نقل قول:
با اجازه علی آقا من توی بخش مشاوره یه تاپیک زدم با عنوان لطفا جو گیر نشوید و کبا بحثی در مورد همین انتخاب اتومبیلهای کلاسیک و قدیمی هستش .
من صادقانه بهتون بگم دوست عزیز مواردی که شمردین و برداشت من از نظر شما اینه که صرفا بنا به جو بوجود اومده یا یک علاقه سطحی دارید ماشین امریکایی انتخاب میکنید .
به قول دوستان این ماشینها عمر مفیدشون رو ئکردن الان رسیدن به دورانی که باید دست کسانی زنده باشن که با عشق و علاقه واقعی برای سالها میخوان از این اتومبیلها نگهداری کنن
شما نرسیده صحبت ازگاز مایع میکنید این اشکالی نداره ولی خب به این سداگی ها هم نیست کلی سر این مسله با علی اقا و دوستان دیگه بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با توجه عمر قطعات این ماشینها تغییر سوخت به یه سوخت با اکتان بالا و گاهی بسیار وحشتناک 116 یا 117 با چند تا کار ساده انجام نمیشه
بعد از اون در مورد اقتصادی بودن ! واقعا نظر شما در مرود اقتصادی چی هستش؟ نه نگهداری اینها آسون و کم هزینه هستش نه مصرف سوختشون . شاید شما مدلی رو بخرید که مجبور باشید به بازسازی شما حوصله دارید کل ماشین رو تیکه تیکه کنید و واسه پیدا کردن یه کاپوت یا اصلا یه گلگیر کل مملکت رو بگردید .
شما کلی میپرسید سوالات رو و علی آقا هم که بزرگ ما هستن و تجربه بیشتری دارن گفتن که به این سادگی ها نیست انتخاب این ماشینا بهتره یه مدت طولانی تحقیق کنید همه مدلها ی موجود رو بررسی کنید ببینید واقعا علاقه دارید یا فقط و فقط صدای یه موترو 8 سیلندر براتون جذاب هستش.
به شخصه میتونم بگم با تمام دانش فنی کم خودم علاقه شدیدی به مسایل فنی هم دارم از اول هم دست به آچار بودن رو از طریق پدرم یاد گرفتم ولی بازم نمیتونم جرائت کنم و به خاطر نداشتن مکانی برای بازسازی یه ماشین آمریکایی بگیرم
با عرض سلام خدمت شما