برام پيام يا همچين چيزي نيومده دددد
من از ديروز تا حالا 3 مرتبه شارژ كردم ، نه تنها شارژ اضافه نشده بلكه پول هم از حسابم كم شده ...
ميخواستم بپرسم براي شماها هم از حسابتون پول كم شده يا پول براتون برگردونده شده ؟؟؟؟؟
Printable View
برام پيام يا همچين چيزي نيومده دددد
من از ديروز تا حالا 3 مرتبه شارژ كردم ، نه تنها شارژ اضافه نشده بلكه پول هم از حسابم كم شده ...
ميخواستم بپرسم براي شماها هم از حسابتون پول كم شده يا پول براتون برگردونده شده ؟؟؟؟؟
برای من 2 بار برگردونده شد یکبار نه.
شارژم نشد. واقعا متاسفم!
تو سایتشون ایمیلشونم خرابه نمیشه ایمیل زد حداقل بشون!!! ای %%% تو این سرویس دادن
یعنی 1 نفر آشنا نداره کاره مردم رو درست کنه؟؟؟؟؟
من 4 دفعه اقدام به خرید شارژ اینترنتی نمودم که در هر 4 دفعه همون ارور بی خود صفحه مورد نظر موجود نمیباشد واسم اومد که از این 4 دفعه پول 3 دفعه فقط به حسابم برگشت
1 دفعه شو خوردن یه لیوان آبم روش
بدون اینکه حتی 1 بایت هم به شارژم اضافه شه
بعد میخان ملت براشون فحش آبدار ارسال نکنن
من كه سه بار اقدام كردم كه از اين سه دفعه اصلا پول برام به حسابم برگشت ندادن .....:19:
حداكثر چند ساعت بعد پول برگشت ميشه ؟ خواهشا جواب بديد ...
من صبح هنوز 24 ساعت نگذشته بود ..... امتحان كردم و هنوز پول برگشت داده نشده بود.
خواهشا جواب بديد
حداقل 1 روزه.حداکثر 14 روز.بعد از اون دیگه بیخیال پولت بشونقل قول:
حداقل همه زنگ بزنیم به اون اپراتوراشون بگیم از یکی که بلده طراحی وب کنه میخواستین سایت براتون بزنه!!!!
دوستان کسی امروز مشکل قطعی نداشته؟ واسه من از صبح قطع شده با دایل آپ اومدم پنل هم واسم باز نمیشه
دیشب تو پنل یه پیام اومده بود که از ساعت 4 بامداد 21 اسفند احتمال اختلال در سرویس adsl به دلیل ارتقاء تجهیزات adsl
از ما هم قطعه
با ایرانسل اومدم
من user و pass رو گرفتم ولی الان هرچی وارد میکنم ارور 691 میده!!! کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟ بوزر و پس اشتباهه؟
درست شد الان وصله