دستگاه خوبی هستنقل قول:
1-مگه میشه سونی کیفیت تصویرش بد باشه
2-مشکل گرمایی که تا حالا نداشته
3-از نوت بوک نمیتونی آنچنان توقعی داشته باشی ولی معمولا سونی حجم صدای پایین و کیفیت صدای بالایی داره
Printable View
دستگاه خوبی هستنقل قول:
1-مگه میشه سونی کیفیت تصویرش بد باشه
2-مشکل گرمایی که تا حالا نداشته
3-از نوت بوک نمیتونی آنچنان توقعی داشته باشی ولی معمولا سونی حجم صدای پایین و کیفیت صدای بالایی داره
قبلا جواب دادم بهتوننقل قول:
1 سوال؟
درایور رو پیدا میکنه یا وایرلس های اطراف رو؟
نقل قول:
نه عزیز هیچ مشکلی نیست
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
100% ایراد هارد دارید و بهتره اینکاروبکنید چون هارد شما مشکل دارهنقل قول:
اصلا وایر لسهای اطرافو در xp پیدا نمیکنه در حالی که در ویندوز7 پیدا میکنه.عکسو ضمیمه کردم تو پست قبلنقل قول:
سلام. آقا من یه سوال کوچیک داشتم. این که رو بعضی لپ تاپ ها مینویسه Cpu 1.8 up to 2.6 یعنی چی؟ شرمنده دیگه...
نقل قول:
این خاصیت جدیددر معماری cpu جیدی به اسم turbo bost هست
یعنی در حالت عادی cpu شما 1.8 هست اما بسته به نیاز کاربر بصورت خودکار تا 2.8 هم Over clockمی کنه
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سری cs دارم که فنش خراب شد
و لپ تاپم گارانتی هم نداشت
بردم فنش رو عوض کردم حالا یه چیزی برام سوال شده
طرف 70 تومن پول فن ازم گرفت و 30 تومن هم دستمزد
بعد اون فنی که خراب شده بود هم بهم داد ..... یه فن کوچیک هست که به نظرم 2 تومن هم نمی ارزه
تو فاکتور مدل فن زده EP4 CS
میخواستم بدونم واقعا این قیمتا درست هست یا نه؟
ممنون
سلام
من یه لپ تاپ وایو fw490 دارم که روش ویستا نصبه و من روش سون نصب کردم حالا یه مدتی هست که لپ تاپم وسط بازی یا وسط کار گیر میکنه و من مجبورم اونو دستی خاموش کنم این مشکلم از وقتی به وجود اومد که روی ویندوز کرک loader نصب کردم ولی با اینکه ویندوزو عوض کردم همچنان مشکل پابرجاست
چی کار کنم؟
دقيقا درست حساب كرده البته قيمت اون فن الان تهران 60 تومنه ولي باهات 70 حساب كرده خوب درستهنقل قول:
ميدونيد كه كلا فقط باز بسته كردن لپ تاپ 30تا40 تومن ميگيرن
خوب دادي نگران نباش
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
فكر كنم مشكل شما ربطي به ون لودر نداره بلكه gpu شما مشكل دارهنقل قول:
شرمنده من اطلاعاتی در این زمینه ندارمنقل قول:
علت خراب شدن gpu چیه؟ راه درست شدنش چیه؟