سلام سریال اکتیو کد کسپراسکای 2015 رو میخاستم
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
با سلام سریال جدید کسپر اسکای 2015 رو میخاستم..بعد شما گفته بودی برای دریافت لاینسیس 3 ماهه
به این ادرس برو.
.ولی من چیزی ندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو اون سایت میشه طریقه دانلود شو بگین..
- - - Updated - - -
با سلام سریال جدید کسپر اسکای 2015 رو میخاستم..بعد شما گفته بودی برای دریافت لاینسیس 3 ماهه
به این ادرس برو.
.ولی من چیزی ندیدhttp://promo.kaspersky.com/forzakisم تو اون سایت میشه طریقه دانلود شو بگین..
- - - Updated - - -
فرق تریال ریست با اکتیو کد در کسپر اسکای چیه
خوب دلیلش اینه که بعداز غیرفعال کردن سلف دیفنس کسپرسکی باید برنامه رو از قسمت System tray ببندید سپس تریال ریست رااجراکرده و کسپر را run کنید و تنظیمات ------ کسپر رو طبق پست قبلی تنظیم و قندشکن را اجرا و بعد بهش سریال فعال بدید،تمام.:n16:نقل قول:
درودنقل قول:
متاسفانه این سایت دیگه لاینسس رایگان نمیده!فعلا تا بازشدن وفعال شدن سایت باید منتظر باشید.
تریال ریست فایلهای رجیستری کسپرسکی رو دستکاری می کنه وصرفا تایم باقی مانده از مدت زمان اکسپایر شدن انتی ویروس رو دوباره به 30 روز ازمایشی تمدید میکنه ولی لاینسس قانونی برای مدت زمان طولانی انتی ویروس شمارو اکتیو نگه میداره :n16:
سلام
من یک ماه میشه که کاسپرم رو به اینترنت سیکوریتی تغییر دادم و الان مشکلاتی دارم که چند روز پیش نداشتم ، کاسپر اورجینال دارم
اولا نمیذاره idm هیچ نرم افزاری رو دانلود کنه
دوما خیلی از سایت ها رو نمیذاره ازش دانلود کنم ، مثل بخش دانلود سایت خودمون و سافت گذر و سافت 98 و یکی دو تا دیگه ، ببخشید اسم بردم
حتی تو انجمن هاشون هم نمیتونم برم ، مشکل چیه ؟
چرا بیشتر سایت ها برام باز نمیشه ؟
مرورگرم واترفکس هستش و همیشه اپدیت و بدون مشکل بوده
- - - Updated - - -
سلام
من یک ماه میشه که کاسپرم رو به اینترنت سیکوریتی تغییر دادم و الان مشکلاتی دارم که چند روز پیش نداشتم ، کاسپر اورجینال دارم
اولا نمیذاره idm هیچ نرم افزاری رو دانلود کنه
دوما خیلی از سایت ها رو نمیذاره ازش دانلود کنم ، مثل بخش دانلود سایت خودمون و سافت گذر و سافت 98 و یکی دو تا دیگه ، ببخشید اسم بردم
حتی تو انجمن هاشون هم نمیتونم برم ، مشکل چیه ؟
چرا بیشتر سایت ها برام باز نمیشه ؟
مرورگرم واترفکس هستش و همیشه اپدیت و بدون مشکل بوده
دوستان فایروال کاسپر رو غیر فعال کردم تا حدی درست شد ، یعنی چی این ؟ چرا این همه گیر دادن ؟
تازه idm هم خریداری شده دارم و مشکل پچ و این چیزا نیست ، به نظر شما باید فایروال غیر فعال باشه ؟
من idm غیر اورجینال دارم و کسپر کاری بهش نداره.نقل قول:
بنظر میرسه parental control برای شما فعال هست.ادمین کامپیوتر خودتون هستید یا نه؟سایتها با چه اروری مواجه میشه؟
-----------------------
- - - Updated - - -
این مشکل کی حل میشه خدا میدونه :n34:
ممنون
بله خودم ادمین هستم
با disable و inableکردن پارنتال کنترل فرقی نمیکنه
سایت ها هم میره برای لود ولی هیچی نمیاره و متوقف میشه
مشکل همچنان هست
- - - Updated - - -
ممنون
بله خودم ادمین هستم
با disable و inableکردن پارنتال کنترل فرقی نمیکنه
سایت ها هم میره برای لود ولی هیچی نمیاره و متوقف میشه
مشکل همچنان هست
درودنقل قول:
چک کنید برنامه idm درلیست trusted اپلیکیشن کنترل کسپرسکی ودر حالت Allow Stert up قرارگرفته باشه ،ضمنا دسترسی برنامه به نت درقسمت Firewall نیز داده شده باشه. برای رفع مشکل عدم کانکت شدن به سایتهایی که فایروال کسپر اجازه بازدید ازشون رو نمیده ،درقسمت General Settings کسپر واز قسمت Manage Settings گزینه Restore Settings راکلیک کنید تاهمه چی به حالت دیفالت خودش برگرده ضمنا تاریخ سیستم و وضعیت اخرین بروزرسانی انتی ویروس روچک کنید تامشکلی پیش نیاد.
موفق باشید.:n16:
سلام دوستان
قسمت cloud protection بهتره فعالش کنیم یا همون غیرفعال بمونه؟ چه مزایا و معایبی داره؟
و چرا آیکون extenstion توی فایرفاکس که اسمش kaspersky protection شده اکثرا غیرفعال هست و رنگش خاکستریه؟ و بعضی مواقعا هم با کلیک روی اون اصلا باز نمیشه که بشه کیبورد مجازی رو انتخاب کرد یا مثلا فعال و غیرفعالش کرد
خیلی ممنون