سلام این بیماری با توجه به این که درجات مختلفی داره با نظر کمسیون پزشکی معافیت داردنقل قول:
به طور معمول فقط کوررنگی مطلق شامل معافیت میشود ( فرد کاملا خاکستری میبیند و قادر به تشخیص هیچ رنگی نیست )
موفق باشید
Printable View
سلام این بیماری با توجه به این که درجات مختلفی داره با نظر کمسیون پزشکی معافیت داردنقل قول:
به طور معمول فقط کوررنگی مطلق شامل معافیت میشود ( فرد کاملا خاکستری میبیند و قادر به تشخیص هیچ رنگی نیست )
موفق باشید
** off topic**
امروز بالاخره کارت پایان خدمتم اومد
:n19:
یه امید آزادی و رهایی همه دوستان
:n12::n12::n12:
پس چطوری بعضی ها موبایل میبرن؟بازرسیشون نمیکنن؟نقل قول:
دوره آموزشی ما هم نموم شد :n02: راحت شدیم :n20:واقعا دوران خیلی سختی بود که به خیر و خوشی تموم شد:n26:
ببخشید ولی سوالت واضح نبود شما الان ازدبیرستان فارغ التحصیل شدی درسته؟هنرستان که نبودی؟اگه هنرستان بوده باشی برای کاردانی 6ترم یا سه سال سنوات داری و باید تو این سه سال کاردانی بگیری و دوباره 1سال وقت داری که برا کارشناسی قبول بشی یا بری خدمت باز اگه کارشناسی قبول بشی 6ترم یاهمون سه سال وقت داری که این مقطع روبگذرونی.اگه پیش دانشگاهی داشتی ومستقیم کارشناسی قبول بشی اونجور6سال وقت داری درست رو تموم کنی البته اینم بگم وقتی سقف سنواتت تموم بشه یه کمیسیون تشکیل میدن اگه شرایطش روداشته باشی باز بهت سنوات میدن.وحالا مشکلاتش این که ثبت نام که بکنی دانشگاه باید کلی شهریه بدی آخرسرم که بخوای انصراف بدی دوباره باید پول ترمت رو بدی کلی هم بدویی برا انصراف.متولد چه سالی هستی؟چه رشته ای درس میخونی؟اینا رو بگو تا کمکت کنم.امسال کنکور دادی یا میخوای بدی؟نقل قول:
با سلام
میخواستم بدونم اگه وسط اموزشی کارشناسی ارشد قبول بشم میتونم معافیت تحصیلی بگیرم؟
اره میشه ولی آموزشی دوباره باید از اول برید البته اون مدتی که توی آموزشی خدمت می کنید جزء خدمتتون حساب میشهنقل قول:
تشکر از جوابتوننقل قول:
تفاوت یه فرد دیپلمه با لیسانسه در آموزشی چی هست؟تاثیر داره؟
من شنیدم تحصیلات خیلی تاثیر دارهنقل قول:
یه بنده خدایی تعریف میکرد توی آموزشی یه نفر اومد که از لیسانسه ها برای بیگاری ببرند،اما فرمادهشون خیلی و بشدت باهاشون مخالفت کرد و بهشون گفت به هیچ وجه نمیزارم از لیسانسه ها برای بیگاری ببرید.
اگه کسی گفت بین دیپلمه و لیسانسه تفاوتی وجود نداره،حتما از نزدیک ندیده
توی اقوام خودمون اونهایی که با دیپلم رفتن اکثرا میگن هیچ فرقی با هم ندارن،اما اونهایی که با لیسانس رفتن میگن اونها چون ندیدن که ما چقد راحت بودیم این حرفو میزنن
من هم هنوز نرفتم اما طبق شنیده هام میگم.
موفق باشید
دوستان من 7 ماه کسری ایثارگری میگیرم.
برای این کار پدرم باید بره محل خدمت خودش تبریز و پروندش رو ردیف کنه .
