خود رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفته هفته آخر شهریور که یعنی 23 در واقع:
کد:http://www.hamshahrionline.ir/news-143651.aspx
خود رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفته هفته آخر شهریور که یعنی 23 در واقع:
کد:http://www.hamshahrionline.ir/news-143651.aspx
خوب با این رتبه اراک یا همون یزد قبولینقل قول:
مهم نیست کجا باشه
مهم اینه بعدش میشه دکتر مهرداد:31:
اینو نگرفتم چی شد. اگه 100 درصد به ضرر دختراست پس صد در صد به نفع پسرا میشه. مگه میشه به ضرر دخترا و به ضرر پسرا بشه؟؟؟؟نقل قول:
ضمنا مطمئنا نمیشه گفت به ضرر دختراست یا پسرا. چون اولا تو هر رشته ای متقاضی از هر جنسیت تعدادش متغیره و باید دید نسبت به قبولیای سال قبل امسال چند نفر شدن. منظورم اینه مثلا نمیشه گفت اگه رشته برق صنعتی اصفهان 20 نفر پسر بگیره و 10 نفر دختر حتما به ضرر دخترا شده، در صورتی که سال های گذشته تقریبا 8 نفر دختر و 22 نفر پسر قبول میشدن.(این مثال بود، اطلاعی ندارم ) . ضمنا جمعیت پسرا هم که بیشتره و تو رشته ریاضی و فنی فکر کنم رتبه های بهتر رو پسرا میارن ( حالا نیایید بگید رتبه اول امسال فلانه و بهمان. باید در 1000 رتبه اول بررسی کرد )
کلا اگه آمار سال های قبل رو داشته باشی میشه دقیقتر مشخص کرد، و الان بگیم، یکم شاید نتیجه درست از آب در نیاد!
البته از اینا بگذریم، صد در صد به ضرر من یکی شده. چون اون رشته ای که من میخوام برم اومدن ظرفیت رو نصف نصف کردن در صورتی که رشته ای پسرونست و تقاضا بالا :18:
حالا خداکنه هر بلایی که قراره سر انتخاب رشته بیاد، من اونو قبول شم :20:
برای معماری دقیقا به نفع پسرا شده چون مثلا از 30 نفر قبولی پارسال شیراز 25 تاش دختر بودن اما امسال 21 نفر به پسرا دادن و 9 تا به دخترا!!!!!! به نظر شما امسال ممکنه تا 4500 معماری بگیره از پسر بومی؟؟؟ پارسال آخرین قبولیش حدود 2600 بوده....
دوست عزیز پارسال 13 ام که جواب آزاد اومد.:19:نقل قول:
ماله سراسری اگه اشتباه نکنم 16ام شب.
همیشه جواب آزاد:2: قبل سراسری میاد.
جواب ها 15 تا 17 شهریور میاد.نقل قول:
میتونی کارنامه های گزینه 2 رو هم چک کنی تا آخرین نفر دندانپزشکی رو ببینی با چند قبول شده
م.شیمی دانشگاه شیراز هم به نفع پسرا شده.پارسال 20 تا پسر بود 20 تا دختر.امسال 10 تا دختر 25 تا پسرنقل قول:
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد از اعلام نتايج آزمون كارشناسي ارشد در هفته سوم شهريور ماه خبر داد.
سجادي جاغرق در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد در هفته سوم شهريور ماه، گفت: در اين آزمون حدود40 تا 45 هزار داوطلب پذيرفته ميشوند.
وي در ادامه با اشاره به اعلام نتايج آزمون سراسري دانشگاه آزاد در هفته آخر شهريور ماه، در خصوص ظرفيت پذيرش در آزمون سراسري دانشگاه آزاد، اظهار كرد: حدود 350 تا 400 هزار داوطلب در آزمون سراسري دانشگاه آزاد پذيرفته خواهند شد.
انتهاي پيام
نقل قول:
معمولا نتایج دانشگاه ازااد یک هفته قبل از سراسری میاد.پارسال13 شهریور اومد و سراسری 17
سلام.میشه یکی جواب منو بده؟؟؟؟؟
از پسرا کسی مهندسی نساجی/پوشاک امیرکبیر انتخاب کرده؟
پارسال آخرین رتبه قبولی نساجی/پوشاک امیرکبیر چند بوده؟