این کلمه اینا به معنی یک چیزی تو این مایه ها هست : ))نقل قول:
ه اسمش Price اینا داره اولش بخر
Printable View
این کلمه اینا به معنی یک چیزی تو این مایه ها هست : ))نقل قول:
ه اسمش Price اینا داره اولش بخر
خودت با لولت مقایسه کن ببین چی برات خوبه..:10:
Character Level 33-42 for soldiers (30-39) (or with Soldier Character Premium 27-36) =
Precise harquebus its damage average is 172HP per shot @ a cost of $2444
Character Level 43-52 for soldiers (40-49) (or with Soldier Character Premium 37-46) =
Precise musket its damage average is 196HP per shot @ $3850
Character Level 53-62 for soldiers (50-59) (or with Soldier Character Premium 47-56) =
Precise Coach Gun it damage average is 218HP per shot @ a cost of $6300
Character Level 63-72 for soldiers (60-69) (or with Soldier Character Premium 57-66) =
Precise percussion rifle its damage average is 232hp per shot @ a cost of $8800
Character Level 78+ for soldiers (75+) (or with Soldier Character Premium 72+) =
Precise Winchester: this has the highest damage average of 256HP per shot and is the final weapon you would need @ a cost of $15400
لول 37 هست امین :دی و سرباز
آخه این شهره چیزی نداره؛ حوصله بیرون رفتن از شهر رو هم ندارم:31:
فکر کنم بهترین کار اینه که به بچه های شهر بگم یه چیزی بزارن برای فروش
اره همین کارو بکن. اگه 12 بودی هر چی می خواستی خودم بهت می دادم ولی رفتی 10 و اونجا آرش هست که خسیسه..:31:
راستی از اونوقتی که فورت هم پول می ده هم جایزه خیلی عالی شده..:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره برنده ها از اینا میگیرن بازنده ها اون کیفه رو میگیرن
این جعبه هم باز کنیش یک آیتم راندوم بهت میده
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
من و امین توی یک شهریم :دی لول گیر آوردنش کاری نداره کهنقل قول:
اره همین کارو بکن. اگه 12 بودی هر چی می خواستی خودم بهت می دادم ولی رفتی 10 و اونجا آرش هست که خسیسه..
امیر خریدم برات یکی :دی
اه اشتباه کردم از فروشگاه برش داشتم الان باید 4 ساعت برم از اون شهر بگیرمش :دی لوول
امین یه آفر دیگه تازه دیدمش 1750 $ میده اونو تو بخر :دی مفته
مرده ها هم از این جعبه ها پیدا می کنند
مهم نیست مرده یا زنده فقط performance مهم هست ...
بچه ها این اسکریپ مثل اینکه از این The-west pro 1.30 کامل تره
یکی از مزایاش سرعت بسیار بالاش در محاسبه هستکد:http://twpro.lekensteyn.nl/
یادم نیست یکی قبلا گفته بود زنده ها فقط اینو پیدا میکنند و مرده ها اون کیف دکتر رونقل قول:
مرده ها هم از این جعبه ها پیدا می کنند
مهم نیست مرده یا زند فقط performance مهم هست ...
من فکر نکنم همش به کارایی بستگی داشته باشه.. شانسی هم هست. من اینجا 5000 خسارت زدم و 3 نفر رو کشتم. این رو داده یکی از بچه ها 3000+ خسارت زده و 2 نفر رو کشته 2 تا جایزه بش داده..:10:
بیشتر به شانس بستگی داره فکر کنمنقل قول:
من فکر نکنم همش به کارایی بستگی داشته باشه.. شانسی هم هست. من اینجا 5000 خسارت زدم و 3 نفر رو کشتم. این رو داده یکی از بچه ها 3000+ خسارت زده و 2 نفر رو کشته 2 تا جایزه بش داده..
