اندیشه یه بار برای همیشه منفجر میشه :n28:
Printable View
اندیشه یه بار برای همیشه منفجر میشه :n28:
ماهی 25 تومن میگیرم اماسرعتش40 هست اینهمه پول الکی و حروم میگیرن به قول شما اینقدربراشون سخته؟نقل قول:
شاید از نویز خط باشهنقل قول:
وضعیت اسپلیتر چه جوریه؟
پوریت ها به درستی متصل شدن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم پشیمون میشه از اندیشه استفاده کنه ! ... یه سرویس با ثبات نداره اصلا ! ... اومدم 1 مگ محدود گرفتم ... بازم ثبات نداره ...
نقل قول:آقا نعیم بالاخره ما متوجه نشدیم شما اینترنت مخابرات داری یا اینترنت البرز؟!نقل قول:
ایشون مولتی اکانت/کانکشن/آی اس پی هستن , مثله زبل خان اینجا اونجا همه جا ! هه هه :n02:نقل قول:
به ما گفتن از ترس این اینکه اینجا هم نترکه حرفی نزنیم :n02:
نقل قول:نقل قول:
اندیشه ترکید بازم؟! :sq_17:
همه منفجر شدن!!نقل قول:
الان 45 روزه ترکیده :sq_10: یه فایل 2.5 گیگی رو ، 18 ساعت طول کشید تا دانلود کنم:sq_21: (دشنام رکیک و فجیع):n09:نقل قول:
دیگه پی سی ورد هم باز نمیشه...!:n08:
کی قراره این اینترنت حال و روز درستی داشته باشه آخه
بچه هایی که مخابرات و شرکت های دیگه دارن هم امروز مشکل دارند؟
آره بابا ، سرعت پایین آوردن هیچ ، الان پینگم ترکید . بعد 2 ، 3 ماه اول سال که اوضاع خوب بود ، الان یه 45 روزی هست یا قطعی داره یا سرعتو میارن پایین یا پینگ ناجوره. اول می گفتن پهنای باند و .... الان دیگه ی بهانه ای براشون نمونده. کلا شماره ی اندیشه رو می گیری ، همش اشغالهنقل قول:
256 نامحدود - پورت مخابرات:n21:
وایمکس که مشکلی نداره ....
مخابرات داغون...نقل قول:
با v ---p---- n کیفت عالی تست الان
نت نامحدود ما ---- دانلود از ی و ت و ب
این الان پینگ از کدوم adsl ات هست؟؟؟؟؟نقل قول:
اندیشه؟مخابرات؟البرز؟صبانت؟شاتل؟پارس آنلاین؟مبین نت؟:n08:
کدوم یکی؟:n09:
چند تا خصوصی دیگه مثل کادوس هم جا انداختیا رفیق ... :n19:
نقل قول:
ما نفهمدیدم
شما اومدی اینجا پز بدی بله من اینترنتم خوبه؟ پولشو داری از چند تا سرویس دهنده اینترنت میگیری؟ که چی مثلا :n15:
من خودم 256 نامحدود البرز دارم. سرعتش 45
مث اینکه شما عامل اصلی افت سرعت در استان گیلان هستی:n02: یه کم رحم کن...نقل قول:
:n10::n19::n19::n19:
این نوسان بخاطر v p n هستش گاهی وگرنه عالی هست همون منحنی صافه همیشه
گیلان هم نت خوب هستش فقط کمی تست وقت و کمی پول خرج کردن
اندیشه - مرکز 4 - 1024 محدود .... همچنان فاجعه ادامه داره و سرعت و کیفیت اشغال به تمام معناست :n21::n30:سایت اسپید تست اصلا باز هم نمیشه :n21:دانلود هم حتما باید 6 تا همزمان از 6 تا سرور مختلف بزاری تا بشه به زور از تمام پهنای باند استفاده کرد !! :n21:
دوست عزیز شما که هی میفرمایید همه چی ارومه ...من چقد خوشبختم ! :n01:نقل قول:
.
کمی پول خرج کردن !! با این پولایی که ما داریم میدیم برا این سرویس های اشغال ... هر جای دنیا باشی اینترنت 10 مگابایتی میدن :n21:
+
میبخشید اینو میگم ... اما وقتی شمای جوون و کاربر اینترنت هی بنا به هر دلایلی که دارید میگید خوبه و راضیم و تشویق میکنید همرو پول بیشتر خرج کنید و اینا ...
وقتی امثال شما این دیدگاه رو داره .... وزیر ارتباطات حق داره بگه کاربرای ایران سرویس 128 براشون خیلی هم مناسبه و زیادشونم هست:n21:
+
+
راستی لطف کنید عکس با این سایز ها بزارید بصورت لینک بزارید تا صفحات با این وضعیت نت قابل باز کردن باشن برا دوستان ... :n16:
دوست عزیز امکانش هست این مراحل " تست، وقت و کمی پول خرج کردن" رو واسه ما بشکافی ببینیم دقیقا منظور شما چیه؟! شاید مشکل از ماهاست!!نقل قول:
شما هربار که تست میذاری نمیگی از کدوم شرکته! بعدم چندین ماهه که همه از اوضاع اینترنت گیلان ناراضین ولی شما راضی هستین!!
جواب سوالای بچه هارو هم که نمیدین!!
دقیقا منظورتون از زدن همچین پست هایی چیه؟
دوست گلم من از تست خودم پست میذارم . برای کسی هم یا شخص خاصی هم تست نمیذارم.
یه فریوم عمومی هستش . منم از نت خودم تو بخش میذارم .
ممنون عزیزم .:n12:
نقل قول:
آقا نعیم عزیز شما همچنان به سوالاتی که از تست های شما تو ذهن من و باقی بچه ها ایجاد شده جوابی نمیدی!!نقل قول:
درسته اینجا یه فروم عمومیه و همه حق دارن پست بذارن ولی هدف همه ی ماها اینه که از وضعیت اینترنتمون اطلاعات درست و کامل به بقیه بدیم چون خیلی ها شاید پست نذارن اما میان و پست های مارو میخونن و تصمیم میگیرن..
من 2تا خواهش از شما دارم.
اول اینکه لطفا تست که میذارین اسم شرکت و نوع تعرفه رو بنویسین.
دومم اینکه این قضیه "تست، وقت و کمی پول خرج کردن" رو توضیح بدید شاید مشکل من و بقیه بچه های اینجا هم حل شد! چون ظاهرا همه ی ما با اوضاع نت گیلان مشکل داریم به جز شما!
ممنون.
مهیار جان بعد از اینکه یکی دونفر تو این بخش حرفهایی زشت نامربوطی زدن بهم از همون موقع تا به الان تصمیم گرفتم به سوال کسی جواب ندم .
جسارت منو ببخشید .:n12::n16: من سوال شما را جواب میدم بعدش یکی دیگه میاش توهین ناسزا میگه خوب شایسته نیست . منم راستش اعصابم از راه ندیدم جواب توهین های دیگران را بعدش بدم .
نقل قول:
آقا نعیم تو این چند ماهی که من مدام اینجا سرمیزنم غیر از چند مورد از یکی 2نفر که دیگه پیداشون نیست خداروشکر، توهینی از بچه های اینجا ندیدم! الان اوضاع خیلی بهتر از قبله، بچه هام همه تحصیل کردن..نقل قول:
آخه گذاشتن یه عکس IDM بدون اینکه اسم ISP و نوع تعرفه مشخص باشه چه فایده ای داره؟! شما اگه پارازیتی دیدی توجهی نکن!
دوستان کسی اینجا پارس آنلاین نامحدود داره؟ سرعتش روی چند فیکسه؟
موندم 256 نامحدود بگیرم یا 512 حجمی ؟
یکم کمک کنید
اندیشه گند زده به مرکز 4
واقعا نمی دونم چی بگم
پارس آنلاین مثل شاتل محدودیت سرعت دانلود دارهنقل قول:
اوایل سرعتتون بالاست
پورت نامحدود رو شاید تا 200 هم سرعتتون بره
اما اگه از یه حدی بیشتر دانلود کردید محدودتون میکنن و سرعتتون استاندارد میشه
همون حجم حداقلی که توی سایتش نوشته ؟نقل قول:
مثلا واسه 256 نوشته حداقل دانلود 20 گیگ
من بااین شرکت مخابرات کم سرعت ومزخرف ماهی 30 گیگ دانلود میکنم (سرعت رو 30-40) اگه سرعت بالاتر بدن اما ماهی 20گیگ اصلا فایده ندارهنقل قول:
چطوری 30 گیگ دانلود داری؟ من حداکثر 15 گیگ!!!!نقل قول:
آیا شما 24 ساعت شبانه روز دانلود دارید؟ آیا:n02:
ماه پیش 33 گیگ دانلود کردم بستگی به این داره که چقدر دانلود داشته باشم 13روزی از اشتراکم گذشته 12ونیم گیگ مصرف کردم شما زورتو بزن برادر از15 بیشتر میشه:n01:نقل قول:
نمی دونم چه فرجی شده !!!
الان شبانه سرعت دانلودم شده 150 !!!!
اندیشه مرکز 4
:n28::n28::n28::n19::n19::n19:
دوست عزیز اقا ساسان همون زمان هم که من و سایر دوستان از ضحی کیش جمع کردیم گفتیم شما هم جمع کن سرعت تغییر نمیکنه.نقل قول:
با این وضعیت بیا اندیشه 256 نامحدود بگیر شما که رشت هستی بستگی به مرکز مخابراتی داره خط 727.882-222 که من تست کردم سرعت دانلود 50 است.
الان ضحی کیش به شما داره با همین پول سرعت 30 تا 40 میده.
به جای سرویس 31 روزه سرویس 30 روزه میده.
اما اندیشه داره سرعت 50 میده 31 روز + 3 روز هم رایگان.
با موندن تو ضحی کیش فقط داری پول خودت را دور میریزی.
اندیشه 128 نامحدود سرعت 5 - 6 !!
قطعی هم که واویلا ...
دوست عزیزم سرعت 40با 50 اونقدر تفاوت نداره که بخوام جمع آوری کنم اگه سرعت isp دیگه ای سرعت 70-80 بده من اولین نفری میشم که جمع اوری و ثبت نام میکنهنقل قول:
ا