اون چرت مینیویسه اون پایین جزئیات حساب ویژه رو بزن باقی مانده ترافیک هرچی هست دو رقم سمت راستشو حذف کن اونقدر مگابایت از حجمت باقی مونده .نقل قول:
پ.ن : ونگر :40:
Printable View
اون چرت مینیویسه اون پایین جزئیات حساب ویژه رو بزن باقی مانده ترافیک هرچی هست دو رقم سمت راستشو حذف کن اونقدر مگابایت از حجمت باقی مونده .نقل قول:
پ.ن : ونگر :40:
سلام .من مودم usb گرفتم اما درست نصب نمیشه.یعنی بعد از نصب تو device manager مینوسه:device not working properly.
البته او نرم افزارش(WiMAX Connection Manager) هیچ مشکلی نداره ولی اون پایینش مینویسه no device.
از سایت ایرانسل هم دانلود کردم ولی فرقی نکرد.به نظرتون مشکل از ویندوزه؟
سلام دوستان من تازه درخواست دادمو مودم usb رو با سامانه تقویت کنندش انتخاب کردم ولی امروز از 2-3 نفر شنیدم مودم خوبی نیست خیلی ضعیفه سیگنال دریافتیش!درسته این حرفا؟
اگه درسته کدوم مودم رو جایگزینش کنم؟؟؟
مودم خوبیه.مشکلی نداره.برای جایگزینیش میتونید از مودم وای فای BM632W استفاده کنید.نقل قول:
یعنی این مودم usb با این یکی bm632 هیچ فرقی نداره؟تو سرعتش تو سیگنالش هیچی؟نقل قول:
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقتون انتن دهی خوبی داشته بله سرویس خوبه و پایدار هست . پینگش بسته به سرور از 245 از سرور تورنتو امریکا هست تا 390 از سرور امستردام.
من تو این 1.5 ماهی که داشتم کیفیت سرویس همیشه مطلوب بوده و downtime هم خیلی کم بوده که اونم از تغییرات در سیستم فیلترینگ مرکزی بود
تو سرعت و سیگنال تفاوت قابل لمسی ندارن.مشخصات فنی شون متفاوته.ضمن انکه مدل 632 وای فای هست و با یک اتصال LAN به PC وصل میشه و همزمان مابقی دستگاه ها با ارتباط وای فای متصل میشن، ولی مدل مد نظر شما فقط با اتصال usb ارتباط برقرار میشه.اونم در لحظه فقط یک دستگاه!نقل قول:
لطفا خیلی فوری جوابمو بدید ممنون
سرعت آپلود 512 چقدر هست ؟ من آپلود واسم مهمه خیلی ، میخوام 3 ماهه 512 نامحدود با مودم رایگان بگیرم
قطعی که نداره ؟ تو ماه یک روز قطعی قابل تحمله ، بیشتر که نمیشه؟
این مودم wifi رو میشه لبه پنجره گذاشت؟در مجاورت آب و هوا باشه مشکلی داره؟
چون احتمالا من نمی تونم از مودم داخلی استفاده کنم و قیمت مودم خارجی هم زیاده.دنبال راه حل هستم که مودم داخلی بگیرم.
مودم خارجی wifi نیست؟تخفیف هم شاملش نمیشه؟حتما باید روبروی دکل باشه یا همین که بیرون باشه ولی سیگنال داشته باشه کافیه؟