من هم لازمه باهاش برم ؟؟
مدارک چی باید ببره ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
شما دیگه لازم نیست برید اگه درحال خدمتی از یگان برگه اشتغال به خدمت میگری اگه برگ سبزت اومده برگ سبزت رو به همراه 2 قطعه عکس3*4 همراه با کارت پایان خدمت پدرت و شناسنامه کل اعضای خانواده به همراه کپی از تمام صفحه هات و برگه نشان دهنده آخرین وضعیت تحصیلی البته اینم بگم یا باید سرباز باشی یا دفترچه پست کرده باشی.نقل قول:
دوستان اگه بر فرض 4/31 دفترچه رو پست کنیم کی جوابش میاد؟قبل از شهریور ؟یا بعدش؟
سلام دوست خوبم اول این که 4/31 که گذشته.اگه منظورت 31 مرداده که پست کنی سه روز بعد بری پلیس+10 المثنی برگه سبزت رو بهت میدن ومشخص میشه اعزامت کی هست ولی احتمال زیاد اعزامت بشه 8/1نقل قول:
من همین امروز آموزشیم تموم شده و با قطعیت به یقین بهت می گم که هیچ تفاوتی وجود نداره ما دکتر داشتم فوق لیسانس و لیسانس و فوق دیپلم هم داشتیم که همه در یه سطح بودیمنقل قول:
دوست خوبم بین تحصیل کرده های فوق دیپلم تا دکتری فرقی نیست ام بین دیپلم و فوق دیپلم از زمین تا آسمون فرق هست.نقل قول:
ممنون من سال بعد همچین وضعیتی پیدا می کنم.خواستم بدونم از 4/31 که وارد غیبت می شم و باید دفترچه رو پست کنم تا شهریور ماه که جواب ارشد میاد احتمال اعزامم هست برا آموزشی یا نه؟خیلی برام حیاتیه.نقل قول:
دیپلم با لیسانس چی؟؟:n02:نقل قول:
برای معاینه اولیه پزشکی میشه به هر پزشکی مراجعه کرد یا پزشکان خاصی مشخص کردن؟
اول اینکه کم هستند مراکز اموزشی که هم دیپلم بگیرند و هم لیسانس .معمولا مراکز یا فوق دیپلم به بالا میگرند یا دیپلم به پاییننقل قول:
اما اگر باشه حتما تفاوت هست دوست من
اما یگان ممکنه هیچ تفاوتی نباشه مثلا یگان ما کمترین تفاوتی نبود
TAPATALK
بابا توی آموزشی فرقی بین دکترا و سیکل هم نیست آموزشی یعنی یه سری اصول که همه باید بلد باشند ما که امریه بودیم و همه بالای فوق دیپلم ولی گروهان های دیگه سرباز صفر هم داشتن ولی هیچ فرقی بین ما و اونا نبود!نقل قول:
برادر لطفا اگر اطلاع نداری اطلاع رسانی نکن!... کی میگه هیچ فرقی بین دیلپم و سیکل و لیسانس و... نیست توی آموزشی؟ شما احتمالا یه مرکز آموزش بودید که یا فقط دیپلم به پایین میگرفته یا صرفا فوق دیلپم به بالا.نقل قول:
مراکزی که هم سرباز عادی میگیرن و هم افسر محدود هستند و اگر نمیدونی بدون که حتی دستشویی و حمام افسر ها هم با دیپلمه ها فرق داره! ... 4 تا گردان دیپلم و زیر دیپلم توی یه مرکز آموزش هست و یه حمام عمومی دارن که سر جمع 20 تا حمام هم توش نیست و یه روز خرابه ... یه روز آب نمیاد ...یه روز منبع سوراخه و...
ولی بخش افسر ها حمامشون جدا هست و با ابگرمکن دیواری گرم میشه! ... این به نظر شما تفاوت نیست ؟ شاید کل افسر ها توی یه دوره 100 تا نشن ولی سرباز خدا زده دیپلم 4 تا گردان 320 نفری پر داره و امکاناتش هم همین بود که گفتم!.
در مرحله بعد : بین سرباز دیپلم و سیکل هم توی آموزشی تفاوت میزارن ... نمونه اش گردان ما که یه گروهان دیپلمه و پیش دانشگاهی بودیم و یه گردان هم سیکل و بی سواد و... اون گروهان که خواب شب هم نداشتن هر روز هم به بهانه کو کُلات تنبیه میشدن و غلت و سینه خیز و... وضعیت ما بهتر از اونا بود .
وضعیت افسر ها هم که عالی بود .... هر هفته مرخصی داشتن کوچکترین تنبیهی نمیشدن ... نصف شب نمیریختن و تنبیهشون کنن و...
بله دوست عزیز یه سری آموزش های نظامی هست که باید طی بشه مثل تیر اندازی و پیاده روی و اردو ... که هم افسر انجامش میده هم عادی ولی تفاوت توی نوع انجام هست .
همین رژه... که ما دهنمون سرویس بود و خواب شب هم نداشتیم توی ماه رمضون (روزه نبودیم ولی کسی هم چیزی نمیداد بخوریم) ... افسر ها میومدن و دو تا پا میکوبیدن و خداحافظ...
