سلام اگر وی مودم سیم 4gباشه چی بازم اپدیت میشه؟نقل قول:
Printable View
سلام اگر وی مودم سیم 4gباشه چی بازم اپدیت میشه؟نقل قول:
سلام دوستان ... من دیشب مودمم روشن بود از کجا بفهمم آپدیت شده؟؟ فرقی نکرده اصن... حالا این هیچی چراغای روی مودمم 4 تاش روشنه توی تنظیمات مودم اون بالای مرورگر 3 تا نشون میده ... یا وقتی چراغ مودم 2 تاس تو مرورگر یکی روشنه ... قبلا درست بود چرا اینطوری شده؟؟واسه شمام همینه؟
مودم B5142
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]دوستان من 2ماه پیش اپدیت کردم به R15ایا راهی هست برگردم به ورژن قبلی ایرانسل ؟
مودمم z6000
Firmware Versionنقل قول:
باید ۳ رقم آخرش از ۱۳۰ شده باشه ۱۴۰.
درست میگی مودم منم یه چراغ اضافه تر روشن میشه، اینم احتمالا حقه جدیده ایرانسله برای نشون دادن انتن دهی بیشتر
اون انتن دهی مرورگر صحیحه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
آهان اره دیدم درسته شده 140 ... پس الکی چراغ بیشتر روشن میشه که بگن قوی تر شده:n08:عجب!!!نقل قول:
دوستان این مودم outdoor از نظر قطعات فرق میکنه با مودم رومیزی ؟ من مودمم رو توی باکس ضد اب outdoor گذاشتم و روی پشت بام هم تست کردم مشکل سیگنال و اینا حل شد اما میترسم دایمی بزارمش قطعاتش زیر افتاب 60 درجه اهواز داغ کنن و بسوزه .کسی در این مورد نظری نداره ؟ یعنی مقاومت مدار الکترونیکی مودم های فضای باز در برابر گرما بیشتر از مودم های رومیزی هست؟
گمان میکنم فقط آفتاب مستفیم آسیب بزنه، که اونم میتونی با یه تلق سفید یا نایلون سفید ضخیم جلوشو بگیرینقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نذار برادر نو این آفتاب اهواز فولاد هم آب میشه چه برسه مودم بدبخت :n09: به نظرم حداقل زیر سایه بون بزارش که آفتاب مستقیم نخوره بهشنقل قول:
حواستم بده شب که خوابی ندزدنش از اون بالا
جعبه ای که من براش در نظر گرفتم دقیقا مثل جعبه همون مودم بیرونی هست و از باکس هایی هست که برای رادیوهای وایرلس استفاده میشه فقط مشکل الان اینجاست که اونا چندین سال اون بالا افتاب میخورن و نمیسوزن ولی من به مدار مودم های داخلی شک دارم میترسم مدار الکترونیکی داخلش در برابر گرما مقاوم نباشه.نقل قول:
پس چه طوری اینهمه وسیله رادیویی و مودم های بیرونی روی دکلها توی گرمای اهواز هیچیشون نمیشه ؟نقل قول:
معمولاً توی لیست مشخصات هر دستگاهی، بازه دمایی و رطوبت نرمال اون دستگاه رو مینویسن. معمولاً مودمهای Out Door بازه دمایی کارکردشون بیشتره. مودمتون چیه؟ برای مودم 5142 محدوده بین 5- تا 40 درجه و برای مودم DT350 بین 0 تا 40 درجه نوشته شده.نقل قول: