درود
به توصیه دوستان برای اولین بار ابونتو نصب کردم ولی اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درود
به توصیه دوستان برای اولین بار ابونتو نصب کردم ولی اینجا گیر کردم
با سلام ...
خوب تا حالا اوبونتو نصب نکردم البته از لایو استفاده کردم ...
اما الان می خوام نصبش کنم :::
تو این تایپک در مورد نوع پارتیشن نوشتم که لطفا یک متخصص توضیح بده.
============کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6224507&postcount=10
و مراحل نصب که چه جوری طی کنم :::
نکته ای که وجود داره نمی خوام اوبونتو در پارتیشن بندی تغییرات ایجاد کنه :
باید سرور ایکس رو دستی اجرا کنینقل قول:
اینو وارد کن:
دسترسی ریشه نمیخواد ولی اگر هم این دستور یا هر دستور دیگه ای دسترسی ریشه خواست با sudo باید وارد کنیکد:startx
اگر احیانا جواب نداد اینو امتحان کن:
تا گنوم اجرا شهکد:sudo /etc/init.d/gdm start
نقل قول:
دستور رو اجرا کردم ولی بازم اجرا نشد ؟!
شما X خالی بزن
با حرف بزرگ
با سلام خدمت دوستان
من بالاخره سیستمم رو اوردم یه جایی که اینترنت داشت و تونستم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم و همچنین کدکهای صوتی و تصویری
اما مشکلی که دارم اینکه وقتی compiz رو نصب کردم و خواستم تغییراتی ایجاد کنم سیستم هنگ کرد و البته یادمه تازه که داشتم باهاش کار می کردم وسط برق هم رفت . سیستم بالا میاد ولی هیچی روی صفحه نیست نه نوار بالایی و نوار جدید اوبونتو 11.04 و فقط کلیک راست می تونم بکنم از طریق safe mode بالا اومدم فقط تونستم با حالت اوبوتوی کلاسیک منوها روداشته باشم و انگار درایور یونیتی رو رو می خواد ولی من یادم هست که درایور گرافیک کامل نصب شد
حالا باید من چکار کنم ایا برای استفاده از جلوه های Compiz نیاز هست چیز دیگه ای دانلود بشه ؟
بعدش الان که با حالت کلاسیک میام اصلا مانیتور شناخته نمیشه و کیفیت صفحه خیلی پایینه و البته مشکل دیگه اینه که سیستم رو وقتی خاموش می کنم وبعد وارد می شم اول میره توی حالت اوبونتو 11.04 و بعد باید ری استارت کنم و دوباره برم توی safe mod و از طریق کلاسیک بیام بالا
اینهم مشکلات ما با لینوکس
با تشکر
نقل قول:
کامپیز و یونیتی مثل جن و بسم الله هستن، فعلا!...:31:
تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردون
و
sudo service gdm restart
به متن پیغام های خطا توجه کنید.نقل قول:
شما نیاز دارید xinit رو که حالا نمی دونم چطور نصب نیست به صورت پیش فرض! نصب کنید با دستوری که در متن خطا هست:
sudo apt-get install xinit
و بعد از اون اقدام به اجرای دستور startx بکنید. البته به احتمال زیاد بعد از نصب بسته و ریستارت کردن سیستم به صورت خودکار وارد محیط گرافیکی خواهید شد.
نقل قول:
خب دوست عزیز واسه این کار میتونی از wubi.exe استفاده کنی
این برنامه توی سی دی اوبونتو هست
تنها کاری که لازمه اینه که بعد از اجرای این برنامه محلی که میخوای اوبونتو رو نصب کنی مشخص بشه
که یکی از پارتیشن های ویندوزه
و
همینطور مقدار فضایی از اون پارتیشن که میخوای به اوبونتو اختصاص بدی هم باید تعیین بشه
بعد از این تنظیمات و زدن گزینه (فکر کنم) install لینوکس شروع میکنه به نصب
بعد از نصب سیستم با بوت سون بالا میاد و آلان میتونی انتخاب کنی که میخوای وارد سون بشی یا اوبونتو
با سلام و تشکرنقل قول:
پس فعلا نمیشه کامپیز رو بر روی یونیتی اجرا کرد ؟
پس چرا کامپیز و تنظیماتشنصب میشه ؟
یعنی الان در یونیتی ما همون حالتهای ابتدایی گرافیکی مثل بزرگ کردن پنجره ها با حالت پرت شدن به از وسط به گوشه ها و یا روان بودن جابه جایی پنجره هها رو هم نداریم ؟
با تشکر