Leadership0.4 + Skill 20.4 + Skill 30.4 + Sector Attack Bonus or Sector Defense Bonus + Special Bonuses + Default Bonus
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
# Skill 2 is Aim or Dodge
# Skill 3 is Stamina or Hiding
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
حالا اگه سرباز باشی 0.25 و یا با پرمیوم 0.5 به لیدرشیب اضافه می شه
( فرمول bonus برا فورت هستش بالایی )
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
کد:http://wiki.the-west.net/wiki/Help:Fort_Battles
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
فرموا خوب نیافتاد اینجا چون توان را ساپورت نمی کنه انگار
لینک بالا بری خودت می بینی
سعید همین لینکی که تو پست بالا گذاشتی رو به یارو گفتم میگه:
نقل قول:
There is no 'one-fit-all' setting for fort clothing. The current calculation is based on opinions of multiple players on my server
کسی نمی خواهد 800 گلد بخره ؟
من اکانتم 10 یرو داره اگه کسی خواست بگه وگرنه مجبورم باز خودم بخرم :19:
کد مرغ ها رو بزارم حال کنید :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:el pollo diablo!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:el pollo diablo?!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:!el pollo diablo
کد:!:)!
سعید امیدوارم نخریده باشی! من فردا یا پس فردا (بستگی به شماره کالیبر داره:31: ولی به احتمال زیاد فردا) میخوام برم بیرون! کمی هم گلد بخرم بد نیست!:31:
اگه هم خریدی، سرویس! بگو از همون سایته که آرش گفت خریدی یا خیر!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
امروز چه روزی از هفته هست؟!!
من الان 10 یورو دارم اگه می خواهی بگو چون اگه کسی نخواست خودم 800 تا دیگه می خرم و گلدم می شه 5200 تا :18:
میخوام !!
فردا میخوام برم بیرون؛ و تا چند ماه آینده تو خونه هستم! میخوام بگم زود شماره کارتتو بده!
---------
فهمیدم دیروز پنج شنبه بود:20:
belle star's deringer رو چطور میشه گرفت؟ من کوئستاشو انجام دادم، پنجشنبه هم ساعت 10 صبح به وقت سرور (یعنی 12:30) بدون اسلحه و با روزنامه و چند تا! fancy آماده گرفتن آخرین کوئست از این دختره بودم (اینو از یه سایته خوندم، آدرسش رو هم ندارم! کلا سایت بی در و پیکری بود!)، ولی هرچی اصرار کردم نداد! شما چطور راضیش کردین بده؟
ویرایش: افتضاح شد!
برین و10 پروفایلو آرش رو ببینین! نوشته هپی نیو یر
آرش اینا رو میزاری که همه فکر میکنن واقعا دختری... :31:
تو صفحه وست داخل فیسبوک هم گذاشتم :دینقل قول:
برین و10 پروفایلو آرش رو ببینین! نوشته هپی نیو یر
سلام برای فورت بتل کدوم یکی از این اسلحه ها خوبه؟
Precise crossbow
Purchase price:$ 6400
Rusty coach gun
Purchase price:$ 5400
پول الکی خرج نکن بسته به لولت یکی از اینا رو بگیر. خودت ببین لول چندی و چی برات خوبه
Character Level 33-42 for soldiers (30-39) (or with Soldier Character Premium 27-36) =
Precise harquebus its damage average is 172HP per shot @ a cost of $2444
Character Level 43-52 for soldiers (40-49) (or with Soldier Character Premium 37-46) =
Precise musket its damage average is 196HP per shot @ $3850
Character Level 53-62 for soldiers (50-59) (or with Soldier Character Premium 47-56) =
Precise Coach Gun it damage average is 218HP per shot @ a cost of $6300
Character Level 63-72 for soldiers (60-69) (or with Soldier Character Premium 57-66) =
Precise percussion rifle its damage average is 232hp per shot @ a cost of $8800
Character Level 78+ for soldiers (75+) (or with Soldier Character Premium 72+) =
Precise Winchester: this has the highest damage average of 256HP per shot and is the final weapon you would need @ a cost of $15400
راستی دیروز تولدت یکی از بچه ها گل بوده (اما توی فیسبوک زده امروز)
شرمنده یکم دیر فهمیدم اما:
ســــــــــــــــــــــعی د جونم تولدت مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ بووووووووس:10:
ایشالاه یکبار بیایی طرف ما با هم بریم لب دریا ماهی و عرق سگی بزنیم با هم :40:
یکم قبل یکی اومد بهم attack داد :41: خودشم 5 ساعت قبل لول آپ کردم و انرژی پر بود :41: ضمنا تو لباس gentelman و کمربند و شلوار کارم بودم :41:
دیدم رفته کنارم تو یک هتل خوابیده یعنی بعد 1 ساعت می خواهد دوباره attack بده تا پس اوتم کنه ! منم کار را کنسل کردم و لباس دوئل و کمربند و شلوار و شورتم :31: را بستم زدم برا دوئل :31: ( این ورژن چیزی که خیلی باحاله اینه که وقتی کسی بهت attack می ده می تونی در 45 دقیقه بهش attackبدی با اینکه رفته خوابیده ... coward :31: )
حیوونکی 6 راوند تونست تحمل کنه :31::27:
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
مرسی ممنون :20: بیام اون ورا حتما می یام برا ماهیگیری باهات :31: ولی عرق بی عرق !نقل قول:
ماهیگیری رو هم بیخیال شو حال داریا میریم از این شرکت های ماهیگیری میگیریم اگه ندادن تو میشینی پشت فرمون من یک جعبه بلند میکنم در میریم :دینقل قول:
مرسی ممنون بیام اون ورا حتما می یام برا ماهیگیری باهات ولی عرق بی عرق !
