بنظر من اگر ميخواي روتر بگيريد مدل Mr3420 رو تهيه كنيد از فروشگاها بگيريد ارزونتره و از اونور هم كيفيت وايرلس و پوشش واي فاي عالي هم داره.نقل قول:
من از پي سي سنتر شيراز خريدم با گارانتي سه ساله سازگار ١٠٨٠٠٠ تومان
7cEram
Printable View
بنظر من اگر ميخواي روتر بگيريد مدل Mr3420 رو تهيه كنيد از فروشگاها بگيريد ارزونتره و از اونور هم كيفيت وايرلس و پوشش واي فاي عالي هم داره.نقل قول:
من از پي سي سنتر شيراز خريدم با گارانتي سه ساله سازگار ١٠٨٠٠٠ تومان
7cEram
خیلی ممنون شما با چه دانگلی تست کردید؟نقل قول:
هواوي E3372.نقل قول:
7cEram
دوستان دیشب ساعت 2 شب یه اس ام اس از ایرانسل اومد که شماره شما suspend شده اونم فقط به انگلیسی ! از دیشب تا الان هم قطعه no service
این سیم کارتو 3 ماه پیش با مودم از بامیلو گرفتم و سه ماهه دارم فقط روی مودم ازش استفاده میکنم 27 گیگم اینترنت داشت
چکارش کنم ؟چه مرگشه
شماره خدمات ایرانسل یا ایمیلش چیه :n34:
با 700 تماس بگیر و بعد عدد صفر رو بزنید تا با کارشناس صحبت کنید.نقل قول:
اسکله شهید رجایی خبری نیست؟نقل قول:
زنگ بزنید شماره تلفنی که در سایت هست بپرسید من تست نکردم .نقل قول:
ای میل بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون رو متوجه نشدم کدوم منو هانقل قول:
نقل قول:میدونم ۴جی نداره دلیل نمیشه که سیم کارت ۴جی رو نشناسه و h+ نده! network>more
دوستانی که از بسته مشترک استفاده کردند ممنون میشم اطلاعاتی بدن چند تا سوال
1- آیا مشخصه هر زیر شاخه ای چقدر استفاده کرده؟ میشه چک کرد؟
2- آیا میشه به هر زیر شاخه ای حجم خاصی تخصیص داد؟
3- بین بسته های بلند مدت و مشترک اولویت با کدومه؟
آیا روش مطمئن و کم دردسریه؟
ببخشید به این قسمت از کجای سایت ایرانسل دسترسی پیدا کرید؟نقل قول:
سایت ایرانسلنقل قول:
قسمت کنترل حساب اینترنتی
راهی هست که اسکن کارت ملی رو اینترنتی بفرستم ؟
برای قطعی سیم کارت گفتن که اسکن کارت ملی ناخوانا بوده :n30:
حتما باید کسی که سیم کارت به نامشه بره مرکز خدمات (تحویل کپی کارت ملی ) یا شخص دیگری هم میتونه ؟
4جی
آیا توی دنیا جای دیگری هم چنین تکنولوژیی وجود دارد؟
داستان چیه میزنم رو دانلود از 4G میاد رو ha+ بعد 3g بعد کلا قطع میشه :n04:
شما که پهنای باندتون کمه گه میخورین نامحدود میزارین نیم ساعته بعد 2 مگ هم نمیوتونیم دانلود کنیم میدادم اونو یه دستمال کاغذی جیبی میگرفتم مفید تر بود :n27:
توی بسته 30 دقیقه این مشکل دارین ؟نقل قول:
ایرانسل رو این مودم e3372 که میفروشه با سیمکارت،سیمکارت هدیه نمیفرسته؟
برای من اسمس اومد که باید اول یه بسته ترکیبی 10 تومنی بگیری بعد سیمکارت هدیه ارسال بشه.
منزل من همینه، بعضی وقتها عالی کار میکنه با سرعت 1mb دانلود و آنتن فول، بعد یهو چند ساعت میشه 2G با آنتن کمنقل قول:
نمیشه به این اعتماد کرد
بچه ها سرعت دانلود بسته های شبانه شما چنده ؟
مال من حدودا زیر 80 کیلوبایت هست
فکر کنم این حروم بشرا سرعت منو بلوک کردند ، شما چطور ؟
من مشهدم
همه همینطورن داداشنقل قول:
منم زیر 50 کیلو بیشتر دانلود نداشتم
منم مشهد همینطور با 3جی 4 جی 95
تا جایی که بنده اطلاع دارم سیمکارت همراه مودم، سیم کارت هدیه نداره.نقل قول:
باز هم برای اطمینان از 700 بپرسین.
نه فکر نکنم سرعت کسی رو محدود کنن. برای منم خیلی شبا اصلا سرعت نداره ولی یه شب بعدش خیلی خوب میشه. مثلا حدود یه هفته سرعت 20 کیلوبایت بود ولی دیشب سرعت 4.2 مگ بود و تونستم 35 گیگ از ساعت 2 تا 6 دانلود کنم!نقل قول:
بهترین کار اینه که یه طرح بلند مدت بگیرین و هر شب اول سرعت رو چک کنین بعد اگه خوب بود بسته بخرین
من موقع عید داشتم.نقل قول:
- نه! نه! البته شاید توی سایت کنترل الکترونیکی بشه چک کرد.
