چرا بابا اين بهراد شايعه پخش ميكنه
Printable View
چرا بابا اين بهراد شايعه پخش ميكنه
سلام یه سوال ؟ این آخرین آپدیت واسه x10 بود یا بازم ساپورت میشه به ورژن بالاتر آندو؟؟
نه دیگه به احتمال 99درصد وخورده ای تموم شدنقل قول:
سلام
بچه ها جون هرکی دوست دارید ما رو درست وحسابی راهنمایی کنید من اولین تجربه اندرویدمه و تازه واردم :دی
با اجازتون منم تازه به خانواده بزرگ x10 اضافه شدم
الان گیج شدم نمیدونم کدوم رام و باید بریزم روی گوشیم چجوری روتش کنم (گوشیم فارسی ساپورت نمیکنه) از طرفیم بیتابم واسه ریختن برنامه های مورد علاقم روی گوشی ولی میدونم که قبلش باید گوشی و رامشو عوض کنم .کدوم رام و باید بریزم روی گوشیم؟
میشه از رام و آموزشش یه لینک درست و حسابی به ما بدید؟
کلا اگه امکانش هست یکم در مورد این داستان رام یه توضیحی بدید.رام سیانوژن چیه همه جا حرفشه؟
راستی چرا توی این گوشی برنامه هایی رو که باز میکنیم بعد از خروج ازشون به طور کامل بسته نمیشن؟درواقع انگار فقط مینیمایز میشن
آقا خلاصه مارو راهنمایی کنید:20:
تیتان میگم نداره !
تو 2.1 که نداشت ! اونجور که من شنیدم اصلاً n نداره که بتونه DLNA داشته باشه !
DLNA واسه اینکه کار کنه حداقل مطمئنم مودم وایرلست باید n باشه ! خوب متقابلن باید گوشی هم n ساپورت باشه دیگه !
بهراد اگه وايرلس n باشه بهتره!(چون سرعتش بالاتره)
اصلا ربطي به وايرلست نداره!DLNA يه گواهي نامه هست! اگه سرعت بالا باشه خوب مثلا ميتوني فيلماي با حجم بالاتر و كيفيت بيشتر رو از طريق وايرلس تماشا كني! حالا سرعت كم بود عكس كه ميتوني ببينيي يا آهنگ گوشي بدي يا فيلم كم كيفيت تر!
اصلا يه چيز نرم افزاريه! يه پروتوكله
رام ورژن 3 ولف رو ریختم.خیلی عالی هست.دنگ و فنگ نصبش هم زیاد نیست.1بار رام رو با ریکاوری میریزی و گوشی رو بالا میاری ریستارت میکنی و از منو ریکاوری توییک ها ش رو بالا میاری.هنوز ایرادی توش ندیدم.ورژن جدید تم هم داره.
ظاهرا ورژن 2.3.4 هم دارم روش تست میکنن.اگه رسمی نیاد غیر سمی حتما میاد.نقل قول:
سلام یه سوال ؟ این آخرین آپدیت واسه x10 بود یا بازم ساپورت میشه به ورژن بالاتر آندو؟؟
مبارک باشه.اگه تازه خریدی زیاد خودت رو درگیر رام ریختن نکن.راحت گوشی رو به 2.3 آپدیت کن با ادیت سرویس سونی اریکسون و بعد از یه مدت که قلق گوشی دستت اومد رام بریز.فعلا زوده.نقل قول:
سلام
بچه ها جون هرکی دوست دارید ما رو درست وحسابی راهنمایی کنید من اولین تجربه اندرویدمه و تازه واردم
با اجازتون منم تازه به خانواده بزرگ x10 اضافه شدم
الان گیج شدم نمیدونم کدوم رام و باید بریزم روی گوشیم چجوری روتش کنم (گوشیم فارسی ساپورت نمیکنه) از طرفیم بیتابم واسه ریختن برنامه های مورد علاقم روی گوشی ولی میدونم که قبلش باید گوشی و رامشو عوض کنم .کدوم رام و باید بریزم روی گوشیم؟
میشه از رام و آموزشش یه لینک درست و حسابی به ما بدید؟
کلا اگه امکانش هست یکم در مورد این داستان رام یه توضیحی بدید.رام سیانوژن چیه همه جا حرفشه؟
راستی چرا توی این گوشی برنامه هایی رو که باز میکنیم بعد از خروج ازشون به طور کامل بسته نمیشن؟درواقع انگار فقط مینیمایز میشن
آقا خلاصه مارو راهنمایی کنی
دوستان من یه برنامه می خوام برای کپی پیست کردن متن ورد توی اس ام اس!(ادیت ورد)
و اینکه چه جوری شماره های جدید رو توی سیم کارتم بریزم
+
و
می خوام آواتارمو توی گوشیم به عنوان بک گروند داشته باشم! ولی سایزش خیلی بزرگ میشه و خوب نیست برنامه ای هست
دیگه سوال آخرمه:31:
برنامه ای هست که اس ام اس رو بشه برای چند نفر فرستاد یا نه!
ممنونم
:11:
اولی رو خود گوشی داره.روی متن انگشتت رو نگه میداری تا منو باز شه select all میزنی.دوباره همین کار رو میکنی و copy یا Cut رو میزنی.نقل قول:
دوستان من یه برنامه می خوام برای کپی پیست کردن متن ورد توی اس ام اس!(ادیت ورد)
و اینکه چه جوری شماره های جدید رو توی سیم کارتم بریزم
+
و
می خوام آواتارمو توی گوشیم به عنوان بک گروند داشته باشم! ولی سایزش خیلی بزرگ میشه و خوب نیست برنامه ای هست
دیگه سوال آخرمه
برنامه ای هست که اس ام اس رو بشه برای چند نفر فرستاد یا نه!
ممنونم
2.باز با خود گوشی:contcts>backup contacts> sim card
3.سایزش رو تغییر بده به سایز یکی از والپیپر های گوشی یا به اندازه رزلوشن گوشی.بهترینش:850*960
4.باز قسمت مسیج گوشی این رو داره.برنامه های جایگزین:handcent و go sms pro
میگم این go luncher در چه حاله؟برم سراغش؟
راستی رام جدیده ولف رو من ریختم به نظرم مشکل xloud رو حل کردن..بهتره الان بلندگو...سلام میرسونه