سلام مبارک باشه ولی این دلیل نمیشه به این تاپیک سر نزنی چون اینجا محلی هست برای ارتباط و آشنایی با دوستان عزیزی مثل شما.نقل قول:
راستی نگفتی لب تاب جدید را از کجا و چند گرفتی؟
Printable View
سلام مبارک باشه ولی این دلیل نمیشه به این تاپیک سر نزنی چون اینجا محلی هست برای ارتباط و آشنایی با دوستان عزیزی مثل شما.نقل قول:
راستی نگفتی لب تاب جدید را از کجا و چند گرفتی؟
مرسی دوستمنقل قول:
صد در صد بازم میام.شماها دوستای منین
:-)
از پایتخت خریدم 2120 با 2سال گارانتی سازگار
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
مبارکه انشاالله فنش برات بچرخه.:46:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مشکل شما رو دارم و دما غیر عادی بالا میره. من تا حالا خمیر عوض نکردم و یه خورده میترسم. اگه لطف کنی کمی برام توضیح بدی چطوری این کارو کنم ممنون میشم. یا اگر جایی رو میشناسی که وارد باشه و جلوی خودم این کارو انجام بده معرفی کنید.
ممنونتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مشکل شما رو دارم و دما غیر عادی بالا میره. من تا حالا خمیر عوض نکردم و یه خورده میترسم. اگه لطف کنی کمی برام توضیح بدی چطوری این کارو کنم ممنون میشم. یا اگر جایی رو میشناسی که وارد باشه و جلوی خودم این کارو انجام بده معرفی کنید.
ممنونتم :)
z580 رو برای دامادمون گرفته بودم 1.5 !! :sq_6:
یکی از خوبیهای این N61JQ اینه که 2 تا گرافیک نداره سر سوئیچ کردنشون داستان داشته باشیم !!:sq_22:
راستی چند وقتیه باتریم پکیده ! ولی حوصله ندارم برم یدونه نو بخرم اونم تو این بازار...:sq_11:
منم می خواستم بفروشم Y580 بگیرم...ولی بعید میدونم حالا حالا ها بشه رفت سمت خرید..:sq_3:
چند وقت پیش ، یه ماه مونده بود گارانتیش تموم بشه بردم وبستا ، کل ماژول LCD + Blue-ray rom رو عوض کردن. :sq_8:
چیکار کنیم عمر این N61 عزیزمون بیشتر بشه ؟ من که یه کولپد Deepcool همیشه میزارم زیرش..از خونه هم که بیرون نمی برم...هر روزم یه آب پرتقال میدم بهش بخوره. :sq_24:
بچه ها تعریف نباشه،اما اونایی که تو سرشون افتاده عوض کنن فک کنم همین Z580 گزینه ی خوبی باشه،تنها ایرادی که نسبت به اسوس توش دیدم اینه که صدای فنش شنیده میشه،یعنی کولینگش به بی صدایی اسوس نیست
اما انصاقا سگ جونه :دی
و نکته ی خیلی مهم اینکه بدنش الومینیومیه و دماش در حالت ایدل حدود 45 درجه هستش
سی پی یو هم با اینکه I5 هستش اما از 720QM ان 61 عزیز قویتره
راستی LCD رو واسه چی عوض کردی ؟نقل قول:
سلام بچه ها
خیلی وقته اینجا نیومدم ولی ماشاالله خوب رفتید جلو
من می خوام کاتالیستو که الان 12.3 هست با 12.10 عوض کنم ولی وقتی میگه اینستال شد و تکمیل میشه بازم همون قدیمیست این کارو با ورژن های قبل تر هم امتحان کردم ولی بازم اینستال نمیشه
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
من خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم. ای کاش بهم پیام میدادین. به هرحال معذرت می خوام که دیر جواب دادم.
خوب، اول بگین دما در حالت عادی و در حالت بازی چند میشه؟ برای من در حالت عادی بین 54 تا 58 هست و توی بازی فکر کنم بین 70 تا 80
برای تعویض خمیر هم کار سختی نیست. منم اولین بارم بود.
چیزایی که نیاز میشه:
1-خمیر سیلیکون که باید از لوازم کامپیوتری بخری. مدل های مختلف داره ولی معمولا ندارم، من فقط یه مدل 1500 تومنی پیدا کردم و خریدمش. (تا الانم خوب بوده)
2-پیچ گوشتی ساعتی (از این کوچیکا)
3-الکل سفید و پنبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش باز کردن کامل این لپتاپ رو می تونی دانلود کنی.
برای کار ما فقط در آوردن قاب اصلی پشت و هیت سینک ها کافیه. یعنی تا آخر صفحه 3-2 رو باید انجام بدی.
بعد با الکل سفید و پنبه باید خمیر قبلی رو کاملا پاک کنین.
بعد به مقدار خیلی کم رو CPU و GPU خمیر میریزین. اگه زیاد بریزین ممکنه به مشکل بر بخورین. من اندازه یه عدس ریختم. همه جا هم می گفتن هرچی کمتر بریزین بهتره.
موقع درآوردن پیچ ها و جا زدنشون خیلی دقت کن که پیچ از دستت نیافته تو لپتاپ.
سعی کن خاک روی فن و ... رو هم پاک کنی.
بازم مشکلی بود بپرس.
منم یه مدت تو نخ Y580 بودم. خیلی ردیفه. ولی با این قیمتا فعلا از نخش اومدم بیرون.نقل قول:
دمای لپتاپ با کول پد در حالت عادی چنده؟
سلامنقل قول:
اول ورژن قبل رو کامل آن اینستال کن، ری استارت کن و بعد ورژن جدید رو نصب کن.