آره. درسته تاثیر داره، ولی نه تا این حد. به سعی و تلاش طرف خیلی خیلی بیشتر بستگی داره. لطفا از این مقایسه ها نکنید.
اما یه چیزی رو بگم بعضیا میگن هر کسی سوالات کنکورش رو از سالای قبل سخت تر میبینه حرفیست کاملا اشتباه. ما میگیم کنکور 89 از 88 سخت تر بود همونطور که خود همون کنکوریای 89 میگن و راست هم می گفتن. ضمنا واقعا کنکور 90 از 89 سخت تر بود و فقط شیمیش آسونتر از 89 بود و هر کی میخواد براش اثبات می کنم.
اما کلا دوستان اونقدرا هم سوالا عقده ای نبود ولی باز قبول دارم چون سخت بوده تو خیلی موارد شاید حقی ضایع بشه ولی نه تا این حد که یکی که می تونه امسال قبول بشه، بیفته برا سال بعد.
عوامل متعددی هست. مثلا همین سختی از یه طرف و از طرف دیگه یکسان بودن سوالات هم باعث میشه تو رتبه تاثیری زیادی نباشه و همه این نتیجه گیریها موقع اعلام نتایج معلوم میشه. من حس می کنم اونی که حقم بوده و هدفم بود شاید نرسم و به شما هم حق می دم همین فکر رو بکنید.
اما الان ناراحت بودن طبیعیه ولی می بینی خیلیا موقع اعلام نتایج خیلی خوشحال می شن. soldier نگران نباش، به نظرم شما الان ناراحتی چون از سختی سوالا شکه شدی، اما یک ماه دیگه فکر کنم نظرت تغییر کنه. یعنی امیدوارم.
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
اینو قبول دارم. با اینکه شاید خیلی راضی نبودم از این آزمونم ولی از عملکرد بد خودم می دونم و به نظرم خیلی از نظرات ناراحتی و عصبانیت همراهشه که یکمی بیشتر بگذره، نظرات معقول تر و منطقی تر می شه.
حالا موافقید کم کم بحث رو عوض کنیم و بریم تو فاز سه ماه تابستون، سه ماه تفریح و استراحت؟