میشه لطفا یکی جواب مارو بده.نقل قول:
اصلا همچین سایتی هست یا نه؟
سایتهای پولی چی؟
میشه لطفا یکی جواب مارو بده.نقل قول:
اصلا همچین سایتی هست یا نه؟
سایتهای پولی چی؟
نقل قول:البته نیاز به ثبت نام دارهکد:http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=61289
امکانش خیلی کمه ولی واسه اطمینان پلم هارد رو خوب چک کنیدنقل قول:
آیا امکان داره فروشندگان هاردهای اوریجینال 360 رو ازش بردارن و این هاردارو بذارن بهش،موقع خرید از کجا میشه فهمید؟
آدرس این پست که نقل قول کردی رو میدی ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
واسه چی؟:31:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5279590&postcount=17249
قدمتون رو چشم :40:نقل قول:
نه عزیز برنامه ریزی داخل Nand اختصاصی هست.
ممنون ایشالا میام ازت یکی میگیرم.
پس یعنی الان چی میشه؟:31: این مارک هاردا یه کاری کردن که NAND شونو بشه دست کاری کرد؟
سلام.
نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه ... به هر حال ببخشید.
میخوام بدونم بهترین و ارزونترین جایی که میتونم کارت Live 1 ساله یا 4000 point بخرم کجاست ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
[QUOTE=joykiller360;5281985]
واسه چی؟:31:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5279590&postcount=17249
ممنون !!! چون قکر کردم از یه تایپیک دیگه نقل کردی چون تو این یکی دو صفحه یپیش چنین چیزی ندیدم !!!:31:
آیا با کابل دیگه ای هم امتحان کردی شما ؟نقل قول:
امکان داره Socket کابل شما اتصالی داشته باشه و یا اینکه کابل از تو قطعی داشته باشه.
شما اول اینارو چک کن اگه درست بود بعد میریم سراغ monitor .
شما چرا از Torrent دانلود نمیکنی دوست گلم ؟! بهترین جا برای دانلود این جور فایل ها است.نقل قول:
جیگرتو :10:نقل قول:
نه عزیز دل برادر , Nand ها مانند Bios و EPROM و Rom و ... یک حافظه ی قابل Edit شدن هستن که یا توسط DOS و یا توسط
OS با نرم افزار های HEX Editor به صورت پیشرفته و نرم افزار های کاربردی مخصوص به هر قطعه میشود آنها رو دستکاری کرد.
البته NAND ها حافظه ی کلی هستن و کاربرد های زیادی دارن ولی در دستگاه هایی مثل HDD ها و DVD-rom ها و ... برای دستورات
عملکردی و تطبیق دهنده استفاده میشن.
تمام HDD ها از شرکت به صورت یکنواخت عرضه میشن که طبق سفارشات یک شرکت میتونن طبق نیاز اون Device مثل Xbox 360
از کارخانه برنامه ریزی بشن. چون من اصلا این موضوع رو دور از ذهن میدونم که Microsoft بخواد هارد ها و DVD-rom هارو خودش
هماهنگ سازی کنه.
حالا هارد هایی که مخصوص PC ها و انواع خانواده های این Platform عرضه میشن یک نوع برنامه ریزی Nand دارن که هیچ گونه مشکلی برای کار ندارن ولی زمانی که ما میخوایم یک هارد رو برای یک OS کاملا متفاوت و یک Device متفاوت عرضه کنیم نیاز به تغییرات
کارخانه ای داریم .
تو BC آموزش هماهنگ سازی Nand هارد های Xbox 360 رو گذاشته که واقعا کار وقت گیری هم هست .
