کل adsl ایران داره ب اسم mod fast ک اینا میگن پروفایل گیمنقل قول:
Printable View
کل adsl ایران داره ب اسم mod fast ک اینا میگن پروفایل گیمنقل قول:
دوستان شما هم از دیروز هر دو دقیقه یه بار به مدت حدودا 3 ثانیه کلا اینترنت و اینترانت همه چی قطع میشه و سریع وصل میشه دوباره ؟
یا الله برادرنقل قول:
سلام
نه مشکلی مشاهده نمیشه فعلا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
بسته شباهنگ: با توجه به سیاستهای تشویقی در نظر گرفته شده،مشتریان صبانت میتوانند با پرداخت مبلغ 75000 ریال در ماه و خرید یک بسته شباهنگ ،در ساعات 2 تا 7 صبح بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند.لازم به ذکر است ترافیک تضمین شده در دوره یک ماهه برای این بسته تشویقی،30 گیگابایت ترافیک بین الملل در نظر گرفته شده است
یعنی کلا 30 گیگه در ماه؟! :| اینکه فایده نداره اصلانقل قول:
صبانت پروفایل گیم داره، فقط بعد از نصب سرویس باید باهاشون تماس گرفت و درخواست کرد.
من از مشهد مرکزمخابرات فرشچی ازشون امروز سرویس گرفتم و از نظر پینگ راضی هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برای اینکه کاملا در بازی راضی بشید و پینگ از حدود 115 به 90 تا 100 در بازی با سرورهای اروپایی برسه، پیشنهاد میکنم یک سرویس کاهش پینگ هم در کنارش خریداری کنید.
سرویس های ایرانی و خارجی کاهش پینگ زیادی وجود دارن که میتونید خرید کنید یک نمونه اون هم godping.ir هست که یک کانکشن پنج دقیقه ای هم واسه تست داره و میتونید از اون برای بررسی مقدار پینگتون استفاده کنید.
توی بسته شبانه شباهنگ، چیزی در مورد حد مصرف منصافانه در زمان خرید داخل پنل کاربری نوشته نشده اما لزوما بعد از 30 گیگ سرعت کاهش پیدا نمیکنه
طبق تجربه های قبلی مقدار بیشتر از این حرف ها میشه از این مدل بسته ها که روی سرویس فعال میشن استفاده کرد و در واقع دانلود در اون زمان نامحدود میشه.
اما برای دانلود شبانه، بنظرم بهتره در کنار سرویس ADSL یک سرویس 4G+ داشت و مثلا یک بسته شبانه ایرانسل 2 تا 8 صبح خریداری کرد به قیمت 2 هزارتومان برای همان شب و تا 60 گیگ را با سرعت 60 تا 100 مگابیت و یا بیشتر با یک مودم خوب، دانلود کرد که برای دانلود چیزهای مورد نیاز خیلی زمان به هدر نره
بجای هزینه و شب زنده داری میتونی ispرو تغیر بدی به شرکتی که حجم بیشتری بهتون میدهنقل قول:
24ساعته هم دانلود کنی تموم نمیشه
فکر نکن 2ساعت ایرانسل بگیری 60تا100گیگ میتونی دان بزنی در همون لحظه ممکنه هزار تا مشکل سیگنال خرابی سرعت برات بوجود بیاد
ای اس پی های پر حجم مثل پیشگامان و دیدبان هم سرویس گرفتم و دیدم چه خبرهنقل قول:
من هیچوقت کیفیت و پینگ پایین رو قربانی نمیکنم
ترافیک خود سرویس برای من به اندازه کافی هست، صحبت من برای اون دوستمون که دنبال ترافیک شبانه بود گفته شد. اما نهایت اگه نیاز باشه از مودم فورجی بکاپ استفاده میکنم
ایرانسل سه ساعته میده دو هزارتومن، 60 گیگ شبانه
هر جوری هم استفاده کنم، شصت گیگ توی سه ساعت تموم میشه، خوشبختانه پهنای باند منطقه ما زیر پنجاه مگابیت نمیاد، مخصوصا در ساعت های اولیه بامداد کامل میشه و مشکلی با دانلود اضافه ندارم، اگه نیازی به دانلود باشه که نیست.
بسته شبانه نامحدود صبا هرچی بخوای میتونی توی ماه دانلود کنی، اما انقدری نیاز نیست که اونو بگیرم حتی
خود ترافیک ماهانه 280 گیگ بین المللی که ماهانه دریافت میکنم، کاملا کافی هست، اضافه هم نیاز شد، شب هم بیدار نبودم ترافیک اضافه میخرم
شما نگران مقدار دانلود من نباش
یعنی کیفیت دیده بان و پیشگامان از شاتل پایینتره ؟ من قصد داشتم از شاتل بیام دیده باننقل قول:
بله قطعا پایین ترهنقل قول:
اول اینکه آی پی پابلیک داینامیک بهتون نمیدن تا هزینه هاشون کم بشه، این یعنی اینکه اگه بخواهید دستگاهی را سرور کنید و یا بازی های آنلاین P2P کنید، موفق نمی شوید و نمیتونید از امکانات پورت فروارد استفاده کنید.
همینطور استفاده از آی پی مشترک بین چندین نفر از مشترکین باعث میشه، از امکانات بعضی وب سرورها نتونید استفاده کنید
مثلا سرور آپلود فایل هست که در روز به هر آی پی مقدار کمی اجازه آپلود یا دانلود میده، اگر مشترکین دیگه ای اس پی شما که از همان آی پی شما استفاده میکنند، محدودیت درنظر گرفته شده سرورها را پشت سر بگذارند، شما اجازه استفاده در آن روز را نخواهید داشت.
حتی ممکن است بخاطر خطرات امنیتی که سایر مشترکین برای یک سرور بوجود آورده باشند با ای پی شما، دسترسی شما به آن سرور قطع گردیده باشد.
مشکل دوم به نسب شاتل این هست که در این ای اس پی ها، قطعی اینترنت دارید، یعنی هر چند روز یک بار مشاهده میکنید تا نیمی از روز نیز اینترنت شما کاملا قطع گردیده و تضمینی برای ارتباط دائم شما نمی دهند.
مشکل سوم کمبود پهنای باند در این ای اس پی هاست، در روز بعد از گذشتن دانلودتان از حد مشخصی، سرعت شما را به شدت کاهش می دهند تا نتوانید ترافیک خیلی زیادی در ساعت باقی مانده آن روز استفاده نمایید، یا در زمان هایی که شبکه آنها شلوغ است سرعت شما بطور خودکار کاهش پیدا میکند و هیچ تضمینی وجود ندارد که همیشه بتوانید همیشه با حداکثر سرعت خریداری کرده خط از اینترنت استفاده نمایید.
مشکل چهارم، پینگ بالاتر، نوسان زیاد پینگ و پکت لاست در ارتباط است که در بسیاری موارد انجام هرگونه بازی آنلاینی را غیرممکن میکند.
این چهار مشکل از جمله مشکلاتی است که در اینگونه آی اس پی ها شاهد خواهید بود، که هم اکنون در شاتل تجربه نمی کنید.
اگر این مسائل اهمیتی برای شما ندارد و فقط استفاده از ترافیک بیشتر مطرح است که برای تماشای ویدیو آنلاین، تلگرام، اینستاگرام و چیزهایی شبیه به این، لازم است، تعویض ای اس پی می تواند برای شما خوب و به صرفه نیز باشد
مطئمنی شما از پیشگامان گرفتی؟؟ در مورد ای پی درسته. در مورد پینگ. پینگ این شرکت برای من خوبه. تا بالای 120 نرفته و اکثرا زیر 100 هست. مخصوصا برای 4.2.2.4 و برای بازی اصلا مشکلی ندارم تو 24 ساعت شبانه روز. قطعی نت هم به این شکل تا الان اصلا نداشتمکه نصف روز قطع باش . وقتی شما یک مشکلی دارید انقد راحت جمع نبنید. شاید مرکز مخابراتی شما مشکل داره. گذشتن دانلود از یه حجم مشخصی و افت سرعت رو هم اصلا قبول ندارم. ترافیک شما تموم میشده و احتمالا میرفته رو fup فک میکردید مشکله.کاهش سرعت به شکل خودکار رو قبول دارم. اما همیگشی نیست. و مواقعی که اتفاق میوفته در یک روز نهایت 4 ساعته. و وضع بسیاری از شرکت ها بسیار بدتره از جمله شاتل. با اون حجم و افزایش قیمت احمقانهنقل قول:
روی همین خطم 5 ماه مشترک پیشگامان بودم - یک سال و نیم پارس آنلاین - 8 ماه شاتلنقل قول:
قبل از اون هم شرکت های دیگه رو استفاده کردم، حتی شرکت هایی که اسمی ازشون برده نمیشه توی تاپیک ها رو هم من در محل های مختلف مشترکشون بودم.
بگذریم.
این نظر من هست به این علت که هیچ کدوم از این شرکت های پینگ زیر 100 تا به حال حداقل توی سه سال اخیر به من ندادند و صبانت داره میده.
قطعی هم من در هفته حداقل 4 ساعت قطعی داشتم روی پیشگامان. نوسان و پکت لاست هم زیاد بود در حدی که دو ماه آخر اصلا قابل استفاده نبود سرویسشون
اگه مشکل از مرکز مخابراتی بود، این مشکلات را باید روی شاتل که در همون مرکز مخابراتی داره سرویس میده هم داشتم، اما اینجوری نیست.
من واقعیت ها رو از نظر خودم و با توجه به تجربه کسب شده گفتم، دلیلی نداره که شما یا هر شخص دیگه ای بی دلیل صحبت من رو قبول کنه.
شما هم درصورت نارضایتی از هر ای اس پی ، اون رو تعویض کنید تا در نهایت به چیزی که مطلوب شماست دست پیدا کنید.
اصلا بگذارید اینجوری بگم، حتما دستگاه های پیشگامان و اسیاتک در مرکز مخابراتی ما، بد هستند و موجبات اختلالات ارتباطی را فراهم میکند اما دستگاه های بعضی از آی اس پی های دیگه، خیر .
در کل اینترنت ایران چیز بدردبخوری نیست که بشه ازش تعریف کرد، اینها فقط مقایسه در همین وضعیت بد اینترنتی در ایران هست
الان چه شرکتایی میشه رفت که مشکلاتی رو که گفتین نداشته باشن ولی ارزونتر از شاتل هم باشن چون شاتل خیلی گرون کرده ؟نقل قول:
در مورد ترافیک هم میتونید امتحان کنید، یک روز در طی روز حداقل 80 گیگابایت از سرویستون دانلود کنید (در شرایطی که حتی بیشتر از هزارگیگابایت اعتبار باقی مانده دارید) و در ساعت ده و یازده شب، تست سرعت کانکشن خارجی بگیرید با نرم افزارهای تست سرعت، مثل اسپید تست.
اگه سرعت ارتباط بجای 16 مگابیت به 2 مگابیت کاهش پیدا کرده بود، گوشی را بردارید و با پشتیبانی آی اس پی تماس بگیرید و به این موضوع اعتراض کنید.
خواهید دید که در همان لحظه سرعت شما را مجدد به 16 مگابیت بازمیگردانند.
بصورت صحیح و خطا بگردید و هر آی اس پی که براتون مطلوب بود همونجا بمونیدنقل قول:
خواست های هر کسی از اینترنت متفاوته، به همین علت هم نظرات در مورد آی اس پی ها تفاوت پیدا میکنه
بعضی فقط صرفه اقتصادی مورد نظرشون هست، بعضی ها هم یک چیزهایی جزئی که شاید به چشم خیلی از آدم ها نیاید بشدت براشون دردسرساز بشه
درثانی، وضعیت اینترنت حتی در یک آی اس پی، از یک مرکزمخابراتی تا مرکز مخابراتی دیگه متفاوته، پس نمیشه نسخه پیچید از ای اس پی هایی که فکر میکنید ممکنه براتون راضی کننده باشند، سرویس یک ماهه بگیرید و اگه راضی نبودید سرماه دوباره تعویضشون کنید، انقدر اینکار را تکرار کنید تا آی اس پی دلخواه خودتون رو پیدا کنید که قابل تحمل باشه
اینطوری که یه سال زمان میبره :n09:نقل قول:
یه سوال دیگه .این سایت shecan.ir که dns براسی رفع تحریم میزاره dns هاش امن هستن ؟ یعنی ممکنه با این dns ها وقتی وارد سایت درگاه بانکی میشیم جعلی هدایتمون کنی به سایت های فیک ؟
این سایت شکن، پیشنهاد وزارت ارتباطات هستش، یک جوری طراحی شده که مسئله هدایت فقط در زمانی فعال بشه که شما درخواست بازکردن وب سایت هایی رو یکنید که توسط شرکت های خارجی تحریم شده اند، در غیر اینصورت ارتباط را مستقیم برقرار میکند.نقل قول:
مثلا اگه زنگ بزنید به ای اس پی شاتل و بگید در بازی تحریم شده مشکل دارید، ممکنه به شما بگن که طبق پیشنهاد وزارت ارتباطات، دی ان اس های شکن را داخل دستگاهتون وارد کنید.
از نظر من بعید هست که شما رو به درگاه فیک هدایت کنه، البته چنین امکانی براشون وجود داره اما انجامش نمیدن
شما هم میتونید برای اطمینان از واقعی بودن وب سایت، یک بار اون رو از داخل ویندوز پینگ بگیرید، بار دیگه از طریق وب سایت های پینگ در روی اینترنت.
اینجوری اگه آی پی های متفاوتی رو دریافت کردید که مربوط به وب سرور تراکنش های مالی نیست، متوجه خواهید شد که این سرویس شما رو برای تراکنش بانکی به یک وب سایت فیک هدایت کرده.
دانلود ویدیو مختصر که قبلا برای یکی از دوستان ضبط کردم در این ارتباط :
DNS Proxy شکن
موضوع DNS Server ها
اقا اینطوری که دوستمون گفتن نیست :n09: یعنی واقعیت نداره ..دوستمون ممکنه مشکل خط داشته اما در مورد دانلود اپلود ووو اصلا چنین چیزی وجود ندارهنقل قول:
شاتل اشغالی بیش نیست
مخصوصا اگر حتی پولدار هم باشی حاظر نمیشی حجم کم قیمت گرون بخری
هر گز هم پایدار نبود نه نتشون نه قیمتهاشون
شما هر کدوم دوست داری برید استفاده کنید اما هر چی هم اینجا ها میگن شما تصمیش باخودته
حاجی حرف دل منو زدی تکمیل میکنم صحبتتون رونقل قول:
ضمنا کسی که 24ترابابت حجماونهم خارجی 12ماهه داره تمومی نداره
که سرعتش کم بشه
اون شاتل مسخره و یکسری ispهای دیگه هست که 200گیگ6ماهه رو میده 600هزار تومن اونهم سرعت 4یا 8
کی گفته مشکل ایپی دارن و تو اپلود سنترها محدودیت میزارن
البته بگم افرادی که بصورت freeاز اپلود سنترها بدون داشتن اشتراک چندین لینک رو بزنن دانلود خود معلومه محدودیت میزارن حالا چه داینامیک باشه چه استاتیک
مگه ادمین اپلود سنترها دلشون درد میکنه اشتراک بگیرین از مردم :n02::n09:
من خودم شاتل پارس انلاین و عصر تلکام داشتم اشغالترین ispها بودن از همه نظر
و نمیگم مابقی عالی و با کیفیت هستن اما دیگه اینقدر بد هم نیستن
چرا بستههای حجم زماندار را نمیشود خرید؟ هر روز برای بررسی کلیک میکنم و پیغام میدهد که زمان فروش بسته به پایان رسیده است. منظورم همین بستههای حجمی ۷، ۹ و ۳۰ روزه است. طرح آخر هفته هم که نیست. چون الان باز کلیک کردم و نمیشود هیچکدامشان را خرید.
من فقط میخام همیشه وصل باشه چون شاتل تا حالا قطعی نداشته برام ولی اینطور که دوستمون میگفت اگه زیاد قطعی داشته باشه که فایده نداره ولی پینگ و ایناش اصلا مهم نیستنقل قول:
سلام دوستان
اینجا کسی با گوگل پلی مشکلی نداره ؟ ..... وقتی از گوگل پلی دانلود می کنم بعد از چند مگ سرعت صفر می شه ، وای فای رو خاموش روشن می کنم باز چند مگ دیگه دانلود می کنه و صفر می شه
با چیلتر شکن کمی بیشتر دانلود می کنه ولی باز هم قطع می شه ..... با dns هم فرقی نداشت
2 جای مختلف اینترنت صبانت دارم که همین مشکل رو هر دو جا دارم ..... فقط با صبانت این مشکل رو دارم ..... تا چند ماه پیش درست بود الان مشکل پیدا کرده
نه مشکلی نداره، من دارم از اینترنت صبانت استفاده میکنم و داخل روتر هم وی پی ان اکسپرس تنظیم کردم
براحتی بیشتر از صدمگابایت آپدیت کردم برنامه های گوشی رو و هیچ مشکلی نیست
احتمالا بسیار زیاد مشکل از برنامه فیلتر شما هست که به درستی عمل نمیکنه از برنامه های قدرتمند مثل اکسپرس یا نورد روی گوشی استفاده کنید
درصورتی که بعد آن هم مشکل داشتید، کش مربوط به گوگل استور را پاک کنید، همینطور دقت کنید که حافظه گوشی شما پر نشده باشد که در اینصورت اجازه دانلود و نصب را گوشی به گوگل پلی نخواهد داد.
