سلام من برای ثبت نام تو رشته حسابداری (فنی) برای ترم اول چقدر باید پرداخت کنم؟؟؟
Printable View
سلام من برای ثبت نام تو رشته حسابداری (فنی) برای ترم اول چقدر باید پرداخت کنم؟؟؟
سلام
نگا آدم دو روز نیاد اینجا، چه غوغایی میشه! : دی
ببخشید که دیر رسیدم،نقل قول:
فکر کنم واسه اینکه ببینن مثلا قبولی های فلان پیش دانشگاهی کجا بودن تا مثلا پیش دانشگاهی ها رو رتبه بندی کنن. یه همچین چیزی!
منم یکشنبه همین هفته رفتم و 4 تا عکس هم ازم گرفتن!
فکر نمیکنم مشکلی باشه. آخه وقتی که من رفتم یه کاغذ بهم داد گفت پر کن، خیلی از بچه ها ننوشته بودن، تازه اونهایی که نوشته بودنم ناقص نوشته بودن! فکر کنم تنها کسی که کامل نوشت من بودم! :31:
حتما توی سایت دانشگاه نوشته، اگه نه، زنگ بزنین بپرسین.نقل قول:
چون هردانشگاهی ثابت و قیمت واحدهاش فرق داره.
تازه یه قیمتی هم واسه خدماتو اینا میگیرن.
سلام من رشته حسابداری تو تهران مرکز قبول شدم واسه ثبت نام باید برم به دانشگاه تهران مرکز تو خیابون اسکندری شمالی یا برم به دانشکده اقتصاد تو پیچ شمیران/تو رو خدا سریع جواب بدین میخوام برم/ممنون
.................................................. ...
راستش من داروسازی تهران (آزاد) قبول شدم رفتم واسه ثبت نام گفتن تا شهریه ثابت رو تا علوم پایه رو واریز کن (یعنی 5میلیون) بعد بیا. هیچ جوریم کوتاه نیومدن . توی فایل راهنمایی که سایت آزمون آزاد هم گذاشته بود یه جاش گفته بود واحد دانشگاهی میتونه تا علوم پایه رو یکجا بگیرن منعی نداره . حالا از شانس ما واحد علوم دارویی اجباری میخواد بگیرهنقل قول:
یک سوال مهم
فردا که میخوام برم ثبت نام چقدر پول با خودم ببرم؟
سخت افزار-آزاد قزوین
تو سایتش هرچی گشتم نبود
به نظر من 500 تومن ببرین .
فکر کنم نزدیک 700 بشه شهریتوننقل قول:
من دیروز قزوین بودم
همه ی شهریه رو هم یه جا می گیرن
ولی چند نفر اونجا گفتن بهم برای متغیر چک دادن
ثابتتون 360 تومنه
آقا منم فردا صبح انشالله اگه بشه ساعت 6.5 میخوام برم ثبت نام.رشته روانشناسی عمومی.چقدر پول همرام ببرم؟واحد تبریز
اگه ساعت 7 اونجا باشم ثبت نامم و واریز کردن شهریه تا کی تموم میشه کلا؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
دوستان لطفا طبق قوانین پست بزنید و احترام همدیگه رو داشته باشین.ضمن اینکه به کاربر توهین میکنید به مقامات هم در حال توهین هستید حواستون باشه.نقل قول:
اون دوستمون یکم تند رفت ولی باید عرض کنم اطلاعات شما یکم زیادی ضعیفه...نقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه آزاد قزوین برای ثبت نام، اون سطح امکانات و نظمی که من اونجا دیدم شاید توی معدود دانشگاه های دولتی بشه پیدا کرد، بگذریم از اینکه از لحاظ امکانات فیزیکی مطمئنم تو همه ی دانشگاه های ایران اگر اول نباشه توی 3 تا اوله.
برای نمونه این پارک فناوری دانشگاه هست که تا چند وقت دیگه تکمیل میشه:(من امروز دیدم بیشتر کارش انجام شده بود)کد:http://qiau.ac.ir/affairs/main.aspx?id1=2&n=20305
فقط موضوع هزینس که واقعا زیاده! من 800 تومن رشته IT امروز پول دادم...