دوستان من دیشب شکایت خودمو ارسال کردم امروز زنگم زدن که در دست پیگیریه
با سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان من دیشب شکایت خودمو ارسال کردم امروز زنگم زدن که در دست پیگیریه
با سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت باهاشون تماس گرفتی برا پیگیری یا اونا؟نقل قول:
نه من توی همین سامانه ایی که پست زدم شکایتمو ارسال کردم و امروز از سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن و بعد از تایید شکایت گفتن حتما بررسی میشهنقل قول:
دوستان یه سوالی
من اگه از نمایندگی به نمایندگی برم یعنی هر دو مال پارس انلاین باشن بازم باید پول راه اندازی بدم یا لازم نیست؟ هزینه اضافه یا جدایی داره؟ چقدر طول میکشه؟
من که رفتم ، گفتن که نمیشه !!! از یه شعبه دیگه گرفته بودم ، گفتم که میشه من از شما بگیرم و دیگه اونجا نرم ، یارو گفت که شما باید حتما باید از اون یکی شعبه بگیرید ، چون مشتری اونجا بودید !!!نقل قول:
البته قبلش شماره تلفنم رو جستجو کرد که موجود نبود ! پس یعنی هر شعبه فقط شماره مشتری های خودشو داره و از بقیه خبر نداره ! پس احتمالا اگه اشتراکتون رو لغو کنین ، بعد برین از این یکی شعبه بگیرین و منکر قضیه بشین ! و اگه موقع ثبت نام ، سیستمشون اشکالی نگیره ، مشتری این یکی شعبه میشین !
عجب اما و اگری بود !!! اگه متوجه نشدین یه جور دیگه بگم ؟!!:24:
یه ایمیل ناجور! دادم بهشون برای گزارش گیری
حالا امروز جواب دادن که نه وفلان و...
یه قسمتیش میگه:
احتراما به اطلاع می رساند، شما با زدن گزینه ی گزارش آرشیو( تغییر گزینه از گزارش گیری اصلی به گزارش گیری بایگانی شده یا آرشیو)در هنگام گزارش گیری می توانید تمامی زمانها و مقدار های مصرفی خود را مشاهده فرمایید.
این الان یعنی چی؟! سرکارمون گذاشته؟! اصلا من همچین گزینه ای ندارم شما میدونید کجا رو میگه؟
به منم همینو گفتن:نقل قول:
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند، شما با زدن گزینه ی گزارش آرشیو( تغییر گزینه از گزارش گیری اصلی به گزارش گیری بایگانی شده یا آرشیو)در هنگام گزارش گیری می توانید تمامی زمانها و مقدار های مصرفی خود را مشاهده فرمایید.
باتشکر
واحد صدای مشتری
سهیلی
گشتیم نبوووووووود.:41:
قبلا یکی از دوستان میخواست همچین کاری رو انجام بده گفتن لازم نیست اطلاعات تغییر کنه فقط یک فرم پر کرد که البته بعدا معلوم شد مرکز مخابراتی اون ها رو ساپورت نمیکنننقل قول:
حالا الان من بخوام نمایندگی به نمایندگی برم چطوریه میشه نمیشه به فرض این که مرکز مخابراتی ما رو ساپورت بکنن...؟
یعنی چی ساپورت نمیکنه ؟!! مگه هر دو تا شعبه پارس آنلاین نبود ؟ یا شماره تلفنش ( خونه شون ) رو عوض کرده بودن ؟نقل قول:
چجوریاست؟کس دیگه ای هم هست که باهاش تماس گرفته باشن؟با من که کسی تماس نگرفته؟کد رهگیری هم وارد میکنم میگه در دست پیگیریست!نقل قول:
سرویس من 11 خرداد تموم شد و امروز من برای مدت 428 روز تمدید کردم سرویس 256 خودم رو به مبلغ 114500
2 ماه هم رایگان داد رو هم شد 14 ماه
فکر کنم خوب شد اینطوری دیگه هزینه هم کاهش پیدا میکنه و تا سال دیگه شهریور خیالم راحته
چرا ولی اینی که رفیتیم ازش سرویس بگیریم گفت ساپورت نمیکنیم اونجا رونقل قول:
مگه ربطی دارن به هم؟
بلخره رانژه باید بدم یا نه؟
چون شماره تلفن عوض شده پس رانژه خواهند گرفتنقل قول:
دوستان ماکه از پارس راضی هستیم خدارو شکر نسبت به چند ماه پیش خیلی بهتر شده یه خرده نویز خطم زیاد بود پینگم بالا بود که برام روی 1 مگ بستن خوب شد.
