پس بالاخره گرفتیشنقل قول:
مبارکا باشه چند گرفتی چه مارکی؟؟
Printable View
پس بالاخره گرفتیشنقل قول:
مبارکا باشه چند گرفتی چه مارکی؟؟
نقل قول:
سلام
مارک TEAM تایوانی کلاس10 حجم 16 گیگ با گارانتی لایف تایم 42000 و سیلیکون پاور داشت 39000
ولی واقعا فیلم ها خیلی با کیفیت تر شد و کلا سرعت گوشی تو گالری ها بهتر شد
بچه ها یه سوال.
من ویوازو که خریدم یه رم دو روش بود.البته پرسیدم میگن الان همه جدیدا رم دو دارن درسته؟
بعد من از اون زنه که فروشنده بود پرسیدم تا چند میشه ارتقاعش داد گفت تا 8 میشه.به نظر خودم اومد که شر گفت.گفت؟
از کورش جونم ممنون بابت آموزش -- فقط کاش میشد سیستم عامل این گوشیو به کلی کردش آندروید حالا هر ورژنی.
بعد یه سوال دیگه.این هکی که کوروش جان گذاشتن به چه دردی میخوره.فقط ساینو درست میکنه؟من تا 2014 فایلهام اعتبار دارن ارزش داره -- کنم؟
سلام ...نقل قول:
اول در مورد هـک، خواهش میکنم ... اینکه تا 2014 فایلهاتون اعتبار داره، یعنی چی ؟! :دی خب نرمافزار و بازی جدید از اینترنت بگیرید و بخواید نصب کنید، نیاز به ساین داره دیگه ! هـک که بکنید دیگه نیازی به ساین نیست ...
در مورد رم؛ الان ویوازها همه به صورت فابریک یه رم 2 دارن، و خب اون جوری که میگن، باید یه رم 8 هم توش داشته باشه (یا یه همچین چیزی) که هیچ کارتنی این رم اضافی رو نداره ! حالا یا واقعاً گذاشته نمیشه، یا فروشنده برش میداره !
در مورد ارتقا هم، شر نگفته ! من الان خودم رمم 8 گیگه، دوستمون تو پست بالاتر رم 16 گرفته و داره بهترین عملکرد رو میگیره از گوشی !
نگران ساپورتش نباشید ...
بلاخره شر گفته یا نگفته.بالاتر از هشت میشه انداخت یا نه.من میخوام 16 بگیرم چی توصیه میکنید.شما که الان هشته رمتون فابریک گوشی بود؟منظورم از فایلها هم فایل Key va cer هستش.
آها ... اگه key و cer دارید خب مشکلی ندارید واسه ساین ...نقل قول:
با این حال خب چه کاریه :دی هـک کنید دیگه نیازی به اون مراحل ساین هم ندارید : دی
آره، رم هم 8 ساپورت میکنه، هم 16 ...
اما در مورد مدل و ... دوستامون که تازه گرفتن و واردن، بهتر میتونن کمک کنن ...
من رمم 2 بود، همون تو مغازهی طرف 15 تومن مابهالتفاوت دادم، کردمش 8 ...
با این برنامه میتونید تو کَلَندِر گوشی تاریخ رو به صورت شمسی و فارسی داشته باشید تا اونجایی که یادمه قبل ه ک نصب نمیشد خیلی خوبه رویداد های اون روز هم نشون میده
[PHP]http://www.mediafire.com/?813qzec3vush99x[/PHP]برای منم تا همین تاریخ اعتبار داره ولی فکر نمیکنم تا اون موقع از این گوشی استفاده کنم ولی اصلا از ساین کردن خوشم نمیاد همون بهتر که از شر خلاص شدم در ضمن فکر میکنم سرعت نصب برنامه ها هم با ه ک کردن یکم بالاتر رفته یکمنقل قول:
بعد یه سوال دیگه.این هکی که کوروش جان گذاشتن به چه دردی میخوره.فقط ساینو درست میکنه؟من تا 2014 فایلهام اعتبار دارن ارزش داره -- کنم؟
من فکر میکنم بشه صدای این گوشی رو تقویت کرد بر اساس تجربه ای که با P990 داشتم چون تمام فایل هایی که تو P990 با تغییرات اون صدا زیاد میشد رو این گوشی به هون اسم و در همون ادرس هست ولی مطمئن نیستم
با سلام
دوستان عزیز آخرین آپدیت نرم افزاری ویواز چه ورژن و نسخه و برای چه تاریخی هستش؟
با تشکر
R2EA023 اخرین ورژن
20/8/2010
:13::13::13::13::13::13::13:نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:
:19::19::19::19::19::19::19: