من استفاده نکردم:31::24:فقط جوابت را دادم که ناراحت نشی بگی اینجا کسی جواب آدم را نمی ده!:34:نقل قول:
Printable View
من استفاده نکردم:31::24:فقط جوابت را دادم که ناراحت نشی بگی اینجا کسی جواب آدم را نمی ده!:34:نقل قول:
جناب isfahaneshop به نظر شما سه دستگاه برتر دیجیتال فقط از لحاظظ قدرت گیرندگی تو بازار کدومند؟
با سلام خدمت استادان و آقا رایان
من با راهنمایی دوستان یه پایونیر 787 خریدم صداش خوبه اما توی آهنگهای نرم و لایت باس اضافه داره، امکانش هست که با تنظیمات صداش درست بشه؟
2- کلا چطور میشه باس رو کم کرد ( برای ولوم زیاد )؟
3- صدای باندای عقب و جلو فرق میکنه ( صدای باندای عقب انگار توی حمامه و اکو میشه ) آیا طبیعیه؟
ممنون
داوود جان دیگه انقدر تو سر این شرکت پایونیر بیچاره نزن.پایونیر تو محصولات آمپلی فایر hi-end خودش خوب عمل می کنه،درسته که از اون بهتر هم توی بازار هستش ولی محصول بدردنخوری هم نیست.نقل قول:
با سلام
چند روز پیش چون نتونستم بلوسنس گیر بیارم به ناچار گیرنده تک ویژن 110 رو گرفتم 75 تومن. پیش خودم گفتم چون ساخت شرکت تکتاست باید کیفیت بهتری داشته باشه. الان که نظرات دوستان رو دیدم مثل اینکه زیاد تعریفی نداره. چون خودم قبلا تجربه استفاده از دستگاه دیگه ای رو ندارم نمیتونم مقایسه کنم.
تو این مدت کیفت تصویر عای بوده و بدون هیچ گونه فریز یا برش (بحمدا...) ولی چند مورد هست که برام عجیبه:
1- فایلهای ضبط شده توسط خود دستگاه (PVR) توسط خودش اجرا نمیشه!!! ولی تو pc مشکلی نیست.
2- موثع پخش فایلهای MKV تصویر و صدا همخوانی نداره!!
3- پشتیبانی از فایلهای تصویری واقعا مزخرفه حتی wmv رو نمیخونه!
4- شرایط کارکرد دستگاه رو تا دمای 40 درجه نوشته ولی حرارت تولیدی دستگاه موقع کارکرد، خیلی بیشتره!!
5- دگمه پاور اصلی (کلید روشن خاموش اصلی پش دستگاه) بعد از چند روز استفاده دیگه کار نمیکنه!!!
6- موقع به روز رسانی هم هیچ فایلی رو برای آپدیت پیدا نمیکنه.
از دوستان اگر راهنمایی در این خصوص بفرمایند، ممنون خواهم شد.
رايان جان من منظورم مدل هاي مثل RS و خودت ميدوني چه مدل آمپ هاي روي اين سيستم ها هست؟ وقتي اين همه تشكيلات با اين قيمت به مشتري ميده خوت حساب كن چه كيفيتي پشت اين محصول است؟نقل قول:
سلام. دیر شد ولی امروز دیگه همت کردم و عکس گرفتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایه فعلا پیدا نکردم برای سوراندها و فرصت ساختنش رو هم ندارم و واسه همین همونجا موندند بی مصرف.
واسه پیدا کردن این میز تلوزیون کل شهر رو زیر پا گذاشتم....نمیخواستم ساب رو کنار یکی از تاورها بذارم چون تقارن و زیبایی سیستم رو به هم میزد. شاید خنده دار باشه ولی متر به دست " میز رو قبل از سینما خریده بودم" حدود 20 تا مغازه رو زیر رو کردم و این میز رو پیدا کردم.:13: و توی خرید میز اینم در نظر داشتم که HTPC هم اضافه خواهم کرد و واسه همین میز فقط 2 تا خونه داره که الان توی یکیش اون دستگاهه ممنوعه نشسته!
مارکش Bravo هست و ظاهرا وارداتی. کیفیت خوبی داره و کارت گارانتی و این حرفا توشه.
اون لپتاپ نقره ای Inspiron 6400 هست که الان مثلا HTPC شده.
من هیچ تعصبی ندارم ولی میتونم بپرسم خودتون که از صدا چیزی میدونید از چه سیستمی استفاده میکنید؟ میشه رفرنس بدید که بهترین آمپ پایونیر به درد بخور نیست؟نقل قول:
بهتره توی محیط فروم اطلاعات درست و رفرنس دار ارائه بدیم و نه اینکه توی 2 جمله کل اعتبار و کیفیت یه کمپانی به بزرگی پایونیر رو کشک کنیم.
سلام دوستان
تو رنج 200 الی 250 تومن سینمای خانگی چه چیزی رو پیشنهاد میکنید که از لحاظ زیبائی و کیفیت صدا بهترین گزینه باشه نهایتا تا 2 روز دیگه میخوام بخرم
کشتم نبود نگرد نیستنقل قول:
برو بچ این تاپیک همه معتقدند صدا چیز مهمیه و زیر 600 تا 700 هیچیز خوبی نمیشه خرید...
انگار من هم همین 300 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم و به نظر میرسه یه ست اسپیکر پایه دار چند بلندگویی برام بهتر کار میکنه البته باید منتظر نظر رو بچ بالا بشم
خدایی برو بچ راهنمایی کنید ببینیم باید چی کار کنیم من هر کاری کردم پدر محترم بیشت راز این هزینه نمیکنه
موقع خرید پنل میخواست 55 برداره و میگفت 46 کوچیکه حالا شانس ما موقع صدا که شد میه 300 تومن نه بیشتر
به نظر شما چی بردارم
چی کار کنم
سینمای خانواده؟!@!؟ست اسپیکر
مارک و قیمت
زیباییش از همه مهمتره