تر از خط حمله و عموما به عنوان یک بازیساز آغاز میکند بارسا به یک مهاجم تمام کننده نیاز دارد تا موقعیت هایی که بازیسازهای بارسا از جمله مسی، ژاوی، اینیستا و فابرگاس فراهم میکنند را به گل تبدیل کند
تورس و فن پرسی در آرزوی پیوستن به بارسلونا:
2 اسم بزرگ لیست خرید بارسلونا در خط حمله یکی فن پرسی مهاجم هلندی آرسنال و بهترین بازیکن لیگ جزیره است و دیگری فرناندو تورس، ستاره سابق خط حمله اتلتیکومادرید،لیورپول و تیم ملی اسپانیاست که با پیوستن به چلسی دچار افت شدیدی شد. شایعات منتشر شده نشان میدهد که هر دوی این بازیکنها تمایل زیادی برای پوشیدن پیراهن بارسلونا دارند و بارسا هم این را میداند.
فن پرسی، آقای گل لیگ جزیره و کاپیتان آرسنال با وجود تلاش این باشگاه هنوز حاضر به تمدید قرارداد خود که در سال 2013 به پایان میرسد نشده است.
او دوست صمیمی فابرگاس است و مثل فابرگاس از عدم موفقیت آرسنال خسته شده است. ونگر نیز این خطر را احساس کرده است و میخواهد اشتباهی که در مورد فابرگاس انجام داد را تکرار نکند و پیش از ازدست دادن احتمالی فن پرسی به فکر جایگزین او است و با لوکاس پودولسکی برای پیوستن به آرسنال در فصل آینده به توافق رسیده است.
تورس نیز دوستان زیادی در بارسلونا دارد و دوست دارد با بازگشت به لیگ اسپانیا دوباره به اوج برگردد. علاوه بر اون راسل نیز علاقه زیادی به این مهاجم داره و دوست داره اونو به بارسلونا بیاره.
تورس بعد از 1 سال بسیار بد در چلسی چند ماهه که دوباره داره بازیهای خوبی را به نمایش میذاره و اخیرا هم کمی تونسته به روزهای خوش گلزنی برگرده
تورس که با قیمت 58 میلیون یورو از لیورپول به چلسی منتقل شد فرم مطلوب خود را از دست داده و به نظر میرسد با قیمت حدود 20 میلیون یورو امکان انتقالش به بارسلونا وجود داشته باشد و با توجه به علاقه تورس به بازی در کنار دوستان صمیمیش مثل اینیستا و ... اگه بارسلونا پیشنهادی به باشگاه چلسی ارائه دهد، خود تورس میتواند در این انتقال به بارسا کمک کند.
بوسکتس بازیکنان بارسا را به عملیات ویژه فرا خواند!!!
سرجیو بوسکتس:
ما یک خانواده بزرگ هستیم وباید برای پیشرفت به یکدیگر کمک کنیم, مسی همیشه تمام توان خود را برای پیشرفت بارسلونا گذاشته است و هیچ وقت اندکی برای موفقیت تیم کم نذاشته است, او همیشه به ما برای پیشرفت کمک می کند, او هنوز 25 ساله هم نشده است اما مثل یک کاپیتان رفتار می کند و همیشه دوست دارد بازیکنان پیشرفت کنند.
حالا نوبت ما است که کمک کنیم مسی اقای گل لالیگا شود, او بیشتر از همه بازیکنان حاضر در لالیگا لیاقت این عنوان را دارد. در چند بازی باقی مانده از هیچ تلاشی برای اینکه لئو به این عنوان دست یابد کم نخواهیم گذاشت, هر چند برای مسی این عنوان ها اصلا معنایی ندارند.
دروگبا تمایل دارد که دوران حرفه ای خود را در بارسلونا به پایان برساند.
(به همراه مروری بر لیست خرید بارسلونا)
دروگبا مهاجم 34 ساله چلسی که با وجود سن بالا کماکان در سطح بسیار خوبی ظاهر میشود، دوست دارد در فصل آینده به بارسلونا بیاید
دروگبا پیغام خود مبنی بر تمایل به پیوستن به بارسلونا طی یک قرارداد 2 ساله را برای زوبیزارتا، مدیر ورزشی بارسلونا فرستاده و بارسلونا در حال بررسی این گزینه است. دیدیه که دوران خوبی را در چلسی گذرونده و در پایان فصل قراردادش به اتمام میرسه دوست داره قابلیت های خودش را در بارسلونا و در رقابت با مهاجمای این تیم هم به اثبات برسونه. این مهاجم با خصوصیات فیزیکی بسیار خوب و قدرت تمام کنندگی بالا (و در عین حال انتقال آزاد و بدون هزینش) میتونه گزینه خوبی برای تقویت خط حمله بارسلونا باشه
گزینه های دیگر خط حمله بارسلونا عبارتند از: آدرین (اتلتیکومادرید)، مونیاین (بیلبائو)، یورنته (بیلبائو)، سولدادو (والنسیا)، تورس (چلسی)، فن پرسی (آرسنال)
دفاع چپ:
همون طور که قبلا در خبرها ذکر شد، بارسلونا با آلبا (والنسیا) به توافق رسیده و در صورت تمدید قرارداد آلبا با والنسیا بندی در قرارداد قرار داده خواهد شد که در صورت اقدام بارسلونا برای خرید این بازیکن، آلبا بتونه با قیمت معقولی به بارسلونا بیاد. آمدن یا نیامدن آلبا به بارسلونا بستگی به بیل (تاتنهام) دارد. اگر این بازیکن خریداری نشود، آمدن آلبا قطعی است و آمادن بیل نیز به نظر میرسد که تا حد زیادی بستگی به شرایط صعود تاتنهام به لیگ قهرمانان دارد.
دفاع وسط:
تیتو تمایل به تقویت خط دفاعی با یک مدافع خوب دارد و گزینه های اصلی برای این کار تیاگوسیلوا (آث میلان) و خاوی مارتینز (بیلبائو) هستند. تجربه بالاتر سیلوا از یک طرف و سن پایینتر و قابلیت چند پسته بودن مارتینز و همچنین تجربه او در اسپانیا و همچنین قیمت پایینتر او از طرف دیگر باعث شده تصمیم نهایی در مورد انتخاب یکی از این دو نفر گرفته نشود.
گزینه جانشین این دو نفر رامی (والنسیا) است که فیزیک بدنی مناسبی برای بازی در قلب خط دفاع دارد.
تیتو به خرید 3 بازیکن در هر 3 پست تاکید دارد
بودجه بارسلونا در این فصل 50 میلیون ارزیابی شده و با توجه به اینکه بارسلونا قصد دارد در آینده برای خرید نیمار اقدام کند، بعید به نظر میرسد که بتواند از بودجه سال آینده خود در این فصل هزینه کند
بازیکنانی که احتمال فروششان وجود دارد آدریانو، کیتا و آفلای هستند که در صورت دریافت پیشنهاد مناسب میتوانند بارسلونا را ترک کنند.
به نظر میرسد خرید هر بازیکنی در پایان فصل به مشخص شدن تکلیف گزینه اول لیست خرید بارسلونا یعنی بیل برمیگردد
با توجه به اختلاف قیمت بالای بیل و گزینه جانشینش (آلبا) میزان هزینه ای که بارسلونا میتواند در پست های دیگر داشته باشد بستگی به مشخص شدن دفاع چپ فصل آینده بارسلونا دارد