جالبه والا !!!!
نقل قول:
چند وقت بیش توی همین تاپیک بحث بر سر آهنگ "ها" از آلبوم خاص بود.
من گفتم تنظیمش و فراز فرودهاش به نظرم خیلی ضعیفه. یکی از دوستان اومد گفت که نه!
این ناهماهنگیش از قشنگی کار تنظیم کنندش هست و نمیدونم ایشون کل "سروان خسروی رو خوابونده و در آخر هم اینکه توی تنظیم این آهنگ یه صدایی شبیه به زنگ هست که بد قلقه و فلان!
خب من رفتم باز این آهنگ رو گوش دادم، دیدم والا این صدایی که ایشون ازش حرف زده کلا 2 بار توی ترک هست:
یک بار اول آهنگ که هیچ صدا و ملودی نیست!
یه بار دیگه هم وسطهای آهنگ که باز اونجا هم هیچ صدا و هیچ ریتم و چیز خاصی کنارش نیست!
خب الان من نمیتونم درک کنم مثلا کجای این تنظیم شاهکاره؟
نقل قول:
یعنی شما به تنظیمهای کوشان حداد و شهاب اکبری میگین تنظیم واقعی ؟ پس تنظیم خوب رو هنوز ندیدین ! :5:
نمونش همین کار دیوار بی در رو دیروز اومدم گوش بدم ببینم چیه اینقدر ازش تعریف میکنن! یارو اومده صدای ارگ کلیسا رو به طرز ناهماهنگی توی فضای آهنگ آورده ! مثلاً خواسته نو آوری کنه ! توی آهنگ هم که اینقدر فضای خسته کننده و ناهماهنگ هست ...
به نظر من اینها نه از هماهنگی چیزی میدونن نه از علم تنظیم و هارمونی و کنترپوان چیزی میدونن ! یه نرم افزارو گرفتن با چند تا vst و یه گیتار حالا یه ویلن هم توش میذارن که مثلاً خیلی بلدن ! نه میدونن ریتم چطور باشه نه استفاده از بیس و افکت رو بلدن ! نه میدونن کجا باید گام صدا رو عوض کنن ! نه درکی از تاثیر روانشناختی موسیقی بر شنونده دارن !!!! و ...
صدای چاوشی یه فضایی میره آهنگ و تنظیم یه جای دیگه ... ریتمها که اصلاً همخونی ندارند !
همین جناب کوشان حداد درس خونده ی صنایع غذاییه !!! معلومه که کسی که علم موسیقی رو نخونده نمی تونه تنظیم مناسبی رو ارائه بده!! از این نمونه های تنظیم کننده توی ایران زیاده!!!! یارو مهندسی شیمی میخونه میاد واسه ما آهنگساز میشه !!!! آخه یکی نیست بگه تو برو مهندسیتو بخون ....
باز هم به تنظیم خود چاوشی که توی آهنگ پروانه ها نسبتاً بهتر از بقیه بود ....
راستی افکت رو که دیگه نمیتونی منکرش بشی کسی که توی این کاره میفهمه .... البته یذره افکت بد نیست ولی دیگه نه اینهمه ....:13:
با عرض معذرت از همه دوستان به خاطر این پستم ، کمی حرف دله ... به دل نگیرید !!!!
اشکال از منه !!!! اشکال از منه که واسه بعضی از دوستان با سادگی حرف میزنم !!!!
همیشه جوری حرف زدم که نگن این یارو چقدر مغروره !!! ولی بعضی جاها نمیشه !!! واقعا نمیشه !!!
من حتما باید بیام بگم که یه استودیو دارم ، باسیستم Pro Tools LE و دوتا باند مانیتور 8 اینچ و یه میکروفون Blue Bird که جمعا میکنه چیزی حدود 10 میلیون تومن !!! و همچین استودیویی تویه ایران تعدادش به کمتر از 80 میرسه !!! که واسه حرفم تره خورد کنن !!! یا باید بیاد چارتا کلمه قلمبه بگم که کسی بترسه از اینکه جوابمو بده !!!
چون متاسفانه اکثر دوستان هدفوشن اطلاع رسانی نیست و یه جورایی خودنمایی که منم آره !!!
آخه برادر شما از VST چی میدونی ؟ Armin Van Burren و Tiseto هم از VST های مختلف استفاده میکنند !!! مگه استفاده از VST حرامه ؟ چه اشکالی داره ؟ اصلا تویه سبک هوس مگه میشه ساز های زنده استفاده کرد ؟ مگه میشه Kick رو با درام زنده بزنیم ؟
از بیس و افکت چی ؟ واقعا کوشان حداد نمیدونه کجا چه افکتی رو بذاره یا گامو کجا عوض کنه ؟ یعنی من بلد نیستم گام کجا عوض میشه ؟ شما میدونی ؟
شما اگه واقعا از گام چیزی میدونی ، لطف کن بگو گام آهنگ حریص چیه ؟؟!!!
یعنی شما از من بیشتر میدونی ؟ خب اگه میدونی هم بگو تا بفهمم شما هم همه فن حریفید و دست کمتون نگیرم !!!
نقل قول:
راستی افکت رو که دیگه نمیتونی منکرش بشی کسی که توی این کاره میفهمه .... البته یذره افکت بد نیست ولی دیگه نه اینهمه ....
این افکت چیه که شما میگی ؟ خب بگو !!!! چیکار میکنه این افکت !!! صدا رو چجوری میکنه ؟؟؟؟ من خیلی مشتاقم بدونم !!!
منظورت چه افکتیه ؟ Tune ؟ EQ ؟ Reverb ؟ Delay ؟ Phaser ؟ Flangs ؟ Low Pass Filter ؟ High Pass Filter ؟
نقل قول:
من آلبوم حریص رو تقریباً گوش دادم همشو و هیچ نو آوری ای توی تنظیم و هیچ چیز متفاوتی ندیدم ! آقا اینکه یه آهنگ با نرم افزار بسازی و حالا یه گیتار الکتریک (شاید هم گیتار آکوستیک) هم بعنوان آکورد هی توش بزنی که نشد آهنگسازی و تنظیم که !
پس آهنگ سازی یعنی چی ؟ یعنی انتظار داری محسن چاوشی ورداره یه گروه گیتاریست و یه گروه ساکسیفون و یه گروه پیانو و یه گروه آوا دور خودش جمع کنه و بگه آهنگ بسازین ؟
مگه داریم تو دهه 70 زندگی میکنیم ؟
نقل قول:
این ناهماهنگیش از قشنگی کار تنظیم کنندش هست و نمیدونم ایشون کل "سروان خسروی رو خوابونده و در آخر هم اینکه توی تنظیم این آهنگ یه صدایی شبیه به زنگ هست که بد قلقه و فلان!
کدوم ناهماهنگی یوسف جان ؟ چه ناهماهنگی ؟ معنی ناهمانگی رو من بلد نیستم ، بهم یاد میدی ؟
مگه کوشان حداد داداشمه بخوام ازش تعریف کنم ؟؟؟ گور پدرش حالا که این طور شد !!!!
شما هنوز یادت نیست حرف منو و اومدی داری هرچی توضیح تویه اون قسمت دادم رو به سخره میگیری !!!!
صدای زنگ دیگه ؟
من همونجا نگفتم این تنظیم کوشان فقط محض قدرت نمایی بود ؟ و مخاطبا خوششون نیومد ؟
از این به بعد نسبت به نظرات دوستان جور دیگه ای موضع میگیرم !!!!