یه سری مسایلی رو که برای همه مسلم هست مطرح نکنید که ما هم مجبور به جواب دادن بشیم و اخطار بگیریم ... (اونم صرفا جهت گفتن حقیقت)
ممننونم از توضیحات شفاف شما من که از دیپلمه ها یا زیردیپلم میپرسم میگن هیچ تفاوتی نداره اما از فوق دیپلم به بالا پرسیدم گفتن راحت تره...نقل قول:
من هم فوق دیپلم ام پس فوق با لیسانس زیاد فرق نداره!!
نمیدونم خسته شدم به خدا یکی میگه برو یکی میگه درس بخون لیسانست رو بگیر بعد برو !!!
دیگه برای تصمیم گیری زیاد وقت ندارم !!!
تحصیل همه جا به کارت میاد...نقل قول:
هرکسی موقعیت خودش رو بهتر میدونهنقل قول:
دوست عزیز فقط از این و اون نپرس که چی میگن،ضمن اینکه مشورت میکنی،فکر هم بکن ببین موقعیتت چی میگه! :n13:
والا اصلا حوصله و امادگی خدمت رو ندارم.نقل قول:
اما از طرفی اگه خدمتم رو برم بعد با خیال راحت احتمالا توی دانشگاه بهتری پذیرش میشم .
فکر کنم رفتنم بهتره
ببین دوست عزیز هر کسی یه حرفی میزنه یه تجربه ای داره که بهت میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بدهنقل قول:
ولی به عنوان کسی که از کسی نشنیدم یا برام تعریف نکرده خودم مدرک دکترا دارم 16 ماه خدمت کردم بهت میگم
میگن تو آموزشی فرقی وجود نداره و بعد آموزشی این جوریه اونجوری همش کشکه
:n09:
من هم تو آموزشی خدمتم راحت بود کاری به کارم نداشتن هم بعدش هم نسبتا راحته
ولی واقعیتشو بخوای تجربه همه بچه های این فروم و بزار دم کوزه آبشو بخور !!!!
تو واقعیت فقط فقط به فرمانده تو اونجایی که داری خدمت میکنی ربط داره که آدم با شرفی باشه که به سربازشم یه جوری حال بده یا آدم عقده ای باشه که بخواد حال اون دکتر متخصص هم بگیره
کلا یجورایی شانسیه زیاد بهش فکر نکن :n05:
سلام بر همه دوستان
من ان شاءالله 02/06/92 به آموزشگاه سپاه خاتمی یزد با امریه اعزام هستم. و گواهی تکمیلی بسیج رو هم دارم. سوالم از دوستانی که اونجا بودن یا اینکه اطلاعاتی در این زمینه دارن این هست که آیا همون گواهی تکمیلی بسیج به تنهایی جهت ترخیص از پادگان (جهت عدم گذراندن دوره آموزشی در پادگان) کافی هست یا اینکه باید از سپاه استان نیز نامه ببریم؟؟
با تشکر
سلام دوستان فاصله بین ارسال دفترچه با اعزام چقدره؟
کمال تشکر رو دارم :n16:نقل قول:
شرایط رو پ.خ میکنم خدمتتون .
دوستان یک سوال.که فکرمو چند وقته مشغول خودش کرده
در مورد این دو بند از معافیت:
(۱)انحرافات جانبی مادرزادی و اکتسابی ستون فقرات (اسکولیوز) بیش از ۳۰ درجه: معاف دائم.
در اشکال خفیف (انحرافات جانبی مادرزادی و اکتسابی ستون فقرات کمتر از ۲۰ درجه): معاف از رزم.
سوالم اینه که ایا خود 30درجه .بله دقیقا خود 30درجه که انحراف ستون فقرات منه(با توجه به نظر 2پزشک فوق تخصص ستون فقرات) میخوام ببینم معافیت پزشکی شامل حال من میشه که دفترچمو بفرستم و برای معافیت اقدام کنم؟
ممنون
سلام دوست خوبم من که نرفتم ولی زیاد راجبش شنیدم که هتله البته اینم بگم شما که دوره تکمیلی رفتی 1 یا 2روز بیشتر نباید نگهت دارن امام بعضیا رو که بی سر وزبونن تا 19 روزم نگه داشتن نه این که بهشون آموزش بدن نه فقط بیکار میچرخن فکر کنم فقط همون برگه دوره تکمیلی کافی باشه اونا خودشون استعلام میگیرن یا گرفتن.موفق باشی.نقل قول:
سلامنقل قول:
فاصله دقيقي نداره،الان اگه دفترچه رو بفرستي فکر ميکنم احتمال زياد 1/10 اعزام بشي
و به احتمال ضعيف 1/8
يکم ماههاي زوج براي فارغ التحضيلان دانشگاهيه.