سلام
کسی میدونه چه جور میشه رو کنسول رمز گذاشت
کجاش؟ میتونی مثلا یه کار کنی بعد از ۱۵ دقیقه بازی ازت رمز بخواد. منظورت اینه؟نقل قول:
سلام
کسی میدونه چه جور میشه رو کنسول رمز گذاشت
خب جا داره منم خبر حک شدن کنسول جدیده 360 تو بهتون تبریک بگم:20:
بلاخره -- شد :8:
حالا به نظرتون تا کی طول میکشه به دست ما برسه ؟؟
این کنسول جدیده از نظر پردازش و اینا که فرقی نمی کنه؟(بابا من تازه یه xbox خریدم:19:)
یه کاری کنم وقتی کنسول رو روشن میکنم رمز بخوادنقل قول:
پس من slim میگیرم :دی..............فقط کجا کپی خورش می کنند ؟......نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟
1- آقا چطوری میشه آواتار رو به طور کلی حذف کرد؟
2- دانلود تم فقط از طریق لایو ایک باکس میسره؟ یعنی میشه از طریق فلش تم ریخت یا نه؟
3- افت فریم رو بعضی بازیها روی الایت طبیعیه؟
4- قیمت مجموعه فرمان اتومبیل چقدر در میاد؟
سلام -- شودنxbox360slimبه همه تبریک میگم آیامیشه داخل هاردxboxآهنگ ریخت اگه میشه چه فرمت هایی؟
من از دست شما باید سر به بیابون بزارم :19:اسمش اسلیم نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتت:angry:نقل قول:
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
2-میشه بله دانلود میکنی میریزی رو فلش به کنسول میزنی یه پیام میاره حله اگه نیاورد ری استارت کننقل قول:
4-منظورت دقیقا کدوم هاست مثلا فرمون+گاز و ترمز وکلاج+دنده یا بیشتر
حالا هست یا نیست چه فرقی میکنه؟مهم نیته:27:در ضمن slim یک اسطلاحه و به هر چی که باریک و کوچک هست میشه گفت اسلیم پس انقد گیر ندید
سلام خدمت اساتید
قصد خرید Xbox 360 رو داشتم ولی کلا هیچی در مورد این کنسول نمیدونم
در مورد بازی های یازی با PC راحت تره یا Xbox
چون بازی مثلا GTA که باید با موس هم کار کنی هر چی فکرش میکنم با دسته یکم سخته
خلاصه ارزش خرید داره؟
از نظر تبک و گیر کردن و افت فریم همچین چیزایی وجود داره تو کنسول؟
اگه آره کدوم مدل،این Xbox جدید که میگید اومده چی هست؟
این سوال آخر رو لطفا بدون تعصب بگید
فرق PS3 با 360 بازی های انحصاری سونی هست؟
ببخشید سوالام زیاد بود
ممنون از پاسختون
یکی این سوال ما رو جواب میده ؟ من goldم داره تموم میشه !نقل قول:
نقل قول:نه عزیزم اینطوری که شما میخوای نه ولی میتونی برای بازی کردن با کنسول رمز بزاری که هیچ کس نتونه باهاش بازی کنه.نقل قول:
همچنین برای دیدن فیلم.
نه فقط از نظر گرماده بودن کمی بهتر شده و گرمای کمتری نسبت به Jasper ها و Falcon ها ایجاد میکنه.نقل قول:
شما روی قسمت My Xbox به پنجره ی دوم میرید Customize Avatar رو میزنید بعد روی گزینه ی Start Over کلیک میکنید و OK رو میزنید.نقل قول:
فقط میتونید آهنگهایی که Audio هستن رو روی هارد دستگاه Rip کنید.نقل قول:
صفحه ی اول همین تاپیک تمام اطلاعات رو برای شما گذاشته.نقل قول:
هر دو کنسول Xbox 360 و PS3 بسیار جذاب هستن و فقط بسته به سلیقه و میزان پول تو جیب شما برای خرید بازی قابل انتخاب هستن که یکیسری از دوستان هر دو رو هم با هم دارن چون این دو کنسول مکمل یکدیگرند.
از فروشگاه های online خرید کنیدنقل قول:
B a z i C e n t e r.com
B a z y r a y a n e h.com
s h o p . b a z i n a m a.com
(فاصله هارو بردارید)
من نگفتم کجاها دارن برای فروش که . من میگم کجاها منصف ترن و ارزون تر میدن (ترجیحا فروشگاه ها نه سایت ها) . این سایت ها رو دیده بودم و قیمت هاش هم خیلی فضایی هستن !!!نقل قول:
الان با یه کابل دیگه HDMI از اون گرون هاش ازمایش کردم و حل بودنقل قول:
بالاخره ارزون بودن این مدل HDMI ها هم بی دلیل نباید باشه دیگه :41:
ببخشید بچه که زدن نداره من ازشمامعذرت می خوام جناب s.j-rezاگه میشه جواب سوال روهم بدیدممنون میشم دوستان
من حواسم به پست قبلی شما نبود.نقل قول:
فروشگاه نیما در میدان توپ خونه ارزون میده جنساش رو .
آدرس : توپخونه-پاساژ لباف-طبقه ی زیرین- فروشگاه نیما
سلام.samgun
از کجا باید رمز گذاشت تا کسی نتونه بازی کنه..
من یه کارایی کردم ولی بعد از 15 دقیقه رمز میخواد ... تو قسمت r cod
یاد بدی ممنون .....
سلام عزیزنقل قول:
شما به آدرس زیر برو :
System Setting>>>Family Setting>>>Consol Control's>>>Game Ratings
این گزینه رو روی حالت Early Childhood قرار دهید
سپس برگشته و روی گزینه ی Family timer's کلیک کنید و گزینه ی OFF رو انتخاب کنید
دوباره برگشته و روی گزینه ی Set Pass Code رفته و Password مورد نظر خودتون رو با کلید های (Y,B,X,A,UP,DOWN,LEFT,RIGHT,RB,RT,LB,LT)
تنظیم کنید و بعد گزینه ی مربوط یه سوال قفل رو انتخاب و جوابش رو تایپ کنید
سپس تنظیمات رو Save کرده و خارج بشید.
داشتم تو آرشیوم چرخ میزدم که یهو چشم به این مهندسی زیبا افتاد گفتم شما هم از دیدنش بی نصیب نمونید.
این ساختمان داخلی Xenon هست که دارید روزی 25 ساعت ازش کار میکشید :31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکرنقل قول:
اگه زحمتی نیست لطفا یه سایت برا دانلود معرفی کنید.
بله منظورم همونه
سعید مسخرمون کردی!:31:نقل قول:
اینجا که عکسی نیست!:31:
وااااااااا !!نقل قول:
خودم الان Upload کردم ! درسته درسته !!
چرا عیب میزاری رو دختر مردم :31:
دوستان من میخوام یه تی وی بخرم ال سی دی پیشنهاد میکنید یا پلاسما ؟
سلام به همه بر و بچ...
یه سوال فنی!!!
میشه از دسته ایکس باکس تو کامپیوتر استفاده کرد یا نه؟؟؟ یعنی تبدیلی چیزی برای این کار وجود داره؟؟؟؟
پلاسما دیگه به فنا رفته برو تو کار lcd که پشیمون نمیشینقل قول:
البته اگه بودجه ات میرسه برو تو کار LED
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
آگه دسته ات بی سیم هست نیاز به این وسیله داری:نقل قول:
[le-/"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
کسی میدونه از این کیفا کجا میفروشند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/
منم نمیبینم:18:نقل قول:
سلام دوستان چطوری میشه روی xbox 360 رمز گذاشت
من توی مرکز کامپیوتری شهرک غرب دیدم ولی جدا نمی فروشه با دسته هستش (میدان صنعت بلوار فرحزادی ) اسم مغازه ماهان هستشنقل قول:
نقل قول:
حالا اینو از کجا میشه گیر آورد؟؟؟؟ تو ایران پیدا میشه؟؟؟
بعد احتیاجی به درایور خاصی نیست؟؟؟؟؟
نقل قول:درست شد !!؟؟نقل قول:
لینک رو عوض کردم