سرعت دانلودت زیر 100 هست و بیشتر نمیشه . وبگردی هم احتمالا با مشکل بربخوری دانلود بماند !نقل قول:
سرویس های نامحدود اسمی نامحدود هست ولی همه جانبه محدودیت دارند . و این یه اصل کلی هست . شاتل تا آرت 4 اصلا نمیشه زندگی کرد . آسیاتک نداشتم :n41:
Printable View
سرعت دانلودت زیر 100 هست و بیشتر نمیشه . وبگردی هم احتمالا با مشکل بربخوری دانلود بماند !نقل قول:
سرویس های نامحدود اسمی نامحدود هست ولی همه جانبه محدودیت دارند . و این یه اصل کلی هست . شاتل تا آرت 4 اصلا نمیشه زندگی کرد . آسیاتک نداشتم :n41:
سلام
دوستان هیچ راهی نیست که بشه فیلم های نماوا رو دانلود کرد ؟
من فیلم کارآموز رو میخوام ولی با این دوبله
دو تا دوبله دیگه دانلود کردم ولی هر دو به درد نمیخوردن و جالب نبود
یرنامه torch browser رو دانلود کن شاید بشه با اون وارد صفحه تماشای ویدیو شو یه گزینه داره ویدیو روش بزن شاید دانلود شهنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام
دوستان من دوره قبل آرت 1 داشتم و محدود شدم، به آرت 2 تغییر دادم و محدودیت پرید اما آخرای دوره آرت 2 هم محدود شدم
برای دوره جدید درخواست دادم فاکتورمو دوباره آرت 1 کردن
هنوز اینترنت قطع نشده بود و یک روز از زمان سرویسم باقی مونده بود که تمدید کردم
حالا توی سرویس این ماهم هنوزم محدودم و محدودیت برداشته نشده
بنظرتون چرا اینجوری شد؟
مگه بعد از تمدید نباید محدودیت برداشته میشد؟
باید میذاشتم اول قطع بشه بعد تمدید میکردم؟
ارهنقل قول:
ساعت 1 تا 3 سرعتم میشه 12 کیلوبایت (البته چون تو بلک لیستم) 3 به بعد میشه 1 مگ
فک کرده ما بیخیال میشیم:-دی
کاش اصفهانم میتونستم از شاتل سرویس بگیرم.خسته شدم از مخابرات.خوش به حالت:(
سلام تمدید سرویس آرت که محدود شدید یعنی الان شما آرت 1 دارید و محدود شدید . تمدید این کمکی بهتون نمیکنه چون باز هم محدود هستید :n31: تنها راهش ارتقا به یک آرت بالاتر هست و بعد از اون که به یه حدی از قیمت رسیدید که نمیصرفید تغییر بدید به اکو و بعد از یک ماه برید آرت بگیرید .نقل قول:
نقل قول:ارت یک دارم 110 کیلوبایت ثابت هستنقل قول:
سرویس گیمینگ هم فعاله
سلام دوستان
من از های وب سرویس دارم حالا با طرح های خوبی هم که شاتل گذاشته میخواستم شاتل بگیرم ، فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
اینترنت شبانه شاتل چطور هست 1 تا 7 چقد میشه دانلود کرد؟
برای جا به جایی چیکار باید بکنم ؟ فقط با تماس به های وب بگم جمع کنن و اتوماتیک شاتل میاد روی خط؟
راستی این شاتل لند چند وقت یکبار طرح میزاره؟
با سپاس :n40:
جفت سرور داخلی و خارجی سرعتش رو 110 عه؟! تفاوتی بین سرور داخلی و خارجی نیست؟نقل قول:
اگه هاستو وى پى اس سايتاى خارجيو داخلى قوى باشن نه هيچ فرقى ندارهنقل قول:
چرا تعجب كردين مگه مال شما چنده الان