والا من تو همين تاپيك يه چيزايي ديدم يه سرچ كني حتما پيدا ميكني :10:نقل قول:
Printable View
والا من تو همين تاپيك يه چيزايي ديدم يه سرچ كني حتما پيدا ميكني :10:نقل قول:
چیو سرچ کنم مهدی جان؟ مثلا بزنم تکون شدید دوربین و اینا؟نقل قول:
کسی نمیدونه از دوستان این مشکل از کجاست و چه طور حل میشه؟
عزیز من مشکل از کرکته! از کرک razor استفاده کن اونی که تو همین تاپیک معرفی شده!نقل قول:
عزیز من همون کرک رازر مخصوص پچ سوم رو استفاده کردم همونی که دوستان اینجا گذاشتن با حجم 289 kb ...هم مهدی گذاشت و هم Electronic arts عزیز. سه تا فایل هم هست.نقل قول:
وقتی هم از بازی خارج میشم یه همچین اروری میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من کرک رو عوض کردم یعنی کرک پچ دوم رو زدم و همین مشکل تکون شدید دوربین رو داشتم.
نمیدونم شاید وقتی یک کرک رو ریختی دیگه قابل تعویض نیست.
ولی خب من پچ سوم رو ریختم و بعد هم کرک پچ سوم و مشکل داشتم:41:
شما اول بازيو كلا از سيستم پا كن بعد دوباره نصبش كن بعد اول پچ 1.3 رو بريز بعد از نصب پچ كركو كپي كن (هر سه تا فايلو تو دایرکتوری كپي كن ) بين درست ميشه اگه نشد سيستمتو بزار ببينيم چي به چيه
ربطی به سیستم نداره...من با پچ دوم بدون هیچ مشکلی بازی میکردم و میخواستم با پچ سوم FPS رو بالا ببرم.نقل قول:
راستی شما قرار بود یه بنچمارک بگذاری.
خواهش میکنم هر کدام از دوستان که میتوانند به سؤال زیر جواب بدهد.
آیا هیچ یک از بچهها توانسته Antialiasing را برای GTA IV تحت XP SP3 و نه Vista و نه Windows 7 به کار ببرد و تأثیرش را مشاهده کند.
پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان سپاسگزارم.
اقا یکی به کمک درست و حسابی به ما بکنه
امروز با هزار امید و آرزو این بازی مورد علاقم را نصب کردم. کلی خودم را کشتم تا اومد اما همون مشکلی که یکی از دوستان در بالا اشاره کرد را دارم و این یعنی ضدحال! دودقیقه که از بازی میگذره دوربین شروع میکنه به قر دادن! و تو ماشین هم یهو پدال گاز تا ته فشرده میشه و هرکاری هم میکنیم درست نمیشه
اگه کرکی، پچش چیزی داره لطف کنید لینکش را بگذارید و یه راهنمایی کوچولو هم کنین چه کنم
بیصبرانه منتظر این راهنماییتون هستم
سرعت بازی من خیلی پایین چه با پچ چه بدون بچ می شه یکی بگه چیکار کنم ؟
در ضمن من نمی توانم سیو کنم میگه سریال وارد کن منم ندارم
.................................................. .................................................. ...........نقل قول:
به راهنمای اول پست مراجعه کن .....هم اید کرک ر. عوض کنی و هم اینکه پچ مورد نظر رو نصب کنی ..آدرس دانلود پچ و کرک ها در پست اول هستند
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
.................................................. .................................................. ...........نقل قول:
به راهنمای اول پست مراجعه کن .....هم باید کرک رو عوض کنی و هم اینکه پچ مورد نظر رو نصب کنی ..آدرس دانلود پچ و کرک ها در پست اول هستند