سلام نمیشه حدس زد شانسیه یه موقعه سرباز ندارن زود اعرامت میکنن.مثلا اگه امروز بامدرک لیسانس دفترچت رو پست کنی تا 10روز دیگه برگ سبزت میاد و مشخص میشه تاریخ اعزامت کیه که به احتمال زیاد8/1 اعزامت میشه.اما 3روز بعد پست دفترچه المثنی برگ سبزت میاد پلیس+10 ومیتونی بری بگیری وببینی تاریخ اعزامت کی خوردهنقل قول:
آقا کلیدی ترین سوال من اینه سال بعد 4/31 وارد غیبت می شم.اگه ارشد قبول شم شهریور پاسخش میاد.حالا با فرض فرستادن دفترچه تو تیر ماه سال بعد احتمالش هست تا شهریور که جواب ارشد نیومده اعزام شم؟
اگه تعداد اعزامی ها مثل امسال باشه احتمالش خیلی زیاده که برج 4 دفترچه رو بفرستی و اعزامت 1/6 بخورهنقل قول:
من خودم 31/4 امسال فرستادم 1/8 خورد(درخواست تعجیل دادم که 1/6 برم)
اگه یک هفته زودتر میفرستادم خودشون 1/6 میزدن
اگه نظر منو بخوای میگم که بعد کنکور یه راست برو سربازی. کاری کن اول اسفند اموزشیت شروع شه. حداقلش اینه که 6 ماه سربازیت رو رفتی. اگه ارشد قبول شی که هیچ معافیت تحصیلی میگیری و ادامه تحصیل و اگرم نشه هیچی رو از دست ندادی تازه 6 ماه جلوتر هم هستی.نقل قول:
این جوری عرت هم تلف نمیشه
منم امسال شرایط شما رو داشتم. الان دارم افسوسش رو میخورم که چرا زودتر اقدام نکرده بودم. الان 5ماه از سربازیم هم گذشته بود.
اعلام جزئيات مدت خدمت سربازي معاون احضار واعزام سازمان وظيفه عمومي ناجا، جزئيات مربوط به مدت خدمت سربازي را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر،سرهنگ رحمان عليدوست در خصوص جزئيات مربوط به مدت خدمت سربازي، اظهارداشت: مدت خدمت مشمولاني که از ابتداي سال 1391 در نيروهاي مسلح و يگان هاي حفاظتي ، خدمت دوره ضرورت را انجام دهند 21 ماه است.
وي افزود: مدت خدمت دوره ضرورت براي آن دسته از مشمولان که به عنوان امريه در ادارات و سازمان هاي دولتي مشغول به خدمت هستند 24ماه و مدت خدمت سربازاني که در مناطق عملياتي خدمت مي کنند 18 ماه است.
سرهنگ عليدوست ادامه داد: مدت خدمت کارکنان وظيفه غير بومي مشغول به خدمت در مناطق امنيتي غير درگير، عملياتي و بد آب و هوا نيز 19 ماه است.ضمن اینکه مدت خدمت آن دسته از مشمولان که درسال 90 و قبل آن به خدمت اعزام شده اند مطابق مقررات سابق (مناطق عادي 18 ماه، مناطق عملياتي 16 ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا 17 ماه ) است.
معاون احضار واعزام سازمان وظيفه عمومي تاکيد کرد: آن دسته از مشمولان که در سال 90 و قبل آن مشغول خدمت بوده و به علت قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص شده اند، در صورت اعزام مجدد 21 ماه خدمت می کنند.
{دوستان یک سوال.که فکرمو چند وقته مشغول خودش کرده
در مورد این دو بند از معافیت:
(۱)انحرافات جانبی مادرزادی و اکتسابی ستون فقرات (اسکولیوز) بیش از ۳۰ درجه: معاف دائم.
در اشکال خفیف (انحرافات جانبی مادرزادی و اکتسابی ستون فقرات کمتر از ۲۰ درجه): معاف از رزم.
سوالم اینه که ایا خود 30درجه .بله دقیقا خود 30درجه که انحراف ستون فقرات منه(با توجه به نظر 2پزشک فوق تخصص ستون فقرات) میخوام ببینم معافیت پزشکی شامل حال من میشه که دفترچمو بفرستم و برای معافیت اقدام کنم؟
ممنون}
دوستان میشه منو راهنمایی کنید