نقل قول:
سلام
روي شماره صفحه دوبار کليک کنيد که هدر و فوتر فعال شه، شماره صفحه رو انتخاب کنيد و ctrl + shift سمت راست کيبورد رو بزنيد. فکر ميکنم مشکل حل بشه.
Printable View
نقل قول:
سلام
روي شماره صفحه دوبار کليک کنيد که هدر و فوتر فعال شه، شماره صفحه رو انتخاب کنيد و ctrl + shift سمت راست کيبورد رو بزنيد. فکر ميکنم مشکل حل بشه.
دوستان من یه مشکلی در نمایش حروف ی در word 2003 دارم حروف ی بصورت زیر نمایش داده می شه اگه علتشو می دانید خوشحال می شم بدونم./ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز شما بايد از فونتهاي B دار استفاده کنيد مثل B nazanin به جاي nazanin و B lotus به جاي lotus و...نقل قول:
مشکل حل ميشه
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
نقل قول:
اگر هم اين امکان هست من اطلاعي ندارم اما چرا از اکسل کپي نميکنيد؟
دوستان من می خام شماره گذلری صفحه هام از صفحه 4 به بعد باشه
یعنی page number صفحه 4 بشه 1 و تا اخر
ممنون
به جای دکمه "ی" یا همون "D" از دکمه "Shift+X" یا همون "ي" استفاده کنید .نقل قول:
وقتی کپی میکنم فونت اعداد رو به لاتین تغییر میده یعنی بعد پر شدن یک ستون در اکسل با اعداد مورد نظر، کپی اون ستون رو در ورد وارد میکنم بعد از کپی کردن تمام اعداد که در اکسل با فونت فارسی بودند .
تو ورد خود به خود فونتشون لاتین میشه و گزینه CONTEXT هم فعاله اما فونتشون درست نمیشه
به خاطر همین دنبال گزینه FILL میگردم.
در word و در قسمت tools/options گزینه های optional breaks و optional hyphens چی هستن و چه کاربردی دارن؟
کلا Hyphens برای این هست که اگر کلمه ای در انتهای یک خط جا نمیشد اون کلمه رو جدا میکنه و قسمت اول حرف رو در انتهای خط و بقیه حرف رو در ابتدای خط بعد مینویسه ؛Optional Hyphen قابلیتیه که شما میتونین طوری که میخواین کلمه رو جدا کنید .نقل قول:
----------------
در مورد Optional Breaks ،هم قابلیتی است که این امکان رو میده که حروفی که به صورت غیر طبیعی طولانی هستن رو یه فاصله بینشون مینداره ،مثلا برای متن هایی که از "/" زیاد استفاده شده کاربرد داره .میتونین بعد از هر "/" یه Optional Break بذارین .
سلام دوست عزيزنقل قول:
من چنين چيزي نديدم
دقيق آدرس رو بگيد تا بررسي بشه
سلامنقل قول:
دوست عزيز گزينه fill در ورد وجود نداره