این هم تست الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 256 2 گیگ دارم اگه 128 4 گیگ بگیرم آیا سرعت روزانه من کاهشی خواهد داشت.کلا پارس آنلاین چه طوری سرعت روزها رو کنترل می کنه؟ اینم تست الانم
سرعت من قبلا روزا رو 195 بود ولی الان زیر 100 هستش/دیگه شورشو دراوردن عمه ننه ها
شماره تلفن چی اقا میگم اون قبلا بوده من الان میخوام برم عوض کنم نمایندگی رو!نقل قول:
شماره من که فرقی نمیکنه
میخوام ببینم پول رانژه لازمه بدم دوباره یا یکبار پروتوکل پارس فعال شده کافیه؟
الان شما سرعت دانلودت بایدحدود 195-196 درسته؟ (سرویس منم مثه شماس- downstream 2048) من قبلا 128 داشتم سرعت دانلودم روی 147 وگاهی 150 بود. اینا فرقشون بیشتر تو شبانه مشخص میشه که سرویس 256 در ساعت رایگان سرعتش از 40-35 یواش یواش زیاد میشه واگه پهنای باند بدن میرسه به سرعت روزانه.(گاهی اوقات ). سرویس 128 سرعتش اوایل ساعت شبانه حدود 20-25 میرسه و بعد کم کم زیاد میشه.نقل قول:
نقل قول:آخه گفتین این یکی شعبه اون منطقه رو ساپورت نمیکنه !!! فک کردم منطقه عوض شده که پارس آنلاین ساپورت نمیکنه !!نقل قول:
چرا ولی اینی که رفیتیم ازش سرویس بگیریم گفت ساپورت نمیکنیم اونجا رو
پول رانژه رو زمانی می گیرن که شما شرکتتون رو عوض کنین . الان که از پارس سرویس دارین نباید واسه تغییر شعبه پول رانژه بدین .
ولی در کل فک نکنم بذارن شعبه رو تغییر بدین، ( به من که گفتن نمیشه ) . باز شما خودتون یه پرس و جویی بکنین .
پ ن : چرا میخواین شعبه تونو تغییر بدین ؟ من که از سال پیش حتی یه بار هم کارم به شعبه ی پارس نیفتاده !
محدودیت!
الان رفتم پرسیدم طرف گفت بیای اینجا همون شبی 500 مگ رو هم نمیتونی بگیری! ما شبانه سرعت نمیدیم!
سرعتا خیلی داغونه سرویسای دیگه حداقل روزانه اش عالیه مثلا همین شاتل دوست من با 128 سرعتش تو روز 120 اینطوراست نوسان هم نداره انقد
موافقم ، وضعیت سرعت خیلی به هم ریخته دیگه شب و روزام فرقی نمیکنهنقل قول:
اقا شما دقیقا برای چی از اسیا در اومدی؟ من فقط بخاطر گرون بودنشنقل قول:
سلام این اولین پست من هست. من تقریبا دو ماهه پارس آنلاین گرفتم و راضی هستم الآن 1 مگ دارم عالیه سرعت روزش 240kb/s هست شبا هم با سرور خوب 180 الی 230 و با سرور عادی 120 تا میره از ساعت 4 به بعد سرعتش با روز یکی میشه این رو هم بگم حجم دزدی در کار نیست هر چی هست زیر سر ویندوز هست اوایل که گرفتم مثلا 50 مگ دانلود میکردم 200 مگ مینداخت! بعد فهمیدم ویندوز داره یه غلطایی میکنه کافیه یه فایروال ست کنید دیگه حله من با nod32 این کارو میکنم دیگه همه ی برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنن رو از شما اجازه میگیره و بلاک میکنه دیگه این اواخر گزارش مصرف رو اعصابه که امیدوارم درستش کنن موفق باشید.
ینی پـارس اینقدر بهت حال داده که به خاطرش عضو فروم شدی ؟!لابد داده دیگه!! دسـتش درد نـکنه خـب! ُسلام مـا رو هـم بـرسون! :|
شما كجا زندگي ميكنينقل قول:
داخل پارس انلاین زندگی میکنند :31:
از این خبرا نیست من هم یکی از شما هستم شانسی سرعت ما هم اینطوری شده مصرف من همدان زندگی میکنم انگار منطقه ی ما خلوته اگه خواستین یه تست میزارم.فقط بلدین ضد حال بزنیننقل قول:
یدفعه بگین کارمند پارس هستم دیگه!هنوز نیومده ضد حال میزنین من همدان زندگی میکنم وضعیت خودمو گفتم فکر نمیکردم اینطوری برخورد کنید.
خب راس میگه دیگه .نقل قول:
منم از سرویسم و پولی که دادم راضی هستم، پول سرویس 256 رو دادم ولی سرویس 2 مگ بم داده ، هر شب هم 2.5 - 3.3 گیگ دانلود دارم . ( ارومیه هستم)
من نمیفهمم چرا تا یه نفر میاد نظرش رو به عنوان موافق میگه کل دوستان نسبت بهش جبهه میگیرن و شروع به انتقاد می کنند
شما نظرتون رو بگید بقیه هم نظرشون رو می گند، نفر سومی هم که میاد داخل تاپیک نسبت مخالفین به موافقین رو هم می بینه!
آقا جان شما خودتون یکی از عاملین این هستید که آزادی بیان توی ایران به این وضع افتاده.
«ز که نالیم که از ماست که بر ماست.»
بیشتر ناراحتی بچه ها از وضعیت سرویس هاس نه کامنتها.نقل قول:
مثلا دوستمون میگه با سرویس 256 شبی 2 تا 3 گیگ دانلود داره ولی منی که 1مگ دارم به زور به 1/5 گیگ میرسه.
با پشتیبانی هم تماس میگیری خودت میدونی جوابگو نیستن.
این عین بی عدالتیه.
اینکه فکر میکنم سرم کلاه رفته که isp عوض کردم خیلی اذیتم میکنه...
لعنت بهت دزدآنلاین
من خودم اولا که دانلودم کم بود ، تو شعبه ای که ازش گرفته بودم اعتراض میکردم ، یارو میگفت یه 10 ، 20 دقیقه قبل 1 بذار دانلود شه .نقل قول:
راس میگفت ، وقتی از 12.30 بذاری دانلود شه ، بعدا کمتر افت میکنه . تا اینکه ساعت 1 بذاری دانلود شه و بیاد از 10، 20 کیلو کم کم بره بالا !
یه راه دیگه هم واسه دانلود بیشتر اینه که تورنت دانلود کنین ، شما حداقل 1.50 گیگ بیشتر میتونین دانلود کنین
معنی آزادی بیان رو هم فهمیدیم انتقاد از پارس مظلوم برابر است با ضدیت با آزادی بیان
البته آزادی بیانی که ازش گله میکنید دقیقا شبیه آزادی بیانی هست که خودتون قبول دارین این آزادی نیست چون از پارس راضی هستی آزادی بیان رو محدود و منحط به موافقان میکنی رای مخالفان رو هم پارو از خط قرمز فراتر گذاشتن میدونی
جالب اینجاست من بخاطر اینکه سرعتش بالاست میگم داخل پارس زندگی میکنه خودش درگیره میگه کارمند پارس نیست یکی دیگه هم با پرچم آزادی بیان میاد میگه چرا با موافقان برخورد بد دارید و تمام بدبختی ملت و نداشتن ازادی هم تقصیر ما مخالفین یک ISPیه کوچیکه، حالا وقتی مخالفت میشه با پارس افلاین همین مدعیون آزادی بیان میان میگن که مخالفت ما دروغه و بخاطر پروندن مشتریه! (البته به قول خودشون شوخی کردن،راستی فقط ما مخالفان حق نداریم شوخی کنیم؟) البته همین که گله دارید از وضع ازادی بیان همین مارا بس است و این خوبه و خودش کلیه... اما دیدتونو نسبت به این isp های دزد عوض کنید یوزرهاشون یک مشت بچه کارگر و دانشجو هستند که به سختی پول سرویس هارو درمیارن، همینک به جمع ما مخالفین بپیوندید :31:
ماشالا دوستان کلا خون جلو چشاشون رو گرفته، نمونش هم این بالا
آخه دوست عزیزم من کی گفتم از پارس انتقاد نکن یا آزادی بیان یعنی این که شما گفتی، اصلا شما متن رو میخونی ؟!!
من گفتم بزارید اون بدبخت موافق هم نظرش رو بده و بحث های شما رو هم بشنوه، شوخی هم خوب مشکلی نداره ولی وقتی تا یکی یه پست موافق میده، پشت سرش 2 3 نفر میان اینجوری می کنن در واقع یعنی محترمانه میگیم شما ساکت باش. بعد هم شما شوخی رو باید بر حسب شناخت طرف مقابل انجام بدی، نه اینکه یک تازه وارد رو اینجوره از حرف زدن پشیمون کنی.
و اما نظر من :
مسلما پارس عدالت نداره چون همون طور که مشخص هست تفاوت ها زیاده و این که شما گفتی که نمونه کوچیکشه، از اون بنده خداهایی که از این چیزا سر در نمیارن بیشتر از اینا میدزدن و کلاه برداری می کنند، نمونش هم دیفالت rate رو همون 128 یا 512 میزارن و پول 2 مگ رو میگیرن
احتمالا شما با مغلطه آشنایی خوبی داری
این شد حرف حسابنقل قول:
تا میتونید انتقاد بکنید و تلاش برای گرفتن حقتون از این شرکت ها کنید ولی خواهشا به کاربران دیگه حمله نکنید.
دیگه شورشو در اوردن .
دیروز به شدت اینترنت نیاز داشتم . 2 ساعت تمام حال کنو گرفت . 20 ثانیه وصل میشد ،دوباره دیسکانکت میشد تا 20 دقیقه ، باز 20 ثانیه وصل میشد.
نشستن اونجا فقط بلدن از مردم بزدن . آخه با مرام ، ما که بابامون رو گنج ننشسته و جیبمونو پر نمیکنه که !!! داریم کار میکنیم با 1000 بدبختی ، هم خرج دانشگاه 100 تا کوفت و زهرمار باس بدیم ، پول پارس افلاین و ترافیک اضافی و کافی نت هم باید بدیم . ای مرامتونو شکر.
دوستان شکایت خودتون رو از این لینک هم ثبت کنید.
روال عادی شاید به خوبی ترتیب اثر ندن ولی اگر تعداد شکایت ها زیاد باشه حتما پیگیری میشه و پارس آنلاین موظف میشه به قرار دادش عمل کنه .
چرا سرعتها اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با 256 سرعتم شده تو روز 50 و شبانه 14
حذف شود لطفا
دوستان این سرویس های جدید برای تمدید اضافه شده چیه ؟
POL-B1-8GB
POL-B2-20GB
POL-BLP
POL-B3-28GB
توی سایتشون چیزی نزده .
کسی میدونه اینا قضیه ش چیه ؟ :3: