باشگاه وياريال اسپانيا با انتقال مكسي مهاجم خود به باشگاه منچستر يونايتد مخالفت كرد .
Printable View
باشگاه وياريال اسپانيا با انتقال مكسي مهاجم خود به باشگاه منچستر يونايتد مخالفت كرد .
سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك گفت: عدم جذب بازيكنان بزرگ به دليل مشكلات مالي باشگاه بوده است.
منصور پورحيدري، سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: يكي از مشكلات مهمي كه تا به حال با آن مواجه بودهايم بياطلاعي از زمان آغاز ليگ دسته اول كشور بود كه با اعلام فدراسيون فوتبال، ليگ دسته اول كشور از روز 21 شهريورماه آغاز خواهد شد؛ با اين برنامه حدود يك ماه براي آمادهسازي تيم، زمان در اختيار خواهيم داشت.
پورحيدري افزود: تمرينات خود را به صورت جدي آغاز كردهايم؛ ولي، هم اكنون در تمامي خطوط، نيازمند جذب بازيكن هستيم كه به دليل مشكلات مالي باشگاه تا كنون نتوانستهايم بازيكنان مورد نظر خود را جذب كنيم.
وي ادامه داد: با صحبتهاي انجام شده با مسوولان باشگاه تا پايان هفته جاري چند بازيكن با باشگاه قرارداد منعقد خواهند كرد.
سرمربي تيم صنايع بزرگترين مشكل تيم را در خط حمله عنوان كرد و افزود: سه مهاجم اصلي خود با نامهاي حسين عبدي، مهدي شعباني و حسين جعفري را امسال از دست داده ايم. به همين دليل هدف اصلي باشگاه در نقل و انتقالات جذب چند مهاجم خوب براي پر كردن خلاء اين بازيكنان است.
پورحيدري در پايان اظهار كرد: اميدواريم با برطرف شدن مشكلات مالي باشگاه به ليگ برتر صعود کنيم، هر چند اين كار با حضور تيمهاي قدرتمند بسيار دشوار است.
انتهاي پيام
آري هان هلندي بعد از اخراج از پرسپوليس به عنوان سرمربي جديد تيم ملي كامرون برگزيده شد.
و به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ آري هان سرمربي هلندي و سابق تيم پرسپوليس تهران به عنوان سرمربي جديد تيم ملي كامرون منصوب شد.
همچنين وزير ورزش كامرون هم در راديوي ملي اين كشور انتصاب هان 57 ساله را به سمت سرمربيگري تيم ملي كامرون اعلام كرد. تئودو يونگ نيز كمك مربي هان درتيم كامرون خواهد بود.
شنيدن نظرات برانکو ايوانکوويچ در مورد بازى ايران و سوريه هم مىتواند در نوع خود جالب باشد. مصاحبه برانکو را بدون هيچ توضيح اضافى بخوانيد:
بازى ايران و سوريه را ديديد؟
در لندن هستم و به دليل کارهاى شخصى نتوانستم بازى را تماشا کنم اما خبر تساوى ايران و سوريه را شنيدم.
نتيجه خوبى بود؟
طبيعى است که نتيجه خوبى نيست اما بايد شرايط را ديد و بادقت در اين مورد صحبت کرد. ما پيش از اين سوريه را با قدرت شکست داده بوديم اما فوتبال شما شرايط تازهاى را تجربه مىکند.
مىدانيد که حدود 70 درصد ترکيب تيمملى با زمان شما تغيير کرده؟
بازى را نديدم و از ترکيب هم خبر ندارم اما به هر حال اين انتخاب مربى شماست و حتماً فکر مىکند بهترينها را دعوت کرده همانطور که طبيعتاً شما فکر مىکنيد بهترين مربى را انتخاب کردهايد. اين مربى انتخاب شماست و بايد به تصميمات او هم احترام گذاشت.
بازى با کرهجنوبى را چگونه مىبينيد؟
من به همراه تيمملى ايران مقابل کرهجنوبى هم به پيروزى رسيدم و حالا فکر مىکنم احتمالاً شما هم بتوانيد اين تيم را مغلوب کنيد. آن روز من فکر مىکردم با بهترين بازيکنان ايران مقابل کره به پيروزى رسيدهايم و حالا حتماً قلعهنوعى فکر مىکند که بهترينها را انتخاب کرده پس دليلى ندارد که به نتيجه ديگرى فکر کنيد. بايد در انديشه صعود باشيد حتماً کره را شکست مىدهيد.
اما بازى با کره سختتر است؟
هر مسابقه به اندازه خودش سخت است اما شما به خاطر داريد که چطور در شرق آسيا کرهجنوبى را شکست داديم و به نيمهنهايى جام ملتها صعود کرديم.
آيا صعود مىکنيم؟!
اميدوارم اين تساوى مردم را نگران نکرده باشد. مردم ايران فوتبال را خيلى دوست دارند. فکر نمىکنم جاى نگرانى باشد. شما مىتوانيد کره را شکست دهيد و از گروه صعود کنيد. فوتبال ايران يکى از قدرتهاى آسياست و اين نتيجه نبايد شما را نااميد کند.
براى تسويهحساب به ايران نمىآييد؟
نيازى نيست. فدراسيون فوتبال ايران بخش باقىمانده از قرارداد را به حساب من واريز مىکند اما در يک فرصت مناسب مىآيم تا دوستانم را ببينم.
هنوز با تيم جديدى وارد مذاکره نشدهايد؟
پيشنهادات زيادى مطرح شده اما فعلاً بايد به کارهايم رسيدگى کنم و در يک فرصت مناسب به آغاز مجدد کار فکر مىکنم.
نورنبرگ با برتري مقابل مونشن گلادباخ به صدر جدول رده بندي بوندسيلگا صعود كرد.
به گزارش گروه ورزش خبرگزاري كار ايران(ايلنا) در آغاز هفته دوم مسابقات ليگ فوتبال آلمان شب گذشته تيم نورنبرگ با تك گل دقيقه پنجم ماركوس اشكروت از سد مونشن گلاد باخ گذشت تا با كسب شش امتياز به صدر جدول صعود كند.
در ادامه اين رقابت ها امشب و فردا شب هشت ديدار ديگر برگزار مي شود كه برنامه آن به شرح زير است:
شنبه:
آلمانيا آخن - شالكه
دورتمند- ماينتس
فرانكفورت - وولفسبورگ
گوتبوس - هامبورگ
هرتابرلين- هانوفر
ورد برمن - لوركوزن
يكشنبه:
بيله فلد - اشتوتگارت
بوخوم- بايرن مونيخ
پايان پيام
اري هان مربي سرنشاس هلندي ، به عنوان مربي تيم ملي كامرون برگزيده شد .
فرانچسكو توتي بازيكن سرشناس ايتاليايي كه از تيم ملي خداحافظي كرده بود گفت: قصد دارم دوباره براي تيم ملي بازي كنم .
حميد صالح حميد زيچ بازيكن بوسنيايي تيم بايرن مونيخ به علت طولاني شدن اسيب ديدگي اش از تيم ملي بوسني خداحافظي كرد .
حميد زيچ سابقه 44 بازي ملي را دارد .
برانکو: نگران نباشيد کره را مىبريد و صعود مىکنيد
شنيدن نظرات برانکو ايوانکوويچ در مورد بازى ايران و سوريه هم مىتواند در نوع خود جالب باشد. مصاحبه برانکو را بدون هيچ توضيح اضافى بخوانيد:
بازى ايران و سوريه را ديديد؟
در لندن هستم و به دليل کارهاى شخصى نتوانستم بازى را تماشا کنم اما خبر تساوى ايران و سوريه را شنيدم.
نتيجه خوبى بود؟
طبيعى است که نتيجه خوبى نيست اما بايد شرايط را ديد و بادقت در اين مورد صحبت کرد. ما پيش از اين سوريه را با قدرت شکست داده بوديم اما فوتبال شما شرايط تازهاى را تجربه مىکند.
مىدانيد که حدود 70 درصد ترکيب تيمملى با زمان شما تغيير کرده؟
بازى را نديدم و از ترکيب هم خبر ندارم اما به هر حال اين انتخاب مربى شماست و حتماً فکر مىکند بهترينها را دعوت کرده همانطور که طبيعتاً شما فکر مىکنيد بهترين مربى را انتخاب کردهايد. اين مربى انتخاب شماست و بايد به تصميمات او هم احترام گذاشت.
بازى با کرهجنوبى را چگونه مىبينيد؟
من به همراه تيمملى ايران مقابل کرهجنوبى هم به پيروزى رسيدم و حالا فکر مىکنم احتمالاً شما هم بتوانيد اين تيم را مغلوب کنيد. آن روز من فکر مىکردم با بهترين بازيکنان ايران مقابل کره به پيروزى رسيدهايم و حالا حتماً قلعهنوعى فکر مىکند که بهترينها را انتخاب کرده پس دليلى ندارد که به نتيجه ديگرى فکر کنيد. بايد در انديشه صعود باشيد حتماً کره را شکست مىدهيد.
اما بازى با کره سختتر است؟
هر مسابقه به اندازه خودش سخت است اما شما به خاطر داريد که چطور در شرق آسيا کرهجنوبى را شکست داديم و به نيمهنهايى جام ملتها صعود کرديم.
آيا صعود مىکنيم؟!
اميدوارم اين تساوى مردم را نگران نکرده باشد. مردم ايران فوتبال را خيلى دوست دارند. فکر نمىکنم جاى نگرانى باشد. شما مىتوانيد کره را شکست دهيد و از گروه صعود کنيد. فوتبال ايران يکى از قدرتهاى آسياست و اين نتيجه نبايد شما را نااميد کند.
براى تسويهحساب به ايران نمىآييد؟
نيازى نيست. فدراسيون فوتبال ايران بخش باقىمانده از قرارداد را به حساب من واريز مىکند اما در يک فرصت مناسب مىآيم تا دوستانم را ببينم.
هنوز با تيم جديدى وارد مذاکره نشدهايد؟
پيشنهادات زيادى مطرح شده اما فعلاً بايد به کارهايم رسيدگى کنم و در يک فرصت مناسب به آغاز مجدد کار فکر مىکنم.
مهدوىکيا: از اينکه کاپيتان شدم خوشحالم
تيمملى ايران در روزى به مصاف سوريه رفت که ديگر از على دايى در صف اول بازيکنان با آن شماره 10 معروفش خبرى نبود، بلکه کاپيتان جديد بازيکنى بود به نام «مهدى مهدوىکيا» در سن 29 سالگى در نودوسومين بازى ملي. او بازى خوبى در اين ديدار انجام داد اما سرمربى تيمملى تصميم گرفت در دقيقه شصتونه، کاپيتان را از زمين بيرون بکشد هرچند کيا تعويض بازيکن را حق مربى مىداند. او پس از بازى با سوريه گفتگويى انجام داده که گزيدهاى از آن را در زير مىخوانيد:
* شروع چندان خوبى نبود. تساوى در خانه نمىتواند نتيجه خوبى باشد هرچند که زمان زيادى از بازى را در اختيار داشتيم اما نتوانستيم به نتيجهاى بهتر از تساوى دست پيدا کنيم و اين دلخواه ما نبود.
* مشکل اصلى تيمملى عدم هماهنگى بازيکنان بود اما باور دارم که تمرينات بيشتر مىتواند تيم را به هماهنگى بهتر برساند. ما در بازى با سوريه موقعيتهاى فراوان گلزنى را به دست آورديم اما به غير از يکي، باقى فرصتها با بىدقتى از دست رفت.
* مشکل خاصى نبود، اين نظر سرمربى بود که من را تعويض کند و من هم آن را به راحتى پذيرفتم. از اين که بيرون آمدنم با گل همراه شد، خوشحال شدم.
* کاپيتانى تيمملى افتخار بسيار بزرگى است من نيز از اين مسئله بسيار خوشحالم.
* مطمئنم بازى برگشت ما برنده خواهيم شد هرچند که سوريه در اين چند سال اخير هميشه ما را اذيت کرده است.