هر شنبه باید Etin رو شارژ کنید.اگه شارژ نکنید GWH می پره.نقل قول:
Printable View
هر شنبه باید Etin رو شارژ کنید.اگه شارژ نکنید GWH می پره.نقل قول:
skill برای Mage چه کاربردی تر شده ....
فقط دو تا Skill گند زدن رفته
يعني راه ديگه اي براي فهميدن لول افراد نيست؟؟
___
من داركم.يه سوال:من نمي دونم چرا ولي بعضي اسپلام روي افراد اثري نمي ذاره.هيچ.امروز با Hikan جنگيدم هزار تا اسپل زدم هيچي تاثير نذاشت.راستي من:
3 تا INT
يكي Wis
يكي Rec
ميگيرم.
__
لول 10 شدم.
__
ميشه بگيد اين مپ 1 چيه؟؟كدوم قسمت مپه؟كدوم استان؟
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
در ضمن:توي PvP ميتونم با هم تيميم بجنگم؟؟به يه دارك؟(خودمم دارك هستم)
با pri که دیگه نمی شه بازی کرد ..
pri به گا رفت ... تا من bpri درست کردم نامردا نابودش کردن ... heal ولی قوی شده 1-15نقل قول:
همونیه که توش هستی الان . اینجا رو ببیننقل قول:
ميشه بگيد اين مپ 1 چيه؟؟كدوم قسمت مپه؟كدوم استان؟
skill هات رو از اول پوینت بده ریست شده .کد:http://shaiya.wikia.com/wiki/Quest
نقل قول:
امروز با Hikan جنگيدم
خودت که گفتی جنگیدی دیگه مشکلت چیه ؟ همون شکلی که با Hikan جنگیدی توی pvp هم همونه .نقل قول:
در ضمن:توي PvP ميتونم با هم تيميم بجنگم؟؟به يه دارك؟(خودمم دارك هستم)
اوه.گند زدن تو mage و Pagan رفته پی کارش.همه ناراضی هستن.می خوان ticket بفرستن.
دو تا Skill که برای mage بهترین بود گند زدن رفته و برای pri هم HA رو برداشتن با یک ضربه میمیره ...نقل قول:
به نظر من Arc و hunt خوب شده ...
گارد هم behimoth ش خوب شده دهن سرویس میکنه اگه right ele باشه +10K میزنه نرمال k6 تا 7k اشتباه ele هم 2.5k تا 4k
دو سه هفته پیش گفتم که دارن گند میزنن تو Skill ها . این همه قبلش اعتراض کردن فایده نداشت .
فقط تاپیک مربوط به این تغییرات اسکیل رو ببینید که GM ها 3 هفته پیش زدن.
بالای 500 تا پست اعتراض و ... بوده و آخر حاضر نشدن جلوی تغییرات رو بگیرن. دیگه الان که تغییر دادن خیلی بعیده ticket جواب بده .
یه جورایی دارن یه کاری می کنن تو pvp60 ملت با یه ضربه یا یه اسکیل بمیرن و kill rate بالا بره. این کار رو WoW هم کرده . اونجا هم pvper ها با 1 ضربه می کشن.
اخرش نفهمیدم شما light هستین یا dark :angry:!!!ا لطفا بگین تو هر کدوم توی کدوم سرور بازی می کنید؟؟؟؟