نقل قول:
دوستان من میخوام یه چند تا بازی بخرم یه کم راهنمایی میخوام در این زمینه
از تو سایتها فعلاً این چند تا رو گلچین کردم چون Rate خوبی داشتن از نظر کاربرها
اگه میشه یه کمی راجع به سبکشون و موضوع داستان توضیح بدید
Fable 2
Dead Space
Assasin's Creed
Hallo 3
Silent Hill : Homecoming
Left For Dead
Grid
Far Cry
PGR 4
Cod Waw
Fallout
از بین اینها کدوم ها تو سبک Resident Evil یا Call Of Duty یا Medal Of Honor هستن ؟
کلاً تو سبک بازی های بالا چه کارهایی پیشنهاد میشه برای خرید ؟
ممنون از راهنمایی های همیشگیتون . . .
Fable 2 : کلا سبک خیلی متفاوتی داره و فکر نکنم با روحیاتت سازگار باشه.. یک جورای شبیه کارتون میده.. روش نوشته زیر 12 سال
Dead Space: بازی خشن خوبی هست..
Assasin's Creed: یک بازی فوق العاده هست که حتما باید بازیش کنی.. شما با شمشیر و خنجر و همچنین بالا رفتن از در و دیوار و غیره.. باید کارت راه بندازی..
Hallo 3: قبل از هر بازی اول این بازی رو ببر.. چون بعداً ضرر میکنی.. سبکشم خیلی شبیه بازی های مثل cod هست ..اما تفاوت هایم داره..
Silent Hill : Homecoming: یک بازی کندی هست که با وسایل کم باید با دشمن بجنگی.. تقریبا میشه گفت مثل ایول 1- 2 هست..
Left For Dead: یک بازی ترسناک خوب.. حرف نداره.. مخصوصا اگر به لاو وصل باشی..
Grid: اتومبیل رانی واقعی.. خیلی سخته.. بزنی دیوار ماشین مثل واقعیت داغون میشه..
Far Cry: یک بازی open world که بهت ماموریت میده و باید اون رو انجام بدی.. (تقریبا مثل gta) البته تو جنگل..
PGR 4: مثل گرید..
Cod Waw: حرف نداره.. موضوع اون هم جنگ جهانی دوم هست.. اگر با مدال حال کردی اینو حتماً بگیر..
Fallout: این بازی سبک خاصی داره که باید حوصله خیلی زیادی داشته باشی و اصلا مثل cod نیست.. ولی در کل یک بازی فوق العاده هست..
نگاه کن چون بازی ها تاریخ ارزشون با هم فرق میکنه.. پس احتمال داره یک بازی سطحش پایین باشه و اگر بخوای اون رو بعد از یک بازی سطح بالا بازی کنی.. زیاد به دلت نیاد از من میشنوی.. این بازی ها رو به ترتیب بازی کن..
Hallo 3
Assasin's Creed
Far Cry2
Gears of war 1
Left For Dead
Cod 5
Geras of war 2
Resident Evil 5
این بین هم هر باز که دوست داشتی میتونی انجام بدی..
نقل قول:
ممنون
اگه میشه قیمتش رو هم بگید...اگه تقریبی هم باشه موردی نداره
450 تا 500 تومن
نقل قول:
امروز Dashboard جدید رو ریختم رو کنسول
1 سوال
چجوری میشه از روی دیسک یا فلش یا هر منبع خارجی فایلهای تصویری یا موزیک یا عکس منتقل کرد به هارد کنسول ؟
اصلاً این قابلیت وجود داره یا فقط باید از طریق Live عکس و فیلم و موزیک داونلود کرد ؟!
اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره میشه
ای کاش میشد مثلاً فایلهای ام پی تری روی سی دی رو ریخت رو هارد :(
میشه فایلهای صوتی رو از طریق دیسک یا کول دیسک داخل بازی ریخت.. و حتی میشه اونها رو هم وسط بازی اجرا کرد..
نقل قول:
مرسی داداش فقط آیا هارد که به دستگاه وصل است 3.5 است یهنی هارد pc (مثلا arcade بگیرم روش هارد نصب کنم )و اینکه میشه dvd ram اونو عوض کرد
هارد 360 تقریبا همون هارد اکسترنال هست که رویه لپ تاپ ها نصب میشه.. البته شما باید فرمت این هارد ها رو تغییر بدین.. که کار سختی هست..