گوگل پلی یا خودش قاط زده یا دارن انگولکش میکنن با اینترنت های مختلف و گوشی های مختلف این مشکل رو دیدم
فقط هم با شکن های مناسب مثل نورد و سایفون و ... میشه دانلود کرد .. بعضا اونارم انگار انگولک میکنن البته به ندرت
بستگی به زمانش هم داره .. بعضا مشکلی نیست و بعضا هست
بعضا با دیتا میشه بعضا نمیشه
اصلا یه وضعی ...:n31::n35:
انگولک حرفه ای
با تعویض رام هم درست نشد دیگه چه برسه به کلیر کش و کلیر دیتای گوگل پلینقل قول:
مشکل اینجاست که اون برنامه هایی هم که نیاز به فیلترشکن نداره باز هم همین مشکل رو دارن
من با نت ایرانسل که دانلود می کنم فقط همون اول فیلترشکن رو روشن می کنم دیگه بعدش خاموش می کنم بدون مشکل همه رو دانلود می کنه ..... با شاتل هم مشکلی ندارم
ربطی به فضای خالی هم نداره ..... اگر جا نداشته باشه همون اول اخطار میده یا آخرش .... وسط کار نت قطع نمی شه
سلام بچه ها. چند سوال در مورد صبانت:
1. یه اطلاعات کلی و بی طرفانه در مورد کیفیت صبانت در تهران در مقایسه با بقیه شرکت ها میدید؟ چند صفحه از تاپیک رو خوندم به نظرم اومد که نسبت به بقیه شرکت ها کمتر معترض و شاکی داره. تاپیک های دیگه خون و خونریزیه! :n02:
2. بعضی شرکت ها یه سری مخارج رو موقع خرید به اجبار تحمیل می کنند (مثل مامور نصب و این چرندیات). آیا صبانت هم این طوریه؟
3. تست مال چند روز اخیر از صبانت جایی ندیدم. بی زحمت تست سرعت و پینگ داخلی و خارجی زحمت می کشید در صورت امکان؟
4. پروفایل گیمینگ که نوشته شده آیا در کنار کاهش پینگ سرعت رو هم کم می کنه؟
5. توی سایت صبانت قسمت ارتباط با بخش فروش یا پشتیبانی به صورت آنلاین پیدا نکردم. بقیه سایت ها اکثرا دارند که میشه با کارمندشون چت کرد و خیلی خوبه. صبانت همچین چیز ساده ای رو نداره؟
خیلی ممنون.
1.وضعیت کلی اینترنت توی ایران تعریفی نداره، بنابراین نمیشه یک آی اس پی اینترنتی را واقعا خوب دونست، فقط میشه مقایسه های جزئی در مورد اونها انجام دادنقل قول:
از اونجایی که سرویس صبانت را در تهران استفاده نکردم، در این مورد نمیتونم نظری بدم اما شبکه شون پایدار هست و نوسان و قطعی نداره، از طرف دیگه پهنای باند شما در ساعت شلوغ با کاهش روبرو نمیشه.
از معایب صبانت شیوه کار سنتی و قدیمی اونهاست، مثلا برای ثبت نام و یا جمع آوری سرویس، به نسبت دیگر شرکت ها خیلی بیشتر باید پیگیری کنی و برای ثبت نام مدارک رو در تلگرام دریافت میکنن و بدون هیچ خبری میرن و راه اندازی میکنن فقط در زمان راه اندازی اس ام اس واستون میاد، درصورتی که مثلا آی اس پی مثل شاتل خیلی راحت با مدارک کم ثبت نام میکنه، سریعتر رانژه را انجام میده و بعد حتی بطور رایگان قرارداد شما رو به درب منزلتون میاره، برای جمع آوری هم به نسبت سریعتر عمل میکنن و ثبت درخواست فسخ قرارداد در وب سایتشون و همینطور تماسی که طی آن علت جمع آوری را میپرسند در نهایت سه روز جمع آوری انجام میشه اما در صبا هر روز باید تماس بگیری و پیگیر کار باشی.
2.صبانت درحال حاضر 13هزار تومان هزینه رانژه و جمع آوری را در زمان راه اندازی سرویس به اجبار دریافت میکنه و هزینه مامور نصب را ازتون سوال میکنند که میخواهید و یا خیر، اجباری در هزینه مامور تنظیم مودم شما نیست.
3.پینگ با فعال شدن سرویس گیم از مشهد به صورت زیر هست، توجه داشته باشید که در تهران میتونید حداقل 20 میلی ثانیه پینگ کمتری به نسبت مشهد داشته باشید.
همینطور شما میتونید از سرویس های کاهش پینگ مثل godping.ir هم استفاده کنید در صورتی که بخواهید در بازی ها پینگ را پایین تر از مقداری بیارید که آی اس پی ارائه میده.
(بنیاد ملی بازی های رایانه ای که تماس گرفته بودم و به فیلترینگ بعضی بازی ها معترض بودم، پیشنهاد استفاده از سرویس های کاهش پینگ به من داده شد که بعد از اجرا پینگ حدود 10 تا 20 میلی ثانیه کمتر شد و از طرف دیگه بازی های فیلتر شده یا تحریم شده از تحریم خارج شدند و برای بازی بنظرم با وضعیت کنونی داشتن چنین سرویس هایی میتونه خیلی بهش کمک کنه، برای کنسول های بازی باید هزینه بیشتری پرداخت کنید و یک مودم خیلی خوب وی پی ان خور و یا در انتخاب بهتر یک روتر حرفه ای مخابراتی خریده و بدید دست اهل فن تا براتون کانفیگ کنند و بتونید به خوبی از این سرویس ها برای کم کردن پینگ بازی هاتون استفاده کنید)
4.بطور استاندارد فعال کردن سرویس گیم با کاهش سرعت همراه نخواهد بود، من بعد از فعال کردن سرویس گیم همچنان سرعت 16 مگابیت را داشتم و در تست های سرعت حدود 15 مگابیت بطور واقعی دریافت داشتم
اما در یک روز که مشغول تغییرات در سیم کشی تلفن ساختمان بودم، وضعیت خط ارتباطی دچار نوسان و قطعی شد و در همان روز متوجه شدم سرعت خط من را به 12مگابیت کاهش دادند
از اونجایی که برای من کیفیت خط ارتباطی و نداشتن حتی یک پکت لاست و یا نوسان پینگ اهمیت بسیار بالایی دارد و سرعت 12 تا 16 خیلی تفاوتی در استفاده من نمیکنه، جهت بالابردن تحمل خط، مجدد با پشتیبانی برای افزایش سرعت تماس نگرفتم، اما طبق تجریه براحتی در صورت درخواست سرعت مورد نظر شما را قرار خواهند داد در زمانی که شما راضی باشید و واقعا خط شما تحمل سرعت بالاتر را داشته باشد، برای شما فعال خواهد شد.
بطور کلی از نظر شخص من، پشتیبانی صبانت از افراد باسواد تر و منعطف تری برخوردار است و قابل مقایسه با پشتیبانی شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین نیستند که بدون هیچگونه آگاهی و دانشی در مرکز پاسخگویی قرار داده شده باشند و همیشه طبق یک دستورالعمل ثابت و از پیش مشخص شده پاسخ دهی کنند و در نتیجه مشترکین در اکثر مواقع به هیچ نتیجه قابل لمس و مفیدی دست نیافته و همیشه با جواب منفی پشتیبانی روبرو شوند.
تصویر از تست سرعت 16 مگابیت ندارم اما الان که خط روی 12 مگابیت تنظیم شده برای شما چند تست سرعت انجام دادم.
در مقایسه با شاتل و پیشگامان ، تجهیزات صبانت اندکی قدیمی تر است در مرکز مخابراتی من و به همین دلیل در زمان اتصال خط من به دو آی اس پی شاتل و پیشگامان حداکثر کشش خط من در حدود 18 مگابیت نمایش داده می شد، اما در زمان اتصال به صبانت حدود 17 مگابیت. (البته هم اکنون بعد از اعمال تغییرات سرعت حداکثر کشش خط در مودم 20مگابیت نمایش داده شده) بطور کلی وقتی سرویس 16 مگابیت را دریافت کردم، شاتل خط را روی 17400 ، پیشگامان 18100 و صبانت 16400 تنظیم کرد.
در نتیجه در تست های سرعت این آی اس پی ها نیز به نسبت همان سرعت تنظیم شده، سرعت بیشتری دریافت شد.
محتوای مخفی: تست سرعت خط 12 مگابیت
5. بطور کلی صبانت خیلی قدیمی کار میکنه، مثل حالت اون اوایل که سرویس ADSL داخل ایران اومده بود
که مشترکین شخصا به دفتر و نمایندگی ها مراجعه کرده و با ارائه مدارک، قرارداد امضا میکردند، ارتباط آنلاین آنچنانی نمیتونید باهاشون داشته باشید
فقط میتونید تلفنی تماس بگیرید و صحبت کنید، سپس یک شماره تلگرام آنهم فقط برای ارسال تصاویر مدارک و فیش واریزی و تمام ...
خلاصه که صبانت خیلی چیزهای ساده دیگه رو هم که مربوط به ارتباط با مشترکین هست نداره، به شیوه سنتی باید دائم بصورت تلفنی یا حضوری باهاشون در ارتباط باشید در صورت لزوم.
نقل قول:
ممنون از توضیحات کامل شما... بر اساس تجربیات بنده اگه شما از یه آی اس پی مثل شاتل یا صبا و ... نت میگیرید و وضعیت خط خوب باشه حالا چ تهران چ مشهد و شیراز پینگ شاید مکس 4 5 تا فرق کنه(تازه شاید)... تنها افرادی که در تبریز و ارومیه بودن رو دیدم که پینگاشون واقعا تفاوت فاحشی داره با بقیه
سلام
خونه ما دو تا خط تلفن داره که رو هر دو هم ADSl از دو شرکت متفاوت گرفتم
مشکل این هست که از نظر SNR خط به راحتی 8 مگابیت و حتی بالاتر کشش داره اما به دلیل زیاد شدن CRC در مودم و بالطبع پرش لینک بیشتر از 6 مگابیت نمیشه گذاشت که البته در این مقدار هم باز CRC با سرعت کمتر زیاد میشه
از لحاظ کیفیت خط هم باید بگم سیمکشی خونه رو عوض کردم و و حتی از جانب مخابرات هم اومدن حفاری هم انجام شده و از نو مفصل عوض کردن دیگه نمی دونم چی کار باید بکنم تا این مشکل کوفتی حل بشه؟
سلام میخواستم بدونم برای شما هم قسمت تعرفه ها در پنل کاربری خالی هست ؟ برای من الان بیشتر از یک هفته هست که که هیچ گزینه ای برای خرید نمایش داده نمیشه منظورم تعرفه های عمومی هست
سلام
سرویس خاصی برای جشنواره معرفی نکرده صبانت؟
برای من هم همین طور است هیچ بسته ای در تعرفه های عمومی وجود ندارد. :n31:احتمالا شرکتش میخواد جمع بشه که دیگه بسته ای نمیفروشه:n31:نقل قول:
با تشکر از پاسخ کامل شما، من هفته ای که گذشت از صبانت تهران ADSL گرفتم، و به طور کلی هم از انتخابم راضی هستم. اکثر مواردی که نوشتید دقیقا اتفاق افتادند، که تجربه خودم رو از مواردی که گذشت با دوستان در میون می گذارم:نقل قول:
اولا که مطلبی که در مورد سنتی کار کردن صبانت نوشتید درست بود و من کاملا دیدمش. در صبانت اکثر کارها تلفنی انجام میشه و مثلا در سایت پشتیبانی آنلاین وجود نداره (کلا سایت ضعیف کار شده). حتی سوالی که من در سایت نوشتم و ای میل دادم برای جواب دادن بعد از یک هفته هنوز جواب داده نشده، ولی این دلیل بر داغون بودن ISP نیست و وقتی تلفن می زنید اکثرا به سرعت جواب میدن و نحوه جواب دهی شون هم رضایت بخشه.
من به صورت اینترنتی سرویس جدید ثبت نام کردم که این کار یکشنبه شب انجام شد. صبح دوشنبه به من SMS دادند که سرویس شما برای رانژه شدن به مخابرات فرستاده شده. تماس گرفتم و سوال کردم، گفتند رانژه بین سه تا هفت روز طول می کشه. ولی خوشبختانه خیلی سریع تر کار انجام شد و من چراغ ADSL مودمم از سه شنبه غروب روشن بود. چهارشنبه صبح پیغام دادند که رانژه شما انجام شده. من تماس گرفتم و گفتم برای شروع سرویس چه کار باید بکنم، که چون در تماس های قبلی گفته بودم نیازی به مراجعه مأمور نصب ندارم این رو ثبت کرده بودند و بهم گفتند حضوری خودتون بیاید اینجا. ظهر چهارشنبه من رفتم صبانت و خیلی سریع در عرض چند دقیقه قرارداد رو امضا کردم و یوزر نیم و پس ورد برام SMS شد. برگشتم و یوزر پس رو وارد کردم و خیلی راحت اینترنت راه افتاد.
این یکی دو روزه که استفاده کردم به طور کلی از اینترنت راضی هستم و یه جورایی در مقایسه با همراه اول و ایرانسل که قبلا استفاده می کردم مثل ورود از جهنم به بهشت هستش! :n31:
من سرویس 8 مگابایت شش ماهه گرفتم. تنها موردی که قبل از گذاشتن تست ها قابل ذکر هستش اینه که در حال حاضر بدون فعال کردن پروفایل گیمینگ، پینگ سرویس من از چیزی که شما گذاشته بودید ضعیف تر هستش. هنگام تنظیم قرارداد در مورد پروفایل گیم با مأمور فروش صحبت کردم، ایشون گفتند که صبانت پروفایل گیم نداره (؟) و البته بعدش گفتند اگر از پینگ راضی نبودید با بچه های پشتیبانی هم یه صحبت بکنید ببینید اونها می تونند تغییر خاصی ایجاد کنند؟ می خواستم بپرسم شما اگر پروفایل گیم در صبانت فعال کردید از چه طریقی این کار رو انجام دادید؟
==============================
تست ها
- وضعیت خط
البته گاهی وضع خط یه کم ضعیف تر میشه و به ندرت Downstream SNR زیر 10 هم شده بیاد.
وضعیت پینگ
تست دوم مال یکی دو روز پیشه، که چهل بار پشت سر هم انجام دادم. نکته قابل توجه اینه که پیغام Request Timed Out اصلا وجود نداره و من در هیچ تستی تا به حال یک بار هم ندیدم (قابل مقایسه با ایرانسل و همراه اول و حتی ADSL هایی که قدیم داشتم، که از هر 7-6 تا تست یکی اش Request Timed Out بود).
تست های سرعت
تست اول مال خود سایت صبانت هستش، و تست های دوم و سوم مال سایت Speedtest هستند از سرور داخلی و خارجی. سرعت دانلود هم مشابه همین تست ها هستش و در IDM حداکثر به حدود 900 کیلوبایت در ثانیه می رسه. این مورد تنها چیزیه که در اینترنت سیم کارتی بهتره و ممکنه من دانلود های حجیم اگر داشتم با همون باقی مونده اینترنت سیم کارتی انجام بدم.
صبانت که اصلا حجم های خوبی نمیده خیلی حجم کمی میده ، و یه مطلب دیگه این که نت سیم کارت خیلی خیلی فراتر از ای دی اس ال هست شما چطور میگی ای دی اس ال بهتره؟ من همین الان با نت همراه اول ۵۰ مگ سرعت دارم ولی ای دی اس ال اصلا همچین سرعتی نمیدهنقل قول:
پینگ تایمنقل قول:
ثبات سرویس در شبانه روز
نت تایپ
هزینه پایین تر
همه اینا برتری های ADSL هست
دانلود حجیم هم یه بسته شبانه ایرانسل یا همراه اول کارو راه میندازه تو شرایط فعلی و با این قیمت ها ADSL خیلی به صرفه تره
نقل قول:امیر مهم ترین مزایا رو ذکر کردند.نقل قول:
در ضمن نمی دونم چطور میگید صبانت حجم های خوبی نمیده؟ بسته من نزدیک 1 ترابایت برای شش ماه حجم داشت و قیمتش به نسبت حجم بسیار مناسب تر از اینترنت سیم کارتی بود.
در کل اگر شما مهم ترین کار تون با اینترنت دانلود باشه گزینه اینترنت روی سیم کارت شاید بهتر باشه چون گاهی سرعت دانلود تا 5-4 مگابایت در ثانیه هم بالا میره، ولی ADSL به خاطر کیفیت مداومی که میده و پینگ پایین تر برای وب گردی و بازدید از سایت ها و برای بازی کاربردی تره.
====================
ادیت: این بسته های سرعت 8Mb صبا هستش. بسته هایی که اون علامت درصد قرمز بالا سمت راست شون هستش بسته های تخفیفی جشنواره هستند که بسیار از نظر حجم و قیمت مناسبند:
پینگ و نوسان lte خیلی بهتر و با کیفیت تر از اینترنت روی خطوط مسی adsl هست ، درمورد حجم هم منظورم سرویس های ماهانه بود که اصلا مناسب نیست حجم هاش. توی این اوضاع اقتصادی هرکسی پول نداره یکجا ۴۰۰ هزارتومان بده واس جشنوارهنقل قول: