:46: آقا صداشو درنیار. :31:نقل قول:
این همارا با امریکایی ها دستشون تو یه کاسست. واسه باکو سرعتش کمه. همین به زور رکوردمه :46: :31::11:
Printable View
:46: آقا صداشو درنیار. :31:نقل قول:
این همارا با امریکایی ها دستشون تو یه کاسست. واسه باکو سرعتش کمه. همین به زور رکوردمه :46: :31::11:
برای من استانبول و اسکی شهیر از همه بهتره.یه تستی بکنین.:46:نقل قول:
سلام.نقل قول:
نه بازه.
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
سلام .نقل قول:
من مشکلی با هنگ مودم ندارم. البته دیشب و امروز صبح قطع بود!
اگه شرکت دیگه ای اینترنت نا محدود با سرعت خوب داره ، لطفا معرفی کنین.اگه مطمئن شم از این بدتر نخواهد بود شاید عوض کردم.
نا محدود فقط ماکس تو این رنج قیمت سرویس میده که اون هم تعریفی نداره.من انصافآ با نا محدود همارا مشکلی نداشتم حدود یک سال نامحدود میگرفتم و راضی بودم...نقل قول:
نا محدود هم قاطی کرده؟؟
پ.ن:اوجوز اتین شورباسه چیخماز :27:
منم این دوره میخام ماکس نت بگیرم.آپلود همارا 64 هست ولی ماکس نت 128.برای تورنت خیلی به درد میخوره.فقط پینگ سرویس 128 نمیدونم چطوره.لطفا دوستان راهنمایی کنن.نقل قول:
:31: نه قاطی نکرده اما 128 هستش . می خوام نامحدود با سرعت بالا بگیرم . نامحدودای بالای 128 همارا هم گرون هستن .نقل قول:
شادلی خانوم ما با چند نفر از دوستان قصد داریم تو بازرگان و مرز تورکیه یه خونه اجاره و کنیم یه سیم از امنور آب بندازیم اینور آب و از اینترنت اونور استفاده کنیم .نقل قول:
خواتین بیاین در خدمتیم :20::46:
شوخی می کنی؟:18:نقل قول:
آقا اینو هم زیاد میبینین واسمون ؟ :دینقل قول:
نه بابا شوخی بید
ولی اینجور پیش بریم چاره ای نیست . باید به همچین کاری دست بزنیم:5:
به سلامتی ! احیانا می شه بپرسم سیمتون چند متره ؟ :31:نقل قول:
یادتونه گفتم پاشین بریم آفریقا زندگی کنیم .هیچ نظارت و سانسوری نیست . سرعت توپ . بعد از ظهرها هم شکار.:27:
آرزو می کنم یه روز همین جا تو خونه ی خودمون اینترنت پرسرعت (به معنای تام کلمه !) داشته باشیم .