- نه!
- اولویت با بسته مشترکه! حتی اگه بسته شبانه بگیری، در کل اول ترافیک بسته مشترک باید تموم بشه. البته همونطور که گفتم این اطلاعات مال عید هست و شاید الان درست شده باشه
به نظر من اصلا نمیصرفه! شاید برای رایتل یا همراه اول که تنوع بسته ندارن چیز خوبی باشه ولی ایرانسل اونقدر تنوع بسته داره که راحت می تونی برای هر سیم کارتت یه بسته مناسب بگیری. که صرفه بیشتری داشته باشه.
دوست عزیز؛ به جای عصبانیت بهتره یه طرح بلندمدت بگیری، باهاش اول سرعتت رو چک کن ببین کی سرعت خوبه همون موقع بسته بخر.نقل قول:
همه مثل شما دنبال چیزهای ارزون هستن، همینم باعث میشه پهنای باند کم بیاد. نمیشه که به مردم بگی شما بسته نخر بذار من بخرم! مشکل مخالفت مجلس با افزایش پهنای باند اینترنت هم هست!
نه باید شما برین نمایندگی ایرانسل با کارت ملی اونا ازش کپی میگیرن از سیستم براتون میفرستننقل قول:
دوست عزیز بستگی به جا و مکان داره.من خودم دیشب یه لحظه تست کردم سرعتم تا 800 900 میرفت.یهو شد زیر 85 کیلوبایت.یه جوری شدم.رفتم یه محل دیگه سرعت 300 250 بودنقل قول:
در استان هرمزگان
اسکله شهید باهنر و بندر شهید رجایی در استانه تغییری بزرگ قرار گرفت.
در استان فارس
تجهیز شهرهای نی ریز و استهبان و داراب به پایان رسید.
در استان کرمان
تجهیز شهرهای رفسنجان و بافت و بم رو به اتمام است.
بچه ها سرعت من خیلی پایینه ایا دلیلش استفاده از قابلیت hotspot موبایل نیست ؟
چون من اینترنت موبایلو انتقال دام به کامپیوترم .. ایا برای همینه ؟
مهندس رضا سلام
میخوام حرف همه بچه های اینجا و 90% کاربرا رو بزنم
چرا پهنای باند کمه؟
چرا فکری ب حالش نمیشه؟؟
چرا وقتی مشکل پهنای باند هست هی دکل و سایت جدید میزنن؟وقتی میدونن بعد ب مشکل میخورن
چرا و چرا؟؟؟؟
سلام. پهنای باند داخلی مشکلی ندارد. اصل مشکل در پهنای باند خارجی است. اواسط هر ماه 5 گیگ پهنای خارجی و حدود 30گیگ پهنای داخلی توسط زیر ساخت توزیع میشود. مشکل دوم این است که زیر ساخت از توسعه شبکه ملی عقب افتاده است. نمیشود تجهیز را تعطیل کرد چون تجهیز کاری زمانبر است ولی ارایه پهنای باند در تهران کار یک روزه است. الان 137 شهر اماده واگذاری است ولی فعلا وصل نمیکنیم تا پهنای باند خارجی و شبکه ملی جلو بیافتد. 15 اذر ماه امسال مصرف اینترنت در مجموع دو شبکه از 10 هزار ترابایت تجاوز کرد. اگه پهنای باند خوبی داشتیم الان 950 شهر و روستا تحت پوشش بود.نقل قول:
من هم از طریق اینترنت گوشیم برای کامپیوترم استفاده میکنم.4 جی ایرانسل .گوشی هم 5اسنقل قول:
مشکل افت سرعت اصلا ندارم
سلامنقل قول:
ممکنه یه خورده بیشتر در باره بندر شهید رجای توضیح بدید؟
اقا رضا از سبزوار هم اطلاع بدید به کجا رسید برنامه چی هست واسه اینده
دوست عزیز این مودمو چطور آنلاک کنم ؟نقل قول:
بعد اینکه ایا میشه بعدا ریستارت کرد و از حالت آنلاک در اورد ؟ انلاک کنم به غیر از قبول سیم کارت های دیگر تغییر دیگه ای هم میکنه ؟
نقل قول:سلام استاد خسته نباشی چه خبر از کوچه ما؟؟ فعلا 3جی و 4جی همراه اول دریافت نمیشه!! اگه میشه لطفا یه تماسی با همکاراتون داشته باشید ببنید پیگیر این کوچه هستن یا نه؟؟:n16:نقل قول:
اگر شما مشکوکی از حالت usb tethering استفاده کن که باتری هم ته نکشه. به طور کلی ارتباط سیمی بهتر از وایرلسهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیر وقتی آنلاک بشه کلا" آنلاک میشه و دیگه نمیشه مجدد لاکش کرد (نیازی هم به این کار نیست).نقل قول:
خیرنقل قول:
اینترانت ایرانسل
این مملکت صاحاب نداره وزیر نداره
حالا ببین تک کانکشنش چی در میاد