سلام.آنتن گوشی سونی اریکسونم مدل k800 رفته.راهی هست که برگرده؟البته واسه تعمیر دوربینش دادم که اینجوری شد.ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.:20:
سلام.آنتن گوشی سونی اریکسونم مدل k800 رفته.راهی هست که برگرده؟البته واسه تعمیر دوربینش دادم که اینجوری شد.ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.:20:
شايد ريجستر گوشيت پريده!نقل قول:
:41::41::41::41:نقل قول:
سلام دوستان .
من گوشیم w580 هست و فارسی نداره . fs گوشی برا روسیه اس ! یعنی m_east_n_afr نیست . اما فایلای فلش رو دارم . ولی نمی خوام فلش کنم . فقط میخوام فارسی اضافه کنم . کاستوم پک فارسی رو هم دارم . اما وقتی فقط کاستوم رو فلش میکنم ، فارسی اضافه نمیشه . چیکار کنم ؟ چطور میتونم بدون فلش کردن فارسی اضافه کنم ؟
ممنون . موفق باشید .
حالا راهی داره که درست بشه
؟
دورود بر بروبکس سایت
می خواستم بدونم ایا ویواز n-gage ساپورت میکنه یا نه؟
ممنونم از پاسخدهیتون پیشاپیش:11:
چرا نداره عزیز!نقل قول:
ببر پیش یه تعمیرکار احتمالا موقع بستن دوربین قسمت آنتن درست سر جاش قرار نگرفته.
به نظر تون X10 خوبه که بخرم یا نه من خودم بین X10 ، Arc ، اچ تی سی Desier و متورولا مایلستون XT720 گیر کردم شک دارم خیلی هم برسی کردم تمام Review ها رو رفتم دیدم به غیر از Arc که عیبش فقط گرون بودنشه همه در حد هم هستم نظر شما چیه چی کار کنم؟؟؟... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا" کمکم کنید ...
گوشیم k850 خط همراه اول 0911382 چجوری پیام تصویریش رو فعال کنم من اس ام اس به 8008 زدم و یه mms gprs فعال شد ولی نمیشه فرستاد.... چیکار کنم؟ دیگرون برام میفرستن من نمیتونم بفرستم
سلام به اساتید این بخش
دوستان p990i من خیلی قاطی کرده میخوام آپدیتش کنم
میشه یه توزیع خوب بهم بدین من اصلاً هیچی نمیدونم پس از سیر تا پیازش رو بهم بگید
پیشاپیش سپاسگذارم