من دو مرتبه اقدام به خريد ترافيك كردم ولي ترافيكي اضافه نشد ؟ از حساب هم كم شد ......
Printable View
من دو مرتبه اقدام به خريد ترافيك كردم ولي ترافيكي اضافه نشد ؟ از حساب هم كم شد ......
من که دیگه وقتمو برای این تاپیک هدر نمی دم
همه کارم شده بود اینکه بیام نظرات بی ارزش این مخابراتی ... رو بشنوم
به شما هم پیشنهاد می کنم برین دنبال یه کار به درد بخور
هر مشکلی هم براتون پیش اومد کافیه 2030 رو بگیرین و بعد از چند ساعت که نوبتتون شد چند تا فحش آبدار بهشون بدین
كسي زنگ زده ببينه مشكل كي حل ميشه ....
يه نفر لطف كنه رسيدگي كنه ....ممنون ميشم:35:
یک روز صبر کن دوست عزیز خودش درست میشه.نقل قول:
ببین توی پیام های دریافتی چیزی واست امده
دوستان عزيز ، دوباره اقدام به اقدام ترافيك كرديد؟ ، ترافيك بهتون اضافه شده يا نه ؟
سلام
این مرتیکه مخابراتیه کجاست ..دهنم سرویس شد ..شارژم تموم شده ..اینترنتم قطع شده...نکته حالب اینجاست که...تو اون پنل ک.ریشونم نمی تونم برم..من الان چه قلطی باید بکنم؟
اصلا وقتی هم که پنلشون فعاله به سامانه بانک ملت وصل نمی شه..ای خاک بر سرشون..من نمی دونم قحطی پنل اومده بود که این پنل ت.می رو استفاده کردند..زنگ زدم به 2030 میگه مدت انتظار 30 دقیقه
یوز و پسورد ورود به سایت پلوتون چیه؟؟؟؟
براتون پیام امده؟ فردا صبح روز خرید به شارژ اضافه میشهنقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
با دیال اپ هم نمیره توش؟! پس باید چیز کرد توش :31:نقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
اگه به 2030 وصل شدی ازش بپرس:31:نقل قول:
الان چند روزه خطم رانژه شده نمیان نصب کنن!!! به 2030 هم که میگم میگه من یوزر نمیدم باید بیان واست نصب کنن!!!نقل قول:
کثافتهای بیشرف امروز زنگ زدم ببینم اوم پنل مزخرفشون درست شد شارژ کنم ، زنیکه گفت مشکلی نداره امتحان کنید، بعد دوباره با بانک ملت شارژ کردم از کارتم برای مرتبه سوم پول کم کرد بعد نوشت آدرس مورد نظر معتبر نمی باشد....
تف به شرف اول تا آخرشون... هیچ راه دیگه ای هم برای شارژ اینترنت آشغالشون نیست.