سلام دوستان میتونید یه سایتی معرفی کنید جامع که تاریخ دقیق اومدن تمام بازیهارو نوشته باشه
ممنون:11:
Printable View
سلام دوستان میتونید یه سایتی معرفی کنید جامع که تاریخ دقیق اومدن تمام بازیهارو نوشته باشه
ممنون:11:
یکی به ما کمک کنه!!!!:41:نقل قول:
چی شد پس؟!؟نقل قول:
اگه از پارکور خوشت میاد حتما بازی کننقل قول:
تو این بازی واقعا باید سرعت عمل بالایی داشته باشی که از مرحله ها بگذری وگرنه ازش خسته میشی
گرافیکشم نه خیلی خوبه نه خیلی بد یه جورایی تو سبک رنگ های شاده
گرافیک mirror's edge قشنگه.نقل قول:
یه زمانی بود که شرکتهای بازی داشتن به سمتی میرفتن که بازیها طبیعی تر بشه. البته هنوزم همینطور هست که جز در مواردی که کار رو شرکتهای بزرگ انجام دادند.... کارها بسیار مضخرف از آب در میامدن! و اصلا بدرد نمیخوردن. و من خیلی ازشون متنفر بودم. و جالب اینجاست که این ها گاهی game play هم که به نظر من مهمترین چیز یه بازی هست رو به کلی فدای طبیعی بودن بازی میکردن. یعنی اصلا توجهی که باید رو به game play نمیکردن...
اما حالا تازه دارن میفهمن که جذابیت گرافیک بازی به طبیعی بودنش نیست. بلکه همین که خوشساخت باشه مهمه. رنگها و طراحیها تاثیرگذار هستند... و اینها الزاما نباید "طبیعی" باشن بلکه ممکنه "انتزائی" باشن...
ببین اینا بدردت میخوره :نقل قول:
Freedom Fighters , Splinter Cell : Double Agent , Hitman Contracts , Hitman 2 : Silent Assassins , Unreal Tournament G.O.T.Y Edition 2003 , Eragon , Hotwheels Veloicity X ,Sonic Heroes , Half Life1,2 , Dreamfall , Civilization 4 , Starcraft 1 , Diablo 1 , 2 , Plants vs Zombies ,Angry Birds , Left 4 dead
بازی هایی که جدیداً منتشر میشن همه به گرافیکهای بالا نیاز دارند. اکثر بازی هایی که با اون سطح میاند رو بازی کردید.نقل قول:
چی شد پس؟!؟
ولی چشم. بازم میگردم.
سلام
من برا پسرم که تقریباً 10 سالشه یه بازی کامپیوتری میخواستم معرفی کنید که کار با کیبرد و فهم نحوه بازی راحت باشه .( مثلاً بازی پاندا کونگ فو کار رو نصب کردم به وسطاش رسیده نمیفهمیم چه کلیدایی باید استفاده کنه ، یکسره کتک میخوره !)
اگه چند تا بازی معرفی کنین که بتونم یه Reviewی هم ازشون داشته باشم ممنون میشم ، مشخصات کامپیوترم:
CPU : AMD Dual core 2.71 G
RAM : 2.00 G
Graphic RAM : 1.00 G
کسی بازیه DC Universe Online رو نداره؟
سلام...نقل قول:
سبک بازی که میخواهید چی باشه ؟!
اگه فکریه ...
اگه اکشنه ....
اگه ....
فعلا خبری ازش نیست :23:نقل قول: