دوستان کسی تو کیش از مبین نت و مودم همراهش استفاده کرده؟؟ چه طوره؟
سرعت طرح ۱۲۸ ، ۱ سال ه ۳۰ گیگ چه قدر هست؟
Printable View
دوستان کسی تو کیش از مبین نت و مودم همراهش استفاده کرده؟؟ چه طوره؟
سرعت طرح ۱۲۸ ، ۱ سال ه ۳۰ گیگ چه قدر هست؟
از امروز نت من داغون شده از هر 100 تا سایت یکیش باز میشه کسی مشکل نداره؟
واس منم داغونه .. تماس هم گرفتم گفت 70 نفر توی صف مکالمه هستند ! فک کنم دوباره ی خبری شده ...
کار بران مبین نت هر چی سرتون میاد حقتونه کسی به حرفا ما گوش نمیده این تازه اول مشکلات بود
مبین نت مردمو خر فرض کرده:n10::n09:
هر کاری هم می کنه کسی صداش در نمیاد:n24::n25::n07::n28:
[QUOTE=arash59b;7830122]ارش جان قید مبین نت را بزننقل قول:
هیچیadsl2نمیشه
منم منتظرم تا خط تلفن را وصل کنم برم سراغ adsl2
دوستم های وب گرفته سرعت 512 دانلود بینه 300الی 400
راهنمایی،فلسطین، طرح یه مگ شب ها سرعت 150 تا 250نقل قول:
[QUOTE=ham33d;7830669]نقل قول:
با این خط PCM ما ADSL مون کجابود :n13:. همه خلق خدا از بد حادثه در خونه مبن نت اومدن.
فعلا با همین 3 گیگ دانلود شبانه سر می کنیم از سرمون هم زیاده.
برای من از صب تا حدود ساعت 11 قطع بود، از وقتی ام وصل شده CINR Reuse1 و CINR Reuse3 ضعیف تر شده، اما مشکلی نداره و درست کار میکنه.نقل قول:
[QUOTE=arash59b;7830689]بلاخره از ما گفتن بودنقل قول:
مبین نت +قیمت بالا +قطعی زیاد+پینگ بالا+سرعت دانلود پایین+پشتیبانی اشغال=مبین دزد
دوستم با های وب شبی 5الی 6دانلود می کنه قیمتا پایین (512)8گیگ را میده 25هزار
(512) ولی مبین نت 3گیگ را میده20هزار
ادما همیشه باید دنباله بهترین ها باشه:n10::n09:
سلام دوستان
من مودم outdoor دارم
وقتی از security گزینه root certificate رو disable میکنم نتم برقرار می شه ولی وقتی enable هست نت ندارم و دیسکانکت می شم
کسی میدونه این root certificate کارش چیه؟فعال یا غیر فعال بودنش مهمه؟
ممنون :n12:
البته من مشکل سرعت و قطعی خیلی زیاد پینگ رو ندارم اما با طرحها، مدیریت ترافیک و از همه مهمتر قیمت گران و غیرمنطقی مبیننت مشکل دارم. بالاخره هم ADSL رو نصب خواهم کرد اما چون مسافرت میرم کماکان از مبیننت استفاده میکنم.
توی سایتش یه نظر سنجی گذاشته که فرصت خوبی هست که چندتا کلیک کنید و نظرتون رو بگین من آخر نظرسنجی هم یه گزارش مبسوط از مشکلات رو بهشون نوشتم (یه ۱۰ موردی بود). بهرحال باید بخاطر مشکلاتی که داره اعتراض کرد و حداقل نق زد، نه سازش....
[QUOTE=arash59b;7830122]نه آقا شما اگه شما با دزد طرف هستی ما با شاه دزدی طرف هستیم که نمونه اش تو کل استان های ایران مشهد تنها استانی هست نامحدود نداره چند وقت پیش شبانه رایگان هم برداشتند سرعت پینگ افتضاح اصلا قابل تحمل نیست شما کاربر فعالی هستی خراسان رضوی رو بخونید یک مشت بیسواد مطلق مخابرات مشهد هستند که همش دوستان ایمیل و شکایت میکنن به تهران که انشالا این دزد بیسواد هارو بدارن برادر شما استثنا بوده اونم برای چند پیش هست الان کل خراسان رضوی افتضاح مثل مبین نت اهواز تازه ADSLنقل قول:
نقل قول:
بخاطر اینکه تا چند کیلومتری حرم خونه نیست و کاربر وجود نداره تازه بعد چند کیلومتر دور حرم خونه پیدا کنی بشترشون از اقشار ضعیف و خیلی ضعیف جامعه هستند که اگه PC داشته باشن با دایل آپ وصل میشن و مشهد فرقی نداره مخصوصا منطقه های که آپارتمان زیاد و همه فیبر نوری هستند مثل وکیل آباد هاشمیه مبین نت بخاطر کاربر زیاد همین وضعیت افتضاح رو ذاره کلا اینترنت مشهد بدترین و گندترین شهر ایرانه برید تایپک خراسان رضوی رو بخونید اینجا اینترنت خود جهنمه
من دیشب 5 گیگ گرفتم. چند شبه همش همین حدود میگیرم.
دوستان منظورتون از اینکه میگید آی پی عوض میکنید چیه؟ تو سرعت دانلود تاثیر داره؟ میشه توضیح بدبد لطفا
بله تاثیر داره ...نقل قول:
چند صفحه قبل رو بخویند ؛
کامل حرف زدن دوستان .
عمرا بتونی ساعات رایگان مبین نت 5گیگ دان کنی:n03::n27:نقل قول:
من 2سالی هست مبین نت دارم از سرعت 512تا 2048 هم داشتم فوقش 3 گیگ دان می کردم:n22::n10::n09:
میشه توضیح بدی چیکار کردی 5گیگ دان کردی:n04::n19:
از ترفندی استفاده کردی؟؟؟؟؟:n09::n10:
چون شما نمیتونی بگیری دلیل نمیشه که بقیه هم نباید بتونن بگیرن !! یادش به خیر چندین ماه پیش هم ۲ تا از کاربر های دیگه هم بودن من و اقا امیر مقدار سرعتمون رو میگفتیم ، خیلی شلوغ کردن که نه امکان نداره !! چون مثل شما فکر میکردن چون خودشون یا چند نفر که میشناسن سرعتشون بده ، بقیه هم باید سرعتشون بد باشه !!! که خب با مدرک و تست سرعت و فیلم از دانلود جوابشون رو گرفتننقل قول:
من از اول هم بیشتر از ۵ گیگ تو ساعات رایگان دانلود میکردم سندشم با فیلم و عکس تو صفحات چند ماه قبل همین تاپیک موجوده که قرار دادم و اون موقع ها چون سرعت دانلودم رو ۳۸۰ تا ۴۰۰ بود ( اکانت ۲ مگ ۶ ماهه ) راحت شبی ۷ گیگ رو میگرفتم ، الانم که ۱ ماه میشه تقریبا دوباره تمدید کردم ( اکانت ۶ ماهه ۲ مگ ۱۲ گیگ ) البته سرعتم رو نامردا رو ۲۷۰ بستن که منم شبا با همون سرعت دانلود میکنم و ۵ گیگ تا ۵.۲ گیگ شبی میگیرم الان تو این ۱ ماهه اخیر
ترفند هم نداره و کاملا به منطقه مورد استفاده شما بستگی داره که چقدر شلوغ باشه و چه پهنای باندی روی دکل های اون منطقه باشه ، حتی رنج آیپی های خوبی مثل 178 که من همیشه ازش استفاده میکنم حداکثر سرعت رو میده تو خیلی مناطق اصلا نمیتونن به این رنج آیپی ها وصل بشن در نتیجه سرعتشون کم میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
قرار نیست چون شما نتونستی، پس امکان نداشته باشه.نقل قول:
من با همین مبین نت یادمه 8 گیگ هم دانلود کردم. (با سرور ایران). ولی چند وقتیه که با همین آپلود باز (اکانت پریمیوم) 5-6 گیگ هر شب دانلود میکنم.
--------------
در ضمن یه اتفاق جالب امروز صبح افتاد ( دقیقا ساعت 7:43 دقیقه) 3 تا فایل از سرور های مختلف خارجی در حال دانلود در idm داشتم که یکدفعه دیدم همشون برای چند ثانیه سرعتشون رفت روی 1.5 مگ برثانیه (درسته دقیقا 1.5 mb/s) و بعد آروم آروم سرعت پایین تر اومد و رسید به 800 کیلوبایت بر ثانیه بعد پایین تر اومد و به سرعت عادی رسید. متاسفانه اون موقع کامپیوترم مشغول چند پردازش سنگین دیگه هم بود و نتونستم عکس بگیرم.
شما به سرعتهای idm اعتنا نکن.همینجوریه بالا پایین زیاد میشه ولی اگه با برنامه هایی مثل dumeter یا networx به نمودار لحظه ای توجه کنید متوجه میشید که در بهترین حالت به نهایت سرعت سرویستون میرسید.یعنی سقفی که در downlink مودم براتون نوشته شده.نقل قول:
کلاً هر کس شبی 5 گیگ بگیره کارمند مبین نته:n09:نقل قول:
این حرفتون خیلی مسخره است.اصلا چرا شما باید بتونی شبی 5 گیگ بگیرید ولی تعداد زیادی از ما حتی با سرعت 2 مگ نصف اینم نگیریم؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
ای بابا صلوات بفرستید. بازم خوبه 2 نفر سرعت شون درسته دارن از حق شون استفاده می کنند.نقل قول:
یه سوال
وقتی مودم روشنه ولی هیچیکاری انجام نمیدیم باز یه مقدار از پهنای باند مصرف میشه. برای شما چقدر هست؟
برای من تو یه ساعت 10-15 مگ و بیشتر میرسه.:n03:
من هر وقت مصرف نمیکنم از ادمین مودم میزنم دیسکانت نتورک بشه هر وقت خواستم مصرف کنم کانکت میکنم که دیگه هیچ شک و شبهه ای توش نباشه که چیزی مصرف میکنهنقل قول:
ولی در حالت عادی واسه ما یکم زیاده این ۱۵ مگ ، یه برنامه مونیتورینگ بزار بیین چه برنامه ای داره مصرف میکنه
الان حرف شما هم حتما کاملا درسته و اصلا مسخره نیست ؟؟ بله ؟؟!!!!نقل قول:
داداش عزیز خب این چه حرفیه آخه میزنی شما ! چون شما نمیتونی خوب دانلود کنی یا سرعتتون کمه به هزار تا دلیل میتونه ربط داشته باشه که یکیش سرور هایی هست که ازش دانلود میکنید ، یکی دیگش اینکه شاید ترافیک منطقتون بالاست و همونطور که میدونید مبین نت خودم گفته اینترنتش بین کاربر. های منطقه یا دکلی که بهش وصل میشید اشتراک گذاری میشه و سرعت پخش میشه ، حالا واسه شما به هر دلیلی سرعتش کمه دلیل نمیشه که بقیه کاربر های مبین نت که توی یه منطقه دیگه یا حتی شهر دیگه هستن سرعت خوب نداشته باشن !
این حرف شما مثل اینکه بگید دیگی که واسه من نمیجوشه میخوام سر ...
منم همین کارو می کنم ولی بعضی وقت ها نمیشه مثلا موقع دانلود شبانه یا وقتی از خونه میری بیرون و میخوای مودم سر ساعت شروع به کار کنهنقل قول:
چیزی پیدا نکردمنقل قول:
بزار ببینم چی میتونم برات پیدا کنم اسمش رو میگم همینجانقل قول:
یعنی امکان نداره شما تو یه صف شلوغ نون وایستاده باشی و بهت نون نرسه، بعد یکی 4 تا نون بگیره؟نقل قول:
من اندازه نگرفتم، ولی به نظرم بیشتر از این مقدار باشه. برای همین من هر وقت به اینترنت نیاز ندارم وایرلس لپ تاپو خاموش میکنم.نقل قول:
تجربه (نه جندان علمی) من میگه هرچی فاصله تون از دکل کمتر باشه یا RSSI تو بزرگتر باشه شانستون برای دانلود با سرعت بیشتر بالاتر میره. حتی اگه دکل منطقتون شلوغ باشه
منظورم این بود که برنامه ای که پهنای باندم رو مصرف می کنه رو تو مانیتورینگ نیست. احتمال زیاد از برنامه خاصی نمی تونه باشه خود ارتباط مودم با دکل این مقدار رو مصرف می کنهنقل قول:
اگه چیزی هم پیدا کردی بزار شاید بکاربیاد
منم مشکلم دانلود شبانه است که بعضی مواقع باید مودم رو 2-3 ساعت زودتر روشن بزارم و برمنقل قول:
پس شما احتمالا خیلی نرم افزار های مختلف دارید که از اینترنت استفاده میکنن ، مثلا آنتی ویروس ، یا حتی قندشکن مثل پروک س ی فایر ، آپدیت ویندوز ، مرورگر باز که صفحاتی مثل فیس ب وک توش باز باشن که هی رفرش میشن و خیلی برنامه های دیگهنقل قول:
بهترین راه هم اینه که توس فایروال ویندوز یه رول تعرف کنید بزنید all programs رو تو اینبوند ترافیک ببندید و بعدش هر چیزی که میخواید بتونه وصل بشه به اینترنت یه رول براش ایجاد کنید که اجازه اینکار رو بده ، من رو سرورم همین کارو کردم ( البته برای جلوگیری از ابیوز ) که کل ترافیک رو محدود به برنامه های مجاز خودتون میکنه
اکثر این برنامه ها رو که گفتی من استفاده نمی کنم یا قطع شون کردمنقل قول:
اینترنت سیکوریتیم هم اواست هست که همه برنامه ها رو مانیتورینگ می کنه و اکثر برنامه های غیرضروری رو هم با هاش بلاک کردم. خودش هم که نزاشتم اپدیت بشه
حالا که بحث به اینجا کشید یه سوال من اکربات ریدر پرو فشنال دارم که هم تو اینترنت سیکوریتی و هم تو فایروال بلاکش کردم ولی باز یه برنامه به اسم adob application update هست که همیشه تا
ویندوز بالا میاد اونم بالا میاد و توی منو بار پایین ظاهر میشه هیچحوره هم نمیشه حذفش کرد هیچ جا هم محل نصبش رو تو هارد پیدا نمی کنم تو اینترنت سیکوریتی هم نیستش که بلاکش کنم می دونی
چطور میشه حذفش کرد؟
دوستان شما شبی 5 گیگ میگیرین نوش جونت یه لیوان آبم روش.
اول اینکه از هزار سرور دانلود کردم لطفا حرف پشتیبانی مبین نت رو تکرار نکنید.
ولی چرا سرعت من کمه؟اینکه شلوغه مشکل از منه؟
خوب به تعداد کمتری سرویس بده این مشکل پیش نیاد. در ضمن من تماس گرفتم گفتن آنتن منطقه شما مشکل داره وصل شدید به یکی دیگه ترافیک بالاست.
گفتن تماس میگرن برای پس گرفتن مودم. ولی هیچ خبری نشد.
حالا با تشبیه نون بربری تون اینو توجیح کنید
خب دوست عزیز تو ام که داری حرف منو میزنی. خودت میگی به یه آنتن دورتر وصل شدی، خب اونا دانلود میکنن به شما نمیرسه دیگه!
در ضمن منم همیشه شبی 5 گیگ نمیگیرم (اصولاً خیلی وقتا نیاز من به 1 گیگ هم نمیرسه). بعضی شبا خیلی بد میشه، ولی اینکه کسی هر شب 5 گیگ بگیره اصلاً برای غیر قابل باور نیست.
عزیز افت سرعت همیشه بوده.به جز یکی دو ماه اول هیچ وقت سرعت درست و حسابی نداشتم. ولی اون موقع که در حد دیال آپ شد گفتن، آنتن مشکل داره.
در ضمن 9 ماه از اون موقع میگذره هنوز برای پس گرفتن مودم تماس نگرفتن
من به شما پیشنهاد میکنم منتظر تماس اونا نباشید، اگر هم بخرن قیمت مناسبی نخواهند داد. بهتره تو انجمن اعلام کنید، مطمئناً به قیمت بهتری فروش میره.
----------
برو از تو استارت آپ تیکش رو بردار بعد یه رستارت کن حله دیگه نمیادنقل قول:
خب پس شما میخوای مودمت رو بفروشی کلا خلاص بشی از مبین درسته ؟نقل قول:
اگه آره یه قیمت بگو برام پیام خصوصی کن ببینم اگه قیمت مد نظرتون مناسب باشه میتونم براتون تو پرشین تولز بفروشمش یا اینکه خودتون ۲ تا عکس با نام کاربری بگیرید تو همون انجمن راحت میخرنش ، شما چه طرحی داری الان ؟ و مودمت کدوم مدل هست ؟
اونجا هم نیست. کلا تو قبلا تیک همه رو بجز فایل های سیستمی و انتی ویروس و IDM رو برداشتمنقل قول:
آرش جان فکر کنم شما رفتی تو قسمت برنامه های استارت آپ ، شما برو تو قسمت سرویس ها هر چی که به adobe ربط داره تیکش رو بردارنقل قول: