سرعت شبانه 2شب هست عال شده. 10مگابیت
Printable View
سرعت شبانه 2شب هست عال شده. 10مگابیت
من الان بسته عیدانه 100 گیگ رو خریدم و فقط همون 100 گیگ اضافه شد و اون 25 درصد اعمال نشد بقیه دوستان هم همینجوری بودن؟
بله من تو صفحه قبل گفتم که خریدم و همون 100گگی اضافه شد البته بازم مقرون بصرفه است هرگیگ تقریبا 1090تومان می افتهنقل قول:
اخه چطوری ؟نقل قول:
من طرح شبانه رو مهر پارسال گرفتم اما هیچ وقت از 121 کیلو بایت بیشتر نشده
من چند شب تست کردم مودم اصلا خاموش نکردم تا ای پی ثابت باشه ولی دقیقا بین ساعت 4.00 تا 4.03 یه ای پی جدید میده چه در حال دانلود باشی چه نه
من اصلا از شبانه دانلود زیاد ندارم چون سرعتش کمه و ارزش نداره کامپیوتر این همه روشن باشه ولی وقتی دیدم شما ها گفتید زیاد شده تست کردم همون قبلی بود
قبل از اینکه وارد تایم رایگان بشی، باید کانکت کنی. تو ساعت 4 تا 9 وصل بشی سرعتت همون 125 کیلوبایت هست. قبلش کانکت کنی محدودیت سرعت ندارینقل قول:
فکر کنم چیزی شبیه به نوبتی و موقت سرعتهای بالای شبانه رو بین کاربرها می چرخونن! از من مدتیه روی 1 مگ ثابت شده. قبلا تا 7 الی 9 مگ می رفتنقل قول:
درود
چند وقته فروم مخابرات رضوی کم رونق شده و این را باید به فال نیک گرفت یا به فال بد اگه به فال نیک گرفت که انگار همه راضیند ( چون کار دیگری نمیتوانند انجام دهند) اگه به فال بد گرفت که همه از مخابرات کوچ کردند در هردو صورت باید به مدیر عامل مخابرات رضوی درود و افرین گفت که این چنین مقتدرانه حرف خود را پیش میبرد و یکه تازی میکند و هیچ کس را یارای مقابله با ان نیست رگولاتوری و بقیه هم پیشکش
باز سرعت شبانه رو محدود کردن رو 1مگ:n21: :n34: . یک هفته شیرفلکه اینترنت باز بود تو تایم رایگان شبی 17 گیگ دانلود کردیم:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . این سامانه مجازه؟؟
سلام دوستان من تا 4-5 روز دیگه اینترنتم تموم میشه؟
طرحی که دانلود رایگان که ندارن اینا
میگم یه طرح موقت 3 ماهه یا 6 ماهه بگیرم شاید فرجی شد و یه طرح خوب ارائه دادن
به نظرتون کدومو بگیرم؟
کدوم هارو میتونم 3 ماهه یا 6 ماهه بگیرم؟
اگه از شرکت های دیگه میتونی ، که از اونجا بگیر . و گرنه وقتیکه شما این طرح هارو بخری که دیگه بیکار نیستند طرح جدید بدن .نقل قول:
سعی نکن یک طرح بگیری تا سال بعدنقل قول:
چون من احتمال میدم طرح های بهاره ای که قراره بیاد خیلی خیلی بهتر باشه
نه زیاد ارزون بگیر نه زیاد گرون که اگه خوااستی طرحت رو عوض کنی دلت نسوزه:n40:
طرح بهاره قراره کی بیاد؟
سلام دوستان
راهی وجود داره که حجم خریداری شده رو پس بدی یا به یه نفر دیگه انتقال بدی
من شماره خودم ودوستم یکیه فقط رقم اخرش فرق میکنه مال اون85 مال من86 دیروز گفت براش شارژ کنم50 گیگ منم به اشتباه شماره خودمو زدم
حالا50 گیگ رفت تو پاچم:n28::n28::n28:
نه اينكار شدني نيست فكر نكنم بسهنقل قول:
ولي ميتونين شماره ها رو با هم عوض كنين
ايشون با يوزر شما وارد بشه شما با يوزر ايشون
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نه این مورد دیگه نمیشه .نقل قول:
قبلا میشد ولی خیلی وقت هست که دیگه نمیشه با شماره کسی وصل شد .
اگر نميشه پس چرا ميگن مك مودم رو ست كنيننقل قول:
مخابرات رو امتحان نكردم ولي هم شاتل و هم صبا ميشه
سيستم از كجا ميفهمه شما با چه پورتي آن شدي اگر مك فعال نباشه
سلام
احتمالا بشه ببینید اگه مک تون قفل نیست شماره ها رو جابه جا استفاده کنید اگه قفله می تونید زنگ بزنید مک مودم آزاد کنند
شدن که میشه با خط کسی دیگر وصل شد
برای اینکار ابتدا مودم خاموش باید بشه سپس گوشی رو برداری به2020 زنگ بزنی بعد شماره2 سپس3 سپس1 رو میزنی با اینکار مک ادرس حذف میشه(درضمنقسمت حذف مک ادرس هم تو همون قسمته یعنی2020-2-2-1
ولی مشکل دیگه اینه که من90 گیگ دارم اون50 تا
اگه بعدایه طرح دیگه بگیرم این حجما میره رو اون طرح(110روز دیگه از طرح فعلیم مونده)
تا الان سابقه نداشته که از قبل شروع تایم رایگان کانکت باشم و سرعت فضایی باشه، اما از حجمم کم نکنه حین تایم رایگان!!نقل قول:
شما شانس دارین بخدا
درود بر همه
این مخابرات نمیخواد طرح جدید بده واا دیگه صبر ادم هم حدی داره تهش اینه که کلا بیخیال اینترنت بشیم
سلام مودم هاتون رو عوض کنیننقل قول:
براي چي دوست مننقل قول:
برای همین مشکل خرید اشتباهی حجمنقل قول:
مودم هاتون رو با هم جا به جا کنید دوستتون از اشتراک شما استفاده میکنه تا تموم شدم حجم
سلام
از بین دوستان کسی طرح خانواده داره ؟ میخواستم بببینم سرعت دانلودش تا چند کیلوبایت میره ؟
اینکه پهنای باندش 128کیلوبیته مثل اینکه درحد حرفه ، اگر دوستانی در عمل تست کردند بیزحمت سرعت واقعیشو اعلام کنن
ممنون بابت وقت كه گذاشتينقل قول:
بنده مشكل نداشتم دوستمون بودن
گفتم بهشون كه با هم جابه جا كنين
ايشون فرمودن نميشه
كه ميشه
كار خاصي هم نيست
طرح جدید منظورت همون شبانس؟ نداره عزیزه من شبانه دیگه ندارن.خداروهم شکر ک ندارن چون تا سرعت نت من خراب میشه زنگ میزنم پشتیبانی میگن تو تایم رایگان سرعت افت میکنهنقل قول:
به امید روزی ک هرچی شبانس بردارن ما راحت شیم حداقل به اندازه پولی که میریزیم تو شکم این دزدا از نتمون استفاده کنیم.
حیف پولی که واسه اینترنت بدون تایم رایگان شبانه بدیم ...........
نقل قول:
اگر خط هاتون pcm هست فیبر نوری برید شکایت کنید
به خودش و به سازمان تنظیم مقررات حضورا برید فرم پر کنید
الان تو تهران هر مشترکی شکایت کنه طبق قانون مخابرات موظفه از این حالت خط رو در بیاره
پیگیر باشید
من دارم اوایل که گرفته بودم 128 بیشتر نمیرفت ولی الان تا 400 کیلو میره سرعت دانلودنقل قول:
تو هم مشهد خودمان اگر درخواست کتبی تون رو به رئیس مرکز بدهید؛ موظف خواهد بود تمهید لازم در خصوص امکانات فنی و رفع PCM را انجام دهد.
"پیگیر باشید"
دقیقاً
---
برای راهنمایی بیشتر پخ کنید.
تا فرصت هست (20 فروردین 1395)
حجم عیدانه را خریداری کنید که بسیار به صرفه است.
هر گیگ 1000 تومان !
برای راهنمایی بیشتر پخ کنید.
دوستان قبلا قبل از ساعت شروع رایگان(واسه من5-9)قبلا 4:59 دقیقه وصل میشدم وسرعتم مثل روزانه بود ولی الان دیگه اونجور نیست واسه شماهم همینطوره؟
درودنقل قول:
من که فکرکنم ازقبل عید دیگه استفاده نکردم نمی دونم چه تغییری کرده ولی ساعت رایگان که از4 شروع می شه چطوری شما می گید از5؟
آره باز محدود شده، سرعت لاکپشتی 128 کیلوبایتنقل قول:
قبلا 10 مگ باز بود چه حالی میداد، دانلود میکردی به idm نگا میکردی :D
من کمپین ماه رمضونه 5-9 تایم رایگانشهنقل قول:
نقل قول:
دلیلش اینه که به پدرسوخته بازیهای مخابرات مثل کم کردن "عمدی" سرعت در ساعات رایگان یا................ عادت کردیم و نتیجه نگرفتن از شکایت و...
5 تا 9 ؟؟؟نقل قول:
اون طرح 20 ماهه ، 43 هزار تومنی که از ساعت 4 تا 9 هست .
بازم دارم از تایم شبانه کم میکنند ؟؟
احتمالا از طرح های ماه رمضان پارسال دارننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اره پارسال طرح کمپین ماه رمضان گرفتم که تایم رایگانش5-9 بوده وهستنقل قول:
راستی 2روزه سرعتا خوب شده در تایم رایگانم حدود9گیگ میگیرم