پس من عرق میخورم تو منو نگاه کن بوشو بگیر :دی
tower های مخصوص هر کاراکتر ( که می تونید بیشترین bonus که کاراکترتون برا فورت می ده استفاده کنید )
سعید به این یارو تلگرام می زدی مسخره اش می کردی.حال میده.
سعید ممنون!
تولدت هم مبارک؛ شرمنده ندیدیم!
eee یادم رفت منم.می خواستم تو پست بالام بگم ها.ولی یادم رفت.مگه این درس و امتحانات ترم اول برای ادم حواس میزاره.
مبارک باشه .دارم برات کارت تبریک درست می کنم.
تولد تولد تولدت مبارک بیا شمع که نداریم برو خودت رو فوت کن...:31: :7::7:
اشالا 3 ارزوت براورده بشه:35: و :5::5: و :36:
ما که شانس نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:31:
+++++++++++++++++++++++++
خبر جدید می تونم بگم که پوکر بازی کردن به بازی اضافه خواهد شد ولی زمانش فعلا معلوم نیست !
poker دیگه چطوریه؟منظورم اینه که مثل حکمه؟
آره چیزی مایه های اون ...نقل قول:
:18::18: چرا بچه مردم رو گمراه می کنی کجاش شبیه حکمه:13:نقل قول:
5 تا کارت باید توش ست کنی ( یا دو تا شبیه هم و 3 تا مختلف که این کمترین امتیاز رو داره یا از تک تا ده ردیف پشت سر هم و یک خال که این بیشترین امتیاز رو داره ) جورای دیگه هم میشه کارت هات رو ست کنی مثلا 3 تا شبیه و دو تا نوع دیگه شبیه یا ....نقل قول:
نوشته شده توسط jhonny
poker دیگه چطوریه؟منظورم اینه که مثل حکمه؟
اول بازی هم یا دو تا می دن بهت پنج تا کارت می زارن زمین یا 5 تا کارت بهت می دن و تو 1 بار فرصت داری هر کدوم رو خواستی عوض کنی:10:
این جا هم ست های 5 تایی رو به ترتیب امتیاز گفته و یه توضیحات دیگه..
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_poker_hands
این یادم رفته بود بزارم :5:
کد:http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_71029_f71f6bb.jpg
برای خرید پرمیوم :
1 ) خرید اکانت paysafecard از سایت زیر و یا هر سایتی که این نوع سیستم اکانت ها را می فروشند :
2 ) در خود وست وقتی که می خواهید خرید کنید , کشور مورد نظر را آلمان انتخاب کنید ( چون آلمان سیستم پولی paysafecard را داره ) بعد سیستم paysafecard را انتخاب کنید و اکانت مورد نظرتون را تهیه کنیدکد:http://paybycashu.com/product_paysafecard.php
سعید تکراری هست این !!!
صفحه 1660 من گفتم !!
یکم جمع و جورتر نبود برا اون این پست را دادم و جمع و جور تر توضیح دادم تا برا پست دوم تاپیک اضافه کنمش ...
به من چه خودش دوست داره از این چیزا بده :31: من از این جا تکون نمی خورم تا یه خرس دیگه بگیرم:26::33::15: