شما کدام مرکز هستی؟ بعضی مراکز احتمالا پهنای باند کم اورده که این بلا سرت امدهنقل قول:
Printable View
شما کدام مرکز هستی؟ بعضی مراکز احتمالا پهنای باند کم اورده که این بلا سرت امدهنقل قول:
نه بابا چه خبره 2048 کیلوبایت بر ثانیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شبانه سرعت 2 مگابیت بر ثانیه هست یا همون 250 کیلوبایت بر ثانیه.نقل قول:
البته این سرعت شبانه رایگان برای سرویس 10 مگابیت بر ثانیه با ترافیک 20 گیگ در ماه هست. از سرعت دانلود نیم بهای شبانه سرویس های با ترافیک کمتر، اطلاع ندارم چون نداشتم این سرویس ها رو تا بحال.
دوست عزیز با تشکر از جوابت .دو تا سوال دارم.اول اینکه منم دقیقا میخواهم همین سرودس 10 مگابایت با حجم 20 گیگ در ماه را بگیرم.آیا سرعت دانلود رایگان شبانه شما در همه ایام همین 250 کیلو بایت بر ثانیه هست یا فقط همون اوایلی که شارژ میکنی این سرعت رو داره؟دوم هم اینکه آیا شما در کل از این سرویس و از آسیاتک راضی هستی یا نه؟نقل قول:
نویز داشتن خط ممکن هست تنها روی Downstream تاثیر بزاره ؟
خط من Upstream روی حدود 30 هست ولی Downstream مدتی هست حدود 12 رسیده که باعث قطعی های زیاد شده.
سلام دوستان - واسه من ریز مصرف بالا نمیاد - واسه شما هم به همین شکله ؟
سلام.من تازه از مخابرات اومدم آسیا تک البته بهمون گفتن یعنی خودمون نخواستیم.چجوریاست اینجا الان؟
این قیمتاش عجیبه . زده سرویس نامحدود با حداقل ... گیگ .اگر نامحدوده چرا گیگ گذاشته؟
من تا دیشب حدود 1.5 گیگ داشتم ولی الان نوشته نامحدود !
به مناسبت 22 بهمن 22% تخفیف حجم اضافه و دو برابر شدن تخفیف خرید و تمدید سرویس 3و 6 ماهه هدیه آسیاتک به کاربران قدیمی و جدید بمدت 4 روز
میگم دوستان سرعت دانلود ۱۲۸ نقره ای اسیاتک چنده?تا امشب میشه راهنمایی کنید خیلی لازم ذارم مرسی
Sent from my K00E using Tapatalk
1 مگ محدود
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی
سلامنقل قول:
از کی شروع میشه ؟ اگر 6 ماهه بگیریم نصف قیمت حساب میشه ؟
نقل قول:
به مناسبت 22 بهمن:
22% تخفیف حجم اضافه
دو برابر شدن تخفیف خرید و تمدید سرویس 3و 6 ماهه
بمدت 4 روز
شروع شده
خیر، تخفیف سرویس 6ماهه 8 درصد بوده شده 16 درصد تا 3روز آینده
الان تخفیف
سه ماهه 3 درصد بوده شده 6 درصد
شش ماهه 8 درصد بوده شده 16 درصد
یکساله 18 درصد هست
خواهش میکنم. من 2 ماهی که این سرویس رو دارم تقریبا همیشه سرعت دانلود شبانه ش روی همین 2 مگ یا 250 کیلوبایت در ثانیه بوده. در کل از لحاظ سرعت شبانه خوبه و بدک نیست ولی به نظرم از لحاظ پینگ isp های دیگه تا حدی بهتر هستن.نقل قول:
دوستان میشه به ما بگید اوضاع اسیاتک چجوریه؟راضی هستید؟من مخابرات بودم دیروز بهم گفتن رفتی اسیا تک
یک کلام؟ افتضاح
512 نامحدود
ساعت 11:00AM
سرور واشنگتن سیاتل:
سرور ایران اصفهان :
من نمیدونم چرا سرعت دانلودم رو 150 اینا هست اما پیج جونش بالا میاد تا باز شه!!!
بعد مبین نت هم دارم اون دانلودش رو 120 ایناست اما 100برابر سریع تر پیج باز میکنه
گندش بزنن
دلیل اینکه پیج با کندی باز میشه اینه که پینگ اینترنت شما بالا هستشنقل قول:
بچه ها من آسیاتر رو تخلیه کردم الان روی آسمون ها دارم سیر میکنم:n19::n19::n19:نقل قول:
هرجایی دوست دارید برید فقط آسیاشت نمونید :n24: به جان خودم غلط زیادی کرده بودم 9 ماه آزگار این isp آشغال روتحمل میکردم . پینگ مزخرف : سرعت افتضاح : ثبات ابدا : قیمت فضایی : 10 مگ عالی ترین دروغ 2013 :
از ما گفتن بود خودتون بعدا میفهمید
فقط شاتل های وب پارس .:n09::n09::n09:
داش شما كدوم شهر هستي ؟؟؟؟ من شيرازم الان 10 روزي هست ك دادم برا جمع اوري خبري نشده :| برا شما چنذ روز طول كشيد ؟!نقل قول:
آره خوب وقتی اتصالش 2 هفته طول کشید:n04: دیگه طلاق دادنش خدا عالمه چقدر وقت میبره:n14:نقل قول:
من که 3 بار سعی کردم جمع کنم اما هر بار دو هفته طول دادن تا منصرف شدم، مخابراتم میگه تا درخواست ندن ما کاری نمیکنیم! اختیار خط تلفن خودمونم نداریم. الان که یه سه چهار روزیه سرعت داغوووونه... 49 هزار تومان پول دادم واسه برنزی نامحدود 1 مگ، سرعت سرور خارجی که از 20 کیلوبایت بیشتر نمیشه اونم وسط صفحه سکته میزنه - ایرانی هم 45-50 بزور... نمیدونم دیگه چه کنم :(
بعد از ۱ سال فقط ۱ روز دیگه از سرویسم مونده.فردا میدم واسه تخلیه!!شما ها هم همینجا بمونید تا چرخ آسیاتر واستون بچرخه!!
تبریک میگم! شما هم 256 نامحدود برنزی بودی دیگه؟ تا حالا کسی از سرویس اینترانت استفاده کرده؟ مثلا 128 نامحدود اینترانت، بازم محدودیت سرعت داره؟ و در جواب یکی از دوستان.که گاهی میاد یه اسپید تست میزاره که 512 نامحدود و حر.دفعه حدود 0.49 هست، باید بگم شما بعد اتمام حجم.روزانت تست بزار که مردم گمراه نشن!
امکان ویرایش غلط املایی رو ندارم.... دوستان یه سوال دیگه هم داشتم، سرویس یکساله ارزون با 10-12 گیگ حجم که قیمتش حدود 50-60 باشه سراغ دارین؟ شانس ما وایمکس ایرانگل تو شهر ما.آنتن.نمیده وگرنه اونجا سرویسای کم.مصرف خوبی هست
سرعت من همین الان:
سرویس ۴ مگ آسیاتک..تا هفته پیش سرعت افتضاح بود اما گویا بهتر شده!!!
این طرح را برای کابران خانگی هم عرضه می کنند؟
شبکه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت ( اينترانت ) با امکان تبادل حداکثر 10 گيگ
ن بابا ماله من سر 1 روز وصلش كردن ،حالا ك ب جمع كردن رسيده لفتش ميدن.... خدا ازشون نگذره، امروز ك تعطيل بود فردا اگه رفتم دليل بيخود آورد ميرم برا شكايت :|نقل قول:دقيقااااا ،منم ي بار دادم جمع اوري متاسفانه انقدر طول كشيد ك مجبور شدم بيخيال شم ،اينترنت لازم داشتم ولي اين دفعه ديگه رايتل گرفتم حداقل كاراي ضروري رو انجام بدم :دي اره والا نميدونم چرا انقد پررو هستن ، يهو بيان خط تلفنم بزنم ب اسم خودشوننقل قول:
سلامنقل قول:
من الان توی این 8 روزی که این سرویس رو گرفتم حدودا 28.5 گیگ دانلود داشتم که به صورت 24 ساعته سیستم روشن بوده و البته گاهی دانلود رو قطع میکردم واسه وب گردی
سرعتش بدک نیست
فکر میکردم بعد از 20 گیگ محدود کنن که خداروشکر نکردن
باید دید تا 50 گیگ چه بلایی سرمون میارن
تست های بعدی رو هم میزارم در آینده.
راستی منظور شما از حجم روزانه رو متوجه نشدم! این که نامحدوده ! بار بعدی شب بزارم ؟
داداش اگه منظورت منم،من سرویسم 512 نامحدود برنزی بود.نقل قول:
من یکی از رفیقام در اصفهان از صبا نت سرویس 128با حجم ده گیگ در سال گرفته میگفت سالی 60 داده!!نقل قول:
اما شبانشو اصلا روش حساب نکن که داغونه!!
یه زمانی من با همین نامحدود 512 روزی 5 گیگ دانلود میکردم!نقل قول:
شما هزینه برقتون و هم حساب کن!!حالا هزینه برق هیچی هزینه استهلاک کامپیوترتو در نظر بگیر!!
آسیاتک یه زمانی حرف اول و میزد اما زدن خرابش کردن.
اینترنت یکــــ با آقای یکـــــ:n08:
نقل قول:
هزینه برق که میدونم زیاد نمیشه
دلیلش اینه که سیستمم لپ تاپه سونی قدیمیه از این خر کاراست
یه کول پد توپ هم انداختم زیرش الان به مدت 2 ساله کارش همینه - هیچ مشکلی واسش پیش نیومده :n16:
از این پس مشترکین آسیاتک می توانند اشتراک خود را از طریق تلفن همراه با گرفتن شماره
*
724
*
1544
#
شارژ نمایند
با سلام
دوستان یک سوال داشتم ازتون
من همین هفته قراره اسیا تک بگیرم .. سرعت 2 مگا
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه که سرعت اخر شب ( 1 تا 8 ) در چه حدیه ؟ حداقل ؟ حداکثر ؟
و تو این 7 ساعت رایگان حداقل چند گیگ میتونم دانلود کنم ؟
من الان 512 مخابرات دارم که هر شب رو اعصابمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مشهد )
دوست عزیز من الان 2 مگ محدود با ماهی 10 گیگ حجم دارم . سرعت در ساعت رایگان برای 2 مگ محدود برای اکثر دوستان بین 110 تا 120 هستش (یعنی روی یک مگ بسته شده) من که می خوام تخلیه کنم .توی ساعت غیر رایگان هم نمی دونم چرا اینقدر حجم کم میشه. خلاصه از من گفتن. موفق باشی.نقل قول:
با سلام
دوستان یک سوال داشتم ازتون
من همین هفته قراره اسیا تک بگیرم .. سرعت 2 مگا
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه که سرعت اخر شب ( 1 تا 8 ) در چه حدیه ؟ حداقل ؟ حداکثر ؟
و تو این 7 ساعت رایگان حداقل چند گیگ میتونم دانلود کنم ؟
من الان 512 مخابرات دارم که هر شب رو اعصابمه
سلامنقل قول:
همونطور که دوستمون گفتند حدود 120 سرعت شبانه هست
اگر خواستید از اسیاتک بگیرید با 15تومن تخفیف در ماه اول در خدمتتون هستیم
دوست عزیز ممنونم از راهنمایی شما :n16:نقل قول:
چرا باید 120 باشه ؟ خیر سرم میخوام 2 مگابایت بردارم .. چرا باید اینطوری بشه ؟ مگه نباید حداقل 200 باشه دوست عزیز ؟ میشه دلیلشو بهم بگید ؟ ممنون میشمنقل قول:
یک سر به پیامتون هم بزنید .. با تشکر :n16:
چون شما دارید سرویس اشتراکی با ضریب اشترک 1به 8 می گیرید و حتی سرویس دهنده میتونه شبانه رایگان ارائه ندهنقل قول:
سرویس دهنده میتونه طبق قانون تنظیم مقررات برای اشتراک2048 حداقل سرعت: 2048کیلوبیت / 8 / 8 =32 کیبلو بایت بهتون سرعت بده حالا چه شبانه چه روزانه
تقسیم بر 8 اول برای تبدیل واحد سرعت بسته شده روی خط به واحد سرعت دانلود و تقسیم بر8 دوم برای ضریب اشتراک می باشد
بعد از یکی دو مرحله میگه دسترسی به سرور فروشنده امکان پدیر نیست. برای تهران هم فعاله؟نقل قول: