احتمال 99 درصد بله چون باید قرار داد قبلیت رو میسوزوندی و طرح جدیدت استارت میخورد قبل 10 آذزنقل قول:
Printable View
احتمال 99 درصد بله چون باید قرار داد قبلیت رو میسوزوندی و طرح جدیدت استارت میخورد قبل 10 آذزنقل قول:
نه متاسفانه! داداش رفت تو پاچت.. مگه اینکه بتونی پیگیر شی پولتو پس بگیری... !!!نقل قول:
قرارداد یک سالت باید قبل 10 اذر استارت میخورد که نخورد...
رفیق حرفت متینه...فقط کسایی که جایی نداشتن برن عذرشون موجه هست.. و همه اون کسایی که کمپین مخابرات یا گزینه های بهتری داشتن و تمدید کردن اشتباه محض بوده.
تو سایتشون دقیقا گفته شده برای سرویس های خریداری شده قبل از ده اذر اعمال نمیشه کسر ترافیک. نمیشه که کم کنن
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
سایتو که هر روز یه تغییری میدن توشنقل قول:
اگه تماس میگرفتید بهتون میگفتن
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها یه سوال جدیدا سرعت من میره رو 600 باز میاد پایین میرسه به 30 باز میره رو 700 باز هم میاد پایین انگار محدود کرده باشن:|
البته از بعضی سرور ها مثل زیپی شیر... کسی راه حلی نداره؟:((2مگ حجمی دارم
یعنی مطمئید شما ؟نقل قول:
اقا شماره دفتر مرکزی رو بدید من فردا زنگ بزنم پولم رو بگیرم. نمیشه که یه چی بنویسن یه کار دیگه کنن
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
تبریک میگم شما به پدیده دندان اره ای پارس آنلاین برخورد کرده اید !! اینم البته فقط برای رضایت مشتریانه !!نقل قول:
یه پروکس ی بزن حل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان بگم بر پ...رشون لعنت بنم میکنن از سایت؟:n34:نقل قول:
پرو..سی سرعت رو نمیاره پایین مگه؟
02182201نقل قول:
زنگ بزن.. والا ما زنگ زدیم گفتیم اقا 20 روز از قرار داد مونده اگه تمدید کنم بره برا رزرو قبوله گفت نه... منم به همین اکتفا نکردم... 4 5 بار دیگه با چند تا دیگه از کارشناسا صحبت کردم که همینو گفت که به شما الان گفتم.. .حالا شما زنگ بزن... چون قرار داد استارت نخورده یحتمل زیاد نمیتونن اذیتت کنن...