الان دیدم سایت شاتل رو ، زده واسه سرویس ART 1 حداقل تبادل دانلود 9 گیگ ، برای سرویس ART 6 زده 22 گیگ!!نقل قول:
حالا بعد از اینکه این مقدار حجم رو دانلود کردی چی می شه ؟ سرعت میشه 1 به 8 مثلا ؟
Printable View
الان دیدم سایت شاتل رو ، زده واسه سرویس ART 1 حداقل تبادل دانلود 9 گیگ ، برای سرویس ART 6 زده 22 گیگ!!نقل قول:
حالا بعد از اینکه این مقدار حجم رو دانلود کردی چی می شه ؟ سرعت میشه 1 به 8 مثلا ؟
پله ای که میاد پایین خیلی میاد پایین ؟؟نقل قول:
مثلا اگه سرعت 400 بهت می داد می رسه به 70 80 ؟ یا اینکه مثلا 100 تا 100 تا میاد پایین ؟
اون 9 گیگ حداقل هست ولی نه 9 گیگ محدود نمیشه 22 گیگ که شد سرعت از 100 میاد رو 70 بعد که دانلود کنی میاد رو 15 بعد 10 و در آخر که نمیزاره به 25 گیگ هم برسه سرعت 0 میشه.نقل قول:
اون سرویسی که گفتی زده 22 گیگ بدون که بیشتر 50 گیگ دانلود کنی محدود میشی
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
پس من خیالم راحت باشه ، داتک رو بدم بره از شاتل بگیرم ؟ از نظر کیفیت اوکی هست ؟؟
پشتیبانیش خوبه.در ضمن روی اینترانت هم خیلی حساسه میخوای ماهی 93 تومن بدی؟نقل قول:
یه چیزی بهت بگم تو این شرکتها ماهی بیشتر از 15 تومن هزینه کردن نمیصرفه.چون شرکتها پهنای باندشون رو ارزون میخرن ولی طوری به مشترک میفروشن با محدودیت که اصلا نمیصرفه.
اگه داتک مورد نیازت هست ولش نکن ولی اگه میخوای بیای شاتل این ماه بیا یه تستی کن
آخه مسئله اینجاست اگه داتک رو قطع کنم و بخوام دوباره بیام داتک با تعرفه جدید باهام محاسبه می کنن!نقل قول:
شاتل درسته که 93 تومن هزینشه اما نزدیک 10 برابر سرعتی که الان دارم رو می ده!
جدا از این ها اون مدت زمانی که برای جمع آوری پورت و رانژه کردن طول می کشه نزدیک به 10 روز شایدم بیشتر می شه و واسه منی که همه کارم با اینترنت هست خیلی سخته!! یعنی نمی تونم هی ISP عوض کنم.
الان برای این 10 روز که اینترنتم قراره قطع شه رفتم سیم کارت رایتل گرفتم!! :n27:
برای همین می خوام بهترین انتخواب رو داشته باشم!
راستی اون قضیه اینترانت که گفتین خیلی حساسن یعنی چی ؟ متوجه نشدم.
با تشکر
ببین دوست عزیز اگه زرنگ باشی میتونی تو 2 روز تخلیه کنی مثل خودم.از این طرف تخلیه کردم ساعت 12 رفتم پول رو واریز کردم و رانژه شرکت شد.نقل قول:
ببین شاتل اولا محدود میکنه.دوم هم ممکنه قیمتش افزایش پیدا کنه ولی خودت میگی که داتک باهات نرخ قدیم حساب میکنه.الان از داتک چه اشتارکی داری با چه سرعتی؟
داری ماهی 50 تومن میدی برای این سرعت میخوای بیای شاتل ماهی 93 داتک سرویسی نداره که با این قیمت یه سرعت هبتری بهت بده؟
ببین شاتل دانلود از سرورهای وطنی که داخل ایران هستن هیچ محدودیتی نمیزاره یه مثلا خیلی کم یعنی اگه دانلودت نجومی باشه محدود میکنه.ولی خارجی منظورم سرور خارجی هست سرعتش کمتر ار داخلی هست.فرض کن سرور داخلی 400 باشه خارجی اگه بهت حال بده 200 هم بره ولی پایین تر هست یه مدت که دانلود کنی محدودیتش شدیدتر هم میشه.
خب من دقیقا باید چیکار کنم که کاره تخلیه سریع تر انجام بشه :n01: !؟نقل قول:
الان سرویس من 512 نامحدود هست و از همون اول که گرفتم تا الان (4 5 سالی میشه) سرعت دانلودم بالای 70 کیلوبایت نرفته!!
الان که چک کردم سایت داتک رو انگاری اصلا سرویس نامحدود نداره دیگه ! ولی قبلا یادمه حدود 90 تومن اینا بود.
چرا خب ، یه سرویس داره 89,900 تومان که خب محدودیت داره 33 گیگ سرعتش هم زده 1024 ! اما معلوم نیست که چقدر بهم سرعت بده!
جدیدا هم خیلی راضی نیستم ، افت سرعت خصوصا تو Page باز کردن داره!
حالا این محدودیتی که شما میگید شاتل اعمال می کنه فقط برای دانلود هست ؟ یعنی همون قضیه که 30 40 گیگ از "سرور خارجی" دانلود کنی سرعت رو محدود کنن ؟؟
تشکر از راهنمایی ها:n12:
این محدودیت کلی هست یعنی جزو سیاست شرکت هست.اون 1024 هم که گفتی خطت رو روی یه مگ میبندن که همون 130 هست ولی یه زنگ بزن بهشون بگو که از زمان انصراف چند وقت زمان میبره که خطتو تخلیه کنن و بگو که این سرویس سرعتش تا چنده.جواب رو که گرفتی برام پیام کن خصوصی بهت بگمنقل قول:
مرسی عزیز. حتما خبرش رو پ.خ می کنم.نقل قول:
به عنوان سوال آخر ، این محدودیتی که شاتل برای دنلود زیاد اعمال می کنه تا چه زمانی هست ؟ مثلا من 1 ماهه گرفتم بعد 10 روز مونده به اتمام سرعتم رو محدود می کنه ، این محدودیت تا پایان دوره (10 روز باقی مونده) هست یا اینکه منطق خاصی نداره ؟؟