دوست من سرویس 512 و 256 هیچ فرقی با هم ندارند من جفتشون را داشتم و به نظر من 256 خیلی بهتر از 512 هست.نقل قول:
البته من در اصفهان هستم.
Printable View
دوست من سرویس 512 و 256 هیچ فرقی با هم ندارند من جفتشون را داشتم و به نظر من 256 خیلی بهتر از 512 هست.نقل قول:
البته من در اصفهان هستم.
فرق اسپلیتر و میکرو فیلتر چیه؟؟؟ چه کاری انجام میدن؟؟نقل قول:
عکسی دارین که ازشون بزارین؟؟
پارس انلاین سرویس 256 را با پهنای باند 1.5 می بنده و از 256 به بعد را با پهنای باند 2نقل قول:
برای کسانی که دانلود شبانه ندارند و فقط وب سرفینگ می کنند با دانلود 4 تا اهنگ خیلی غیر منطقیه که بخواهند سرعت بالاتر بگیرند و اما برای کسانی که اهل ترکوندن شبانه هستند و از سی روز ماه سی و پنج روزش را سیستمشون روشنه تفاوت اینجا مشخص میشه براشون که هر چی سرعت بالاتر بخرند شب پهنای باند بیشتری دارند و بیشتر دانلود می کنند (حداقل به میزان واقعی سرعت اکانتشون مثلا 512 با 60 و یک مگ با 110-120)
اووووپس یک نکته مهم : هیچ وقت به طمع سرعت بیشتر یا امتحان نرید سرعت بالاتر بخرید چون در شارژ بعدی امکان کم کردن سرعت یا زمان را ندارید مثلا اگر 512 سه ماهه گرفتید دیگه نمی تونید 512 یک ماهه یا 256 یکساله بگیرید (البته نمی دونم این قانون فقط برای قشنگی سایتشونه یا واقعا اجرا می کنند اما بلاخره احتیاط شرط عقل است)
رخصت عزیزان:11:
نقل قول:
1 مگ شبها معمولا بین 200 و 230 نوسان داره
512 بین 150 تا 180 ( اون 200 که دوستمون عکشو گرفته آنی هستش و هیچوقت ثابت نمیشه)
256 بین130 تا180 نوسان داره
و 128 بین 70 تا 140 !! من دیشب اصلا سرعتم ثابت نشد، همش بین 70 و 140 بازی میکرد
و کل شب 1.6 گیگ تونستم دانلود کنم که اصلا خوب نیست :13:
اگه 256 یا 512 رو ارزون تر میداد ارتقا میدادم، اما قیمتهای نمایندگی و تو پنل آسمون تا زمین فرق داره با قیمتهایی که تو بخش adsl سایتش زده ( تو سایتش برای شهرستان، 256 ماهی 10 تومن هم هست ، اما تو پنل کمتر از ماهی 25 نیست!!) :41:
بله ، مطمئن باشیدنقل قول:
برای همه ی ما همینطوریه که شما گفتین امــــــانقل قول:
یه چیز خیلی جالب: یکی از دوستام با اینکه سرویسش 1 مگ سه ماهه هستش ، اما تو پنل حتی میتونه 128 یک ماهه رو هم انتخاب کنه و هیچ محدودیتی براش نزاشتن :18:
این تیکه اصلا خوب نیستش منو مرده! :19: مرد مومن 1.6 گیگ دانلود کردی با یک 128 زپرتی اگر 128 واقعی بودی که تو 24 ساعت هم این قدر نمی گرفتینقل قول:
*
موندم همه اون ها که قبلا توی این تاپیک میومدند سرعت ها را می دیند و اگر کسی نا راضی بود می گفتند نا شکرید حالا خودشون گرفتند و اینطوری می گند ، دست گل همشون لا در گیر نکنه
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
منم یک مگ دارم و توی پنل هم مشکل خاصی ندارم اما اون اخر کار موقع اپ یا دانگرید مهمه ، در کل پنل این حرف ها را حالیش نیست یک جورایی قوانین دایورته براش:31:نقل قول:
ای بابا!!!
این امار شب ها را از کجا در اوردی؟منم یک مگ دارم شب ها هیچ وقت کل شب بین 200-230 نبودمنقل قول:
احتمالا منظورت روزانه بوده مومن جان
اسپلیتر برای اینکه سیگنال تلفن رو از adsl جدا کنه به کار میرهنقل قول:
میکروفیلتر اگر تلفن نویز داشته باشه فقط برای تلفن به کار می ره
سایت پارس آنلاین اینجوری گفته:
[HTML]http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/noise[/HTML]
[HTML]http://www.parsonline.com/services/adsl/lossconnection[/HTML]