نقل قول:
نه بابا اصلا کانورت احتیاج نداره...میتونی از توی Nokia Phone Browser بریزی توش...تازه اگر هم کانورت کنی ..و اگر اون گوشی هم توپ باشه میتونه بخونه..چون فرمتها m4a و aac و aac+ هستند...معمولا گوشی ها میخونند..
Printable View
نقل قول:
نه بابا اصلا کانورت احتیاج نداره...میتونی از توی Nokia Phone Browser بریزی توش...تازه اگر هم کانورت کنی ..و اگر اون گوشی هم توپ باشه میتونه بخونه..چون فرمتها m4a و aac و aac+ هستند...معمولا گوشی ها میخونند..
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سه تا شد !!:31:
خب منو فارسی روی بعضی از ورژن ها هست..روی بعضیهاش نیست...من ندارم...
راستی گوشی من اینا رو مینویسه ..
V 03.83.1
22-06-07
RM-230
Nokia 5700-08.01
آپدیت میخواد فکر کنم..
کی گفته اپدیت میخواد علی جان؟؟؟شما هم ورژن 3.83.1 هست!
گوشيها منطقه اي توليد و پخش ميشن..اونايي كه براي خاورميانه س فارسي داره...بغيه رو از جاهاي ديگه وارد كردننقل قول:
اين هدست فانتزي رو هيچ جايي روي گوشي نميدن...چون اصلا جاش توي كارتن نيست...يعني اصلا تو كارتنش جا نميشه...الكي خودتون خسته نكنيدنقل قول:
جل الخالق....تو ديگه چرا؟:18:نقل قول:
ميشه بگي از كجا فهميدي اپديت ميخواد؟
مگه ورژن جديد هم اومده؟
آخر مال من نوشته 08.01 و مال Ship Storm نوشته 21.01 ...این چیه ؟؟نقل قول:
نقل قول:
جل الخالق....تو ديگه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بگي از كجا فهميدي اپديت ميخواد؟
مگه ورژن جديد هم اومده؟
محض اطمینان پرسیدم..
,:18::18::18:
وایی دوستان...الان عموم اومد خونمون...گوشیش 5610 بود...صدا فوق العاده عالی....باس توپ....کیفیت توپ...فیلم برداری با رزلوشن 640x480 ...مثل ن95 ...عکس توپ...کلا همه چیز توپ..
اما...
اما...
سیستم عامل نداره !!!!!
به درد نمیخوره....
جدی 5610 باسش بهتر از 5700 ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال: من یه فایل با پسوند exe. با بلوتوٍ گرفتم. حالا چطوری بریزم تو کامپیوتر؟
چون از mssage > inbox نشد بریزم.
save هم که نمیشه کرد. چیکار کنم؟
سلام بر همگی
امروز می خوام یه اسکرین سیور مخصوص 5700 رو که خودم درست کردم رو به شما معرفی کنم.
آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بر روی Save File To Your Pc کلیک کنید.
حتما دانلود کنید... خیلی خوشتون میاد. پشیمون نمی شید.
حجم : 6 KB